Alioşa ” File de Jurnal ”

06/07/2021

Ipocrizia ipocriților din coaliția de guvernare iese la iveală ” pas cu pas ” !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 8:50 am

În loc de motto :

După ce s-a RUGAT de ei și le-a PROMIS ” marea cu sarea” numai și numai să fie VOTAT președintele Camerei Deputaților , iar PNL(PDL) să GUVERNEZE ” România educată” 🙂 🙂 🙂

de Klaus WERNER Johannis MANIPULATĂ și ÎNVRĂJBITĂ de vreo 5 ( cinci ) ani

președintele PNL(PDL) , Ludovic Orban , CIRCARUL :
” Cine-i generalul ? ”

aflat în COMPETIȚIE electorală cu premierul PNL(PDL) ,Florin Vasile Cîțu pentru ȘEFIA PNL(PDL) https://www.stiripesurse.ro/mihai-tudose-nu-stiu-de-ce-boala-sufera-domnul-citu-dar-sper-sa-se-faca-bine-ca-altfel-ne-ducem-cu-totii-unde-nu-e-durere-nici-intristare_1878764.html
în cadrul Conferinței Județene de alegeri a Organizației PNL(PDL) Bacău, i-a atacat verbal foarte dur pe colegii lui de la guvernare din USR-PLUS :

„Avem niște parteneri de guvernare care, de multe ori, parcă nu s-au născut aici.
Nu i-am văzut la drapelul național, nu i-am văzut la momente esențiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al națiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie și nu i-am văzut făcând cruce.
Noi suntem altfel, noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român,
un partid care ține cont de toată matrița componentă a personalității României” !!! 🙂 🙂 🙂

 • INTERESANT este faptul că IPOCRITUL de Ludovic Orban are DREPTATE în cele spuse despre #reziștii din USR-PLUS, alianța 2020 condusă de alți doi IPOCRIȚI , Dan Barna și Dacian Julien Cioloș !!! 😦 😦 😦
  Ca nu cumva cel ce-și spune din motive doar de el știute 😦 dar de mine de mult LĂMURITE 🙂 ” nascutpelistaneagra” 🙂 😦 🙂 că îi fac JOCUL președintelui PNL(PDL) Ludovic Orban sau să CREADĂ că mi-e milă de tabăra #reziștilor ” analfabeți funcționali ” precizez cu subiect și predicat că postez declarația lui Ludovic Orban pentru ca atât cel ” nascutpelistaneagra” și toți ceilalți la fel ca ei în gândire,
  să PRICEAPĂ odată pentru totdeauna că Ludovic Orban a fost, ESTE și va fi mai IPOCRIT , oportunist, DEMAGOG și mincinos decât toți președinții postdecembriști la un loc care s-au aflat la conducerea Camerei Deputaților !!! 😦 🙂 😦
  Vorba din anul 2017 a oportunistului jurnalist Rareș Bogdan, ajuns VICEPREȘEDINTE PNL(PDL) și eurodeputat PPE datorită lui Orban și care acum . îl susține la șefia PNL(PDL) pe premierul Florin Vasile Cîțu :
  ” La lada de gunoi a ISTORIEI cu PNL” !!! 🙂 🙂 🙂

Răspunsul useristului Adrian Wiener , a venit prompt și la obiect :

” Aveți dreptate, domnule Orban – sunt convins că toți traseiștii de la PSD și ALDE cu care ați populat PNL-ul, au jurat pe Biblie la învestire.
Cu siguranță Costel Alexe și Molnar de la Apele Române au fost la Ziua Drapelului;
combinagii Matica și Macovei, interceptați de DNA în dosarul de trafic de influență de la Galați sunt în prima linie la festivitățile de 1 Decembrie.
Petru Avram și toate “animalele politice” sunt și ei în prima linie prin biserici la slujba de Înviere făcându-și cruci și mimând cucernicia.
Greșiți însă profund cu un lucru, domnule Orban – suntem născuți aici; avem părinți și bunici îngropați aici, în acest pământ;
și avem sentimentul de apartenență la acest popor.
Acest sentiment există, chiar dacă nu îl exhibăm atât de obscen pentru a capitaliza politic.
Suntem parte a acestui popor; contribuim la plebiscitului zilnic care până la urmă înseamnă voința acestei națiuni.
Și suntem onești și responsabili ca parteneri de guvernare.
Puteți conta pe noi. Poate mai mult decât pe mulți dintre voiajorii politici pe care i-ați pripășit prin PNL.
Dacă doriți să vorbim despre dragostea de țară a partenerilor dumneavoastră de guvernare,
haideți să o facem pe criterii obiective și să nu uităm că misiunea clasei politice este eminamente serviciul în folosul tuturor cetățenilor.
Ceea ce vom lăsa în urmă pentru români va grăi cel mai clar despre patriotism” .
Sursa :
https://www.facebook.com/Adrian.Wiener.USR/

” EXPLOZIV: DIASPORA CERE CA USR-PLUS SA PLECE DE LA GUVERNARE – „Alegeri anticipate” (Document)

 25 iunie 2021 15:40  Lumea Banilor

Lovitura de croseu pentru USR-PLUS, formatiunea condusa de Dan Barna, care a fost in alegerile prezidentiale spulberat de chiar Viorica Dancila, co-presedinte al acestei formatiuni fiind Dacian Ciolos.
Socant pentru unii, poate previzibil pentru altii, romanii din diaspora cer scoaterea USR-PLUS de la guvernare. Mai exact, Asociatia Romanilor din Italia (ARI) ii cere oficial lui Klaus Iohannis printr-o scrisoare deschisa sa se ocupe de acest lucru.

Asociatia Romanilor din Italia solicita clasei politice si presedintelui Romaniei, domnului Klaus Iohannis, evaluarea activitatii politice a pseudopartidului USR-PLUS si luarea masurilor necesare minimalizarii daunelor economico-sociale create de aceasta grupare.
Globalisti si neo-marxisti pana in maduva oaselor, asa-zisii salvatori ai Romaniei sunt in realitate o forma deghizata de pierdere totala a identitatii nationale”.

ARI cere si dizolvarea actualului guvern condus de Florin Citu, si alegeri anticipate.

Iata scrisoarea adresata de Diaspora lui Klaus Iohannis:

„Am denuntat dintotdeauna folosirea siglei Diasporei de catre forte oculte, care actioneaza prin intermediul unor cozi de topor (intre care USR-PLUS tine afisul), pentru scopuri de politica interna care n-au nimic de-a face cu problematica romanilor aflati in strainatate, cum a fost cazul manifestatiei din 10 august 2018. Am atras atentia atunci asupra dezastrului care putea urma, asupra consecintelor si pericolului de a stigmatiza pe nedrept Diaspora romaneasca, prezentand totodata solutii si propuneri de buna desfasurare a manifestatiei.
Din pacate, analizele si comunicatele ARI s-au confirmat anul acesta: pe de o parte, nemaibeneficiind de ‘proptelele’ si ‘imixtiunile’ din 2018, iar pe de alta, intervenind o maturizare a constiintei asociatiilor din strainatate, in sensul refuzului de a mai figura pe post de berbece politic – mitingul asa-zis al Diasporei din Piata Victoriei s-a dovedit un esec.
Enervati probabil din cauza ca le-am demascat mecanismul de functionare, politrucii agresivi de tip neo-bolsevic de la USR-PLUS si-au intetit eforturile de denigrare a asociatiei noastre, in special dupa ce, la Forumul Diasporei de la Bucuresti din perioada 4-8 septembrie 2019, am ridicat problema ilegalitatii – vis-a-vis de ambele tipuri de legislatii (si cea romana si cele din tarile unde rezideaza romani) – a filialelor din aceste tari pendinte de partidele din Romania, cerand, prin urmare, desfiintarea lor.

Intr-adevar, nici Constitutia Romaniei si nici Legea care reglementeaza activitatea partidelor politice nu prevad infiintarea de filiale pe teritoriul altui stat, cum de altfel legislatia multor state – fie ele europene, fie extra UE – nu permite activitatea politica a partidelor straine pe teritoriul propriu. Intre altele, la nivel european, se violeaza art. 77 din Regulamentul UE 2016/679, iar la nivel italian, de exemplu, se incalca art. 140-143 din Codicele in materie de date personale. Si nu e vorba doar de UE. Diaspora romana se afla raspandita pe tot mapamondul, inclusiv Canada, Statele Unite, Australia etc., ba chiar Norvegia – tari care au legi in materie diferite de cele ale Uniunii Europene.

„Fariseii de la USR-PLUS”

Incalcand aceste legi, fariseii de la USR-PLUS – si alte partide – au procedat la o campanie electorala agresiva – inclusiv strangere de semnaturi – pentru candidatii lor la alegerile prezidentiale, bazata pe practici de folosire si manipulare a oamenilor in scopuri politice preluate din panoplia stalinisto-comunista si organizate in locuri in care nu aveau voie sa o faca – consulate, biserici etc. Consecinta imediata este una dezastruoasa pentru participarea romanilor din strainatate la procesul electoral: un absenteism cvasi-generalizat la inscrierea pe listele electorale sau vot prin corespondenta.
Responsabili in cea mai mare masura de acest refuz flagrant al publicului de a participa la procesul electoral sunt tocmai cei de la USR-PLUS. Goana lor dupa semnaturi a fost perceputa de majoritatea membrilor comunitatilor de romani din strainatate ca un demers disperat de a fi inrolati cu forta in randul membrilor USR-PLUS – reactionand in consecinta prin sustragere de la urne. Cine raspunde pentru o asemenea torpilare prin ricoseu a scrutinului? Este ARI responsabila de tentativele de manipulare fara scrupule practicate de USR? Evident ca nu.

Comportamente imorale

Din contra, ARI si-ar fi tradat propria vocatie de aparare si promovare a intereselor romanilor din Italia daca s-ar fi pretat la jocul politicianist al USR, daca nu ar fi sanctionat asemenea comportamente imorale si oneroase. La limita, in inconstienta lor, USR-PLUS calca in picioare si pune in pericol chiar precepte de siguranta nationala. Ar fi autoritatile romane de acord daca partide de extrema dreapta din Italia, Spania, Germania etc. ar deschide filiale in Romania?
In consecinta, cerem institutiilor statului roman, Parlamentului, AEP, BEC sa intreprinda toate actiunile necesare pentru a stopa aceste practici si pentru a interzice explicit functionarea filialelor partidelor romanesti in Diaspora.
In schimb, cu adevarat important, moral si nedemagogic ar fi ca, in cadrul partidelor romanesti, in tara, sa existe departamente de sine statatoare focusate pe problemele Diasporei, care sa elaboreze legi, facilitati, programe etc. pentru romanii din strainatate. Unde, cei ce vor sa faca politica din tara se pot organiza absolut legal in cluburi de simpatizanti. Exista forme de fiintare a unui suport de incredere, mai trebuie sa existe si onestitate.

Nu in ultimul rand, cerem sa se dispuna obligativitatea ca toate semnaturile recoltate aici pentru candidatii la presedintia Romaniei – fiind obtinute in mod ilegal – sa fie eliminate din listele de semnaturi prezentate la BEC, reintrandu-se astfel in transparenta si legalitate, pentru a se asigura desfasurarea in deplina constitutionalitate a unui scrutin echitabil, echidistant, onest, si a se scoate Diaspora din rolul de Jolly-Joker electoral in care a fost distribuita in ultimul deceniu.
Pe aceasta linie, Asociatia Romanilor din Italia solicita clasei politice si presedintelui Romaniei, domnului Klaus Iohannis, evaluarea activitatii politice a pseudopartidului USR-PLUS si luarea masurilor necesare minimalizarii daunelor economico-sociale create de aceasta grupare.

Interesul multinationalelor

ARI aducea in atentia opiniei publice inca din 2018 manipularile si intentiile necinstite ale acestei grupari de a prelua puterea nu in interesul dezvoltarii economiei romanesti, ci in interesul multinationalelor si al unor lobbyuri straine. Dupa un timp, romanii din strainatate au inteles relele intentii ale fomistilor de moda noua, ‘europeana’, au inteles ca au fost manipulati, drept dovada la alegerile parlamentare nu le-au mai oferit incredere si i-au trimis pe locul trei ca preferinta in strainatate.

„Agenda ne-romaneasca”

Fraudele electorale in multe orase din Romania incepand cu sectorul 1 Bucuresti, atacurile impotriva justitiei, intentia de a instraina ultimele companii de stat profitabile, inlocuirea neconstitutionala a conducerii TVR , inlocuirea avocatului poporului (care a produs stupoare la Comisia de la Venetia) – toate sunt tot atatea pietre de moara care atarna de piciorul beteag al USR-PLUS.
Acapararea si capusarea unor ministere strategice de catre aceasta grupare si blocarea pur si simplu a activitatii acestora, intarzieri enorme in atragerea fondurilor europene, lipsa unor strategii si programe pentru sprijinul mediului de afaceri autohton greu incercat de criza covid, inchiderea ministerului romanilor de pretutindeni si anularea oricarei activitati de sprijin si finantare pentru romanii din strainatate, batjocorirea bolnavilor cronici prin inchiderea spitalelor (actiune care trebuie sa fie anchetata de magistratura pentru infractiunea de genocid), planul national de rezilienta prin care se aloca sume uriase pentru companii de consultanta straine – toate demasca si demonstreaza agenda ne-romaneasca a acestei grupari, care una vorbeste si alta fumeaza.

„Indepartarea USR-PLUS din orice forma de autoritate de Stat”

Toate aceste defecte s-au adancit si amplificat in ultimele zile de guvernare a actualei coalitii, prezenta USR-PLUS fiind, de departe, cel mai toxic element, care strica totul in jurul sau. ARI cere dizolvarea actualului guvern, indepartarea USR-PLUS din orice forma de autoritate de Stat si reconfigurarea spectrului politic prin alegeri anticipate. Nu putem sa continuam pe aceasta cale care este una a dezastrului.
Cine nu vede si nu-si da seama de fariseismul celor de la USR-PLUS, de cacealmaua lor tradatoare, de vanzare de tara in schimbul satisfacerii propriilor interese cat se poate de mercantile, este fie manipulat pana la spalarea creierului, fie de-o seama cu ei. Globalisti si neo-marxisti pana in maduva oaselor, asa-zisii salvatori ai Romaniei sunt in realitate o forma deghizata de pierdere totala a identitatii nationale si spirituale, de aservire altor interese decat celor autohtone. E cazul ca liberalii – care parca aveau drept deviza enuntul ‘Prin noi insine’ – sa se debaraseze de acesti ‘aliati’, daca nu vor sa fie tarati, si ei, in prapastie.

„Smenurile”

Traind in strainatate, membrii Diasporei sunt primii care inteleg si sustin necesitatea continuarii procesului de integrare a tarii si de aliniere la standardele UE. Insa una este setul de principii si valori si alta este pierderea eului identitar.
In plus, a-ti ascunde sub standardurile UE (falanga Macron, falanga Merkel etc.) afacerile oneroase, consultantele mai scumpe decat obiectul consultantei, smenurile de toate felurile (ca sa fim mai pe intelesul neaos), este cea mai mare pacaleala (citeste sifoneala de bani) din ultimii 31 de ani – pe care ARI o denunta cu toata hotararea.
Pacaleala pleaca chiar din denumirea cu iz fanatizat, legionaroid, a partidului, care a ajuns, iata, in stadiul de a fi nevoit sa se salveze pe el insusi, daca mai poate. Si canibalizarea reciproca Barna – Ciolos, carora numai de salvarea tarii nu le arde, se va adanci (asa cum se adanceste canibalizarea Orban – Citu) cu costurile unei guvernarii catastrofale pe spinarea oamenilor”.

Sursa :

 • Iar în final de postare-republicare , odată cu intrarea în cursa pentru șefia alianței USR-PLUS , ipocrizia ipocriților de la guvernare , va lua o amploare de nedescris !!! 🙂 🙂 🙂

Alioșa .

14 comentarii »

 1. 😦 😦 😦 😦 😦

  Comentariu de Florin — 06/07/2021 @ 8:55 am | Răspunde

 2. Bună dimineața, Alioșa!🙋🍵☀️🙂
  Nici nu s-au născut guvernanți, se poate observa din felul în care guvernează…😁

  Comentariu de AureliaAlbAtros — 06/07/2021 @ 9:23 am | Răspunde

  • Bună ziua, Aurelia ! 🙂
   Așa este ” nu s-au născut guvernanți ” 🙂
   ci ipocriți , mincinoși, oportuniști, demagogi , plini de URĂ la adresa ROMÂNILOR onești și iubitori de ADEVĂR…………
   Nu știu decât să RĂSTĂLMĂCEASCĂ vorbele ca cel ” nascutpelistaneagra” căruia tu i-ai atribuit porecla ” faraoane” 😦
   când în realitate este un individ care la orice postare care-l deranjează pe motiv că -i sunt DEMASCAȚI cei pe care-i ridică în slăvi ca să nu spun altceva , trece la ATAC VERBAL de NEAM PROST !!! 😦 😦 😦
   Mersi pentru vizita !

   Aliosa .

   Comentariu de Aliosa — 06/07/2021 @ 10:49 am | Răspunde

 3. @ ALLL !!!

  ” Încercarea moarte n-are” spune-o vorbă din POPOR ! 🙂

  1) Cu toate că l-am AVERTIZAT cu SUBIECT și PREDICAT pe
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2021/07/05/
  pe cel ce-și zice ” nascutpelistaneagra” că îi voi TRIMTE în SPAM vorbele-i pline de URĂ și FRUSTRARE ce le scoate pe gura-i spurcată la adresa mea NUMAI și NUMAI pentru că îi DEMASC idolii săi din PNL(PDL) în frunte cu Klaus WERNER Johannis ,
  individul iubitor de BALAMUC ca și cei care în 22 DECEMBRIE 1989 dădeau din coate ca să iasă în evidență

  nu se LASĂ și încearcă ” pas cu pas” cu MIZERII scornite din mintea-i bolnavă ,
  să DISTRAGĂ atenția lumii virtuale de la SUBIECTUL pus în DEZBATERE de mine .

  2) Pentru a TREIA oară , ca și binomul Caramitru&Dinescu în 22 decembrie 1989 ,
  astă seară ,europarlamentarii de la Bruxelles se vor FACE că LUCREAZĂ !!! 🙂 😦 🙂
  https://www.hotnews.ro/stiri-meetyourmep-24901353-parlamentul-european-solicita-primirea-bulgariei-romaniei-schengen.htm

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 06/07/2021 @ 9:49 am | Răspunde

 4. un bel pomeriggio. Forza Italia

  Comentariu de newwhitebear — 06/07/2021 @ 6:13 pm | Răspunde

  • Bună dimineața, Gian Paolo ! 🙂
   Aseară, pe stadionul WEMBLEY din LONDRA

   prin CALIFICAREA în FINALA EURO 2020 , fotbaliștii ITALIENI mi-au produs o mare BUCURIE !!! 🙂 🙂 🙂
   La finalul celor 90 de minute de joc şi a celor două reprize a câte 15 minute de prelungiri, scorul a fost egal, 1-1,
   prin golurile înscrise de italianul Federico Chiesa în minutul 60 🙂 🙂 🙂
   și spaniolul Alvaro Morata, în minutul 80 !!! 😦 😦 😦
   Squadra azzura condusă de pe bancă de selecționerul ROBERTO MANCINI a jucat cu :
   Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson (Toloi ’74) – Barella (Locatelli ’85),
   Jorginho, Verratti (Pessina ’74)- Chiesa (Bernardeschi ‘106), Immobile (Berardi ’61), Insigne (Belotti ’85).
   În FINALA ce se va disputa duminică 11 iulie tot pe WEMBLEY , Londra ,
   ITALIA va întâlni pe ÎNVINGĂTOAREA dintre ANGLIA și DANEMARCA ,
   meci ce se va disputa în această seară începând cu ora 22.00 tot la LONDRA ! 🙂
   Sincer , mă bucur din toată inima că ITALIA a ajuns în FINALA EURO2020 ! 🙂
   FORZA ITALY !!! 🙂 🙂 🙂
   Sereno mercoledi , Gian Paolo ! 🙂
   Con amicizia ,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 07/07/2021 @ 7:43 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!!

  1) Pentru cel care DOARME cu fotografia trinomului ANTIROMÂNESC Johannis&Orban&Cîțu sub PERNĂ 🙂 🙂 🙂 care mă cataloghează în fel și chip pentru că-i DEMASC ipocriziile IPOCRIȚILOR pe care-i APĂRĂ VIRTUAL călcând în picioare toate REGULULE BUNULUI SIMȚ 😦
  și care NU recunoaște că guvernul PNL(PSL)&USRPLUS&UDMR , adică guvernul lui Johannis ,
  TAIE TOT 😦 😦 😦 îl informez atât pe el cât și pe cei/cele ca el că
  Guvernul Cîțu se gândește să TAXEZE până și MUNCILE CASNICE care până acum erau plătite până „la negru”………………………..
  CONCRET,
  proiectul prevede ca bonele, menajerele, grădinarii, șoferii personali, bucătarii și alți lucrători casnici să poată fi plătiți prin intermediul unor tichete tipărite de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), fiecare tichet având valoarea de 15 lei.

  Tichetele vor fi cumpărate de angajator și transmise către angajat, care ulterior le transformă în numerar.
  Din suma brută plătită de angajator, muncitorul primeste 79,2%, iar statul ia 20,8% sub formă de contribuții de pensii și sănătate și impozit.
  Ministresa muncii , fosta PDL-istă , acum PNL-istă de partea lui Cîțu în lupta cu Orban pentru ȘEFIA PNL(PDL) ,
  ca să prostească mulțimea credulă , a spus cu subiect și predicat că 1,2 milioane de lucrători casnici ar putea obține astfel dreptul la pensie și asigurări de sănătate.

  2) Pentru toți cei/cele care l-au APLAUDAT pe politrucul de belea al PNL(PDL) din vremea când PNL(PDL) era în OPOZIȚIE 🙂 🙂 🙂 pentru pornirile lui demagogice și ipocrite asupra adversarilor politici ai partidului lui Klaus WERNER Johannis , le dau DOVADA IOPOCRIZIEI ipocritului de SERVICIU al PNL(PDL) :

  ”Războiul penibil din PNL, nu patetic, cum tâmpit zicea Alina Gorghiu certată cu sensurile în limba română,
  între Florin Cîţu şi Ludovic Orban ne costă tot pe noi, românii.
  Este uluitor cu ce defilează şi cum delirează cei doi contracandidaţi.
  Orban a redus/transformat liberalismul, care oricum era de faţadă, la/în conservatorism şi fundamentalism ideologic,
  în timp ce Câţu joacă fără talent cartea leadershipului reformator cu figuri reşapate alături,
  de tip Raluca Turcan sau Monica Anisie” ( Tudor Chirilă, facebook) .

  3) Spre finalul comentariului de față , o ȘTIRE ce merită IMPARȚIAL analizată !!! 🙂 🙂 🙂
  https://www.dcnews.ro/coalitia-de-guvernare-prabusire-in-sondaje-hideg-argument-moment-decisiv-in-septembrie_827703.html

  4) Și cum în articolul de bază unul din indivizii vizați răspunde la numele de Florin Vasile Cîțu ,
  iată articolul semnat de un SPECIALIST în JURNALISM 🙂
  ce trebuie CITIT și de cel ce-și zice ” nascutpelistaneagra” !!! 🙂 🙂 🙂

  https://gandeste.org/analize-si-opinii/cornel-nistorescu-ciufulitul-premier-citu-s-a-ridicat-din-balarii-si-a-inceput-sa-urle/121070/

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 07/07/2021 @ 8:17 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: