Alioşa ” File de Jurnal ”

12/08/2021

Punctul pe ” I”/76. O rentă viageră mai puțin și un premier penal CONDAMNAT acum 20 de ani în SUA pentru conducerea mașinii personale ” beat turtă” !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 9:12 am

Motto:


Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a demisionat din Academia de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale (ASSN).

În demisia adresată preşedintelui ASSN, Remus Pricopie, Cîmpeanu a scris:

”Vă rog să luati act de renunţarea mea unilaterală la calitatea de membru titular al instituţiei pe care cu dezonoare o conduceţi” .

https://www.news.ro/politic-intern/sorin-cimpeanu-demisionat-academia-stiinte-securitatii-nationale-mesaj-catre-remus-pricopie-rog-luati-act-renuntarea-mea-unilaterala-calitatea-membru-titular-institutiei-dezonoare-conduceti-document-1922400310002021080820353523

 • Pentru persoanele virtuale care NU ȘTIU ÎNCĂ 😦 😦 :-
  Academia de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale ( ASSN) a fost înfiinţată în anul 2012,
  la inițiativa OPORTUNISTULUI și TRASEISTULUI de partide ,TRASEISTUL oportunist de partide , Gabriel Oprea ,generalul cu PATRU STELE obținute ” pentru servii deosebite” făcute lui Iliescu și Băsescu de-a lungul timpului 😦 😦 😦 în 2012 ,vicepremier și ministru al Administrației și Internelor în coaliția de tristă amintire USL ( PNL&PSD) !!! 😦 😦 😦

Membrii titulari ai ASSN ( FOTO din PC )în număr de 22 de persoane OPORTUNISTE , beneficiază de o indemnizaţie viageră ce reprezintă 50% din salariul mediu pe economie.
Calitatea de membru al Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale este păstrată pe viaţă, conform statutului Academiei.
George Maior, fostul director al SRI, a fost ales preşedinte al Academiei în ianuarie 2015,
însă în august s-a autosuspendat de la conducerea ASSN, după numirea sa ca ambasador al României în Statele Unite.

Pentru cultura generală a prietenilor mei virtuali , postez LISTA cu cei 22 de membri a ASSN publicată în 2016 :

1.Gheorghe Bărbulescu, care pare a fi una și aceeași persoană cu Iordan Gheorghe Bărbulescu, directorul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul SNSPA și președintele Senatului universității.
2.Colonel (r) Gheorghe Boaru este conducător de doctorat în Științe Militare la UNAp.
3.General de brigadă (r) Viorel Buță, fost profesor universitar la UNAp și președinte al Secției de științe militare, informații și securitate militară din Academia de Științe Militare.
4.Colonel, prof. univ. dr. Gheorghe Calopăreanu, rectorul Universității de Apărare „Carol”.
5.Prof. univ. dr. Dan Cavaropol, conducătorul Școlii Doctorale a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și membru în Comisia de Științe militare, informații și ordine publică din CNATDCU.


6.Prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educației, în prezent rectorul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și președintele Consiliului Național al Rectorilor din România.


7.Prof. univ. dr. Adrian Curaj, fost ministru al Educației, până în iulie anul acesta.
8.Vasile Dîncu, vicepremier în Guvernul Cioloș.
9.Comisar-șef, prof. univ. dr. Adrian Iacob, cadru didactic la Academia de Poliție și fost decan al Facultății de Poliție din cadrul acesteia, în perioada 2012 – martie 2016.
10.Colonel Niculae Iancu, rectorul Academiei Naționale de Informații.
11.George Maior, fost director al SRI, actual ambasador al României în SUA.
12.Dan Mihalache, fost șef al Cancelariei Prezidențiale, din decembrie 2014 până în primăvara acestui an, actual ambasador al României la Londra.
13.Colonel, prof. univ. dr. Ion Mitulețu, cadru universitar la UNAp și fost secretar științific al Senatului acestei universități.
14.General maior (r), prof. univ.dr. Gabriel Moisescu, fost rector al UNAp până anul acesta, când a fost trecut în rezervă.
15.Lt.-colonel, prof. univ. dr. Florin Neacșa, decanul Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție.
16.Chestor de poliție (r) Gheorghe Popa, fost rector al Academiei de Poliție, până în martie anul acesta, când a trecut în rezervă.
17.Comisar-șef, prof. univ. dr. Cristian Popescu, cadru didactic la Academia de Poliție, fost pro-rector al instituției, în perioada 2013 – martie2016.
18.Remus Pricopie, fost ministru al Educației, actual rector al SNSPA. Este președintele interimar al ASSN, după numirea ca ambasador în SUA a fostului președinte al ASSN, George Maior.
19.General de brigadă, prof. univ. dr. Gheorghe Toma, conducător de doctorate la Academia Națională de Informații.
20.Chestor de poliție Petru Țăgorean, adjunct al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din MAI.
21.Comisar-șef, prof. univ. dr. George Țical, directorul Colegiului Național de Afaceri Interne al Academiei de Poliție și membru în Comisia de Științe militare, informații și ordine publică din CNATDCU. De asemenea, a fost președintele Comisiei de susținere publică a lucrării de doctorat a lui Robert Negoiță, confirmată, luna trecută, de Comisia de Etică a Academiei de Poliție, ca fiind plagiată.
22.Prof. univ. dr. Gigel Paraschiv – membru corespondent al ASSN –, fost secretar de stat responsabil cu învățământul superior în Ministerul Educației, actual prorector al Universității Politehnica din București.
Sursa :

https://www.euractiv.ro/politic-intern/assn-publica-lista-membrilor-printre-ei-george-maior-dan-mihalache-vasile-dincu-si-adrian-curaj-5134

 • În timp ce MILIOANE de ROMÂNI n-au BANI pentru MÂNCARE și MEDICAMENTE , cei mai sus menționați , vor avea pe lângă PENSIA pe bază de CONTRIBUTIVITATE și o RENTĂ VIAGERĂ mai mare decât PENSIA MINIMĂ !!! 😦 😦 😦
 • Iar pentru a fi în ton cu TITLUL acestei postări- republicări , postez mai jos DOVEZI ale faptului că premierul României , Florin Vasile Cîțu are DOSAR PENAL în SUA , dosar despre care până acum ROMÂNUL de rând , inclusiv SUBSEMNATUL , nu avea cunoștință !!! 😦 😦 😦

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-24971920-amenda-primit-florin-citu-langa-cele-doua-zile-inchisoare-sua.htm

Interesant este faptul că premierul României , Florin Vasile Cîțu a RECUNOSCUT că a CONDUS sub INFLUENȚA ALCOOLULUI și că a fost AMENDAT 🙂 dar a UITAT să precizeze că a EXECUTAT și 2 ( DOUĂ) zile de ÎNCHISOARE ……………

Cîțu, confirmat penal. Iohannis trebuie să îi solicite demisia din funcția de prim-ministru

Cîțu, după ce s-a aflat că a fost închis în SUA: Am făcut o greșeală acum 20 de ani!

Și tot la fel de interesant este și faptul că această INFORMAȚIE a fost ”SCOASĂ la ÎNAINTARE ” chiar în momentul când Florin Vasile Cîțu ,favoritul lui Johannis la ȘEFIA PNL(PDL) este cu un PAS ÎNAINTEA contracandidatului său , Ludovic Orban …………

 • Ca să nu mai fiu acuzat de susținătorii PNL(PDL) de una sau de alta , dau cuvântul specialiștilor în investigații jurnalistice !!! 🙂 🙂 🙂
 • ” Motivul pentru care aceasta știre despre prim-ministrul României iese la iveala dupa 20 de ani, este că Florin Cîțu candidează pentru postul de președinte al PNL. Datorită acestui fapt, sursele noastre politice, care susțin contracandidatul domnului Cîțu, au început să îi sape groapa și ne-au furnizat această informație pe care noi o considerăm de interes public” .
 • CONTINUAREA pe site-ul de mai jos la postarea de la ora 19:08 din data 10/07/

http://www.facebook.com/legalizam.ro/

 • De unde se vede că LUPTA dintre IPOCRIȚII și DEMAGOGII liberali ai lui Johannis pentru ȘEFIA PNL(PDL,) este de RÂSU-PLÂNSU !
 • ” Odata cu dezvaluirea jurnalistului Andrei Badin privind arestarea timp de 48 de ore,
  apoi condamnarea premierului Florin Citu in SUA la 1.000 de dolari amenda penala pentru ca a condus beat sau drogat (click aici pentru a citi), se pune intrebarea:
  mai poate fi Citu prim-ministru in Romania?
  Nu de alta, dar Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor spune in felul urmator la articolul 2:

„Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetatenia romana si domiciliul in tara, se bucura de exercitiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnari penale si nu se gasesc in unul dintre cazurile de incompatibilitate prevazute in cartea I titlul IV din Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, cu modificarile si completarile ulterioare”.

Problema nu ne preocupa doar pe noi, ci si pe avocatul Gheorghe Piperea, care a citat pe Facebook articolul de mai sus, adaugand urmatorul comentariu la propria postare:


„Citu, din perspectiva faptului ca a facut puscarie si a platit o amenda penala, nu putea fi nici ministru, nici premier.
Bravo serviciilor, foarte eficiente.
Bravo dlui Iohannis pentru verificarea ‘minutioasa’ a premierului lui”.

Sursa :
https://www.luju.ro/vorbe-de-fumoar-11-08-2021-bomba-citu-nu-mai-poate-sa-fie-premier

 • Pentru a NU CREDE cineva că-i PLÂNG de MILĂ PNL-istului Florin Vasile Cîțu , fac următoarele PRECIZĂRI :

-Am POSTAT această ȘTIRE pentru a le DEMONSTRA susținătorilor partidului lui Johannis , PNL(PDL) că,
” pas cu pas” IES la IVEALĂ IPOCRIZIA și DEMAGOGIA liderilor liberali 😦 care atunci când erau în OPOZIȚIE ,
STRIGAU în ” gura mare” pe străzile BUCUREȘTIULUI

” FĂRĂ PENALI în FUNCȚII PUBLICE” !!! 😦 🙂 😦

Prin ” AGORA” pensionarii cu PENSIILEMINIME ”ÎNGHEȚATE” și SALARIAȚII cu SALARIUL MINIM pe economie ” ÎNGHEȚAT”, versus INFORMAȚIA despre CONDAMNAREA la 2 ( două) zile ce ÎNCHISOARE cu EXECUTARE a premierului român ,Florin Vasile Cîțu, spuneau că este ” MÂNA ” lui DUMNEZEU pentru MINCIUNA

” ROMANII trăiesc din ce in ce mai BINE” !!! 😦 😦 😦


CONCRET ,

românii TRĂIESC din ce în ce mai RĂU 😦 😦 😦 iar inflația care se apropie de 5 % îi afectează mai mult pe cei cu venituri mici decât pe bogați.
-De ce?
Pentru că , SĂRACII consumă aproape toate veniturile pe mâncare, în timp ce bogații au de unde economisi, chiar și la un consum mai mare și mai scump .
Cu alte cuvinte, cineva care trăiește din SALARIUL MINIM pe ECONOMIE și PENSIA MINIMĂ ÎNGHEȚATĂ 😦 😦 😦 are de făcut alegeri foarte dureroase când stă în fața raftului de la magazin!!! 😦 😦 😦

 • În CONCLUZIE : Sintagma ” fără PENALI în funcții publice” clamată ” pas cu pas” de liderii PNL(PDL) când erau în OPOZIȚIE , mai rămâne VALABILĂ ??? 🙂 🙂 🙂 Președintele României, Klaus WERNER Johannis NU are NIMIC de DECLARAT ??? 🙂 😦 🙂 Dacă Cîțu era de la ” PE-SE-DE” , Johannis scotea în Piața Universității SUTE de MII de #reziști care URLAU : DEMISIA , demisia, DEMISIA , premierului ……………………………………….

https://gandeste.org/politica/suspendarea-lui-iohannis-este-o-datorie-de-constiinta-a-celor-care-nu-consimt-sa-mai-taca-in-fata-dezastrului-produs-de-acest-presedinte-in-democratia-romaneasca/118881/

 • Iar în final de postare-republicare , o logică și nevinovată ÎNTREBARE :

-După aflarea condamnării studentului Florin Vasile Cîțu in SUA, de fiecare dată când individul își va face campanie electorală prin ȚARĂ pentru ȘEFIA PNL(PDL) pe BANII STATULUI 🙂
protestatarul #rezist ,Marian Ceaușescu îl va întîmpina pe premier cu strigătul său inconfundabil :
-„penalule”? ,
” penalule” ?? ,
” penalule” ???
de ce ai ascuns că ai făcut PUȘCĂRIE în SUA ??? 🙂 🙂 🙂

Și mai curios sunt să aud și să văd cum vor reacționa colegii lui de coaliție, USRPLUS&UDMR , căci ,vrem nu vrem , trebuie să recunoaștem că, în aceste conditii, coaliția parlamentară a lui Klaus WERNER Johannis , cea care a INVENTAT SINTAGMA :
” Fără PENALI în funcții publice” 🙂 😦 🙂
NU-ȘI mai poate PERMITE să-l susțină pe Cîțu în funcția de PREMIER fără a-și PIERDE COMPLET CREDIBILITATEA în fața ROMÂNILOR !!! 😦 😦 😦

 • Iar în final de postare-republicare , RECOMAND spre lecturare următoarele link-uri :

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/nu-pentru-un-roman-da-pentru-un-evreu

Alioșa .

16 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  1) Coaliția de guvernare PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR încropită pe ” repede înainte” de președintele României,
  Klaus WERNER Johannis
  din cei care au PIERDUT alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020,
  speriată de numărul mic de români care s-au VACCINAT până la această dată ,
  a inițiat ” deîndată” un proiect pilot privind ACORDAREA de STIMULENTE (vouchere ) persoanelor care se vor VACCINA !!! 😦 😦 😦
  Voucherele respective vor avea valoarea de 100 de lei.
  – Asta nu cumva că se numește MITĂ ??? 🙂 😦 🙂
  Ca să nu stârnească MÂNIA celor care DEJA s-au VACCINAT fără a PRIMI vreun STIMULENT , ministresa sănătății, userista Ioana Mihăilă,
  a anunțat că se caută posibilitățile tehnice pentru organizarea unor loterii la care să fie înscriși cei care deja s-au vaccinat!!! 🙂 😦 🙂

  Toate DETALIILE pe :
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/florin-citu-oamenii-se-vaccineaza-si-apoi-primesc-un-voucher-in-valoare-de-100-lei-1629229

  2) Pe cale de consecință ,
  Grupul de Comunicare Strategică condus de românul ANTIROMÂN ,
  a reamintit românilor NEVACCINAȚI că ,începând de vineri,13 august 2021,
  la trecerea frontierelor din ţările Uniunii Europene vor fi recunoscute doar CERTIFICATELE DIGITALE ca documente care atestă
  vaccinarea, trecerea prin COVID-19 sau rezultatul negativ al unui test PCR.

  ”Vă reamintim faptul că începând de vineri,( N.B: 13 august 2021, ” GHINION” 😦 😦 😦 )
  pentru trecerea frontierelor de stat ale ţărilor din UE,
  vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinării,
  trecerii prin boală
  şi ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR ,
  doar CERTIFICATELE DIGITALE , documente ce conţin un cod QR ” .

  3 ) Fără prea multe OPINII PERSONALE ,
  redau mai jos prin ” COPY PASTE” spre LECTURARE ,
  un MESAJ pornit din INIMA unui ROMÂN ADEVĂRAT pe care-l DOARE ,
  că cei care sunt acum vremelnic la GUVERNARE ,
  ÎNTINEAZĂ memoria fostelor VALORI NAȚIONALE cu NERUȘINARE !!! 😦 😦 😦

  ” Deșteaptă-te române!
  Când am plecat eu din România, românii mai aveau dragoste de țara lor, de istoria lor, de eroii lor!
  Pe vremea aceea, Eminescu era poetul național cu care ne mândream, fiecare dintre noi!
  Nimănui nu i-ar fi trecut prin cap să-l conteste pe Eminescu!
  Pe vremea aceea, Sfinții Închisorilor erau Sfinti care ne uimeau cu martirajul lor, asa cum au facut-o toți martirii încă de la începutul creștinismului!
  Cei care mai erau în viață, erau căutati din toată tara si din afara ei!
  Mie mi-a rămas ca o rană deschisă in suflet, că nu am mai ajuns la Pr. Iustin Pârvu, decât cand nu mai primea pe nimeni și a trebuit sa plec de la poarta mănăstirii fără dorita binecuvântare!
  Nimănui nu i-ar fi trecut prin cap sa-i conteste pe Sfinții Închisorilor!
  Pe vremea aceea, Nicolae Paulescu era descoperitorul, de fapt, al insulinei!
  Recunoscut sau nu, el a vorbit de ea, cu luni inainte fața de cei care au luat premiul Nobel.
  Nimănui nu i-ar fi trecut prin cap să-l conteste pe savantul Paulescu!
  Plecând din tară am fost și mai sunt considerat „trădător„, după principiul „n-a mâncat salamul (cu soia) democrației originale, cu noi”!
  Diferența intre mine „trădătorul” și „românii adevărați” este că pentru mine nu s-a schimbat nimic in ultimii 30 de ani;
  Eminescu e tot poetul nostru național,
  Sfinții Închisorilor sunt tot Sfinți,
  Paulescu este tot savantul de geniu, de o moralitate fără pată!
  Pentru voi majoritatea, celor „adevărați” pare insă că valorile sunt altele și sunt dictate de Institutul Elie Wiesel, interesele de partid, de corectitudinea politică, de străini oricum!
  Cum il putem judeca pe Eminescu, pe Sfinții Închisorilor, pe Paulescu fără să fi trăit în timpul lor, fără să fi trăit ce au trait ei?
  Cine ne dă dreptul asta?
  Cum putem sa-i judecam după o „corectitudine politica” apărută la zeci de ani după moartea lor, care nici nouă nu ni se pare chiar „cosher„, pentru timpurile noastre?
  Cum putem să nu ne revoltăm când tot ce este românesc este terfelit de oricine?
  Cum putem suporta să ne conducă oameni care calcă valorile neamului în picioare?
  Eu am plecat fizic din Romania, dar sufletul meu este inca acolo, eu mai simt romanește!
  Voi care ati rămas mai aveți suflet românesc?
  Dacă eu nu las străinii să vorbeasca România de rău la ei acasă,
  cu atat mai mult nu-i lăsați nici voi sa o facă la noi acasă!
  Iertați-mă pentru duritatea mesajului dar văd tot timpul valori romanești călcate in picioare și o lipsă acută de reacție din partea românilor!
  Vorbim de toate nimicurile pe net dar faptul ca dispărem ca neam ne lasă rece!

  Oamenii aștia de care iși bat joc, sunt neamurile noastre, strămoșii nostrii,
  sânge din sângele nostru, suntem….NOI!
  10.08.2021” .
  Sursa :
  https://vrabiute.blog/2021/08/10/desteapta-te-romane-2/
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 12/08/2021 @ 9:34 am | Răspunde

 2. Bună dimineața, Alioșa!🙋🤗🍵🌞
  La noi ca la nimeni… Doar când ești în opoziție ai gura mare și cauți tot felul de lucruri să poți acuza, când ești la putere totul devine castele de nisip pe care valul puterii le dărâmă.😏 Apropo de „Ciutu” eu cred că nu a fost doar băut, problema a fost mai gravă 😉 La cum apare uneori zici că-i „afumat” rău.😁

  Comentariu de AureliaAlbAtros — 12/08/2021 @ 9:47 am | Răspunde

  • Bună ziua, Aurelia ! 🙂

   În primul rând, îți mărturisesc cu toată sinceritatea că cele logic , corect și curajos spuse despre cel CONDAMNAT la 2 ( două) zile de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE chiar în SUA , PARTENERUL STRATEGIC NATO al ROMÂNIEI , m-au RĂCORIT pur și simplu !!! 🙂 🙂 🙂
   În al doilea rând , și EU CRED că individul a consumat nu numai ALCOOL ………….
   În al treilea rând , ca să NU mai ” bată iarăși câmpii” cel ce-și spune ” nascutpelistaneagra”,
   care ca și idolul său de la Cotroceni se culcă și se scoală cu cuvântul ” PE-SE-DE” în gura-i spurcată și pornită în a RĂSTĂLMĂCI totul după chipul și asemănarea lui și repetă ca papagalul ” speciala, SPECIALA, speciala ” 🙂 😦 🙂

   voi POSTA videoclipul

   și prin ” copy paste” FĂRĂ nici o MODIFICARE , un ARTICOL care PUNE PUNCTUL pe ” I” și mai ABITIR decât mine !!! 🙂 🙂 🙂

   ” Cîțu pușcărie/face altă Românie
   12 august 2021 Cornel Nistorescu

   –Carevasăzică avem un premier care a fost arestat două zile în America.
   Știe ce-i aia pușcărie, dar este idolul celor care vor eliminarea penalilor din politică.
   Arestat pentru alcool, pentru droguri, pentru port ilegal de creier, pentru bîlbe de gîndire, pentru dezacorduri, pentru dracu’, pentru lacu’,
   Cîțu este bun de premier în România.
   Dar nu consideră că este normal să demisioneze sau măcar să dea o explicație. Pentru asta, trimite la televiziuni un papagal.

   Pușcăriașul bețiv/drogat Cîțu versus limbricul guvernamental Căcîțu

   -Avem un europarlamentar (Rareș Bogdan) care a fost trimis la înaintare ca să-l apere pe Vasilică Cîțu Florin cu argumentația că și despre el ar putea să apară acuzații că s-a bătut în curtea școlii. Mai ticăloasă și golănească explicație nici că ar fi posibilă. Mă tem că s-ar putea să apară alte acuzații despre folosirea șantajului de presă cu Ziua de Cluj pe care a condus-o.

   -Avem un premier despre care se spune că împreună cu Lucian Isar și cu Mihoc au încercat o lovitură financiară pe moneda națională. Povestea a fost îngropată inclusiv cu ajutorul celor de la Banca Națională a României care au evitat să o facă publică și să anunțe poliția. Lucian Isar a mai dat o lovitură la Banca Feroviară, a încasat 800.000 de euro pe o sentintă contestată și apoi a mutat toate bunurile de pe numele său, ca să nu existe nimic de confiscat. Se pare că încercarea de a scăpa de restituirea celor 800.000 de euro ar fi și cauza separării formale de Alina Gorghiu, dirijoarea președintelui Klaus Iohannis.

   Alt impostor în guvernul României

   -Avem un fost ministru al Sănătății căruia o comisie de recunoaștere a diplomelor i-a echivalat o adeverință din Austria cu o diplomă universitară. Caricatura ministerială se numește Vlad Voiculescu.
   -Avem o fostă secretară a lui Theodor Stolojan promovată insistent în parlament și în guvern, o super pavoazată care zice că a făcut facultatea la Moscova și care nu are doctoratul decît în ifose.
   Am avut un prim-ministru care a renunțat în mare viteză la titlul de doctor în științe și a plecat pe fugă din lumea doctorilor în științe. A revenit în politică mai cu coada între picioare. Se numește Victor Ponta.
   Am avut un președinte care a fost cel mai slab elev de la Institutul de Marină „Mircea Cel Bătrîn“ din Constanța. Se numea Traian Băsescu.
   Am avut un vicepriministru Gabriel Oprea mare cît un plop putrezit și care a condus guvernul României și teze de doctorat, el avînd grave probleme de gramatică și de exprimare. Adică de gîndire!

   Sentința care a făcut din FDGR un succesor în drepturi de organizație fascistă

   Avem un președinte care împreună cu soția lui s-a ocupat cu recuperarea de case în Sibiu. Și, mai apoi, a fost implicat într-o operațiune de dobîndire prin succesiune a bunurilor unei organizații fasciste condamnate prin Decret Regal și aflată pe lista neagră a Tribunalului de la Nürnberg.
   Este vorba de Klaus Iohannis și de Grupul Etnic German.

   Avem un primar care este acuzat că a fost implicat în furtul voturilor de la alegerile locale din sectorul 1. Se numește Clotilde Armand.

   Deși i-am avertizat România TV, la un pas să compromită dezvăluirea cu Clotilde Armand

   Am avut un premier devenit lider de grup în Parlamentul European care a făcut armata la Securitate și a păzit-o cu pușca pe singura disidentă adevărată a României. Doina Cornea. Iar beneficiarul protestelor sale se numește Dacian Cioloș. Omul este un mare susținător al dreptului bărbaților care vor să nască.

   Avem o paparudă colorată care a fost ce mai puternică damă a României. I se închinau toți proștii. A fost arestată, a fugit, a scăpat, a revenit în țară și este judecată și acum dar se mișcă într-o afacere imobiliară de un miliard de euro.
   Totul cu sprijinul liberalului Emil Boc pentru fosta doctorandă în Teologie Elena Udrea.

   Premierul Cîțu e bun de legat

   Avem un premier care este amestecat într-o afacere cu 70 de hectare în județul Vîlcea. Dosarul se tîrie. Este vorba tot despre Florin Vasile Cîțu.

   Avem un premier care folosește funcționarii guvernamentali într-o bătălie politică din partidul său. Recomandările cucoanelor din guvern pentru susținătorii PNL au fost îngropate. Pentru folosirea a două funcționare la PSD, Liviu Dragnea a făcut pușcărie.

   Dezastru judiciar pentru PNL și DNA (I)

   Avem un director la SRI care a fost secretar general al PNL și care a fost implicat într-o afacere de spălare de bani și corupție cu fonduri de la Ministerul Transporturilor. Și care afacere este cercetată de un procuror regal din Belgia.
   Este vorba de Eduard Hellvig și de Andreea Lambru, adjuncta sa.

   Avem o clasă politică dominată de o nouă pătură numită prostocrație.
   Drept pentru care n-ar mai trebui să ne mirăm de ce România traversează această cumplită depresie socială”.
   Sursa :
   https://www.cotidianul.ro/citu-puscarie-face-alta-romanie/

   Un sfârșit de săptămână pe gustul Domniei Tale , Aurelia !!! 🙂 🙂 🙂
   Cu stimă și respect ,
   Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

   Comentariu de Aliosa — 12/08/2021 @ 6:18 pm | Răspunde

 3. @ ALLL !!!

  Pentru o imagine și mai clară versus MIZERIA din PNL(PDL) ,partidul lui Klaus WERNER Johannis 😦
  ce iese la iveală zi de zi și ” PAS cu PAS” de sub PREȘ din confruntarea dintre
  premierul României ,Florin Vasile Cîțu
  și președintele Camerei Deputaților ,Ludovic Orban,
  pentru SEFIA PNL( PDL) ,
  de veți accesa link-ul :

  ROMÂNII trebuie să știe !

  veți vedea o ABORDARE și mai ÎNDRĂZNEAȚĂ !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 12/08/2021 @ 6:33 pm | Răspunde

 4. […] Punctul pe ” I”/76. O rentă viageră mai puțin și un premier penal ! Dar…., ” Cu o fl… […]

  Pingback de ROMÂNII trebuie să știe ! | My Blog — 12/08/2021 @ 6:58 pm | Răspunde

 5. bel fine settimana

  Comentariu de newwhitebear — 12/08/2021 @ 10:28 pm | Răspunde

 6. NU ARE DOSAR PENAL!
  Daca ar fi avut dosar penal in US, crede-ma era si acum in inchisoare. El a fost DOAR arestat si pentru ca s-a constatat ca nu este un pericol, a fost eliberat, dar a fost amendat!
  Cei care conduc sub influenta alcoolului si sunt prinsi, au o viata foarte grea. Nu intru in amanunte, dar ar fi bine ca lumea sa stie adevarul.Nu stiu foarte bine cine este acest domn, nici nu ma intereseaza in mod deosebit, dar tot ce se spune despre „arestarea” lui si „dosarul penal” este fals.
  Numai bine!

  Comentariu de Ecoarta — 13/08/2021 @ 4:58 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!!!

  1) De când a apărut în massmedia scrisă și vorbită ȘTIREA precum că premierulRomâniei , PNL-istul Florin Vasile Cîțu,
  a fost CONDAMNAT și EXECUTAT 2 zile de ÎNCHISOARE în SUA acum vreo 20 de ani ,

  https://www.antena3.ro/actualitate/site-ul-care-a-publicat-dezvaluirile-despre-inchisoarea-facuta-de-citu-in-sua-recunoaste-de-unde-a-610913.html

  TOATĂ lumea POLITICĂ și APOLITICĂ vorbește

  http://stiri.tvr.ro/condamnarea-suferita-in-sua-de-florin-ci–u-ramane-in-cazierul-din-statul-american-iowa–reac–iile-politicienilor-romani_889858.html#view

  numai PREMIERUL și TUTORELE său, Klaus WERNER Johannis,președintele țării, TAC , tac, TAC ……………….

  2) Dacă premierul Florin Vasile Cîțu ar fi AVUT un pic de DEMNITATE și ONOARE ,
  și-ar fi dat DEMISIA chiar în clipa când la un restaurant fiind a fost INFORMAT pe telefonul mobil despre ȘTIREA PUBLICATĂ !!! 😦 🙂 😦
  Cum NU ARE nici DEMNITATE, nici ONOARE , s-a ASCUNS de ochii lumii iar de atunci și până acum , a STAT cu CAPU la CUTIE ca cel URMĂRIT INTERNAȚIONAL ! 😦
  Mult mai GRAV este faptul că MENTORUL său de la Cotroceni, TACE , tace și se PREFACE că NU a AUZIT NIMIC 😦 și nici nu ȘTIE NIMIC !!! 😦 😦
  De unde se vece că AMÂNDOI sunt niște indivizi de NIMIC !!! 🙂 😦 🙂

  3) Spre deliciul tuturor , vorba lui Johannis :
  ” GHINION ” !!! 🙂 🙂 🙂
  Tot ce face și nu face, omul lui Johannis , se AFLĂ IMEDIAT !!! 🙂 🙂 🙂

  https://www.antena3.ro/politica/florin-citu-poze-instagram-sua-scandal-condus-baut-610930.html

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 13/08/2021 @ 9:29 am | Răspunde

 8. @ ALLL !!!

  Pentru SUSȚINĂTORII partidului lui Klaus WERNER Johannis , PNL(PDL) din GAȘCA celui ce-și zice ” nascutpelistaneagra” 😦 în general ,
  și în special pentru TROMPETIȘTII lui Orban și Cîțu
  aflați în CAMPANIA MURDARĂ pentru ȘEFIA PNL(PDL) alături de cei doi care SUSȚIN ca papagalii DROGAȚI că LUPTELE INTERNE dintre liberali
  NU afectează GUVERNAREA și ROMÂNIA 😦 😦 😦 ” le dau peste nas” cu MATERIALUL CLIENTULUI SPECIALIST :

  ”Organizaţia Expert Forum (EFOR) a cerut, joi,( 13 august) coaliției de guvernare să dezbată următorul PNDL în mod transparent,
  numind noul program de investiții pentru primării un „clientelism pe model Tăriceanu”.

  „Concurenţa între PNL-Cîţu şi PNL-Orban afectează resursele publice ale statului.
  În dorinţa de a ieşi rapid cu ceva în faţă şi capta bunăvoinţa primarilor, cele două aripi concurente din PNL dau ceasul înapoi,
  anterior epocii Dragnea, în direcţia practicilor cele mai nefaste de alocări de bani publici din perioada Tăriceanu,
  încadrată pe indicatorii EFOR drept cea mai clientelară administraţie din istoria post-decembristă a României.
  Investiţiile pentru infrastructură locală, direct sau prin intermediul instrumentului nepotrivit al Fondului de Rezervă,
  sunt reţeta perfectă in 2021 pentru ineficienţă şi corupţie locală.
  EFOR semnalează că asistăm la un regres al calităţii şi transparenţei guvernării în ce priveşte fondurile pentru administraţia locală”.
  CONTINUAREA pe :
  https://economedia.ro/efor-numeste-noul-program-de-investitii-pentru-primarii-un-pndl-pe-baza-de-clientelism-pe-model-tariceanu.html#.YRdM9ogzbIV

  După MINE , vorba IPOCRITULUI de Rareș Bogdan :
  ” La dracu cu ei !
  La LADA de GUNOI a ISTORIEI cu PNL ” !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 14/08/2021 @ 8:48 am | Răspunde

 9. @ ALLLLL !!!!! 🙂 😦 🙂 😦 🙂

  1) După ce de FRICA presei a stat ASCUNS vreo trei zile , din motive doar de el și-ai lui știute dar de omul deștept bănuite 🙂

  ieri, 14 august , 2021 , pe la orele prânzului, premierul României , Florin Vasile Cîțu îa susținut la Palatul Victoria o conferința de presă
  în care a fost nevoit să RĂSPUNDĂ întrebărilor jurnaliștilor versus CONDAMNAREA lui în SUA , acum 20 de ani la 2 zile de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE și achitarea sumei de 1385 de dolari pentru CONDUCEREA mașinii personale sub INFLUENȚA ALCOOLILUI , mai corect spus ” BEAT TURTĂ” de îl ducea mașina dintr-o parte în alta a străzii 😦 😦 😦

  ” Premierul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, că până acum nu l-a informat pe președintele Klaus Iohannis despre reținerea sa în SUA, în urmă cu 20 de ani, după ce a condus băut, pentru că nu a „considerat relevant”, iar cazierul său în România este „curat”:

  „Poate ar fi trebuit să spun acest lucru”.

  El a mai spus că a discutat acum cu Iohannis, că în niciun caz ceea ce s-a întâmplat în SUA nu este o faptă penală, ci un „delict” și că nu s-a gândit „niciun moment să demisioneze”.
  Este prima ieșire publică a premierului, la patru zile de la izbucnirea scandalului privind reținerea sa în Statele Unite.”
  CONTINUAREA pe :

  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24977309-florin-citu-declaratii-presa-ora-14-00-guvern-prima-iesire-publica-patru-zile-izbucnirea-scandalului-retinerii-sale-sua.htm

  2) La rândul lui ,rivalul său la ȘEFIA PNL(PDL) , președintele Camerei Deputaților ,Ludovic Orban , a spus :

  ” Îi solicit colegului meu Florin Cîțu ca, în următoarea declarație publică, să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui.
  Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine, că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului, în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut susținerea mea pentru cele mai importante funcții în stat.”
  Sursa declarației lui Orban este contul său de pe Facebook .

  3) Din studierea cu atenție a DECLARAȚIILOR celor doi RIVALI la ȘEFIA PNL(PDL) rezultă cu subiect și predicat că CINEVA MINTE cu NERUȘINARE ! 🙂
  – Are cineva CURAJUL să spună CINE MINTE ? 🙂

  4) Despre Sfânta și Marea de azi SĂRBĂTOARE ,
  ” Adormirea Maicii Domnului ” cea de toate zilele BINEFĂCĂTOARE ,
  acum și aici , fac doar o simplă PRECIZARE :
  ACCESAȚI link-ul de mai jos fără REMUȘCARE !!! 🙂 🙂 🙂

  Adormirea Maicii Domnului la credincioșii ORTODOCȘI și romano-catolici .


  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 15/08/2021 @ 9:26 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: