Alioşa ” File de Jurnal ”

12/04/2021

După EVACUAREA ” pe repede înainte” a pacienților de la Spitalul de Ortopedie și Traumatologie ” FOIȘOR ” , NEÎNȚELEGERILE din coaliția de guvernare PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR iau amploare ,iar liderii coaliției se ACUZĂ și se ȘANTAJEAZĂ reciproc ” pas cu pas”………………

Filed under: generale — Aliosa @ 8:27 am

În loc de motto :

Despre EVACUAREA pacienților OPERAȚI de la Spitalul de Ortopedie FOIȘOR din București la ceas de seară ce a continuat toată noaptea de vineri spre sâmbătă ( 9/10 aprilie) dintre care unii nu au putut fi transportați decât în TARGA introdusă direct în PORTBAGAJUL mașinilor celor care au venit să-i ia ACASĂ în urmă cu câteva ore , ministrul sănătății , Vlad Vasile Voiculescu , a susținut o DECLARAȚIE de presă care m-a ȘOCAT pur și simplu !!! 😦 😦 😦

„Am VORBIT cu toți acești pacienți externați care sunt acasă și ne-am informat asupra stării de sănătate a tuturor pacienților care au fost transferați de la Spitalul „Foișor” în alte spitale din București şi din țară ” ……………………..
” Fără excepție, OAMENII au fost IMPRESIONAȚI de faptul că acum, în acest moment, la Spitalul „Foișor” pacienții
care au nevoie acută de terapie intensivă sunt ajutați să lupte pentru viețile lor ”!!! 😦 🙂 😦

În condițiile în care o LUME ÎNTREAGĂ a văzut și auzit în direct la mai toate posturile de televiziune de
DECLARAȚIA lui VVV este de-a dreptul ȘOCANTĂ și JIGNITOARE la adresa celor EVACUAȚI .
Un așa TUPEU la un ministru cu doar o școală postliceală de doi ani undeva prin AUSTRIA ECHIVALATĂ de ” tehnocrații” lui Dacian Julien Cioloș de parcă individul ar fi ABSOLVIT FACULTATEA de MEDICINĂ de 5 ani plus 6 ani REZIDENȚIATUL ,nu am văzut în VIAȚA mea !
O asemenea
MINCIUNĂ ,
dezinformare ,
MANIPULARE
și ipocrizie am mai văzut doar la Traian Băsescu 🙂 😦 🙂

2) La fel de ȘOCANT și DEZOLANT a fost și RĂSPUNSUL dat jurnaliștilor de premierul lui Klaus WERNER Johannis ,
despre tragerea la răspundere a VINOVAȚILOR de EVACUAREA ” pe repede înainte ”
și la MIEZ de NOAPTE a PACIENȚILOR OPERAȚI de la Spitalul de Ortopedie, FOIȘOR :

– Domnule prim-ministru, aș vrea să vă întreb, văzând acele imagini de la Spitalul Foișor,
cine ar trebui, în opinia dvs. să facă un pas în spate?”! 🙂

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/florin-citu-si-vlad-voiculescu-razboi-pe-fata-duel-al-declaratiilor-de-la-distanta-1491965


IATĂ ce a răspuns premierul coaliției de guvernare PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR , Florin Vasile Cîțu:

„Este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România.
Nu cred că este normal după ce se ia o decizie, să intervină prim-ministrul să vorbească și cu primarul Bucureștiului,
și cu manageri, și cu manageri de la DSP, să se implementeze o decizie luată de toată lumea în cunoștință de cauză” !!! 😦 🙂 😦

 • După umila mea părere , VINOVAȚI de cele petrecute la miez de noapte la Spitalul de Ortopedie Foișor , sunt : – președintele României, Klaus WERNER Johannis ,care , a alcătuit ” pe repede înainte” o COALIȚIE de GUVERNARE formată din PERDANTELE alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020 ; – primarul general al capitalei, Dan Nicușor care are în subordine Spitalul de Ortopedie FOIȘOR ; -ministrul de interne PNL(PDL) Lucian Bode, șeful lui Raed Arafat https://www.bursa.ro/lucian-bode-modul-in-care-a-fost-organizata-externarea-pacientilor-de-la-spitalul-foisor-nu-a-fost-deloc-in-regula-84568249 – șeful DSU , Raed Arafat cu ale cărui ambulanțe și nu numai, au fost EVACUAȚI pacienții OPERAȚI ; – ministrul sănătății, Vlad Vasile Voiculescu ; – și premierul României, Florin Vasile Cîțu !!! 😦 😦 😦
 • Dacă ne referim strict la ACHIZIȚIONAREA tirului ATI în care au MURIT sufocate cele TREI FEMEI , trebuie să reamintesc susținătorilor lui Johannis și guvernului său , că TIRUL ATI în cauză , a fost ACHIZIȚIONAT de guvernul PNL(PDL) condus de Ludovic Orban, ca premier, Nelu Tătaru, ministrul sănătății, Marcel Vela ministrul de interne și Raed Arafat , șeful SMURD și secretar de stat în MAI care Raed Arafat are aceeași FUNCȚIE și în guvernul coaliției PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR condus de Florin Vasile Cîțu . INTERESANT este faptul că la INAUGURAREA unui asemenea TIR ATI al MORȚII , a participat și președintele Klaus WERNER Johannis care se plimba țanțoș între Nelu Tătaru, Marcel Vela și Raed Arafat ……….
 • Și tot după umila mea părere , EVACUAREA la miez de noapte de la Spitalul ” FOIȘOR” a pacienților cu MÂINI RUPTE și PICIOARE ZDROBITE 😦 😦 😦 ascunde în realitate o acțiune mârșavă de DISTRUGERE a SISTEMULUI MEDICAL de STAT și PRIVATIZAREA tuturor spitalelor din România iar BOLNAVII de RÂND , fără POSIBILITĂȚI FINANCIARE , vor MURI cu ZILE !!! 😦 😦 😦
 • Sunt sigur că PROPAGANA ” GuWERNERu” lui va da iarăși VINA pe ” GREAUA MOȘTENIRE” iar președintele Klaus WERNER Johannis, care înaintea alegerilor prezidențiale din 2019 participa PESTE TOT unde SIMȚEA că va ATRAGE CAPITAL POLITIC ………..

– După UMILIREA și BATJOCORIREA în miez de noapte a PACIENȚILOR de la Spitalul de Ortopedie și Traumatologie ” FOIȘOR ” și după TRAGEDIA de la Spitalul Victor Babeș , DE CE președintele Klaus WERNER Johannis NU a MAI IEȘIT în STRADĂ ca în februarie 2017 ??? 😦 😦 😦 https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/01/

În cele ce urmează , REPUBLIC prin ” copy paste” fără nici o modificare un articol care pune PUNCTUL pe ”I” versus subiectul în cauză !!! 🙂 🙂 🙂

” Un război politic cu mulți beligeranți, dar un singur sacrificat

Între tranșeele bătăliei crâncene pentru putere, zace – în plină pandemie – chiar siguranța cetățeanului.un text de Redacția Dela0.ro -11 aprilie 20211

Foto: Captură video

Coaliția de guvernare – formată din PNL, USRPLUS și UDMR – e în război.

Președintele Klaus Iohannis doarme în scaunul de la Cotroceni.

Iar fostul premier Ludovic Orban își freacă mâinile de la prezidiul Parlamentului – și privește felul în care Guvernul Cîțu se devorează singur, întru veșnica luptă pentru supraviețuire politică a membrilor săi.

Ce contează e că la finalul zilei cetățeanul român proaspăt operat e scos din spital, pe o targă, ca să facă loc altor cetățeni români, bolnavi de COVID pentru care într-un an de zile decidenții politici nu au găsit soluții. Dar e în regulă – poate mâine ne va ieși mai bine o evacuare de urgență.

A ieșit chiar vicepremierul Dan Barna să-i asigure pe cei evacuați din spital că “sacrificiul pe care îl fac contribuie la acest efort de război comun”. Vorbim de Spitalul Foișor din București, transformat peste noapte în spital COVID după ce Raed Arafat a emis un ordin în acest sens, iscând un adevărat tămbălău mediatic. 

Când imaginile cu oamenii evacuați la ceas de seară făceau înconjurul televiziunilor și intrau în conștiința locuitorilor țării, războiul în coaliția de la București pornise deja. 

Linia roșie ar fi fost trecută cu doar câteva ore mai devreme, când Corpul de control al premierului sesizase Parchetul General în legătură cu recenta accesare a Registrului Electronic Național de Vaccinări (RENV).

Întâmplarea se soldase la începutul lunii martie cu publicarea de către Ministerul Sănătății a unor date esențiale, dar considerate sensibile, despre vaccinare (și salba de centre speciale în care se imunizau, pe sprânceană, unii români).

Premierul Florin Cîțu a dispus la momentul respectiv un control la ministerul condus de Vlad Voiculescu. Și iată că Parchetul General e sesizat acum în cadrul acestui control.

Supărați că le este atacat ministrul, USR-PLUS ar fi început să amenințe cu dezvăluiri (reacțiile din interiorul alianței sunt relatate de Europa Liberă). Acum au considerat ei că e momentul potrivit. Cu alte cuvinte, dacă premierul PNL nu trecea linia roșie imaginată de USR-PLUS (sesizarea Parchetului General într-o speță implicând un minister de-al lor!), neregulile girate de liberali puteau rămâne la secret. 

Asta e nivelul de înțelegere al transparenței (și bunei guvernări) la vârful statului român.

Greșeli trecute cu vederea

În acest război politic purtat în plină pandemie, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu e într-o poziție publică fragilă. Gafele și nesiguranța cu care a traversat primele luni ale mandatului nu i-au sporit popularitatea printre români. Din contră.

Poate că Voiculescu are suficient spate politic cât să reziste la minister, dar supraviețuirea sa e condiționată și de capacitatea de a traversa oceanul așteptărilor, pretențiilor și chiar al adversităților publice.

Deocamdată, Vlad Voiculescu e păruit mediatic cu fiecare ocazie. E o poziție publică în care fostul ministrul al Sănătății, liberalul Nelu Tătaru, nu a fost niciodată.

Nelu Tătaru a condus Sănătatea românească între martie și decembrie 2020, punând practic în operă măsurile sanitare decise de statul român pentru combaterea efectelor pandemiei. Însă, în ciuda eșecurilor majore înregistrate, Nelu Tătaru nu a decontat niciodată public deciziile și consecințele anapoda.

Și-ar fi avut pentru ce, cu vârf și îndesat.

În aprilie 2020, proaspătul ministru Nelu Tătaru descăleca la DSP Vrancea pentru a demite “conducerea incompetentă”. Și pentru a numi în locul ei una liberală, chipurile competentă. Numai de competență nu a dat totuși dovadă, în perioada care a urmat, echipa instalată de Tătaru. Astăzi, Vrancea e unul dintre județele românești cu cea mai scăzută rată de testare.

Nu testăm, nu avem pandemie – chiar dacă secțiile ATI ne sunt pline ochi, iar câte un comandant al acțiunii purcede la ceas de noapte să evacueze un spital pentru că nu mai are unde găzdui, în București, cazurile foarte grave de COVID, cu nevoi de terapie intensivă.

Nelu Tătaru nu a decontat niciodată minciunile spuse și lipsa totală de transparență în legătură cu numărul persoanelor testate sau numărul paturilor de la terapie intensivă din România. 

Facem o scurtă recapitulare. Pe 3 aprilie 2020 ministrul Tătaru anunța că avem 1.600 de paturi la terapie intensivă echipate complet. Pe 29 iulie anunța că avem 840, iar în octombrie 2020 – aproape 1.200. 

Ținta perfectă

Spre deosebire de Nelu Tătaru, Vlad Voiculescu e ținta perfectă. Nu-i deloc tolerat de PNL, un partid care s-a trezit în situația de a împărți puterea după alegerile din decembrie 2020 (pe care a considerat că le câștigase). Și care, pe mâna lui Ludovic Orban, a negociat o guvernare în care a pierdut poziții de forță – la Justiție, Sănătate sau Fonduri europene.

Indulgent ieri cu toate greșelile ministrului Nelu Tătaru, PNL face tot posibilul astăzi să-l facă vinovat de orice pe Vlad Voiculescu, inclusiv de lucruri care nu țin de ministerul pe care-l conduce. 

Un astfel de exercițiu de manipulare a fost pus recent în scenă de ministrul Educației Sorin Cîmpeanu care a încercat să paseze testarea în școli la Ministerul Sănătății. Câmpeanu a spus că ministerul său nu e competent să cumpere teste non-invazive pentru școlari – iar pentru ca procesul să fie unul reușit ar fi nevoie ca achiziția să fie derulată de Ministerul Sănătății. Instituția condusă de Vlad Voiculescu a transmis că nu are bază legală pentru o asemenea achiziție.

În această situație, Cîmpeanu a sfârșit prin a susține că va propune deschiderea școlilor fără testare, adică fără teste, bazându-se pe faptul că Ministerul Sănătății nu le consideră necesare (!). Toată lumea a înțeles ce trebuia să se înțeleagă: că eventualele efecte (infectări extinse în școli, de pildă) le va deconta Ministerul Sănătății. 

Vlad Voiculescu nu-i nici măcar favoritul celor de la USR, care știu că scandalurile din Sănătate îi afectează în primul rând pe partenerii de alianță de la PLUS. 

Un al treilea lucru care-l face ținta perfectă pe Vlad Voiculescu are legătură cu faptul că nu pare să fie (și nici nu știe să fie) un carnasier politic. Iar guvernarea – precum războiul (sau supraviețuirea) – are armele sale. 

Fără acces la marile posturi TV de știri, ministrului Sănătății i-au rămas rețelele de socializare, mai exact comentariile și postările în care mulțumește unora și altora pentru ceea ce interpretează că ar fi forme de susținere pentru mandatul său.

Președintele absent

În toată această poveste te-ai fi așteptat să găsești un mediator în președinte. 

Însă Klaus Iohannis a dispărut treptat după alegerile din decembrie 2020. În luna noiembrie 2020, în campanie electorală, președintele a ținut nu mai puțin de 12 conferințe în care a vorbit de pandemie – și, la pachet cu ea, despre vina eternă a PSD (pentru absolut orice).

Vă aduceți aminte când l-am auzit ultima oară pe președinte? Pe 24 martie, când a ieșit să planteze copaci și a răspuns câtorva întrebări. Interesul președintelui pentru subiectul pandemiei s-a evaporat odată cu ultimul vot băgat de români în urne pe 6 decembrie 2020. 

Ce nu reușesc să înțeleagă politicienii de la guvernare e că fiecare acuzație pe care și-o aruncă, fiecare responsabilitate pe care și-o pasează, fiecare încercare de a arăta cu degetul către ceilalți, de a forma tabere și a face inacceptabilul posibil (precum evacuarea nocturnă a unui spital) nu sunt decât eforturi cu miză personală, dar consecințe publice.

Între tranșeele bătăliei crâncene pentru putere, zace – în plină pandemie – chiar siguranța cetățeanului. Toate acestea se întâmplă într-un context în care România nu mai are locuri la ATI, a încetinit ritmul vaccinării (doar alte cinci țări din Europa stau mai prost decât noi în momentul de față), iar efectele epidemiei sporesc (în ciuda datelor oficiale care indică o evoluție pozitivă a incidenței COVID).

Politicienii de la guvernare se așteaptă ca românii să poarte cuminți măștile de protecție și să respecte măsurile de carantină. Cei mai mulți o vor face. Dar spectacolul pe care îl oferă lupta din subteranele politice dâmbovițene li se va părea tot mai jalnic. ” .

Sursa :

În final, postez OPINIA trimisă prin YahooMail de către o persoană care vrea să-și păstreze anonimatul ! 🙂

Încet, încet, apar la lumina motivele pentru care s-a ordonat mizeria de la spitalul Foișor, evacuarea forțată, cu jandarmii, a bolnavilor, pe întuneric, noaptea ca hotii.

Măsura este aberantă pentru că spitalul e de ortopedie, nu are nici un fel de dotare specifică afecțiunilor respiratorii.

Dar în spital au fost făcute de primărie (condusă la momentul respectiv de Gabriela Firea) investiții de 50 de milioane de euro; acolo e același director de 24 de ani, spitalul este extrem de performant, singurul specializat doar pe ortopedie, care, după cardiologia intervențională și gastroenterologie, este cea mai aducătoare de profit în spitalele private.

De asemenea, spitalul avea singura bancă funcțională de “țesut osos-tendinos” din țară (pentru că celelalte două – Colentina și Grigore Alexandrescu – nu mai aveau acreditare).

Culmea, acreditarea de la Foișor expira pe 12 aprilie, astfel că ea nu mai poate fi reînnoită, exact ca în cazul acreditării transplantului de plămâni la spitalul Sf. Maria.

Deci, ce avem noi aici? Avem o gașcă de derbedei care pun jos spital după spital, pentru ca pacienții să se ducă în privat (unde prețurile, cel puțin la ortopedie, sunt imense), care din nou opresc transplantul de plămâni, exact cum au făcut în 2016; iar, dacă este nevoie de acces la bănci de țesuturi, atunci apelați cu încredere tot la cele din străinătate.

Da, ministrul sănătății este o prefabricată folosită de niște ”băieți deștepți”. Iar USR e din ce în ce mai mult o problemă psihică, mai mult decât una politică: dacă nu sunt locuri suficiente la ATI după un an de zile de gargară mediatică, vinovatul are un nume de partid: PNL. Iar la toate posturile tv se încearcă din răsputeri exonerarea de răspundere a lui Raed Arafat.

Dacă ce s-a întâmplat la Foișor se petrecea pe vremea PSD-ului, toți, în frunte cu premierul, ar fi fost arestați a doua zi.

Dar să nu uităm că această guvernare vine după o lungă perioadă de pregătire, în care păpușarii au demolat complet justiția, urlând, pentru niște cretini, bineînțeles, “jos labele de pe justiție”, si-au subordonat complet parchetul, astfel că nimeni dintre ei nu poate fi tras la răspundere indiferent ce face.

Parchet care aleargă pe la televizor tot pesediști, că de alții nu are voie să se atingă. Un plan de distrugere a unei țări bine pus la punct, început cu întronarea unui turnător bețiv ca președinte în urmă cu 17 ani.

Spitalul Foișor e doar un episod din acest plan în care viața oamenilor este absolut ultimul lucru care contează.”

Alioșa .

6 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  Fiecare face ce i s-a ORDONAT să facă !!! 😦 😦 😦

  1) COVID-19 cu treaba lui !!! 😦 😦 😦

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-11-aprilie-2021-ora-13-00
  2 ) JANDARMII ministrului PNL(PDL) Lucian Bode cu treaba lor !!! 😦 😦 😦
  https://r3media.ro/l-au-arestat-pe-sf-calinic-de-la-cernica-politia-si-jandarmeria-a-blocat-intrarea-in-manastirea-cernica-de-la-ora-1800-doar-se-iese-nu-se-mai-intra/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=l_au_arestat_pe_sf_calinic_de_la_cernica_politia_si_jandarmeria_a_blocat_intrarea_in_manastirea_cernica_de_la_ora_18_00_doar_se_iese_nu_se_mai_intra&utm_term=2021-04-11
  Și dacă tot am amintit de ministrul MAI , iată ce a spus despre modul cum a fost organizată EVACUAREA Spitalului de Ortopedie FOIȘOR :

  https://www.bursa.ro/lucian-bode-modul-in-care-a-fost-organizata-externarea-pacientilor-de-la-spitalul-foisor-nu-a-fost-deloc-in-regula-84568249

  3) CANOTORII din loturile naționale ale României , să câștige MEDALII la Campionatul European de Canotaj
  ( 2 medalii de AUR și 4 medalii de ARGINT) !!! 🙂 🙂 🙂

  4) Pe 12 APRILIE 1989 , ROMÂNIA a DEVENIT INDEPENDENTĂ FINANCIAR :

  https://r3media.ro/calendarul-zilei-12-aprilie-1989-ceausescu-anunta-plata-integrala-a-datoriei-externe-in-valoare-de-21-miliarde-de-dolari-de-azi-inainte-romania-nu-mai-plateste-tribut-nimanui/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sua_ajunsa_vedeta_cu_discursul_despre_oprimarea_albilor_si_rasismul_sistemic_co_fondatoarea_blm_si_a_cumparat_o_casa_de_lux_intr_un_cartier_locuit_in_mare_parte_de_albi&utm_term=2021-04-12

  Pe 12 APRILIE 2021 ,
  în doar 18 luni de GUVERNARE pedelisto-penelistă ( Ludovic Orban) la care s-au LIPIT începând cu anul acesta și USR-PLUS și UDMR sub comanda lui Florin Vasile Cîțu , omul lui Klaus WERNER Johannis și al OLOGARHILOR financiari mondiale , ROMÂNIA are o DATORIE URIAȘĂ pe care ,
  o va putea ACHITA generațiile viitoare în următorii 25-30 de ani !!! 😦 😦 😦
  CONCRET :
  În a treia decadă a lunii martie 2021 , datorită ÎMPRUMUTURILOR făcute ” pe repede înainte ” de fostul ministru de finanțe în guvernul PNL(PDL) condus de Ludovic Orban și de către guvernul PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR condus de Florin Vasile Cîțu ,
  DATORIA EXTERNĂ a ROMÂNIEI a ajuns la 503, 6 miliarde de lei !!! 😦 😦 😦
  De la 35,3% din PIB, cât era în 2019, sub CONDUCEREA ” PE-SE-DE” , datoria externă a ajuns sub conducerea GUVERNELOR lui Klaus WERNER Johannis la 47, 8% !!! 😦 😦 😦
  Pentru cei/cele are NU ȘTIU încă 😦 când DATORIA EXTERNĂ a ROMÂNIEI depăşeşte 50% din PIB,
  ȚARA întră pe ” lista roșie” 😦 😦 😦
  culmea ironiei , pe CULOAREA ROȘIE care-i PROVOACĂ insomnii și mari bătăi de cap locatarului de la Cotroceni !!! 🙂 🙂 🙂
  Cine nu CREDE în CIFRELE sus postate ,să apeleze la motorul de CĂUTARE Google !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 12/04/2021 @ 9:09 am | Răspunde

  • Bună dimineața, Suzana ! 🙂
   Din păcate , ce ai VĂZUT pe linkul de tine postat ,
   este mult mai puțin GRAV decât REALITATEA crudă a zilelor noastre MANIPULATE de OAMENII președintelui țării , Klaus WERNER Johannis ,
   de la miniștrii , secretarii de stat , parlamentarii de la PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR care guvernează antidemocratic , anticonstituțional și ANTIROMÂNESC România împărțită de locatarul de la Cotroceni în ” românii mei ” și românii ” PE-SE-DE ” -ului !!! 😦 😦 😦

   Despre cele postate pe site-ul ASERVIT PUTERII 😦
   lucrurile îți vor fi și mai clare dacă vei CITI cu atenție COMENTARIUL meu de mai JOS ! 🙂

   ” Din ce în ce mai sinistru” 😦 este o constatare ADEVĂRATĂ 🙂 dar foarte DUREROASĂ ! 😦
   Toată lumea vede și aude că este din ce în ce mai UMILITOR și BATJOCORITOR la adresa ROMÂNILOR indiferent de culoarea lor politică ,numai Klaus WERNER Johannis NU VEDE și NU AUDE !!! 😦 😦 😦
   Până și unii peneliști și pedeliști din ” GuWERNERu” lui Cîțu VĂD și AUD asta , numai președintele PNL(PDL) Ludovic Orban NU VEDE și NU AUDE de FRICA destrămării COALIȚIEI lui Johannis care ar însemna PLECAREA lor în bloc de la guvernarea ROMÂNIEI !!! 🙂 🙂 🙂

   Ieri, 12 aprilie , în loc să se PREOCUPE de SĂNĂTATEA și BUNĂSTAREA ROMÂNILOR cum logic și normal ar fi 🙂
   exact în timpul când TREI PACIENȚI mureau SUFOCAȚI în ATI-ul lui Raed Arafat de la Spitalul Matei Balș 😦 😦 😦
   liderii PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR ,se CERTAU pe SUBORDONAREA Televiziunii publice și a Radioului public 😦
   adică ,
   pe SCHIMBAREA vechilor CONDUCERI și INSTALAREA la CONDUCEREA celor două instituții de stat ,
   a OAMENILOR lor 😦 ca să le ACOPERE mizeriile și ilegalitățile făcute !!! 😦 😦 😦

   Mulțumesc pentru vizită și urarea făcută Suzana 🙂
   dar SĂPTĂMÂNA pentru MINE este UNA dureros de tristă din cauza MORȚII unor FIINȚE NEVINOVATE intubate la tirul ATI din subordinea dubiosului secretar de stat în MAI , Raed Arafat !!! 😦 😦 😦

   O săptămână pe placul tău, Suzana ! 🙂

   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 13/04/2021 @ 9:20 am | Răspunde

 2. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  În timp ce ieri după amiază liderii PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR negociau la sânge cine din PNL(PDL) , USR-PLUS , UDMR
  să ia în stăpânire TELEVIZIUNEA publică și RADIOUL public ca să-și INSTALEZE la conducere OAMENII lor pentru a DEMONSTRA publicului că ALBUL nu e ALB iar ” PE-SE-DE” ,le ÎNCURCĂ planurile ANTIROMÂNEȘTI ” pas cu pas” ,
  la unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeș din București ,unitate REPARATĂ și CONECTATĂ la OXIGEN cu câteva zile înainte ,
  au MURIT cu zile TREI PERSOANE INTUBATE și conectate la OXIGENUL ce trebuia să le țină în VIAȚĂ !!! 😦 😦 😦
  CONCRET ,
  instalația de oxigen de la TIRUL ATI din subordinea SMURD-ului lui Raed Arafat de la Spitalul Victor Babeș s-a defectat,
  iar din această cauză TREI pacienți au murit, fiind salvați alți CINCI , care au fost transferați la alte spitale 😦 😦 😦 culmea HOȚIEI , nu la Spitalul de Ortopedie și Traumatologie ” FOIȘOR” evacuat toată noaptea de vineri spre sâmbătă:-( 😦 😦
  pentru a fi TRANSFORMAT în Spital SUPORT COVID ………………………
  Mai mult și mai interesant ,
  FIRMA care asigura mentenanța instalației de oxigen din tirul ATI de la Spitalul VICTOR BABEȘ din BUCUREȘTI
  gestionat de DSU condus de secretarul de stat din MAI, de Raed Aratat, unde au MURIT în cu zile cele trei persoane,
  este Medist SRL, compania deținută de fosta soție și fiul fostului ministru PNL al Finanțelor Publice , Sebastian Vlădescu !!! 🙂 😦 🙂

  Ca mizeria să iasă și mai mult în evidență , din motive doar de el știute ,șeful firmei de mentenanță a REFUZAT să INTRE în interiorul unității respective pentru a afla DE CE s-au OPRIT ventilatoarele care alimentau cu OXIGEN cei 8 ( opt) pacienți INTUBAȚI acolo ! 😦

  Ca să nu spună DELATORII mei că am ceva cu Raed Arafat , le reamintesc că la începutul PANDEMIEI ,
  la inițiativa unora din Trustul de Presă al lui Dan Voiculescu ,s-a derulat o CAMPANIE de STRÂNGERE de FONDURI pentru ACHIZIȚIONAREA de TIRURI ATI
  care să fie DONATE SMURD-ului lui Raed Arafat !!! 🙂 😦 🙂
  Cum chiar șeful DSU și secretar de stat în MAI , Raed Arafat a fost cu ideea ca ACHIZIȚIONARE de materiale și medicamente pentru
  combaterea COVID să se deruleze fără LICITAȚII 😦 😦 😦 IMEDIAT după strângerea unei importante SUME de BANI ,
  s-au ACHIZIȚIONAT din TURCIA mai multe TIRURI ATI :
  https://www.libertatea.ro/stiri/tir-ul-in-care-au-murit-oameni-la-victor-babes-e-produs-de-optima-technic-din-turcia-si-e-vandut-ca-trailer-covid-3498414
  Și tot pe ” repede înainte” marca PNL(PDL) , contractul de MENTENANȚĂ a fost ÎNCHEIAT cum se spune în popor ,
  ÎN FAMILIE 😦
  adică ,între Compania Medist SRL ( familia PNL-istului Sebastian Vlădescu) 😦
  și Departamentul pentru Situații de Urgență condus de Raed Arafat !!! 😦 🙂 😦

  ” A trebuit să MOARĂ oameni ” 😦 😦 😦

  la tirul ATI de la Spitalul Victor Babeș 😦 😦 😦 ca să ÎNȚELEG de ce șeful DSU și ministru secretar de stat în MAI ,Raed Arafat ,
  este INVITATUL emisiunilor de la orele de maximă AUDIENȚĂ gestionate de cei de la Antena 3 !!! 😦 😦 😦

  În CONCLUZIE :
  Dacă un PROCUROR imparțial ar ÎNTREBA :
  1) Cine a CUMPĂRAT ATI-urile ” trailer COVID” din Turcia ?
  2) Câți BANI au fost FOLOSIȚI din cei STRÂNȘI din DONAȚII ?
  3) Câți BANI au fost FOLOSIȚI de la ” GuWERNERu ” lui Orban&Johannis ?
  4) De ce s-au CUMPĂRAT din Turcia și nu de la alte ȚĂRI ?
  5) Cum s-a ajuns ca TOCMAI o FIRMĂ PNL(PDL)-stă să se OCUPE de MENTENANȚA tirurilor ATI ?

  ROMÂNII ar afla multe despre AFACERILE PROSPERE dar ILEGALE ale celor aflați guvernarea ȚĂRII de la începutul de PANDEMIE !!! 😦 😦 😦

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 13/04/2021 @ 8:11 am | Răspunde

 3. @ ALLL !!!

  1) Situația COVID-19 la zi :

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-13-aprilie-2021-ora-13-00

  2) ROMÂNII din spitalele gestionate de GuWERNERu” PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR V mor cu zile în secțiile ATI 😦 😦 😦

  https://www.activenews.ro/stiri/Trei-morti-la-Victor-Babes-dupa-defectarea-alimentarii-cu-oxigen-la-TIR-ul-ATI-SMURD-pus-in-functiune-sambata-de-DSU.-Acestia-se-adauga-altor-trei-morti-dupa-Scandalul-Foisor-Oamenii-lui-Arafat-au-mutat-pacienti-care-nu-erau-transferabili-si-au-murit-166251

  iar liderii și politrucii PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR dau VINA pe GREAUA MOȘTENIRE ” PE-SE-DE” !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 13/04/2021 @ 10:20 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  1) INCREDIBIL dar ADEVĂRAT ,
  fără a-l fi INFORMAT
  pe premierul Cîțu , marele BĂRBAT de STAT 🙂
  un secretar de stat din ministerul sănătății a PUBLICAT
  în Monitorul Oficial un ordin HALUCINANT,
  referitor la cine și când va fi CARANTINAT ,
  prin care , în coaliția lui Johannis ” pe repede înainte” a BĂGAT ,
  un nou motiv de CEARTĂ ca la casa unui DESCREIERAT ,
  ce își CEARTĂ soția ” pas cu pas” pe motiv că l-a ÎNȘELAT 😦
  când el era plecat din SAT !!! 😦 😦 😦

  Pe înțelesul tuturor , ordinul semnat de secretarul de stat din ministerul Sănătății Andreea Moldovan,care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități, a fost publicat în Monitorul Oficial fără informarea premierului Florin Cîțu !!! 😦 😦 😦

  Și mai de ” râsu-plânsu” 🙂 😦 noile criterii stabilite de secretarul de stat al ministrului sănătății ,Vlad Vasile Voiculescu ,
  nu au fost aduse nici la cunoștința liderilor coaliției de guvernare , ceea ce va duce iar ” lovituri sub centură” între oamenii lui Johannis !!! 🙂 🙂 🙂

  Dacă premierul Florin Vasile Cîțu ar fi un ADEVĂRAT BĂRBAT de STAT și NU PĂPUȘARUL lui Barna&Cioloș ,
  ar proceda ” DEÎNDATĂ” la demiterea secretarului de stat, Andreea Moldovan 🙂 🙂 🙂 și ar cere tot ” deîndată ” președintelui Johannis să-l REVOCE din funcție și pe ministru sănătății !!! 🙂 🙂 🙂

  2) Cum premierul Cîțu are ORDINE mai IMPORTANTE de îndeplinit ,
  TREABA cu ORDINUL SEMNAT de un secretar de stat de parcă șeful său ar fi fost PLECAT din ȚARĂ ,va fi UITAT ” deîndată ” !!! 😦 😦 😦

  Nici nu s-au hotărât 100% versus SUBORDONAREA TELEVIZIUNII publice și a RADIODIFUZIUNII publice , că liderii coaliției de guvernare , vor să-și SUBORDONEZE ,
  adică să CĂPUȘEZE cu oameni de la PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR ,Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) !!! 😦 😦 😦
  Ca să PĂCĂLEASCĂ pentru a nu știu câta oară lumea ,au scos la înaintare ideea de lansare a concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori ai
  caselor județene de sănătate !!! 😦 😦 😦
  Pentru cei/cele care NU ȘTIU , directorii caselor județene de sănătate, decid decontările de sume de la bugetul de asigurări
  către spitalele de stat și private din respectivul județ și în ce condiții se fac decontările………….
  și cum ROMÂNIA lui Klaus WERNER Johannis este CONDUSĂ prin ȘANTAJ

  O tara condusa prin santaj


  iar NEOMARXIȘTII vor CU ORICE PREȚ ,PRIVATIZAREA tuturor SPITALELOR din ROMÂNIA , miza este uriașă iar motivul foarte clar !!! 😦 😦 😦

  3 ) Pentru nesăbuința de a-i cataloga pe PROTESTATARII PAȘNICI ca drept ” teroriști” 😦
  premierul lui Klaus WERNER Johannis și al coaliției de guvernare PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR , a fost RECLAMAT la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării ( CNDC) !!! ) 🙂 🙂
  https://www.activenews.ro/stiri/Premierul-Florin-Citu-chemat-in-judecata-la-CNCD-de-%E2%80%9Eteroristii-romani.-CUM-VA-PUTETI-IMPLICA-166246
  Cum UDMR este datorită președintelui Johannis la GUVERNAREA ROMÂNIEI împreună cu partidul său, PNL(PDL) 😦 😦 😦
  iar șeful CNCD este un UDMR-ist , doar cei loviți de AMNEZIE vor crede că premierul Florin Vasile Cîțu va fi CHEMAT , JUDECAT și AMENDAT !!! 🙂 😦 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 14/04/2021 @ 8:55 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: