Alioşa ” File de Jurnal ”

15/08/2021

La Noi ca la Nimeni/91 . ” Nu mă mai puteți opri” ( Cîțu).

Filed under: generale — Aliosa @ 2:40 pm

Premierul României, Florin Vasile Cîțu :

” Nu sunt penal” !!! 🙂 😦 🙂

Chiar așa să fie ??? 🙂 🙂 🙂

https://www.antena3.ro/actualitate/site-ul-care-a-publicat-dezvaluirile-despre-inchisoarea-facuta-de-citu-in-sua-recunoaste-de-unde-a-610913.html

http://stiri.tvr.ro/condamnarea-suferita-in-sua-de-florin-ci–u-ramane-in-cazierul-din-statul-american-iowa–reac–iile-politicienilor-romani_889858.html#view

Cornel Nistorescu: „Avem un premier care a fost arestat două zile în America.”

ORNISS spune că nu poate da informații despre condamnarea premierului Cîțu. Cristian Diaconescu spune că se „cunoșteau în detaliu” toate informațiile despre membri CSAT

https://evz.ro/ce-spune-legea-statului-iowa-cea-care-a-stat-la-baza-condamnarii-lui-citu-la-2-zile-de-inchisoare.html

https://www.antena3.ro/politica/florin-citu-poze-instagram-sua-scandal-condus-baut-610930.html

Sorin Roșca Stănescu: „Viitorul premier, să spunem preferatul lui Iohannis, Nicolae Ciucă, ar putea prelua ștafeta”

https://www.mediafax.ro/politic/exclusivitate-intreg-dosarul-penal-al-premierului-florin-citu-din-instanta-din-sua-adevarata-poveste-document-20228928

https://evz.ro/ce-spune-legea-statului-iowa-cea-care-a-stat-la-baza-condamnarii-lui-citu-la-2-zile-de-inchisoare.html

https://evz.ro/florin-citu-a-fost-trimis-la-reeducare-dupa-ce-a-urcat-baut-la-volan-cum-s-a-desfasurat-ancheta-din-sua.html

” Florin Cîțu: „Ce conține vaccinul? Vin sau Ecstasy!”

Știrea venită din SUA, potrivit căreia Florin Cîțu a fost condamnat acum 20 de ani pentru conducerea mașinii în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor surclasează toate bombele mediatice din ultima vreme: vînzoleala celor din USR printre sacii de vot de la Sectorul 1 sub privirile încurajatoare ale Clotildei Armand sau alegerea ilegală a lui Fritz ca primar al Timișoarei.

Nu mai este nimic de comentat în fața acestui document, mai ales că însuși Florin Cîțu a recunoscut ce s-a întîmplat în SUA în anul 2.000, că el, la 29 de ani, a fost arestat și condamnat la două zile de închisoare. Cîțu spune că pentru conducerea autoturismului în stare de ebrietate, dar nu vom ști cu exactitate dacă este vorba doar despre atît decît atunci cînd va arăta opiniei publice documentele pe care, de fapt, ar fi trebuit să i le arate lui Iohannis cînd a fost nominalizat ca Prim-ministru, dacă nu cumva acestea ar fi trebuit să fie în mapa primită de la serviciile secrete după nominalizare!

Aceasta este însă o problemă pe care Florin Cîțu trebuie s-o rezolve singur prin demisia sa, astfel încît scandalul să se stingă de la sine și, probabil, asta ar fi făcut dacă n-ar fi primit din partea colegilor săi asigurarea că nu va fi abandonat în fața acestor dezvăluiri.

Ceea ce este de-a dreptul scandalos este intervenția telefonică la Antena 3 a lui Rareș Bogdan, acest spălător de cadavre din PNL, care, cu o aroganță lingușitoare incredibilă, a încercat mai bine de o oră, pupîndu-i în fund pe toți cei prezenți în emisiunea lui Mihai Gâdea, să cîștige bunăvoința publicului prin minimalizarea condamnării lui Florin Cîțu! Că el îl va susține în continuare la președinția PNL este strict problema lui, dar tot efortul mizerabil de a transforma condamnarea penală din SUA a lui Cîțu într-o adevărată virtute arată micimea caracterului său!

Rareș Bogdan a riscat enorm cu această lamentație libidinoasă, știind că Legea 90/2001 prevede clar la art. 2: „Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetățenia română și domiciliul în țară, se bucură de exercițiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale”.

La fel de gravă este tăcerea celor din USRPLUS, cei care, în timpul guvernării PSD, au inițiat Referendumul „Fără penali în funcții publice”, în urma căruia s-a inițiat și un proiect de modificare a Constiuției. Acum, cei din USRPLUS tac mîlc în loc să ceară fără echivoc demisia lui Florin Cîțu!

Marea problemă, însă, rămîne aceasta: ce mai așteaptă acum Florin Cîțu? Vrea să vadă dacă stupizeniile lui Rareș Bogdan vor avea efect? Așteaptă ca Iohannis să-l mîngîie pe creștet în public și să-l declare erou? Vrea să-i convingă pe cei din USRPLUS să-l susțină în continuare, promițîndu-le că nu le mai ia din ministere?

N-a învățat nimic, se pare, din perioada în care Liviu Dragnea încerca și aștepta, exact ca el, ca legea 90/2001 să-i ofere posibilitatea de a deveni Prim-ministru. La fel ca Dragnea, Florin Cîțu tot mai speră ca acea condamnarea din 2000 să nu aibă efecte asupra lui, ignorînd tot circul mediatic care i-a făcut pe Dragnea și PSD să piardă tot ce cîștigaseră în alegeri!

N-avem mari pretenții de moralitate, caracter sau bun simț de la Florin Cîțu, dar speram ca măcar frica de valul uriaș ce se îndreaptă împotriva lui să-l determine să facă un pas înapoi. El nu-și dă seama în ce situație se află, altfel ar fi demisionat imediat după ce a recunoscut ce i s-a întîmplat în SUA.

Mai poate el acum să demită vreun ministru USRPLUS, știind ce-l așteaptă pe urmă? Mai poate să ceară cuiva să respecte legea, știind că însăși numirea lui ca Premier a devenit ilegală în urma condamnării?

Ce așteaptă el, de fapt, ca americanii să transmită vreun document care să arate că n-a fost vorba despre o condamnare penală, ci de o banală contravenție?

Este inconștient dacă nu realizează că nimeni nu va putea să oprească tăvălugul ce se va porni mereu peste el, care va readuce în discuție pădurile din Vâlcea pe care familia lui le-a obținut fără drept, felul în care a fost trecut de la școala profesională la liceu, modul în care a fost trimis la studii în SUA, atacul la moneda națională cînd lucra la o bancă.

Vă amintiți, desigur, de prezența lui în acel podcast la Mihai Morar, cînd spunea că în SUA, pentru a se întreține, a scris „mai multe ESEE”. Atunci a ratat ocazia de a vorbi și despre arestarea lui, dar a tăcut, sperînd ca nimeni să nu afle vreodată prin ce a trecut.

Că a condus beat sau sub influența drogurilor n-ar interesa pe nimeni dacă Florin Cîțu n-ar deține o funcție publică de o asemenea importanță, cum este cea de Prim-ministru. Așa, însă, de fiecare dată cînd va apărea în spațiul public, la o conferință de presă sau la vreo ședință la guvern, toată lumea (cu excepția lui Rareș Bogdan), în fața gogomăniilor pe care, de regulă, Cîțu le spune cu vocea îngălată, se va întreba dacă este beat sau dacă a tras ceva pe nas!

Acum aș putea să înțeleg cum a fost posibil ca acest Cîțu să spună că „românii sînt fericiți, că le-au crescut salariile, că prețurile sînt foarte mici”. Era, probabil, în Ecstasy și așa îi vedea el!

Autor: Ion Spânu

Sursa: 

https://gandeste.org/analize-si-opinii/florin-citu-ce-contine-vaccinul-vin-sau-ecstasy/12149

Versus cele sus postate deasupra imaginii lui Ilie Năstase ,președintele României, Klaus WERNER Johannis care a avut ca MESAJ de bază în campaniile electorale locale, parlamentare , europarlamentare și prezidențiale

sloganul
” FĂRĂ PENALI în FUNCȚII PUBLICE ”
acum, odată cu ieșirea la suprafață a CONDAMNĂRII definitive în SUA la 2 zile de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE ,
are o mare problemă de MORALITATE :

 • ori îl execută scurt pe Câțu, retrăgându-i DECORAȚȘIA de premier,
 • ori își pierde și bruma de credibilitate pe care o mai are !!! 😦 🙂 😦

https://libertateadeopiniehome.wordpress.com/2021/08/15/romania-saraca-e-condusa-de-mafia-securist-masonica-de-cluj-si-sibiu/

https://www.art-emis.ro/analize/prabusirea-casei-citu

https://www.art-emis.ro/editoriale/a-inceput-perioada-imperecherilor-si-desperecherilor

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/statura-unui-conducator-trebuie-sa-impuna

În CONCLUZIE :

” DIAGNOSTIC: Cîțu trebuie dus de urgență la psihiatru

De Bogdan Tiberiu Iacob, preluare Inpolitics

Deși încă tînăr, premierul care conduce România are lacune grave de memorie relativ la fapte nu chiar atît de îndepărtate și foarte grave, genul care marchează orice om pe viață. Precum punerea de cătușe, împrumutul de bani grei în momente dificile, procese avute în justiție cu firme străine etc. Florin Cîțu a convocat azi, sîmbătă, o conferință de presă pentru a vorbi despre rectificarea bugetară, în fapt o modalitate șmecherească de a întrerupe neverosimila tăcere de cîteva zile în plin scandal al condamnării din SUA, în timp ce o țară întreagă se întreba unde a dispărut. O conferință în care premierul a lăsat impresia ori că e sclerozat, ori că își bate joc de inteligența românilor.

Cîteva aserțiuni ale lui Cîțu:

”Ştiţi foarte bine că în România, în legislație, pentru președinte, premier, miniștri, demnitari, cei care sunt numiți de Parlament nu se face cerere pentru ORNISS, în legislația în vigoare nu se face cerere… Avem acces la aceste informații fără a face o cerere pentru ORNISS”.
”Nu am adus în discuție acest eveniment în ceea ce-l priveşte pe domnul președinte. În ceea ce-l privește pe dl Ludovic Orban, un coleg mi-a spus că acum câteva luni de zile i-a arătat această hârtie și spunând că o are, deci presupun că avea această informație”.
”Am discutat cu dl preşedinte (Iohannis n.n.) și trebuie să fie foarte clar, aceasta nu este o situație, despre care vorbim, penală. Bineînţeles că sunt legislații diferite în România și în Statele Unite, dar nu se califică sub nici o formă. Dar am discutat cu dl președinte și despre acest subiect și despre rectificare și mai multe subiecte”.
”Au fost respectate toate procedurile legale pentru a fi numit premier, deci nu am considerat în acel moment, poate că ar fi trebuit, dar nu am considerat că este un element important pentru această funcţie.”
”Vă daţi seama că este un moment la care te uiți și trebuie să-ţi aduci aminte. Este o situație prin care nu am dorit să mai trec și nu am mai trecut niciodată. Era o sâmbătă, era 3 decembrie, fusese ziua colegului meu de cameră și de acolo veneam. Doar știu că am băut îndeajuns ca să depășesc limita legală”.
”Cred că bere am consumat. Nu pot să duc 7-8 beri, dar am băut, am depășit limita legală și am fost oprit.”
”Am recunoscut imediat că am consumat băuturi alcoolice și am respectat toate procedurile legale pe care le avea statul Iowa, deci nu a fost nimic special.”
”Din câte îmi aduc aminte, nu au fost 48 de ore (după gratii n.n.), dar am plătit tot ce a fost nevoie, am respectat toată legislaţia, toate recomandările instanţei. Subiectul a fost închis din momentul respectiv.”
”A trebuit să-mi vând mașina și m-am şi împrumutat, nu mai ştiu exact… ”
”Am vândut maşina şi cred că m-am împrumutat la bancă, ceva de genul ăsta… am luat nişte bani.”

DIN CICLUL ”NU ȘTIU, NU CRED, AM UITAT, NU ÎMI AMINTESC”

Reporter: ”Aţi plătit împrumutul ulterior?”
Florin Cîţu: ”Da, cred că da.”
Reporter: ”Ne puteţi spune şi de unde aţi luat banii?”
Florin Cîţu: ”Nu mai ştiu exact, dar, în momentul respectiv, avocatul a fost plătit… cred că am plătit eu avocatul şi apoi am vândut maşina.”
Reporter: ”În primul rând, cu cât ați vândut acea mașină, Ford Probe, din ce am înțeles. Și mai este un dosar, în 2008, apare tot în Iowa, legat de o problemă tot financiară, de un împrumut. Dacă puteți să ne dați explicaţii despre acest lucru?”
Florin Cîţu: ”Acolo nu am nicio explicaţie. În 2008, eram deja în România. Deci, chiar nu ştiu despre ce se întâmplă acolo. Chiar nu știu, în 2008 eram în România. În ceea ce privește mașina, nu știu, cred că 1.500 de dolari, ceva de genul acesta. Era veche, era de prin… eu o cumpărasem prin ’96, ea era deja de prin ’88 (1989 n.n.), deci, nu făcea foarte mulți bani, era o maşină veche.”
Reporter: ”Legat de dosarul din Statele Unite din 2008. Pe site-ul instanţei apare acest dosar și apare o sumă de 100 de euro achitată. Despre ce este vorba?”
Florin Cîţu: ”Chiar nu ştiu.”
Reporter: ”Numele dumneavoastră este acolo.”
Florin Cîţu: ”Am înțeles. Nu știu, nu am achitat nicio sută de euro, deci nu știu despre ce este vorba. În 2008, eram în România. Chiar nu știu despre ce este vorba, o să mă uit să văd, dar nu am achitat nicio sumă, chiar nu știu.”
Reporter: ”Aş mai vrea eu o precizare, dacă se poate. În momentul în care v-au reținut, polițiștii v-au pus și cătușele? Au fost momente în care ați avut cătușele puse la mână?”
Florin Cîţu: ”Nu mai știu, am respectat toate procedurile legale din acel moment. Mulţumesc!”
Reporter: ”Deci, aţi avut cătuşele puse la mână?”
Florin Cîţu: ”Nu ştiu, să ştiţi că nu mai ţin minte, dar am respectat toate procedurile legale.”
Reporter: ”În dosarul dumneavoastră este și un raport confidențial toxicologic, pe care dumneavoastră l-ați depus.”
Florin Cîţu: ”Da.”
Reporter: ”Aţi fi dispus să faceți public raportul respectiv?”
Florin Cîţu: ”Dar nu știu dacă îl am, în primul rând, și cred că dacă era confidențial, sunt lucruri medicale, ceva de genul ăsta, nu îmi dau seama ce e acolo.”
Reporter: ”Inclusiv alcoolemia dumneavoastră exactă, substanțele pe care le-ați consumat, asta din raportul…”
Florin Cîţu: ”Dar nu cred că am acel raport. Dar o să mă uit, dacă-l am, o să discutăm.”
Reporter: ”Dar dacă ajungeţi la el, l-aţi prezenta public?”
Florin Cîţu: ”Dar alcoolemia cred că era trecută în dosarul pe care l-aţi prezentat dvs.”
Reporter: ”Dincolo de alcoolemie, raportul pe care dvs. l-aţi depus în instanţă cuprindea inclusiv substanţele pe care…”
Florin Cîţu: ”Dar cred că era un raport cerut de instanţă. Înseamnă că era tot procedură legală, l-am depus pentru procedură legală.
Reporter: ”Nu mi-aţi răspuns la întrebare…”
Florin Cîţu: ”Dar nu ştiu dacă-l am, asta vă spun, că eu nu cred că-l am.”
Reporter: ”Dacă aţi putea intra în posesia lui, aţi verifica şi aţi putea face…”
Florin Cîţu:” Să văd întâi ce informaţii sunt acolo şi apoi discutăm, dar nu ştiu despre ce e vorba.”
Reporter: ”Nu vă mai aduceţi aminte?”
Florin Cîţu: ”Nu, nu…”
Reporter: ”Dar câte rapoarte toxicologice au trecut prin viaţa dvs.?”
Florin Cîţu: ”Acum 21 de ani… Un raport, nici nu ştiam că l-am făcut, am aflat de la dvs., deci atunci am făcut… Totul a fost printr-un avocat, avocatul s-a ocupat şi am mers mai departe.”
Reporter: ”Dar vă aduceţi aminte dacă vorbea exclusiv despre alcool, despre concentraţia de alcool…”
Florin Cîţu: ”Exclusiv despre alcool.”
Reporter: ”De ce anume nu i-aţi comunicat președintelui, pentru că spuneați că nu i-aţi comunicat acest aspect înainte de numire? Şi a doua, ați contestat, de fapt, v-aţi declarat nevinovat în momentul în care aţi ajuns în instanță, ce s-a întâmplat acolo?”
Florin Cîţu: ”Referitor la prima întrebare, nu am considerat relevant acest subiect pentru funcția din România. Cazierul meu, în România, este curat și ceea ce s-a întâmplat acum 21 de ani nu am considerat că este relevant. Poate că ar fi trebuit să spun acest lucru. Referitor la cum am pledat acolo, am vorbit cu un avocat. Eu, din primul moment, am recunoscut că am consumat băuturi alcoolice; după aceea, au intrat procedurile legale şi avocatul a fost cel care a făcut totul, eu am urmat doar sfaturile sale”.
Reporter: ”Avocatul, cu ştiinţa dvs.?”
Florin Cîţu: ”Da, dar mă sfătuia. Eu nu cunosc… Vă daţi seama, nu sunt jurist, sunt economist. Mai ales sistemul din Statele Unite.”
Reporter: ”Dosarul din 2008 ar putea avea legătură cu împrumutul pe care nu l-aţi restituit, de care spuneați mai devreme?”
Florin Cîţu: ”Nu cred, vă daţi seama că au trecut șase ani de atunci.”

Să tragem linie și să adunăm:

Premierul României, în vîrstă de 49 de ani, nu își amintește evenimente atît de dramatice, încît pot trimite un om obișnuit pentru tratament la psihoterapeut.
Nu își amintește exact ce a băut și cît a băut.
Nu își amintește dacă i s-au pus cătușe.
Nu își amintește cîți bani a plătit în urma condamnării.
Nu își amintește de unde i-a împrumutat. Nici măcar dacă a fost vorba de o bancă ori de persoane fizice. Din țară ori din SUA.
Nu e sigur dacă i-a restituit.
Nu își amintește cîți bani a luat pe mașina Ford Probe, cumpărată de el în ultimul an de colegiu la Grinnell, la doar 4 ani de la sosirea, sărac lipit, cu doar o pereche de ghete și una de blugi, în SUA. Un model care fusese lansat pe piață cu doar 7 ani înainte de a fi cumpărat de Cîțu-cel-care-spăla-vase, deci o mașină care putea avea, teoretic, chiar și numai 2-3 ani vechime ori mai puțin.
Nu își amintește dacă avocatul american a fost plătit de el sau de altcineva.
Nu își amintește de ce a fost tîrît în justiție de firma americană de consultanță financiară Clarke Jordan Financial, de fapt, nimic despre acel proces.
Nu știe dacă are propriul raport toxicologic. ”Nici nu ştiam că l-am făcut, am aflat de la dvs”(??!!!)
Nu ne spune cum e posibil să fi recunoscut din primul moment toate acuzațiile, dar să pledeze nevinovat ulterior, într-o primă fază?

”Vă daţi seama că este un moment la care te uiți și trebuie să-ţi aduci aminte.” spune, sfătos, premierul României.
Din păcate, el pare să fi jucat în alt film, din care nu își amintește mai nimic din chestiunile majore.

Florin Cîțu, o conferință de presă jenantă, în care am văzut un mort politic făcîndu-și singur și autopsia.
L-au lăsat din brațe pînă și cei mai apropiați sfătuitori de s-a putut prezenta în asemenea hal în fața românilor?”

Alioșa !!!!! 😦 😦 😦 😦 😦

17 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  De Sfânta MARIA ,
  ” Adormirea Maicii Domnului ”

  Adormirea Maicii Domnului la credincioșii ORTODOCȘI și romano-catolici .


  zi în care cei peste 2,2 MILIOANE de ROMÂNI ( 1,8 milioane FEMEI și 400.000 BĂRBAȚI) își serbează Ziua Onomastică
  precum și MARINARILOR ROMÂNI de Ziua Forțelor Navale ale României ,
  un sincer și călduros La Mulți Ani !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 15/08/2021 @ 2:46 pm | Răspunde

 2. Bună seara, Alioșa!🙋🤗🙂
  Nu-l mai denigra, el nu minte, e un politician corect, doar uită ce face…😁 După cum se vede, are”balta pește” cu tot felul de amintiri uitate🙉😄 Îți poți da seama ce va lăsa în urma lui?🤦 O seară minunată și binecuvântată!🤗🙌

  Comentariu de AureliaAlbAtros — 15/08/2021 @ 8:17 pm | Răspunde

  • Bună seara, Aurelia ! 🙂
   Din păcate , MINTE atât de DES încât sunt sigur că UITĂ tot ce-a MINȚIT !!! 🙂 😦 🙂
   Când este ÎNCOLȚIT cum a fost întrebarea unei jurnaliste versus MIILE de dolari folosiți de pe un CARD de CREDIT american de nevoi personale luat de la o BANCĂ de CREDIT din SUA în perioada studenției sau după ce a fost PRINS conducând mașina personală ” beat turtă”, DOLARI pe care i-a FOLOSIT pentru ce numai el știe , dar pe care NU i-a mai ÎNAPOIAT băncii și nici DOBÂNZILE aferente ,
   și-a AMINTIT imediat că în 2008 era în ROMÂNIA și că, despre acel CREDIT nu-și mai AMINTEȘTE !!! 😦 🙂 😦
   Ca să nu mai spună cel ” nascutpelistaneagra” că îi acuz nejustificat idolul PE-NE-LIST , toate DETALIILE despre ” DATORIILE NEONIRATE ale fostului ministru al finanțelor în guvernul lui Ludovic Orban, acum ministru INTERIMAR al FINANȚELOR și premier al României , Florin Vasile Cîțu ,se găsesc pe :

   https://www.zf.ro/politica/exclusivitate-mediafax-al-doilea-dosar-al-lui-florin-citu-din-20231476

   Mulțumesc pentru vizită și urări ! 🙂
   O seară BINECUVÂNTATĂ și Domniei Tale ! 🙂
   Cu stimă,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 15/08/2021 @ 9:34 pm | Răspunde

 3. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Bună Dimineața, Lume Virtuală din ROMÂNIA și din AFARĂ ! 🙂

  1) Despre Ziua Marinei Militare a României și personajele care au participat la marea sărbătoare a MARINARILOR ROMÂNI ,
  pentru a nu fi ACUZAT din nou de UNA sau de ALTA de cei din gașca celui ce-și zice ” nascutpelistaneagra” ,
  fac doar o singură PRECIZARE:

  – la marșul ” PORNOGRAFIEI ” din ajunul ” Adormirii Maicii Domnului ” desfășurat în Piața Victoriei, marș aprobat de primarul general al CAPITALEI , Dan Nicușor pentru MAXIMUM 500 de persoane ,au PARTICIPAT după spusele organizatorilor , peste 5000 de persoane 😦 😦 😦

  iar la Ziua Marinei Militare a României , guvernanții ANTOROMÂNI din coaliția PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR făcută pe ” repede înainte” de președintele României, Klaus WERNER Johannis din PERDANȚII alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020,
  NU au DAT VOIE să PARTICIPE la DEFILAREA MARINARILOR ,
  nici măcar SOȚIILOR, PĂRINȚILOR, BUNICILOR și COPIILOR bravilor OSTAȘI MARINARI !!! 😦 😦 😦

  2) Despre așa zisa ÎMPĂCARE dintre președintele României, Klaus WERNER Johannis și premierul României , Florin Vasile Cîțu ,PENALUL conform JUSTIȚIEI din SUA ( vezi DOVEZI în postarea de bază) ,dau cuvântul specialiștilor :

  https://www.cotidianul.ro/cine-se-aseamana-se-aduna-iohannis-si-citu-prima-aparitie-impreuna/

  3) Despre NOUL DOSAR PENAL al lui Florin Vasile Cîțu din SUA dezvăluit recent de presa scrisă și vorbită

  https://inpolitics.ro/explodeaza-al-doilea-dosar-citu-fugarit-in-justitia-americana-pentru-datorii-de-mii-de-dolari_18449835.html

  https://www.g4media.ro/mediafax-publica-un-dosar-din-sua-din-2008-impotriva-lui-citu-pentru-neplata-unei-datorii-de-aproape-7-000-de-dolari-la-maryland-national-bank.html

  adică, despre o DATORIE BANCARĂ nerambursată CREDITORULUI american cu DOBÂNZILE aferente ÎMPRUMUTULUI

  https://cursdeguvernare.ro/florin-citu-a-plecat-din-sua-cu-o-datorie-bancara-neplatita-de-6-69873-de-dolari.html

  o fostă ” TROMPETĂ ” a guvernului PNL(PDL) condus la acea vreme de lui Ludovic Orban ,
  ce a TRECUT ” deîndată” ca și Vălceanu în TABĂRA lui Cîțu în lupta acestuia cu Ludovic Orban pentru ȘEFIA PNL(PDL)
  își APĂRĂ noul stăpân , Cîțu ,cu aceeași vehemență ca pe Orban în urmă cu ceva vreme ! 😦
  IATĂ ce a scris individa pe pagina ei de socializare de pe Facebook :
  ” Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres.
  Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane, că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare.
  Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările.
  Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?” !!! 🙂 😦 🙂
  – Oare, chiar așa o fi ??? 🙂 😦 🙂

  4) Despre ȘTIREA din finalul articolului de fond ,
  am aflat din investigații gen J.Bond
  din presa scrisă și vorbită ,
  că premierul Cîțu ” deîndată” l-a specificat
  pe Dan Vâlceanu, TROMPETISTUL său de serviciu ca ministru finanțist ,
  pe fostul lider al tineretului ” PE-SE-DIST ”
  acum ,deputat și președinte al filialei PNL(PDL) Gorj .

  Pentru persoanele virtuale care NU ȘTIU , precizez următoarele :
  – Dan Vîlceanu, în vârstă de 42 de ani , după colega lui de PNL(PDL) Raluca Țurcanu ,
  este născut în epoca ” DECREȚEILOR” în Bumbești Jiu, județul Gorj,
  iar pe vremea când era președintele TINERETULUI ” PE-SE-DIST” din Gorj, ca orice POLITICIAN cu tupeu ,
  a absolvit în 2003 Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor de la Universitatea de Vest Timișoara,
  apoi ,în 2005 , un masterat în „Management și Integrare Europeană”,
  iar în 2016 , înainte de DEBARCAREA PSD de la ” butoanele puterii” a terminat si un doctorat la aceeași facultate.
  La ora actuală , Dan Vâlceanu , deputat PNL(PDL) de Gorj și TROMPETA de serviciu a lui Ludovic Orban până la decizia lui Cîțu de a CANDIDA la ȘEFIA PNL(PDL) , ca orice traseist de partide care se respecta , MIROSIND anume avantaje , a TRECUT deîndată” în TABĂRA premierului Florin Vasile Cîțu
  iar MOTIVUL este la îndemâna oricărei persoane cu MINTEA limpede și SUFLETUL curat !!! 🙂 🙂 🙂
  – Și cum NIMIC nu se FACE fără oarece FOLOASE MATERIALE ,
  firma familiei lui Dan Vâlceanu a FOST și ESTE abonată la CONTRACTE bănoase cu STATUL ce-i aduc multe PARALE !!! 😦 😦 😦

  https://cursdeguvernare.ro/firma-familiei-lui-dan-vilceanu-contracte-multiple-cu-companii-de-stat-falimentare-din-energie.html

  5) Despre ” ARMONIA PERFECTĂ ” 🙂 🙂 🙂 dintre liderii coaliției de guvernare ,PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR , astăzi, 16 august, după ora 17:00
  https://www.g4media.ro/coalitia-pnl-usr-plus-udmr-sedinta-luni-la-guvern-la-ora-17-00.html
  recomand să se APELEZE la motorul de căutare GOOGLE !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 16/08/2021 @ 10:00 am | Răspunde

 4. @ ALLL !!!

  De RÂSU-PLÂNSU !!! 🙂 😦 🙂

  În ultima conferință de presă ținută la Palatul Victoria,
  la ÎNTREBAREA :
  – ”Legat de dosarele dvs., au rămas câteva întrebări, dacă ne puteți spune de unde ați luat împrumutul.
  De asemenea, în spațiul public se vorbește despre un consum de droguri.
  Ați consumat vreodată droguri?”

  premierul României, Florin Vasile Cîțu a dat-o-n BÂLBÎIALĂ !!! 🙂 🙂 🙂

  ”Despre… sâmbătă ați… și după aceea trebuie să plecăm… ați sau a fost prezentat în spațiul public un dosar în Statele Unite.
  M-am informat și eu, este o decizie de respingere a unei sentințe civile, despre care nu am fost informat niciodată,
  s-a întâmplat în 2009, eram foarte ușor de găsit pentru oricine dorea să mă găsească în 2009.
  Dar realitatea juridică e că dosarul a fost respins de instanța SUA, eu am încredere în justiția din SUA” !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 16/08/2021 @ 10:30 pm | Răspunde

 5. sereno inizio di settimana

  Comentariu de newwhitebear — 16/08/2021 @ 11:15 pm | Răspunde

 6. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  1) Urmașa la Ministerul Sănătății ” titratului” 🙂 Vlad Vasile Voiculescu , primul ministru de sub comanda antiromânului Dacian Julien Cioloș ,
  MAZILT de premierul PNL(PDL) , Florin Vasile Cîțu din coaliția parlamentară și de guvernare a președintelui ” României educate” 🙂 Klaus WERNER Johannis,
  pe numele ei Ioana Mihăilă , constatând că avea în cap o idee complet greșită și DISCRIMINATORIE la adresa
  PERSONALULUI MEDICAL NEVACCINAT , a RENUNȚAT ” deîndată” 🙂 🙂 🙂 la adoptarea Ordinului de ministru despre care individa spunea încă de acum o lună și jumătate că era deja finalizat.

  CONCRET , Ioana Mihăilă voia ca MEDICII și PERSONALUL MEDICAL NEVACCINAT ,
  să se TESTEZE pe cheltuiala proprie, lucru CONTESTAT ” pas cu pas ” de liderii sindicatelor din sistemul sanitar !!! 🙂 🙂 🙂
  Toate amănuntele pe :

  https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-24981466-medicii-nevaccinati-nu-vor-obligati-testeze-periodic-banii-lor-ministerul-sanatatii-renunta-ordinul-despre-care-ioana-mihaila-spunea-i

  2) În timp ce coaliția lui Klaus WERNER Johannis , PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR condusă de penalul Florin Vsasile Cîțu
  în frunte ministrul educației Sorin Câmpeanu

  https://aliosapopovici.wordpress.com/2021/08/12/

  spune zi de zi că planul lor este ca ȘCOALA în ” România educată” 🙂 🙂 🙂
  trebuie să înceapă în format FIZIC de LUNI,13 SEPTEMBRIE 2021!!! 😦 😦 😦
  În schimb, ȚĂRILE CIVILIZATE din Uniunea Europeană și SUA ,
  în contextul VALULUI PATRU de PANDEMIE provocate de tulpina ” DELTA” au deja alte opinii pentru deschiderea anului școlar.
  Toate amănuntele pe :
  https://romania.europalibera.org/a/deschiderea-scolilor-marea-britanie-franta-italia-spania/31407138.html

  3) Discordia dintre președintele PNL(PDL) ,Ludovic Orban și Florin Vasile Cîțu ,premierul coaliției de guvernare Johannis&PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR , versus numirea noului ministru al FINANȚELOR în persoana fostului ” PE-SE-DIST” , Dan Vâlceanu ,
  SCOATE ” pas cu pas” la iveală IPOCRIZIA, demagogia, MINCIUNA , manipularea , OPORTUNISMUL , aroganța și MIZERIA din partidul lui Klaus WERNER Johannis ,PNL(PDL) !!! 🙂 🙂 🙂

  https://www.bursa.ro/ludovic-orban-e-normal-ca-premierul-sa-si-doreasca-un-ministru-de-finante-cu-care-are-o-chimie-buna-89750449

  https://www.bursa.ro/ludovic-orban-ce-s-a-intamplat-saptamana-trecuta-a-provocat-o-pierdere-masiva-de-incredere-in-premierul-citu-05750445

  https://www.bursa.ro/orban-afirma-ca-alina-gorghiu-a-fost-cea-care-l-a-sustinut-initial-pe-florin-citu-pentru-o-functie-politica-importanta-21750441

  Indiferent ce vor spune susținătorii PNL(PDL) , cu CERTITUDINE , și Ludovic Orban și Florin Vasile Cîțu ,
  MINT de ” îngheață apele” !!! 😦 😦 😦
  – Oare ,cine minte mai mult dintre cei doi ??? 🙂 🙂 🙂
  La întrebarea aceasta aș vrea să răspundă și ” prietenul” meu virtual ce-și zice ” nascutpelistaneagra” !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa ! 😦

  Comentariu de Aliosa — 17/08/2021 @ 9:25 am | Răspunde

 7. Bine te-am regasit , Aliosa ! 🙂
  Am trecut sa te salut, dupa o absenta ( zile petrecute ) in minunata Moldova si Bucovina … locuri pline de frumusete si incarcate de credinta !!! 🙏
  Cu multa liniste in suflet si bucurie, iti doresc zile pline de binecuvantare !!!
  Cu drag – Lacrimioara 🤗

  Comentariu de lacrimaroua — 17/08/2021 @ 10:28 am | Răspunde

  • Bună seara, Lăcrimioara ! 🙂

   SALUTUL Domniei Tale este unul benefic în această perioadă de PANDEMIE POLITICĂ generată de partidul lui Klaus WERNER Johannis , PNL(PDL) ,
   care , prin LUPTA POLITICĂ dintre Florin Vasile Cîțu ,premierul PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR care vrea să fie și președinte al PNL(PDL) după congresul liberalilor din 25 septembrie 2021 și președintele Camerei Deputaților și al PNL(PDL) Ludovic Orban,
   aduc un mare DESERVICIU intern și extern ROMÂNIEI !!! 😦 😦 😦

   Pentru SUSȚINĂTORII partidului lui Klaus WERNER Johannis , PNL(PDL) în general și în special pentru TROMPETIȘTII lui Orban și Cîțu
   aflați în CAMPANIA electorală MURDARĂ pentru șefia PNL(PDL) care SUSȚIN ca papagalii că LUPTELE INTERNE din PNL(PDL)
   NU afectează GUVERNAREA și ROMÂNIA 😦 😦 😦 le SUPUN analizei cele postate mai jos prin ” copy paste” :

   ”Organizaţia Expert Forum (EFOR) a cerut, joi,( 13 august) coaliției de guvernare să dezbată următorul PNDL în mod transparent,
   numind noul program de investiții pentru primării un „clientelism pe model Tăriceanu”.

   „Concurenţa între PNL-Cîţu şi PNL-Orban afectează resursele publice ale statului.
   În dorinţa de a ieşi rapid cu ceva în faţă şi capta bunăvoinţa primarilor, cele două aripi concurente din PNL dau ceasul înapoi,
   anterior epocii Dragnea, în direcţia practicilor cele mai nefaste de alocări de bani publici din perioada Tăriceanu,
   încadrată pe indicatorii EFOR drept cea mai clientelară administraţie din istoria post-decembristă a României.
   Investiţiile pentru infrastructură locală, direct sau prin intermediul instrumentului nepotrivit al Fondului de Rezervă,
   sunt reţeta perfectă in 2021 pentru ineficienţă şi corupţie locală.
   EFOR semnalează că asistăm la un regres al calităţii şi transparenţei guvernării în ce priveşte fondurile pentru administraţia locală”.
   CONTINUAREA pe :
   https://economedia.ro/efor-numeste-noul-program-de-investitii-pentru-primarii-un-pndl-pe-baza-de-clientelism-pe-model-tariceanu.html#.YRdM9ogzbIV

   Pe bună dreptate , ca un plătitor în avans a taxelor și impozitelor la stat și ca un român cu dragoste de neam și ȚARĂ neutru dpdv politic, mă întreb :
   – Oare ,pentru cine LUCREAZĂ în general guvernul PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR și minstrul agriculturii Oros , în special ,
   dacă ROMÂNII consumă PÂINE congelată adusă din UE ??? 😦 😦 😦

   https://oficialmedia.com/pmp-tara-noastra-exporta-cerealele-iar-painea-o-aducem-de-afara-demisia-domnule-ministru-oros/

   – DE CE oamenii celor de la guvernare ,
   NU spun ROMÂNILOR care-s efectele SECUNDRE ,
   ale VACCINURILOR ucigătoare ??? 😦 ( 😦

   https://www.descopera.ro/dnews/19783599-cine-nu-trebuie-sa-faca-vaccinul-covid-19

   – Dacă OMS spune ” NU VACCINĂRII” trompetiștii ” celor de la guvernare în frunte cu Arafat&Gheorghiță&Mihăilă ,
   DE CE spun CONTRARIUL ??? 😦 😦 😦

   https://oficialmedia.com/oms-spune-nu-vaccinarii-obligatorii-care-sunt-masurile-anti-covid-recomandate/

   Mulțumesc pentru vizită și cele sus postate ! 🙂
   Seară BINECUVÂNTATĂ , Lăcrimioara ! 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 17/08/2021 @ 8:43 pm | Răspunde

   • Seara si noapte binecuvantate !
    Cat despre IUDELE – TRADATORI DE NEAM si TARA – prin aceste apelative, am spus tot !!!

    Comentariu de lacrimaroua — 17/08/2021 @ 8:59 pm | Răspunde

    • O zi BINECUVÂNTATĂ, Lăcrimioara ! 🙂
     Alioșa ! 🙂

     Comentariu de Aliosa — 18/08/2021 @ 8:14 am

    • Doamne ajuta, asemenea ! 🙂

     Comentariu de lacrimaroua — 18/08/2021 @ 9:47 am

 8. […] La Noi ca la Nimeni/91 . ” Nu mă mai puteți opri” ( Cîțu). De ce rezistă Cîțu ”ca la Mărășești”, iar Klaus Iohannis îl servește cu papion […]

  Pingback de La Noi ca la Nimeni/92 ! Lupta dintre liberalii Orban și Cîțu pentru ȘEFIA PNL(PDL) scoate la iveală ”pas cu pas” IPOCRIZIA ,DEMAGOGIA ,MINCIUNA ,OPORTUNISMUL , NEPOTISMUL , CLIENTELISMUL ,OBRĂZNICIA și AROGANȚA liderilor politici pedelisto-pe — 18/08/2021 @ 8:26 am | Răspunde

 9. […] La Noi ca la Nimeni/91 . ” Nu mă mai puteți opri” ( Cîțu). […]

  Pingback de Punctul pe ”I”/105! LIBERTATEA de exprimare consfințită prin CONSTITUȚIA țării , în mare PERICOL !!! | Alioşa ” File de Jurnal ” — 11/12/2021 @ 10:14 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: