Alioşa ” File de Jurnal ”

15/04/2021

” Mai bine mai târziu decât niciodată” Revocarea lui V.V.Voiculescu a băgat ROMÂNIA în CRIZĂ POLITICĂ ! Punctul pe ” I”/64.

Filed under: generale — Aliosa @ 9:26 am

Motto:

” Nicăieri nu-i ca ACASĂ” !!! 🙂 🙂 🙂

” A trebuit să MOARĂ oameni ca DEMISIA să se producă” ( KWI după TRAGEDIA de la ” COLECTIV” !!!


A trebuit să MOARĂ în FLĂCĂRI mulți PACIENȚI internați la Spitalul Matei Balș,
în TIRUL ATI de la Spitalul Victor Babeș
și la Spitalul de Ortopedie și Traumatologie ” FOIȘOR”


a trebuit ca secretara de stat a lui Voiculescu , Andreea Moldovan


să PUBLICE în Monitorul Oficial fără a-i INFORMA pe liderii coaliției, premier și prefectul capitalei un ORDIN care ar fi DUS IMEDIAT la CARANTINAREA Bucureștiului și nu numai , ca omul lui Dacian Julien Cioloș din ” GUVERNUL ZERO” ( nov.2015-ian.2017 ), habarnistul și arogantul Vlad Vasile Voiculescu și secretara lui de stat , Andreea Moldovan să fie DEBARCAȚI de la cârma Ministerului Sănătății, minister care , de la preluarea CONDUCERII de către ei , se află într-o DERIVĂ continuă și nu oricum, ci ” pas cu pas” !!!


Ca unul care am criticat permanent guvernul PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR , de fapt ,guvernul lui Klaus WERNER Johannis făcut CONTRA NATURII nu pot fi ACUZAT că-i țin partea premierului Florin Vasile Cîțu !!!

Ca atare , din punct de vedere CONSTITUȚIONAL cu referire expresă la ATRIBUȚIILE PREMIERULUI , decizia premierului PNL(PDL) Florin Vasile Cîțu de a-i propune președintelui țării, Klaus WERNER Johannis , propunerea de REVOCARE din funcție a ministrului sănătății, Vlad Vasile Voiculescu , este corectă, logică ,

 • și justificată dacă ar fi să luăm în considerare fie și numai ultima sfidare din partea lui Voiculescu:

publicarea unui document foarte important, privind carantinarea Bucureștiului, fără știrea și acordul premierului,
care este și președinte al Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Despre demiterea ministrului sănătății , Vlad Vasile Voiculescu

,de la formațiunea ” PLUS” condusă de Dacian Julien Cioloș , îi las chiar pe liderii coaliției de guvernare întocmită pe ” repede înainte” de președintele țării , Klaus WERNER Johannis , imediat după ce PNL(PDL) a PIERDUT ALEGERILE PARLAMENTARE din 6 decembrie 2020 🙂 🙂 🙂

să vorbească !!!

https://www.zf.ro/eveniment/prima-reactie-a-lui-dacian-ciolos-dupa-demiterea-lui-voiculescu-20041097

https://www.dcnews.ro/dan-barna-demiterea-lui-voiculescu-unilaterala-ridica-semne-de-intrebare-asupra-capacitatii-lui-florin-citu_814346.html

Ce spune şeful PNL, Ludovic Orban, despre demiterea lui Vlad Voiculescu

https://www.dcnews.ro/szabo-odon-udmr-despre-schimbarea-prelierului_814389.html

https://www.cotidianul.ro/reactia-psd-la-revocarea-lui-voiculescu/

https://www.cotidianul.ro/ministrii-usr-plus-vor-sa-boicoteze-sedinta-de-guvern/

SUPĂRAȚI că NU AU FOST CONSULTAȚI înaintea DEMITERII lui Voiculescu , copreședinții alianței USR-PLUS , Dan Barna și Dacian Julien Cioloș , au ÎNTRUNIT ieri , miercuri, 14 aprilie pe ” repede-înainte” Birourile Naționale ale USR și PLUS,
ajungând la CONCLUZIA că DEMITEREA ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este o decizie unilaterală și imatură a premierului Florin Cîțu care pune sub semnul întrebării „capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliție funcțional” !!! 

Mai mult , au hotărât să BOICOTEZE ședințele cabinetului Cîțu până când,
PNL(PDL) va fi de acord cu DEMITEREA premierului PNL(PDL) Florin Vasile Cîțu 🙂 🙂 🙂 adică , premierul președintelui țării, Klaus WERNER Johannis , culmea TUPEULUI userist-plusist , premier DESEMNAT chiar de Johannis !!! 🙂 😦 🙂

Dacă nici asta nu înseamnă ȘANTAJ ORDINAR la VEDERE , atunci , eu sunt COSMONAUT de TOP !!!

Mai jos , dau REPUBLICARE prin ” copy paste” FĂRĂ nici o MODIFICARE articolului :

” A căzut cel mai tare din parcare

15 aprilie 2021, 07:03Cornel NistorescuEditorial42

Demiterea lui Vlad Voiculescu vine cu destulă întîrziere. Aroganța și incompetența personajului au întors pe dos situația din sănătate și, în cele din urmă, scena politică. Nu ne ajunge că „sinistrul”, sub masca reformării sistemului, a blocat mai multe spitale publice spre a da de lucru celor din privat. Dacă aceste blocări de spitale reprezintă reforma în sănătate, atunci, cu siguranță, Vlad Voiculescu ar trebui cercetat și penal.

Medic: Altă explicație pentru mizeria de la Foișor (!!!)

Dincolo de blocarea unor spitale, Vlad Voiculescu s-a crezut cel mai tare din parcare și s-a afirmat ca un impostor obraznic desemnat să conducă un domeniu într-un moment de mare pericol pentru populație! Felul în care ministrul Sănătății a gestionat lucurile va rămîne de antologia nepriceperii. Demiterea sa vine după o anume exasperare publică rostogolită pînă la Cotroceni. Mulți presupun că decizia lui Florin Vasilică Cîțu are în spatele ei aprobarea sau chiar ordinul președintelui Klaus Iohannis. Tot ce se poate! Numai că eșecul lui Vlad Voiculescu ne mai arată și cît de articulată (de fapt, dezarticulată!) era guvernarea păstorită de președintele României. S-a văzut clar că nu a reușit să alcătuiască un „guvern al meu” coerent, cu un program în toată regula și cu un devotament pentru țară. Guvernul instalat după alegerile din 2020, după sacrificii și riscuri, n-a fost decît o adunătură de incompetenți. N-a fost vorba de o echipă și de un program. Fiecare s-a purtat după cum l-a tăiat capul și după ce și-a adus aminte din auzite pe ici și pe colo. Încropitul guvern Cîțu, realizat după alegeri, este o repetiție a improvizației de la alcătuirea guvernului Dacian Cioloș. Toți adunați de pe drumuri (toți amatori în domeniul în care au fost desemnați, toți obraznici și ineficienți ) s-au strîns într-o ceată care n-a semănat nici pe departe cu un guvern. S-a întîmplat să treacă prin parlament și atîta tot.

USR PLUS îi retrage susţinerea lui Cîţu

Și în guvernul Cîțu repsonsabilitățile ministeriale au fost acordate în baza procentelor rezultate la vot. Pe bază de sforării în partid, nu pe bază de competență. Nu tu plan serios de guvernare, nu tu abordare serioasă de pandemie, nu tu Plan Național de Redresare și Reziliență. Doar improvizații și urechisme. Guvernul Cîțu, odată trecut prin Parlament, a semănat cu o ceată de aventurieri aruncată în mijlocul unei societăți încercate cu o comandă stupidă!
– Descurcați-vă!
Cam acesta pare să fi fost comandamentul guvernului Cîțu. Iar Vlad Voiculescu, sigur de sine ( unii acreditează o explicație bazată pe finanțări) a improvizat cu dezinvoltură, aruncînd în haos și pericol domeniul sănătății din România.

Inventarul celor mai grave abuzuri comise de Vlad Voiculescu

Debarcarea lui Vlad Voiculescu este un cîștig. Scoate o măsea stricată. Scade tensiunea și s-ar putea să avem parte și de o reducere a improvizației de la Sănătate. Dar cu o simplă înlocuire a contabilului cu adeverință de studii de la Viena nu se repară nici guvernarea Cîțu și nici nu se diminuează criza din România. Dimpotrivă ! Prin eșecurile sale, Vlad Voiculescu a confirmat că adunătura guvernamentală n-avea nici o șansă să funcționeze democratic și eficient. Prea a fost pusă cu furca pentru a ne putea aștepta la altceva!

Alt impostor în guvernul României

Lucrurile stau la fel și la Transporturi și la celelalte domenii, de la Finanțe la Externe! Mai mult, reacțiile colțoase ale celor din USR-PLUS ne obligă să rîdem cînd îl auzim pe Florin Vasilică Cîțu că el ”crede cu tărie în actuala Coaliție”. Coaliția n-a existat decît de ochii lumii. Eventual, Vasile Cîțu mai crede într-o guvernare care să întoarcă țara pe dos, nu în redresarea și modernizarea ei. Și dacă încropita Coaliție totuși nu crapă, Vasilică Cîțu se mai amăgește o vreme. Încropeala aceasta politică, în felul în care a fost făcută, nu mai poate ține mult.
„Imaturii” de la USR-PLUS se cred indispensabili și de neevitat și vor să pună piciorul în prag. Țara nu are, cred ei, nici o soluție fără dînșii. Fals! Are nenumărate, cea cu USR-Plus, fiind în momentul acesta doar o cale sigură spre o Catastrofă!” .

Sursa:

Pentru persoanele virtuale care se vor ÎNTREBA ce se va ÎNTÂMPLA cu coaliția de guvernare a lui Klaus WERNER Johannis , RĂSPUNSUL este :

https://www.bursa.ro/guvernarea-plus-minus-voiculescu-68798248

În final de postare , o dureroasă constatare ;

 • După actuala CRIZA POLITICĂ din coaliția de guvernare formată ” pe repede înainte” de președintele Klaus WERNRER Johannis din PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR adică din PERDANȚII alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020 câștigate de ” PE-SE-DE” , CRIZĂ POLITICĂ generată de DEMITEREA ” plusistului” Vlad Vasile Voiculescu ” și a secretarei lui de stat Andreea Moldovan ,
 • MOARTEA prin SUFOCARE a celor TREI PACIENTE 😦 😦 😦 din TIRUL ATI de la Spitalul Victor Babeș , TIR aparținând SMURD-ului lui Arafat , a TRECUT pe planul 2-3 😦 😦 😦 iar SCAUNUL șefului DSU și secretar de stat în MAI , Raed Arafat , NU s-a CLĂTINAT deloc 😦 numele lui DISPĂRÂND brusc din centrul mass mediei scrise și vorbite dar și din ATENȚIA opiniei publice!!! 😦 😦 😦
 • SURSA imaginilor sus postate , INTERNETUL ! 🙂
 • Cum NU mă aștept la COMENTARII din motive de mine ȘTIUTE 🙂 ofer spre VIZIONARE persoanelor virtuale ce vor ajunge pa AICI ,un clip împreună cu zicala : ” Dumnezeu cu mila” !!! 🙂 😦 🙂
 • Alioșa .

17 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 🙂 😦 🙂

  1 ) COVID-19 la zi :

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-14-aprilie-2021-ora-13-00

  2 ) Și tot la zi :

  Incredibil dar ADEVĂRAT:)
  Voiculescu a fost SACRIFICAT 🙂
  dar în același timp DEMITEREA lui la SALVAT 😦
  pe secretarul de STAT ,
  pe numele lui Raed Arafat !!!

  3 ) După DEMITEREA lui Vlad Vasile Voiculescu din funcția de ministru al sănătății 🙂 🙂 🙂
  și ca urmare a faptului că vicepremierul USR-PLUS , Dan Barna a REFUZAT interimatul la Ministerul Sănătății ,
  premierul PNL(PDL) , Florin Vasile Cîțu ,și-a asumat INTERIMATUL la Ministerul Sănătății
  până la desemnarea de către alianța politică USR-PLUS a unui nou ministru .
  INERESANT este faptul că PRIMA DECIZIE luată de Cîțu ca interimar la Ministerul Sănătății ,
  a fost REVOCAREA ordinului cu noile criterii de carantinare trimis spre publicare în Monitorul Oficial al României
  pe ȘESTACHE de către secretarul de stat Andreea Moldovan, care ieri,
  după DEMITEREA justificată , a plecat de la minister ” cu COADA între PICIOARE ”!!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 15/04/2021 @ 9:48 am | Răspunde

 2. Eu mai SPER ca urmeaza si Arafat !!!!!! 😡

  Comentariu de lacrimaroua — 15/04/2021 @ 4:30 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Lăcrimioara ! 🙂

   Logic și normal ar fi ca și Raed Arafat să fie DEMIS din funcția de secretar de stat de la MAI ,dar după cum evoluează lucrurile ,
   se pare că CEI DIN SPATELE lui Arafat sunt mult mai PUTERNICI decât cei din SPATELE premierului României, Florin Vasile Cîțu !!! 😦 😦 😦
   Se pare că DISPOZIȚIILE ca să nu spun ORDINELE cu care arabo-palestinianul Raed Arafat s-a ÎNTORS după VIZITA în plină CRIZĂ POLITICĂ și PANDEMICĂ di IORDANIA , au fost ATÂT de CLARE și ULTIMATIVE 😦 😦 😦 încât lui Klaus WERNER Johannis îi TREMURĂ nădragii pe care-i poartă în WEEKEND pe PÂRTIA de SKI de la PĂLTINIȘ când ,
   merge la SIBIU pe BANII ROMÂNILOR cu o COLOANĂ oficială a SPP formată din 5-6 mașini !!!! 😦 😦 😦

   Așa că , chiar dacă și EU SPER să URMEZE Arafat 🙂 🙂 🙂 mai mult ca sigur că voi rămâne doar cu SPERANȚA !!! 😦 😦 😦

   Fie ca săptămâna Sfântului Mare Mucenic GHEORGHE ” purtătorul de biruință” și PATRONUL spiritual al FORȚELOR MILITARE TERESTRE ale ARMATEI ROMÂNE din care și EU fac parte ca OFIȚER SUPERIOR în RETRAGERE 🙂 să-ți fie una plină de BUCURIE și BINECUVÂNTARE !!! 🙂 🙂 🙂

   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 16/04/2021 @ 8:20 am | Răspunde

   • Doamne ajuta !
    Multumesc asemenea si tie , Aliosa ! 🙂
    Un sfarsit de saptamana plin de binecuvatare !!!
    🙏

    Comentariu de lacrimaroua — 16/04/2021 @ 9:08 am | Răspunde

    • Bună dimineața, Lăcrimioara ! 🙂
     Din toată inima și cu toată sinceritate , aceeași URARE și pentru Domnia Ta ! 🙂
     Avem mare nevoie de BINECUVÂNTARE 🙂
     în condițiile în care ,coaliția lui Johannis instalată de el la GUVERNARE 😦
     a uitat de DUMNEZEU , IISUS HRISTOS și PREACUVIOASA și CURATA MARIA cea de VIAȚĂ dătătoare ………….
     O duminică BINECUVÂNTATĂ , Lăcrimioara ! 🙂
     Cu stimă,
     Alioșa ! 🙂

     Comentariu de Aliosa — 18/04/2021 @ 8:54 am

    • Buna dimineata, Aliosa ! 🙂
     Avem nevoie de Dumnezeu si binecuvantarile lui , in aceste vremuri pe care le traim !!!
     … cat despre guvernanti , NU AU NICI UN DUMNEZEU , din punctul meu de vedere sunt precum IUDA , VANZATORI DE NEAM SI TARA … 🤢🤢🤢
     Duminica binecuvantata !!!
     Cu drag – Lacrimioara 🙂

     Comentariu de lacrimaroua — 18/04/2021 @ 9:05 am

    • Bună dimineața, Lăcrimioara ! 🙂
     Subscriu în totalitate spuselor Domniei Tale ! 🙂
     Doar DUMNEZEU ne mai poate scăpa de hienele cocoțate la guvernare ” pe repede înainte” de Klaus WERNER Johannis,
     președintele hulit de 99,99 % dintre ROMÂNII -români !!! 🙂 🙂 🙂
     Duminică binecuvântată ! 🙂
     Cu drag ,
     Alioșa ! 🙂

     Comentariu de Aliosa — 18/04/2021 @ 9:17 am

 3. buona serata

  Comentariu de newwhitebear — 15/04/2021 @ 10:46 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  Cu sau fără voia românilor ,

  COVID-19 merge înainte ” pas cu pas 😦 😦 😦

  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-15-aprilie-2021-ora-13-00

  iar CRIZA POLITICĂ generată de coaliția lui Klaus WERNER Johannis , PNL(PDL)&USR-PLUS&UDMR se amplifică tot ” pas cu pas” !!! 😦 😦 😦

  1) Vlad Vasile Voiculescu și Andrea Moldovan au PLECAT de la Ministerul Sănătății 🙂 🙂 🙂
  dar OPORTUNISMUL, nepotismul, IPOCRIZIA și demagogia lor , abia acum ies la iveală !!! 😦 😦 😦

  Pentru cei/cele care au CREZUT că omul lui Cioloș ( PLUS) , Vlad Vasile Voiculescu ,fostul ministru al sănătății ,
  este CINSTEA și CORECTITUDINEA întruchipată 🙂 😦 🙂
  trebuie să-i DEZAMĂGESC profund iar DOVADA este prezentată mai jos :

  ” Vlad Voiculescu şi-a numit şefa de cabinet într-o funcţie importantă înainte de a fi demis
  Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a avut grijă să-şi răsplătească oamenii apropiaţi din echipă cu funcţii înalte,
  printre aceştia fiind şi ȘEFA sa de CABINET la minister, Alexandra Tamaş,
  pe care a numit-o vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului
  printr-un ordin de ministru, cu doar două săptămâni înainte de a fi demis de premierul Florin Cîţu.
  Alexandra Tamaș a fost numită pe 31 martie 2021, adică în urmă cu două săptămâni,
  în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale a Medicamentului printr-un ordin de ministru semnat de Vlad Voiculescu.
  Ea era cel mai important om din echipa ministrului Vlad Voiculescu.
  În primul rând, pentru că toate documentele care ajung pe masa ministrului trec mai întâi pe la șeful de cabinet, care sortează mapa demnitarului.
  Apoi, dacă vreun funcționar cu rang înalt dorește să intre la ministru, trebuie mai întâi să se programeze la șeful de cabinet căruia îi
  raportează motivul pentru care vrea să intre la discuții cu demnitarul.
  În funcție de importanța doleanței, este primit sau refuzat.
  Dar, de cele mai multe ori, i se comunică că „ministrul nu are timp” sau se invocă alte motive justificate sau nu .
  Pe 2 aprilie 2021, pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului a apărut un comunicat de presă în care se anunța
  că doamna Alexandra Tamaș a fost numită pe funcția de vicepreședinte.
  Sursa :
  https://www.romaniatv.net/vlad-voiculescu-si-a-numit-sefa-de-cabinet-intr-o-functie-importanta-inainte-de-a-fi-demis_5421258.html

  2) Se pare că INTERIMATUL premierului Cîțu la ministerul sănătății va dura mai puțin decât ar crecde unii !!! 🙂 😦 🙂

  https://spotmedia.ro/stiri/politica/surse-spot-usr-plus-o-va-propune-pe-ioana-mihaila-la-sefia-ministerului-sanatatii

  3) Pentru cei/cele care CRED că ACUZELE și BĂLĂCĂREALA între USR-PLUS și PNL(PDL) a luat sfârșit ,
  ” plusistul” Iulian Bulai îi CONTRAZICE cu subiect și predicat ! 😦

  https://spotmedia.ro/stiri/politica/deputat-usr-citu-a-demis-un-medic-de-top-si-a-numit-o-pe-fata-lui-vela-la-o-agentie-importanta-asa-arata-marile-reforme-in-viziunea-lui

  4) Manipularea opiniei publice pe care o fac ” pas cu pas” cei de la guvernare împreună cu parlamentarii care-i susțin și POLITRUCII lor care-i APĂRĂ cu DINȚII , este scoasă în evidență nu numai de subsemnatul ci și de alții !!! 🙂 🙂 🙂
  https://spotmedia.ro/stiri/

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 16/04/2021 @ 9:59 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  1) COVID-19 la zi :
  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-16-aprilie-2021-ora-13.00

  2) Și tot despre COVID dar de la un SPECIALIST ADEVĂRAT 🙂

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/directorul-pfizer-covid-19-va-deveni-ca-gripa-ne-vom-vaccina-si-ne-vom-trai-vietile-normal-1498453

  nu ca cei din Grupul de Comunicare Strategică ( GCS) :

  După 14 luni de SECRETOMANIE , s-a aflat componența Grupului de Comunicare Strategică ( GCS ) care ” pas cu pas” de la înființarea lui de către ”guvernul meu”PNL(PDL) condus de Ludovic Orban ,a MANIPULAT poporul cu TELEVIZORUL versus COVID-19 !!!

  3) Fostul ministru al sănătății, Vlad Vasile Voiculescu , omul lui Dacian Juien Cioloș ( Plus) ,
  la fel de DEMAGOG și IPOCRIT ca și colegul său de la ”PLUS” Iulian Bulai ,
  https://www.cotidianul.ro/rasu-plansu-pluseristii-l-au-reievaluat-pe-orban-premier/
  după revocarea din funcție, în prima lui ieșire publică , a început să SCOATĂ pe GURĂ tot felul de ACUZE
  la adresa premierului Florin Vasile Cîțu în SPECIAL și a PNL(PDL) în GENERAL 🙂 🙂 🙂
  spunând printre altele că , ” dacă superi prea tare sistemul, nu mai are nevoie de argumente pentru a te elimina”.
  Am reținut pentru lumea virtuală doar DOUĂ acuzații aduse de mazilitul Vlad Vasile Voiculescu versus :

  a) ”raportarea FALSĂ a DECESELOR din spitalele COVID-19 ” care are mare legătură cu DORINȚA OBSESIVĂ a lui Klaus WERNER Johannis de a ține ALEGERILE PARLAMENTARE din 2020 ÎNAINTE de TERMENUL LEGAL 😦 😦 😦

  b) ILEGALITĂȚILE făcute la compania de stat , UNIFARM dezvăluite în Dosarul Penal încă NESOLUȚIONAT până la această dată !!! 😦 😦 😦

  https://evz.ro/ultimele-informatii-despre-dosarul-unifarm-dna-refuz.html

  Legat de punctul ” a” :

  ” Avem un ministru interimar, care este şi prim-ministru, care nu ştiu cât timp are.
  O să îl rog pe premier să revadă metodologia făcută sub conducerea PNL anul trecut cu privire la

  raportarea deceselor din spitale COVID-19.

  Nu aş vrea să arunc cu numere, dar investigaţia noastră ne arată că

  există diferenţe fundamentale între numelere declarate şi cele reale.”

  Legat de punctul ” b” :

  UNIFARM a primit prin OUG 1,2 miliade, e una din companiile în pericol de dispariţie ale statului român,
  e unul din marile jafuri ale pandemiei, cel mai mare cu siguranţă.

  Ar fi bine dacă în acest interimat aceste două lucruri ar fi clarificate, mai ales că sunt legate de partidul care îl susţine pe premier”.
  Sursa :
  https://www.cotidianul.ro/video-lamentarile-lui-vlad-voiculescu/

  Iată și o altă opinie despre ce a scos pe gură ” plusistul ” Vlad Vasile Voiculescu după ce a fost DEMIS de la conducerea M.S .

  ……….„au fost distribuiți bani către televiziuni fără o bază reală, fără un fundament real.
  Mi se pare că ceea ce s-a întâmplat a fost o rușine, ca să fiu și mai clar”;
  – cifrele reale ale infectărilor au fost mai mici decât cele oficiale, fiind măsluite de PNL din rațiuni electorale;
  – numărul deceselor anunțate oficial este mai mic decât cel real;
  – campania de imunizare decelerează, și în acest caz cifrele fiind coafate, adică mai mari decât cele reale;
  mafia din sănătate e fix în ograda „aliaților” (stai și te întrebi cum pot fi denumiți partenerii mafioților, altfel decât mafioți)
  – Arafat nu comunică și refuză colaborarea interinstituțională.”
  Sursa :
  https://www.activenews.ro/opinii/Voiculescu-incepe-sa-verse-lucruri-interesante-despre-Arafat-si-mafia-PNL-166352

  4 ) Pe bună dreptate , DAN PURIC a spus :

  5) Iar ca tacâmul să fie complet și ACUZAȚIILE ( neînțelegerile) dintre miniștrii USRPLUS și premierul Florin Vasile Cîțu , PNL(PDL) , mai nou , ministrul useristoplusist ,Cătălin Drulă ,l-a catalogat pe premierul lui Orban&Johannis , drept un
  ” ZOMBIE politic” !!! 🙂 😦 🙂
  https://r3media.ro/usr-plus-a-pus-tunurile-pe-citu-v-voiculescu-s-a-transformat-in-primul-epidemiolog-al-tarii-vorbea-despre-lucruri-pe-care-nu-le-cunostea-catalin-drula-e-un-zombie-politic/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=video_dan_puric_pe_liderii_de_la_bucuresti_nu_i_doare_tara_o_mana_de_oameni_alesi_din_strainatate_care_sunt_anafectivi&utm_term=2021-04-17

  6) Dacă și acum una lume virtuală mai crede că………………………….,în coaliția de guvernare , PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR ,
  adică coaliția lui Klaus WERNER Johannis 😦 😦 😦 este DEPLINĂ ARMONIE 🙂 🙂 🙂
  atunci, acea lume virtuală , trebuie să meargă ” deîndată” la PSIHIATRIE !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 17/04/2021 @ 9:11 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!!

  Ieri, 17 aprilie , președintele PNL(PDL) Ludovic Orban s-a deplasat cu o coloană de maș a SPP pe BANII ROMÂNILOR OFICIAL în MARAMUEȘUL istoric la PLANTAT puieți de nu știu care 🙂 😦 🙂
  dar NEOFICIAL în CAMPANIE electorală pentru a fi REALES președinte al PNL(PDL) la congresul ce va avea loc în vară ! 😦

  Întrebat de jurnaliști despre faptul că ministrul transporturilor Cătălin Drulă a spus despre premierul Cîțu că ESTE un
  ” ZOMBIE politic” 🙂 🙂 🙂
  ( vezi linkul de la comentariul de mai sus, punctul 5 ) 🙂
  actualul președinte al PNL(PDL) , Ludovic Orban ,
  AGENTUL ELECTORAL al lui Klaus WERNER Johannis din campania electorală prezidențială din anul 2014
  ” Cine tace și face ” :

  recent REEVALUAT de plusistul Iulian Bulai
  https://www.cotidianul.ro/rasu-plansu-pluseristii-l-au-reievaluat-pe-orban-premier/
  ca să arate pedeliștilor și peneliștilor din acea parte de ȚARĂ că îi pasă de soarta CONTRACANDIDATULUI său la ȘEFIA PNL(PDL) ,
  adică de PREMIERUL lui Klaus WERNER Johannis și al USRPLUS+ UDMR ,
  a spus jurnaliștilor :

  „Înainte de a ataca premierul, orice ministru trebuie să-și scrie demisia, trebuie să plece acasă așa cum a pățit Voiculescu.
  Nu este un moft, este obligația premierului, îi avertizez pe toți miniștrii.
  Orice ministru care face declarații împotriva premierului trebuie să aibă bagajele făcute”!!! 😦 🙂 😦

  În rest,
  CIRCUL și BĂLĂCĂREALA din coaliția de guvernare a lui Johannis , CONTINUĂ la COTE înalte 🙂 🙂 🙂
  iar mâine ,
  19 aprilie 2021 , după ședința ATIPICEI coaliții PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR ,
  CIRCUL și BĂLĂCĂREALA va căpăta accente de ” RÂSU-PLÂNSU” !!! 🙂 🙂 🙂

  SINCER ,
  salut DIHONIA instaurată în sânul coaliției lui Klaus WERNER Johannis !!! 🙂 🙂 🙂

  -De ce ? 🙂

  – Pentru că, numai așa ROMÂNII vor CONȘTIENTIZA ce guvernare CATASTROFALĂ și ANTIROMÂNEASCĂ a INSTALAT la cârma României ,
  ” Cel care TACE și FACE ” , adică, Klaus WERNER Johannis !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 18/04/2021 @ 8:07 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!
  Fiecare cu INTERESUL său !!! 🙂 😦 🙂

  1) COVID-19 cu treaba lui :
  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-18-aprilie-2021-ora-13.00

  2) Premierul Ungariei cu treaba lui :
  Dacă guvernul PNL(PDL) condus de Ludovic Orban
  a ARUNCAT anul trecut pe ” apa sâmbetei” zeci de MILIOANE de EURO pentru
  ACHIZIȚIONAREA de VENTILATOARE pentru secțiile ATI din România și MĂȘTI pentru cadrele medicale și românii săraci
  care NU AU SOSIT NICI PÂNĂ ÎN ZIUA DE ASTĂZI 😦 😦 😦
  guvernul Ungariei , condus de Viktor Orban ,
  a ALOCAT recent 800.000 de EURO pentru încă o INVESTIȚIE în SPORTUL ROMÂNESC condus de UDMR-istul Carol-Eduard Novak !!! 🙂 🙂 🙂

  Este vorba de construirea la Satu Mare a unei locații în care să funcționeze o ACADEMIE de FOTBAL cu 150 de copii dornici să
  ” calce ”
  pe urmele celebrului fotbalist ungur ,Ferenc Puskas

  https://www.ziaruldesport.ro/articol_20361_zds_pg_0.htm

  Detalii pe :

  https://www.digisport.ro/special/guvernul-ungariei-o-noua-investitie-majora-in-sportul-romanesc-detaliile-proiectului-finantat-de-viktor-orban-1062865

  3) iar formațiunea politică UDMR care-i la GUVERNAREA României din dorința și voința ANTIROMÂNEASCĂ a președintelui României , Klaus WERNER Johannis , face tot ce este posibil în CRIZA POLITICĂ guvernamentală ACTUALĂ , ca să rămână CU ORICE PREȚ la BUTOANELE PUTERII 😦 😦 😦 ca să…………………………….,
  – ca să ce , ROMÂNI-români ??? 😦 😦 😦
  – IATĂ ca să ce !!! 😦 😦 😦
  https://r3media.ro/senatorul-aur-ionut-neagu-interpeleaza-guvernul-despre-planul-kos-karoly-de-implicare-a-ungariei-in-transilvania-activitati-care-direct-sau-indirect-duc-la-desuveraniza/?utm_source=newsletter&utm_medium=email

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 18/04/2021 @ 9:42 pm | Răspunde

 8. […] ” Mai bine mai târziu decât niciodată” Revocarea lui V.V.Voiculescu a băgat ROMÂNIA în CRI… Ce nu știu românii despre fostul ministru al sănătății, Vlad Vasile Voiculescu , omul susținut de fostul premier Dacian Julien Cioloș și nu numai. Punctul pe ” I”/65 !!! […]

  Pingback de CRIZA politică generată de revocarea lui Vlad Vasile Voiculescu , continuă …….. | Alioşa ” File de Jurnal ” — 21/04/2021 @ 7:28 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: