Alioşa ” File de Jurnal ”

21/07/2021

ISTORIA se repetă ??? – Nici acum n-am VOIE să spun ADEVĂRUL ???

Filed under: generale — Aliosa @ 7:57 am

În loc de motto:

În vremea când eram student la Școala Militară de Ofițeri Activi ” Nicolae Bălcescu ” din Sibiu ,

într-o seară de toamnă , după semnalul ” STINGEREA ” colegii de clasă , până să-i apuce SOMNUL ,se întreceau în a spune BANCURI care mai de care mai DEOCHEATE ! 🙂 Eu , care auzisem în SATUL natal un BANC despre cum era RETRIBUITĂ ziua de muncă în CAP , am spus acel BANC care suna cam așa :

” Ce înseamnă MÂNA DREAPTĂ ridicată și plimbată deasupra capului de la stânga la dreapta și invers,

și-apoi, PALMELE împreunate și mișcate înainte și înapoi , de CEAUȘESCU la finalul unei CUVÂNTĂRI cu ACTIVUL de partid din AGRICULTURĂ ” ??? 🙂 🙂 🙂

Cum NIMENI nu a vrut să RĂSPUNDĂ , am răspuns tot eu ca ATOTȘTIUTORUL 🙂

” 5 lei și-o mână de porumb la Ziua Muncă ”!!! 🙂 🙂 🙂

și-a DOUA ZI ,am fost CHEMAT de CI-istul ȘCOLII și SECRETARUL CP pe ȘCOALĂ care m-au AMENINȚAT cu EXMATRICULAREA …….

Drept urmare ,

” În vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI universale , a spune ADEVĂRUL e un act revoluționar” ( George Orwell) 🙂

și de mare CURAJ, adaug de la MINE 🙂 🙂 🙂 căci , de SPUI ce-i SUPĂRĂ pe unii ,

te poți trezi cu mașina incendiată sau și mai grav cu dosar penal…………………………….

” În U.E. n-am voie să fiu cine sunt ?!

George Rizescu  18 Iulie 2021

George Rizescu-N am voie

„Ne trebuie o familie sănătoasă, pentru că aici se va forma viitorul bărbat de stat. Aici se formează geniul, eroul, mucenicul… Familia, împreună cu şcoala, Biserica împreună cu şcoala, legătura mai strinsă între religie şi ştiinţă, intre credinţă şi viaţă, toate acestea, în sfârşit, vor putea, în timp, să ne readucă acolo unde merităm. Calea va fi lungă, poate cât a durat stricăciunea, dar avem şansa restaurării în viitor” (Părintele Iustin Pârvu)

Aud tot mai des că nu am voie să fiu, cine sunt!

Nu am voie să spun că mă trag dintr-o familie tradițională (ci din „părintele unu” și „părintele doi”), că sunt descendentul unui Neam eroic și sunt stăpânul unei Țări minunate, pentru că supăr U.E.!

Aud tot mai des că nu am voie să vorbesc despre homosexuali, pentru că supăr U.E.! 

N-am voie să vorbesc despre lesbiene, că supăr U.E.!

N-am voie să vorbesc despre familia tradițională, despre normalitatea cuplului așa cum l-a lăsat Dumnezeu, dintre un bărbat și o femeie, că supăr U.E.! Despre Evanghelistul Ioan, am dreptul să vorbesc, măi, cretinilor? Dar despre Sfântul Pavel? Știți „poziția” lor despre cei ce ies din normalitatea vieții de cuplu?

N-am voie să vorbesc frumos despre țăranii mei, chiar fără să-i așez în „competiție” cu alți țărani din Europa, că supăr U.E.!

N-am voie să vorbesc despre Credința mea strămoșească, adică despre creștinismul-ortodox românesc, că supăr U.E.!

N-am dreptul să-mi laud, atât cât merită, Neamul, că devin naționalist și  supăr U.E.!

N-am dreptul să vorbesc despre Eminescu, mai ales despre uimitoarele sale articole din „Timpul” anilor 1870, că supăr U.E.!

N-am dreptul să vorbesc despre Petre Țuțea, autorul Tratatului de Antropologie Creștină, că supăr U.E.!

N-am dreptul să vorbesc despre Radu Gyr (un „Sfânt al închisorilor”), despre Nichifor Crainic (cel mai bun poet creștin al românilor) că supăr U.E.!

N-am dreptul să vorbesc despre Nicolae Paulescu, descoperitorul Insulinei, jefuit încă din timpul vieții de niște neisprăviți de prin Canada (care i-au furat efectiv descoperirea), că devin român iubitor de români și supăr U.E.!

N-am dreptul să vorbesc despre Părintele Stăniloae, despre Mircea Eliade, despre Nicolae Iorga, despre Mareșalul Antonescu, că supăr U.E.!

N-am dreptul să vorbesc despre Mama care m-a născut, despre Tata, cel ce a făcut 11 ani de front și concentrări militare cerute de Statul Român, pentru apărarea Statului Român, că supăr U.E.!

N-am voie să vorbesc despre Țara mea, că supăr vecinii, unii dintre ei „staționari” încă pe teritoriul Daciei mele străbune, de peste o mie de ani, că supăr U.E.!

N-am voie să vorbesc despre nemernicii care mi-au jefuit Țara, despre nemernicii care continuă să-mi jefuiască Țara, despre nemernicii care își bat joc de  românii mei, peste tot pe unde-i prind, prin lumea asta pestriță și largă, că supăr U.E.!

N-am voie să mă închin, n-am voie să-mi „sărbătoresc” morții, n-am voie să-mi spun Rugăciunile pentru Mântuirea sufletului meu și al Neamului meu, n-am voie, n-am voie…, că supăr U.E.!

Măi, prăpădiților, voi nu mai aveți pic de rușine? Nu mai aveți o fărâmă de omenie în voi?  Ce se poate întâmpla dacă, așa, ca un simplu cetățean al acestei Planete, încep și eu, și toți ai mei, să ne supărăm pe voi? 

Să vă întrebăm cine sunteți, de unde veniți, ce credință aveți, de ce l-ați părăsit pe Dumnezeu?  Voi nu înțelegeți că ne-am cam săturat să vă faceți, peste noi, și voile, și nevoile, așa cum vă vin vouă la mână și la gură? Vă ofer gratuit un sfat: nu ne considerați altceva decât suntem, că o să vă pară rău… 

Perfidul Albion v-a părăsit. A simțit că nu sunteți curați la suflet, că ați înlocuit iubirea lui Dumnezeu cu religia banului. A simțit că se sufocă în strânsoarea unei construcții artificioase, că le știrbiți identitatea națională, că-i duceți spre omogenizarea răului cel mai rău, că le puneți sub obroc, coroana  regală. V-a simțit micimea, otrava unei batjocuri fără seamăn și v-a părăsit..

Puțină diplomație, ce dracu’, puțină înțelegere, puțină omenie, puțină demnitate, puțină responsabilitate, că suntem cu toții oamenii secolului al XXI-lea. Suntem egalii voștri în toate, suntem în multe altele, peste voi, suntem aici de la Începuturile Lumii și  suntem stăpâni la noi acasă! Stăpâni, bă, stăpâni, chiar dacă ne-ați mai ciordit din teritoriul Sfânt al Țării, știți voi când, știți voi pe unde… 

Altfel spus, avem voie să ne comportăm așa cum ne dictează civilitatea în care trăim, să ne iubim propriile noastre valori morale, să nu fim de acord cu faptele contra naturii umane și să-l slăvim pe Bunul Dumnezeu, conform celor propovăduite de Biserica noastră Creștin-ortodoxă! 

N-ați vrea voi, măi, prăpădiților, să vă ocupați, așa cum este normal, numai și numai de voi și de interesele voastre?  

Nu ne tratați de „sus”, că n-aveți nici căderea, nici priceperea s-o faceți! Și vă spune acest adevăr irefutabil un simplu Țăran român, unul care știe, are conștiința existenței sale dintr-un Neam  cu adevărat Ales de   Bunului Dumnezeu, de la Facerea Lumii, să trăiască aici, în Grădina Maicii Domnului.

Și vă mai spun ceva, ceva ce o să vă aducă cu piciorușele pe pământ: În timp ce voi ați transformat Casa Domnului în bordel, restaurant de lux, ori casă de prezentat „moda zilei”, noi, românii ăștia pe care îi tot blamați, construim Catedrala Mântuirii Neamului… Și este o minune de Casă a Domnului, poate cea mai minunată Casă a Domnului construită în ultimii două mii de ani… Și este așa, pentru că este lucrată cu sufletul, cu Credința imensă în Bunul Dumnezeu, cu truda unor artiști peste care s-a revărsat Harul lui Dumnezeu… Aici, și numai aici, în Catedrala Mântuirii Neamului( observați ce titulatură sfântă are?), o veți găsi pe Maica Domnului în mărime cosmică, îl veți găsi pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos în postura de Stăpân al Lumii, aici și numai aici, dacă intrați pentru câteva minute, atingeți Cerul, primiți în sufletele voastre uscate de păcatul uitării de Dumnezeu, iertare și chiar harul celui de Sus!

Să mi se ierte păcatul mândriei, dar nu-l mâniați pe cel ce ne-a dat viață, că de-o fi să scăpați de judecata noastră, judecată morală, că doar asta putem să vă oferim, o să dați peste judecata Lui, peste Judecata Sfântă, și ce-o să răspundeți? ” .

Sursa :

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/in-u-e-n-am-voie-sa-fiu-cine-sunt

Deschide OCHII, române !!! 🙂 🙂 🙂

” PREOTI cu CRUCEA in FRUNTEA NEAMULUI , CE FACETI la aflarea acestei netrebnicii?
Am sa va spun ce a facut un mare Preot roman, pe numele sau POPESCU,
la COTUL DONULUI in 1942. In timp ce facea slujba de inmormantare, a soldatilor cazuti pe front,din Divizia 11,13 si 14 , preotul pomenea si se ruga la marginea unei gropi uriase, a venit un doctor si i-a spus :

Hai, parinte, ca se vad rusii! Si preotul Popescu zice doctorului;

” Domnule doctor, n-am terminat rugaciunile,!”

Ceilalti ofiteri, la fel, Hai, parinte, ca te iau rusii prizonier!

N-a vrut sa plece pana nu si-a facut datoria si l-au luat rusii prizonier, stand ani de zile la rusi.

Preotul Popescu era un credincios constiincios si nu s-a abatut de la regulile credintei ortodoxe.
Domnule doctor, n-am terminat rugaciunile!!!

Preotul era din Stefanestii de Arges, nu putea sa opreasca slujba de ingropaciune si
sa paraseasca linia frontului sau. A stat sub ploaia de obuze si srapnele sa-si termine toate rugaciunile randuite pentru iertarea de pacate si odihna a sufletelor militarilor cazuti pe campul de onoare al datoriei fata de Tara si Neam.

Cati din preotii de azi ar fi in stare sa procedeze, asa cum a procedat parintele Preot Popescu?

Marturisec, cred, nici unul !
Ce face Biserica Ortodoxa Romana la Semnul Fiarei 666???
Doamne, fereste Natia Romana de acesti antihristi de pe pamant!”

Sursa : internetul.

 • Iar în final de postare -REPUBLICARE , o ȘTIRE care mă ÎNGRIJOREAZĂ și mai tare !!! 😦 😦 😦

USR vrea vaccinare obligatorie!

Copreședintele Alianței 2020 ( USR-PLUS) și VICEPREMIERUL lui Johannis &Cîțu ,Dan Barna ,spune cu subiect și predicat că ………………,dacă i-ar sta în putere, ar impune în ” România educată” 😦 🙂 😦 de cei de la guvernare , adică, PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR și Johannis GESTIONATĂ 😦 😦 😦 o campanie de VACCINARE OBLIGATORIE împotriva SARS COV 2.

Individul se pronunţă pentru măsuri mult mai dure împotriva celor care nu se vaccinează, aşa cum se întâmplă deja în Franţa şi în Grecia.

Iată ce a declarat Dan Barna la un post de televiziune :

” În ceea ce priveşte vaccinarea, orice măsură, oricât de fermă este, o susţin cu toată convingerea: în sensul de acces limitat la evenimente, nici măcar pe partea cu teste, ci doar persoane vaccinate, tocmai pentru a încuraja vaccinarea. Da, vorbim de perspectiva unui val patru, care vedem că în multe ţări din lume este deja activ, vorbim de o tulpină care răspunde la vaccin, şi asta e foarte bine, dar pentru asta trebuie să fii vaccinat”!!! 😦 😦 😦

Alioșa .

6 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  În strânsă legătură cu TITLUL postării de față , iată o ȘTIRE care pune în PERICOL viitorul COPIILOR și NEPOȚILOR mei !!! 😦 😦 😦

  De când guvernul PNL(PDL) opera președintelui României ,Klaus WERNER Johannis ,
  guvern condus de penelistul0PEDELIST ,Ludovic Orban, a ajuns anul trecut la guvernarea României 😦 😦 😦
  prin mașinațiuni politice orchestrate de individul de la Cotroceni 😦 😦 😦 sprijinit masiv de ” statul MAFIOT” înființat și perfecționat de Traian Băsescu în cei 10 ani de mandat CATASTROFAL pentru NEAM și ȚARĂ 😦 😦 😦

  DATORIA PUBLICĂ a ” ROMÂNIEI educate ” 😦 😦 😦

  a crescut de la 35,3% din PIB cât era în 2019 sub guvernarea PSD ,
  la 47,3% din PIB 😦 😦 😦 în guvernarea Ludovic Orban 😦 😦 😦

  iar în guvernarea coaliției lui Johannis ,PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR ,condusă de fostul ministru de finanțe în guvernul Orban , Florin Vasile Cîțu ,

  DATORIA PUBLICĂ se MĂREȘTE ” pas cu pas” !!! 😦 😦 😦

  Cine nu CREDE în cele mai sus postate , să ACCESEZE link-ul :

  https://economedia.ro/analiza-datoria-publica-din-romania-s-a-dublat-fata-de-2015-ce-se-intampla-cand-datoria-trece-de-pragul-de-50-din-pib-cum-se-compara-datoria-romaniei-cu-cea-a-tarilor-din-ue.html#.YPetoegzbIV

  Alioșa !!! 😦 😦 😦

  Comentariu de Aliosa — 21/07/2021 @ 8:54 am | Răspunde

 2. un bel mercoledì pomeriggio

  Comentariu de newwhitebear — 21/07/2021 @ 6:06 pm | Răspunde

 3. @ ALLL !!!

  Pentru astăzi , doar 3 ȘTIRI :

  1) PRIMA ,
  care arată cu subiect și predicat consensul general ( ARMONIA) 🙂 din sânul coaliției de guvernare , PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR ,
  încropită ” pe repede înainte” de Johannis 😦 din PERDANTELE alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020 :

  ” De ce nu vine DNA să-l ia…pe Câțu?

  Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român.
  Se vede că nu.
  Domnul premier Câțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România,
  a folosit o funcționară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac
  împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Câțu la șefia PNL.

  Dragnea a făcut pușcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman.
  Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman.
  Faptul că primul ministru Câțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?
  Acum câteva luni, Câțu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :
  „Noi nu luăm prizonieri”.
  Câțu, în lupta lui sălbatică cu Orban ține ostatice reformele promise pentru români.
  Lui Câțu i s-a umflat capul de la putere.
  Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câțu.
  Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste.
  Abia aștept următoarea moțiune de cenzură…” !!! 🙂 🙂 🙂

  Sursa :
  https://www.facebook.com/deputat.emanuelungureanu/

  2) a DOUA care arată că s-a dat ” undă verde” pentru UCIDEREA ” deîndată ” a URȘILOR din
  ” ROMÂNIA educată” 😦 de Johannis și coaliția lui PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR , GESTIONATĂ !!! 😦 😦 😦

  Potrivit ordonanței, intervenția în cazul urșilor ajunși în intravilanul localităților se va face „gradual”, iar decizia va aparține primarului sau viceprimarului. Ordonanța mai prevede că pot fi împușcate și ursoaicele cu pui, caz în care puii vor ajunge într-un adăpost.
  De asemenea, proiectul menționează și că „împiedicarea prin orice mijloace a intervenției imediate constituie contravenție și se sancționează cu amendă contravențională între 7.000 și 10.000 lei.”

  În OUG prezentată guvernului Cîțu pentru aprobare ,Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tánczos,UDMR ,
  a specificat cu subiect și predicat că:
  ” Vânătorii vor fi plătiți pentru uciderea urșilor.
  Carnea ursului ucis rămâne la fondul de vânătoare
  „Extragerea” urșilor prin împușcarea, făcută de reprezentanții fondurilor cinegetice (vânători), va fi remunerată,
  în baza unui contract prevăzut într-una dintre anexele proiectului.
  Însă, potrivit contractului, „tariful convenit pentru serviciile de intervenție este cel stabilit în ANEXA V”,
  anexă care lipsește de pe site-ul ministerului Mediului unde este publicat proiectul cu anexele !!! 😦 😦 😦
  Cum ” BANUL este OCHIUL dracului ” 🙂 😦 🙂
  VÂNĂTORII legali sau ilegali, se vor ÎNTRECE în a ÎMPUȘCA ” pe repede înainte” URȘII !!! 😦 😦 😦

  3) A TREIA știre , vine de la ministerul condus de ” RANGĂ” și se referă la DERAIEREA în stația FETEȘTI a unor VAGOANE dintr-un tren de marfă care au BLOCAT circulația pe relația CONSTANȚA – BUCUREȘTI pe ambele SENSURI de circulație !!! 😦 😦 😦
  Dacă MINISTRUL ” RANGĂ” era de la ” PE-SE-DE” , Klaus WERNER Johannis
  i- ar fi CERUT DEMISIA
  chiar de la Arcul de Triumf unde PRIMEA onorul militarilor ÎNTORȘI din AFGANISTAN ” cu coada între picioare” !!! 😦 😦 😦

  DETALII despre Arcul de Triumf și PARADA MILITARĂ organizată SPECIAL pentru Klaus WERNER Johannis
  de către ministrul apărării naționale ,
  ” Ciucă al nostru” 🙂 😦 🙂

  La Noi ca la Nimeni/79 ! În ” România educată” LUPTA pentru BANI și NEPOTISMUL nu au limite, TRĂDAREA de NEAM și ȚARĂ și DISCRIMINAREA se văd și simt peste tot, DEMOCRAȚIA moare ” pas cu pas”iar !!!


  în postarea ce va fi PUBLICATĂ mâine, 22 IULIE 2021 !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 21/07/2021 @ 8:57 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: