Alioşa ” File de Jurnal ”

25/09/2021

La Noi ca la Nimeni/98 . Ziua de 25 septembrie 2021 va rămâne în ISTORIA ROMÂNIEI ca Ziua Dublei Măsuri aplicată de ” GuWERNERu-4” !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 7:00 am
 1. – De ce Ziua Dublei Măsuri ? 🙂
 2. – Pentru că, la începerea anului școlar 2021/2022 în format FIZIC , în spațiu DESCHIS ,autoritățile statului condus de ” GuWERNERu-4” , PNL(PDL)&UDMR NU au PERMIS accesul PĂRINȚILOR elevilor în CURȚILE școlilor generale și liceelor pe MOTIV că RĂSPÂNDESC COVID-19 😦 😦 😦 iar aceleași autorități , PERMIT celor 5000 de delegați PNL(PDL) cu și fără MASCĂ . să INTRE într-o anume sală de la Romexpo , spațiu ÎNCHIS , doar DUMNEZEU știind dacă sunt sau nu VACCINAȚI 🙂 😦 să se CERTE între ei versus cine-i mai bun dintre Cîțu și Orban !!! 😦 😦 😦
 3. În plin VAL 4 de COVID-19 când numărul INFECTĂRILOR și al DECESELOR a crescut ” pe repede înainte” , când capitala țării, BUCUREȘTI , la ora aceasta este deja în ” SCENARIUL ROȘU” asta însemnând că CERTIFICATUL VERDE a devenit OBLIGATORIU 🙂 😦 iar prevederilor Hotărârii de Guvern mai jos postate , OBLIGATORII pentru toți ROMÂNII , indiferent de apartenența sau neapartenența la vreun partid, formațiune politică sau ONG , astăzi, 25 septembrie , după mai bine de trei luni de CAMPANIE ELECTORALĂ de RÂSU-PLÂNSU” 🙂 😦 lupta pentru șefia PNL(PDL) dintre premierul României, Florin Vasile Cîțu https://aliosapopovici.wordpress.com/2021/09/22/punctul-pe-i-85-despre-premierul-romaniei-florin-vasile-citu-care-se-vrea-si-presedintele-pnlpdl/ și președintele Camerei Deputaților , Ludovic Orban, care , simțind că SCAUNUL i se clatină rău de tot , a adresat pe https://www.facebook.com/ludovicorban.ro/ un APEL DISPERAT celor 5000 de delegați pedelisto-peneliști :
 • ” Dragi delegați care vă îndreptați astăzi spre Congresul Partidului Național Liberal de la Romexpo, vă doresc drum bun, să aveți grijă de voi și să ajungeți cu bine la București. Vă îndemn să cumpăniți bine asupra deciziei pe care o veți lua la Congres! În mâinile fiecăruia dintre dumneavoastră stau soarta și viitorul partidului nostru și al României.Doar voi, membrii Partidului Național Liberal, aveți puterea de a hotărî, fără niciun fel de constrângere sau intimidare! Să ne vedem sănătoși!” va lua sfârșit !!! 🙂 🙂 🙂
 • După Congresul PNL(PDL) de astăzi , unul din cei din fotografia de mai jos va PLECA de la butoanele PUTERII !!! 🙂 🙂 🙂
 • După mine , să PLECE amândoi !!! 🙂 🙂 🙂
 • Ultimele POSTURI de pe acest modest BLOG , prezintă cu lux de amănunte MIZERABILA campanie electorală desfășurată de cei doi candidați și RELELE pe care le-au produs ” pas cu pas” ROMÂNILOR în anii de când ” GuWERNERu1-4 ” conduce ROMÂNIA spre DEZASTRUL economic și social TOTAL !!! 😦 😦 😦

https://www.art-emis.ro/analize/fata-intunecata-a-premierului-citu-odiseea-padurii-de-la-voineasa

 • Guvernul PNL(PDL)&UDMR condus de premierul Florin Vasile Cîțu , omul președintelui României, Klaus WERNER Johannis

cu doar două zile înaintea desfășurării Congresului PNL(PDL) pentru alegerea noului președinte de partid, a emis Hotărârea de Guvern cu

” Noi măsuri de protecție sanitară și de combatere a răspândirii COVID – 19
23 Septembrie 2021

COMUNICAT DE PRESĂ ȘEDINȚĂ DE GUVERN

Guvernul a aprobat în ședința de astăzi, prin Hotărâre, noi măsuri necesare pentru prevenirea răspândirii și controlul infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2.
Principalele modificări stabilite prin acest act normativ sunt:
Introducerea unei noi excepții de la interdicția deplasării în afara locuinței la nivelul localităților unde incidența cumulată la 14 zile depășește pragul de 6/1000 de locuitori, pentru persoanele vaccinate care fac dovada îndeplinirii acestei condiții prin intermediul certificatului de vaccinare sau certificatului digital ale Uniunii Europene privind COVID-19.
Creșterea vârstei până la care copiii sunt exceptați de la obligația prezentării rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, necesar pentru participarea la activități unde accesul este permis sub această condiție, de la 6 ani la 12 ani.
Creșterea pragului incidenței cumulate la 14 zile de la care se aplică măsura interzicerii circulației persoanelor în afara locuinței, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la 4/1.000 de locuitori în prezent la 6/1.000 de locuitori.
Creșterea pragului incidenței cumulate la 14 zile de la care se aplică măsura de limitare a programului de lucru cu publicul la intervalul orar 5:00-18:00, pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, de la 4/1.000 de locuitori în prezent la 6/1.000 de locuitori.
Delimitarea, la nivelul centrelor comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, a zonelor de servire a preparatelor alimentare sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, astfel încât să poată fi realizat accesul controlat doar pentru persoane testate, vaccinate și trecute prin boală.
Hotărârea aprobată astăzi intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I.
Deciziile adoptate astăzi de Guvern sunt fundamentate pe propunerile făcute de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, prin Hotărârea nr.73/23 septembrie 2021” .

Sursa :
https://gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/noi-masuri-de-protectie-sanitara-i-de-combatere-a-raspandirii-covid-191632393522

 • Versus Hotărârea de Guvern sus postată , fostul președinte al Curții Constituționale a României ,
  Augustin Zegrean a DECLARAT cu subiect și predicat :

„​Drepturile si libertățile fundamentale nu pot fi afectate decât prin lege.
Scrie asta în Constituție, o spune și CEDO.
În Constituție scrie clar:
Guvernul prin hotărâre pune în aplicare legile.
Nu poți sări calul când vrei.
Nu pot da o hotărâre de guvern cum vor ei” !!! 🙂 🙂 🙂

 • Despre aceeași Hotărâre de Guvern versus noile restricții impuse românilor de la prim oră a zilei de 25 septembrie , 2021 , ziua Congresului PNL(PDL) . profesorul de drept constituțional Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului a apreciat că decidenţii nu au emis corect aceste restricții privind certificatul de vaccinare, măsuri care îl determină să aprecieze totul ca fiind o mascaradă!!! 🙂 🙂 🙂

”Nimeni nu este mai presus de LEGE”( Constituția României, art.16.alin.2) !!! 🙂 🙂 🙂

Și totuși ………………

Culmea DEMOCRAȚIEI :

cei care ÎNCALCĂ ” pas cu pas” LEGILE ȚĂRII, sunt chiar cei care le-au și dat !!! 😦 😦 😦

De unde se vede că în ” România educată” de partidul lui Klaus WERNER Johannis gestionată 😦 proverbul românesc

” Pentru unii MUMĂ, pentru alții CIUMĂ” 🙂 😦 este dureros de actual !!! 😦 😦 😦

Ca urmare , conform proverbului latin :

”Alea iacta est” ( Iulius CEZAR când a trecut Rubiconul )”.

postez prin ” copy paste ” fără nici o modificare ,

” Lista lui Florin Cîțu – Biroul Executiv cu care merge la Congres: Dan Vîlceanu – secretar general, Raluca Turcan iese din conducere

de Razvan Diaconu ,23.9.2021

La Congresul din 25 septembrie, PNl își alege președintele, dar și o nouă structură de conducere. În cazul în care va câștiga președinția, Florin Cîțu propune un Birou Executiv format exclusiv din susținătorii săi și favoriți ai președintelui Klaus Iohannis.

Pe ”lista Cîțu” cu funcții în partid nu se regăsesc nume precum Ilie Bolojan, Dan Motreanu, Mircea Hava.

Între miniștrii actuali care lipsesc din #echipacâștigătoare: ministrul Muncii, Raluca Turcan, ministrul Agricuturii, Adrian Oroș, ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Conducerea Biroului Executiv urmează să fie aleasă prin vot secret pe data de 26 septembrie, după congresul în care se alege președintele PNL. Pentru funcțiile din Biroul Executiv pot candida membrii PNL indiferent pe cine susțin la șefia PNL.

Lista agreeată de Florin Cîțu:

 • Dan Vîlceanu – Secretar general
 • Iulian Dumitrescu -prim-vicepreședinte
 • Rares Bogdan -prim-vicepreședinte
 • Gheorghe Flutur -prim-vicepreședinte
 • Lucian Bode -prim-vicepreședinte
 • Nicolae Ciucă – vicepreședinte
 • Alexandru Muraru – vicepreședinte
 • Alin Nica -vicepreședinte
 • Alin Tișe – vicepreședinte
 • Cristian Bușoi -vicepreședinte
 • Daniela Câmpean -vicepreședinte
 • Sorin Câmpeanu -vicepreședinte
 • George Stângă -vicepreședinte
 • Pavel Popescu – vicepreședinte
 • Gheorghe Falca -vicepreședinte
 • Virgil Popescu – vicepreședinte Economie
 • Mircea Fechet – vicepreședinte Mediu
 • Florin Roman – vicepreședinte Administrație
 • Monica Anisie -vicepreședinte Români de Pretutindeni
 • Alina Ghorghiu vicepreședinte Grupuri Vulnerabile si Minoritati
 • Adrian Cozma – vicepreședinte Tineret și Sport
 • Ionel Bogdan – vicepreședinte Nord Vest
 • Nelu Tătaru – vicepreședinte Nord Est
 • Ciprian Dobre – vicepreședinte Centru
 • Marcel Vela – vicepreședinte Vest
 • Gigel Știrbu – vicepreședinte Sud Vest
 • Silviu Coșa – vicepreședinte Sud Est
 • Hubert Thuma – vicepreședinte București – Ilfov

În acest moment, secretarul general al PNL este Robert Sighiartau iar cei patru prim-vicepreşedinţi sunt: Rareş Bogdan, Iulian Dumitrescu, Mircea Hava şi Raluca Turcan.

Biroul Executiv este compus dintr-un secretar general, 4 prim-vicepreședinți, 8 vicepreședinti coordonatori ai comisiilor de specialitate și 8 vicepreședinti pe regiunile de dezvoltare și 16 membri, cu rang de vicepreședinți politici.” .

Sursa :

https://gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/noi-masuri-de-protectie-sanitara-i-de-combatere-a-raspandirii-covid-191632393522

 • Pentru persoanele virtuale care se vor ÎNTREBA de ce ministresa muncii , Raluca Țurcan NU FACE PARTE din ” echipa câștigătoare” a lui Florin Vasile Cîțu , MOTIVUL se găsește în RĂSPUNSUL OFICIAL pentru Avocatul Poporului dat de GHINIONISTA ministresă , fostă PDL-istă, acum PNL-istă, răspuns în care , ” pe repede înainte” și fără consultarea premierului , a fost CONTRAZIS ” deîndată” președintele României , Klaus WERNER Johannis care , de pe pământ american ( foto sus cu maneliștii) 🙂 😦 🙂 a DECLARAT în urmă cu câteva zile că …………, ” VACCINAREA trebuie să fie OBLIGATORIE”! 😦
 • Iată răspunsul oficial dat de ministresa muncii, Raluca Țurcan

”Potrivit Strategiei de vaccinare împotriva Covid-19, aprobată prin HG 1031/2021, în România vaccinarea este voluntară (neobligatorie).
Potrivit dispozițiilor Legii nr.53/2003 – Codul Muncii, accesul la locul de muncă a personei încadrate nu poate fi condiționat de vaccinarea împotriva SARS-Cov-2,
persoana angajată are dreptul la egalitate de șanse și de tratament, iar angajatorul are dreptul să dea dispoziții cu caracter obligatoriu pentru salariat
doar sub rezerva legalității lor.
Așadar, niciun angajat nu poate fi condiționat de către angajator să se vaccineze împotriva Covid-19,
vaccinarea este un act medical preventiv bazat pe consimțământul persoanei,
iar impunerea vaccinării împotriva Covid-19 de către angajator o apreciem în afara cadrului legal”, se arată în răspunsul Ministerului Muncii.”

Sursa : internetul .

 • Iar în final de postare, o POEZIE dureros de ACTUALĂ !!! 😦 😦 😦

”Neamurile proaste , de Corneliu Vadim Tudor

” Cîte neamuri proaste în această ţară!
Suflete de slugă, lepre, mitocani
Se întrec în vile, au maşini la scară
Ştiu doar o deviză: bani şi iarăşi bani!

N-au prea multă şcoală, cam de clasa IV-a,
Dar au prins clişee la televizor
Toţi au doctorate, să-i admire şatra
Ţipă mahalaua în osînza lor.

Şi ce morgă tîmpă! Ifose stupide!
Ochelari de aur, ţoale de import
Fac pe francmasonii, intră prin partide…
Ah, voi, neamuri proaste, nu vă mai suport
Pentru mine sînteţi nişte linge blide
Ouă de năpîrcă, ce duhnesc a mort.”

Sursa : internetul .

 • Dacă OPINIILE mele care NU SUNT membrul niciunui partid politic ,DERANJEAZĂ în GENERAL ,sau în mod SPECIAL pe SUSȚINĂTORII lui Johannis&Orban&Cîțu&PNL(PDL) , le recomand cu căldură virtuală să CITEASCĂ :

mesajul extrem de dur transmis vineri seara, pe facebook, de Dan Motreanu, unul dintre cei mai influenți lideri PNL.

“De la fostul PDL am luat vasalitatea față de șef/președintele partidului, faptul că i se permite orice, chiar și când acesta ia decizii controversate, lipsa spiritului critic, punerea la îndoiala și dezbaterea unor decizii, caracteristica “politicii de gașcă” – toate atât de străine de spiritul PNL și de cel al unei organizații democratice. Un partid în care loialitatea se manifestă față de persoană și din ce în ce mai puțin față de principii, valori, reguli și care se plasează departe de electorat, nu este pe un drum bun!”, se arată în lungul mesaj al lui Dan Motreanu.

 • În CONCLUZIE , vorba lui Rareș Bogdan

În final de postare , o scurtă atenționare :

 • Începând cu data de 26 septembrie 2021 , ora 00:00 va INTRĂ în VIGOARE Hotărârea CNSU nr.74 din 23.09.2021 semnată de prim ministrul României, Florin Vasile Cîțu , noul președinte al PNL(PDL) .
 • Alioșa .

12 comentarii »

 1. @ ALLL !!!

  Având în vedere faptul că cele sus postate nu vor fi din varii motive deloc COMENTATE 😦
  voi posta ceva, ce sigur pe una lume virtuală ” deîndată” o va MOTIVA 🙂
  să lase un COMENTARIU versus vorbele cu subînțelesuri rostite
  de fondatorul Dubaiului, șeicul Rashid, care ,a fost întrebat despre viitorul țării sale,
  iar el a răspuns:

  „Bunicul meu a călărit pe o cămilă,
  tatăl meu a călărit pe o cămilă,
  eu am condus un Mercedes,
  fiul meu conduce un Land Rover
  și nepotul meu va conduce un Land Rover,
  dar strănepotul meu va trebui să meargă din nou pe cămilă…”

  – De ce? 🙂

  „Vremurile grele creează oameni puternici,oamenii puternici creează vremuri ușoare.
  Vremurile ușoare creează oameni slabi, oamenii slabi creează vremurile grele.
  Mulți nu vor înțelege, dar trebuie să crești războinici, nu paraziți … „.
  Sursa : internetul .

  PS!
  Același lucru se întâmplă și atunci când PĂRINȚII îi oferă totul gratuit COPILULUI lor care doarme toată ziua !!! 😦 🙂 😦
  Cresc în casă lor ” pas cu pas” un ratat , un parazit ! 😦

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 25/09/2021 @ 7:32 am | Răspunde

 2. felice sabato pomeriggio

  Comentariu de newwhitebear — 25/09/2021 @ 5:52 pm | Răspunde

 3. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  Acum și aici,
  voi posta numai ce-am văzut și auzit înainte, în timpul și după Congresul PNL(PDL) desfășurat la Romexpo din BUCUREȘTIUL aflat deja în SCENARIUL ROȘU și în plin VAL PATRU de PANDEMIE de COVID-19 .

  În primul rând , ÎNTREBAREA din preambulul ARTICOLULUI , și-a justificat existența prin ceea ce au FĂCUT și VORBIT cei 5000 de participanți la Congresul PNL(PDL) din 25 septembrie 2021 , ce poate fi catalogat fără teama de a greși , cu Congresul RUȘINII NAȚIONALE ! 😦

  În al doilea rând ,președintele României , Klaus WERNER Johannis , prin participarea și cele spuse a făcut încă odată DOVADA că NU este președintele TUTUROR ROMNILOR așa după cum a PROMIS în campania electorală prezidențială din 2014 😦 ci este DOAR președintele PNL(PDL) ! 😦 Cuvântarea lui a stârnit mânia și huiduielile SUSȚINĂTORILOR lui Ludovic Orban …………………………Și mai GRAV , a produs și DOVADA că ” îl doare-n COT de CONSTITUȚIA României care îl OBLIGĂ să FIE MEDIATOR între PUTERILE STATULUI și nicidecum INSTIGATORUL mulțimii înfierbântate participante la Congresul Rușinii Naționale ! 😦

  În al treilea rând , ce-am VĂZUT azi, 25 septembrie , 2021 , la Congresul PNL(PDL) ,NU am VĂZUT și AUZIT nici măcar pe vremea campaniilor electorale ținute de Vanghelie în FERENTARIUL , când , cei cărora le voia votul , se ÎMBULZEAU , călcau în picioare și se înjurau ca să AJUNGĂ cât mai repede la MICII oferiți de pomană contra voturi! 🙂

  a) Am VĂZUT cum participanții la congres au ÎNCĂLCAT ” pas cu pas” TOATE măsurile de combatere a răspândirii COVID-19 , MĂSURI stabilite CHIAR de PNL(PDL) prin ” GuWERNERU-4” , cum se ÎNGHESUIAU ca leșinații de FOAME , cu și fără MASCĂ de protecție ,la MICI și BERE 😦
  se CERTAU ca la ușa cortului în timpul depunerii buletinului de vot ,intrau câte DOI în cabina de vot , rupeau urnele de vot , agresau jurnaliștii șamd ! 😦

  b) Am AUZIT vorbe NEDEMNE de un parlamentar , vorbe pline de IPOCRIZIE , DEMAGOGIE , ANTIDEMOCRATICE ,acuzații grave , amenințări , insinuări ,URLETE gen europarlamentarul Rareș Bogdan din tabăra lui Cîțu , istericale și ce-i mai GRAV și mai GRAV, am auzit MINCIUNI la tot pasul 😦 inclusiv din gura câștigătorului șefiei PNL(PDL) , Florin Vasile Cîțu 😦 care , întrebat de jurnaliști versus ORGANIZAREA congresului în PLIN VAL 4 pandemic , a spus :
  ” S-au RESPECTAT toate MĂSURILE pentru eradicarea răspândirii COVID-19 ” !!! 😦 😦 😦

  1) După aflarea rezultatului votului , vădit rănit în orgoliul său de PNL-ist vechi de 31 de ani ,
  fostul președinte al PNL(PDL) , Ludovic Orban,
  nimeni altul decât cel care îi DEDICA lui Klaus WERNER Johannis OSANALE în campania electorală prezidențială din 2014 😦 😦 😦
  ” Cine-i GENERALUL …”

  după ce a anunțat că VA DEMISIONA de la președinția Camerei Deputaților 🙂
  constatând cu mare durere că GENERALUL pe care-l RIDICA în SLĂVI l-a TRĂDAT ,
  a spus cu subiect și predicat :

  ” Din momentul de față între Ludovic Orban și Klaus WERNER Johannis,nu mai este nici un PARTENERIAT politic ” !!! 🙂 🙂 🙂

  2) În urmă cu 7 ani, Klaus WERNER Johannis a spus cu subiect și predicat :

  ” Voi fi președintele TUTUROR românilor ” ! 🙂

  Începând chiar de a doua zi când i-a luat locul lui Traian Băsescu la conducerea ” statului ticăloșit ,
  a UITAT ” deîndată” promisiunea făcută în campania electorală și a FOST doar președintele oamenilor lui din PNL(PDL) !!! 😦 😦 😦

  După anunțarea de către PEDELISTUL Theodor Stolojan a victoriei lui Florin Vasile Cîțu ,
  acesta , de la tribuna Congresului PNL(PDL) , urmând exemplul ocrotitorului său, Klaus WERNER Johannis ,
  adresându-se liberalilor a spus :

  …………..” Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine ați votat astăzi.
  De astăzi suntem un partid unit și vom lupta împotriva adversarului nostru politic, PSD” .

  Așa după cum nici Klaus WERNER Johannis NU s-a ținut de promisiunea făcută versus
  ” voi fi președintele tuturor românilor ” 😦 😦 😦
  nici Florin Vasile Cîțu nu-și va RESPECTA PROMISUNEA
  ” voi fi președintele tuturor liberalilor”!!! 😦 😦 😦

  3) Pentru cine crede că de mâine, 26 septembrie , 2021 ,
  odată cu ÎNSCĂUNAREA omului lui Klaus WERNER Johannis , Florin Vasile Cîțu , la ȘEFIA PNL(PDL) , PREȚURILE la
  ENERGIE,
  GAZE NATURALE ,
  GIGACALORIE ,
  COMBUSTIBILI,
  MEDICAMENTE ,
  ALIMENTE
  și celelalte utilități
  vor SCĂDEA sau măcar vor fi PLAFONATE ,
  se înșeală amarnic !!! 😦 😦 😦
  Iar ca tabloul DEZASTRULUI ce urmează să fie și mai CLAR ,
  reamintesc că :
  LEUL ROMÂNESC se DEVALORIZEAZĂ ” pas cu pas” 😦
  localitățile ROMÂNIEI se CARANTINEAZĂ tot ” pas cu pas” 😦
  numărul INFECTAȚILOR cu COVID-19 crește tot ” pas cu pas” 😦
  paturile de la ATI sunt aproape toate ocupate 😦
  IARNA bate la UȘĂ 😦
  SALARIILE , PENSIILE și ALOCAȚIILE sunt ÎNGHEȚATE 😦

  iar miniștrii ” GuWERNERu-4” vor PROMITE românilor tot ” pas cu pas”
  ” MAREA cu SAREA”
  și NU VOR ÎNDEPLINI nici una din PROMISIUNILE făcute !!! 😦 😦 😦

  Și asta , numai și numai cu GIRUL președintelui României, Klaus WERNER Johannis ,
  care , de 7 ( ȘAPTE) ani de când HIBERNEAZĂ la Cotroceni , a ÎNCĂLCAT ” pas cu pas” LEGILE și CONSTITUȚIA României 😦
  iar IMPLICAREA lui EXPRESĂ în treburile interne ale PNL(PDL) , este DOVADA SUPREMĂ !!! 😦 😦 😦

  Aș mai avea foarte multe de postat ,dar ma opresc aici .
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 25/09/2021 @ 10:13 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Presa din ” România educată”
  de Johannis&Cîțu gestionată,
  a relatat ” pas cu pas”
  Congresul PNL(PDL) girat de sas ,
  dar dinte toate relatările ,
  postez doar pe următoarele :

  1) ” Parcă văd duminică dimineață, după ce se destramă aburii ”victoriei”, cum liberalii se vor da cu capul de pereți, întrebându-se:

  ”Și acum ce facem?!”
  Vor avea de condus o țară.
  Fără să aibă cu ce! Guvernul nu mai există, este ilegitim.
  Au făcut tot ce-au putut pentru a strica relațiile cu partenerii de guvernare, de USR vorbesc.
  Sigur, i-au înjurat cât s-a putut mai scârbos pe pesediști.
  În fond știu că se pot scuza: ”Hai, domle, că a fost joc politic!”, dacă va trebui să apeleze la ei, să le susțină un guvern minoritar.
  Știu că Iohannis are metode ”specifice”, cu care să-i ”frăgezească” pe Ciolacu și ai lui.
  Doar că e doar o soluție de avarie.
  Și cine le garantează că peste două luni, când or fi facturile mai mari, și furia populară și mai mare,
  PSD nu introduce Moțiune de Cenzură, care trece, cu Cîțu la butoane?
  Vagile promisiuni sociale, făcute de Cîțu în ultimile două sau trei zile, nu conving pe nimeni.
  Nu au cum să convingă.
  Nu sunt sincere.
  În plus, Cîțu, până să-i ia locul lui Manole, ia șuturi în cur de la Manole.
  O să plătească scump victoria de mâine.
  Crâncen de scump!
  Nu neapărat prin scindarea PNL, cât prin incapacitatea de a pacifica ”dreapta”,
  și de a da o minimă coerență unei adunături de ”miniștri”, unul mai prost și mai lacom ca altul.
  Incoerența echipei guvernamentale a produs proastă guvernare.
  Și va mai produce.
  Dar să fim optimiști: iubitorii de cultură din PNL vor avea la dispoziție o tonă de mici.
  Sigur vor face alegerea cea bună!
  Înainte clasa muncitoare bea șampanie prin reprezentanți, acum mănâncă tot prin aleși!
  În rest România normală și educată…
  Autor: Constantin Gheorghe
  Sursa :
  https://gandeste.org/analize-si-opinii/constantin-gheorghe-citu-o-sa-plateasca-scump-victoria-crancen-de-scump/121939/

  2) ” Ce merită niște politicieni care vin cu miile la un eveniment privat, în spațiu închis,

  ca să îl înscăuneze președinte pe cel mai prost și bețiv și iresponsabil dintre ei?
  Plus ca să îl aplaude slugarnic pe cel care vine să susțină anti-constituțional unul dintre candidați,
  din postura de președinte de republică, descinzând direct din avionul închiriat cu 10 mii de euro pe oră, bani publici?
  Asta în condițiile în care un întreg oraș, de 4 milioane de oameni, este pus pe dunga pașaportului sanitar și în fața faptului împlinit
  al obligării la o procedură medicală invazivă de inoculare cu un ser experimental?
  Și pentru ce – pentru niște cifre scoase din burtă de niște personaje obscure, niciodată cunoscute publicului, după o procedură care frizează alchimia?
  Un camion de roșii și ouă în pragul expirării.
  Un container de măști „de protecție” uzate, culese de pe jos, din stradă.
  Un cor de huiduieli.
  Un mare și răspicat „Hai sictir!”
  Autor: Gheorghe Piperea
  Sursa :
  https://gandeste.org/analize-si-opinii/gheorghe-piperea-ce-merita-niste-politicieni-care-vin-cu-miile-ca-sa-il-inscauneze-presedinte-pe-cel-mai-prost-betiv-si-iresponsabil-dintre-ei/121937/

  3) ” Surpriză toală la Congresul PNL.

  După toată sforăria de scoatere din joc a lui Ludovic Orban,
  Congresul PNL a arătat ca o demonstrație de protest față de Iohannis și Cîțu, dar nu în Piața Victoriei sau la Cotroceni, ci la Congresul PNL.
  -Nu suntem preș în fața președintelui și a Binomului, a fost principalul mesaj al mulțimii de liberali reunite la congresul de la Romexpo.
  În tot timpul cît președintele României a stat în sală, Iohannis n-a auzit nici Iohannis, nici Cîțu.
  Tot montajul de sufocare a libertății de exprimare în PNL, toată sforăria de impune a lui Cîțu și de izolare a lui Ludovic Orban arăta ca o răzbunare.

  Cu un cîț penal în frunte vor avea victorii multe” ………….

  Continuarea pe :
  https://www.cotidianul.ro/congres-scapat-de-sub-control/

  4 ) Dintre cele TREI articole sus nominalizate ,
  cel care tratează cu subiect și predicat momentele importante ,
  cel de la pct.crt.TREI , de departe !!! 🙂 🙂 🙂

  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 26/09/2021 @ 8:54 am | Răspunde

 5. Lepre!

  Comentariu de ioansperling — 26/09/2021 @ 12:36 pm | Răspunde

 6. […] La Noi ca la Nimeni/98 . Ziua de 25 septembrie 2021 va rămâne în ISTORIA ROMÂNIEI ca Ziua Dublei… […]

  Pingback de Punctul pe ”I”/86 . Ipocrizie ,demagogie,oportunism,nepotism, aroganță, nesimțire,favoritism și manipulare pedelisto-liberală la vedere !!! | Alioşa ” File de Jurnal ” — 27/09/2021 @ 6:31 am | Răspunde

 7. […] La Noi ca la Nimeni/98 . Ziua de 25 septembrie 2021 va rămâne în ISTORIA ROMÂNIEI ca Ziua Dublei… La Noi ca la Nimeni/99. La noi ca la balamuc .Românii MOR de VII în spitale , iar liderii PNL(PDL)&UDMR vor cu orice preț să rămână la guvernare , iar liderii USRPLUS să revină la guvernare, dar fără Cîțu la butoane !!! […]

  Pingback de Nemulțumirea românilor față de ” guvernul meu” , PNL(PDL)&UDMR , se manifestă ” pas cu pas”. | My Blog — 04/10/2021 @ 7:42 am | Răspunde

 8. […] La Noi ca la Nimeni/98 . Ziua de 25 septembrie 2021 va rămâne în ISTORIA ROMÂNIEI ca Ziua Dublei… […]

  Pingback de Punctul pe ”I”/91 ! Președintele României, Klaus WERNER Johannis , moderator , sau instigator ??? | Alioşa ” File de Jurnal ” — 20/10/2021 @ 8:28 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: