Alioşa ” File de Jurnal ”

20/10/2021

Punctul pe ”I”/91 ! Președintele României, Klaus WERNER Johannis ,principalul VINOVAT pentru toate nenorocirile din România .

Filed under: generale — Aliosa @ 8:27 am

În loc de motto :

În conformitate cu CONSTITUȚIA României, Capitolul II – Preşedintele României, Articolul 80 – Rolul Preşedintelui

(1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.
(2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice.
În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate.

 • Și-atunci , DE CE președintele României ÎNCALCĂ încă din decembrie 2014 și nu oricum , ci ” PAS cu PAS” CONSTITUȚIA ROMÂNIEI ??? 😦 😦 😦

https://www.luju.ro/tentativa-de-lovitura-de-stat-prezidentiala-incalcand-art-80-din-constitutie-care-il-obliga-sa-fie-un-mediator-social-presedintele-klaus-iohannis-a-iesit-in-strada-la-mitingul-antiguvernamental-neautorizat-pentru-a-conduce-mii-de-protestatari-spre-guvern

Martie 2020 :
https://youtu.be/WCRF0UK7E5I

Iunie , 2021 :
https://youtu.be/5fGBANVdDwY

1 octombrie 2021 :
https://youtu.be/ILq330Kd7LU

19 oct.2021:
https://youtu.be/7jk4VriDfFI

În loc de motto :
Cele ce urmează , sunt CONTINUAREA celor postate pe :

 • Dacă în 24 iunie 2021 , președintele României , Klaus WERNER Johannis , pentru a da UNDĂ VERDE campaniei electorale din ” partidul lui” PNL(PDL)
  versus MAZILIREA lui Ludovic Orban de la șefia PNL(PDL) și ÎNSCĂUNAREA omului său , Florin Vasile Cîțu în funcția de președinte ,
  DECLARA cu subiect și predicat în fața NAȚIUNII :

” Campania de VACCINARE a fost un SUCCES . Noi practic, am ÎNVINS pandemia” !!! 🙂 🙂 🙂

aseară, 19 octombrie 2021 , ca să distragă ATENȚIA românilor de la DESEMNAREA la CACEALMA drept CANDIDAT pentru funcția de PREMIER a lui Dacian Julien Cioloș,USR,
https://aliosapopovici.wordpress.com/2021/10/12/

a susținut la Palatul Cotroceni o DECLARAȚIE de presă în care , RECUNOAȘTE încă odată că ” STATUL român a EȘUAT în misiunea lui de a-și PROTEJA cetățenii ”

uitând ” pe repede înainte ” că el este STATUL ……………….

 • INTERESANT este faptul că ODATĂ cu DESEMNAREA lui Dacian Julien Cioloș drept CANDIDAT pentru funcția de prim ministru al României 😦 😦 😦
 • JURNALIȘTII obedienți , cu rădăcini suspecte ,care în urmă cu ceva timp îi dedicau osanale lui Johannis , după desemnarea lui Dacian Julien Cioloș, USR , drept CANDIDAT la funcția de PRIM MINISTRU ,dintr-o dată , la NU ȘTIU cui ORDIN , s-au ÎNTORS împotriva lui Johannis , mergând până la a cere SUSPENDAREA lui din funcția de președinte al României !!! 🙂 🙂 🙂
 • Printre jurnaliștii care odată ” îi cântau în strună ” se numără și Ioana Ene Dogioiu : ” Poporul acesta nu mai are niciun motiv să-i plătească salariul și privilegiile, paltonul și crosa de golf. Dl Iohannis ar trebui suspendat și demis.
 • Pentru .JUSTIFICAREA afirmației de mai sus , dau REPUBLICARE prin ” copy paste” ARTICOLULUI :

” Un președinte trădător și iresponsabil .

Poporul acesta nu mai are niciun motiv să-i plătească salariul și privilegiile, paltonul și crosa de golf.
Dl Iohannis ar trebui suspendat și demis.

Până la un punct, pot înțelege de ce președintele Iohannis a simțit nevoia unui moment pedagogic, cum îl numea Cristian Pirvulescu la Europa FM.
Au fost, într-adevăr, unele accente extrem de stridente din partea USR la adresa domniei sale și le-am punctat la vremea lor.
Au existat politicieni care cred că legitimitatea se măsoară în like-uri și alegeri pierdute, așa că s-au considerat egalii politici ai președintelui, care are 6 milioane de voturi în spate.
Omenește, până la un punct, pot înțelege că după ce a planificat cu USRPLUS în decembrie înscăunarea lui Florin Cîțu ca prim pas al debarcării lui Ludovic Orban și a oprit personal revolta declanșată în PNL de porția imensă primită de pluseriști, simte acum ca pe un afront personal doborârea premierului împreună convenit, chiar înainte de momentul decisiv al congresului PNL.
Până la un punct, pot înțelege de ce e mai delicat să dai jos un premier după ce ai impus PNL să-l voteze tocmai pentru că e premier.
Așa cum tot până la un punct pot înțelege de ce a vrut să le arate celor care susțin că nu îi datorează nimic cam cât pot face fară intervenția lui, lăsați singuri pe tot terenul.
Dar numai până la un punct și punctul acela a fost depășit demult.
Tocmai faptul că președintele Iohannis are cea mai înaltă poziție și niciun politician nu îi este egal implică și obligații pe măsură față de toți cetățenii României.

Obligații pe care președintele le ignoră, trântind paltonul peste o țară care traversează una dintre cele mai teribile crize din istoria sa recentă.
Dacă vremurile erau obișnuite, puseul de orgoliu și exercițiul pedagogic al dlui Iohannis ar fi fost tot discutabile. Sunt însă cinice și odioase acum, când în România moare un om la fiecare 4 minute numai din cauza Covid și cine știe câți alții din cauza altor boli pe care nu au loc să le trateze în spitale.
Acum, când România este pusă în situația de a primi ajutor internațional de toate felurile, dar și în risc de a deveni leprozeria Europei, izolată pentru a nu infecta și restul continentului.

Acum, când începe o iarna în care mai mulți romani ca niciodată pot ajunge în situația de a alege între căldură și mâncare, ceea ce face dl Iohannis e cinic și odios.
Omul Klaus Iohannis poate fi supărat pe cine vrea el, dar președintele nu are dreptul să transforme în victimă colaterală a supărării țara care l-a ales de două ori și al cărei bine ar trebui să fie principala sa grijă, dincolo de orice calcul politic.

Obligația constituțională de a fi apolitic asta înseamnă în primul rând: că interesele partinice nu îi sunt permise și singura sa politică trebuie să fie interesul României.
Care e acesta?
Un nou guvern nu va rezolva subit problema Covid.
Nu se mai poate.
Am ajuns în punctul în care sistemul sanitar nu mai poate fi deblocat.
Ce se poate este însă oprirea transmiterii intense a virusului prin măsuri impopulare, pe care nimeni nu mai are curajul să le asume și coerența cu care să le facă credibile.

Dl Cîțu conduce Guvernul fix cum conducea mașina în dimineața când poliția americană l-a oprit înainte de a ucide pe cineva.
Acum, din păcate, nu îl oprește nimeni.
Și singurul care îl poate opri e președintele Iohannis însuși.
Parlmentul a făcut, salutar, ce a putut face.

E supărat dl Iohannis că poporul nu s-a vaccinat?
De ce ar fi făcut-o când domnia sa și premierul domniei sale anunțau în vară că am învins pandemia?
DISCURSUL din 24 iunie 2021 , youtube
Sigur că problema energetică este una mondială, nu doar autohtonă, dar acest guvern a fost incapabil să o anticipeze și să ia din timp niște masuri pentru a atenua șocul inevitabil.

Dar mai presus de toate, România trece printr-o criză totală de încredere.
Între guvernați și guvernanți s-a căscat un canion.
Oameni înfricoșați de tot ceea ce se întâmplă, de tot ceea ce urmează, văd cum politicienii se cearta precum elevii cine cui a furat sandvişul din ghiozdan.


Niciodată, nici în vremea guvernelor Dragnea, sentimentul de abandon și de sfidare nu a fost mai mare decât în timpul guvernelor Iohannis.În vremea lui Dragnea protestele erau despre teme de principiu, justiție, integritate, acum ele vor fi despre foame, frig și moarte, ca în decembrie 1989.
Victor Ponta a demisionat și a fost pus la zidul inframiei pentru moartea teribilă a 60 de oameni.
Acum mor 300-400 de oameni pe zi doar de Covid și premierul vinovat nu numai că nu demisionează, dar grija este ca plecarea sa să afecteze cât mai puțin orgoliul propriu, al partidului și mai ales al președintelui.

Principalul vinovat pentru drama actuală este Klaus Iohannis.


El a refuzat anticipatele când era locul lor, după Guvernul Dăncilă, el a vrut acel guvern minoritar foarte slab,
el l-a împins pe Cîțu în față ca să scape de Orban și pentru acest obiectiv a târât partidul în congresul înfiorător,
acestui obiectiv a subordonat întreaga guvernare a României, din cauza acestui obiectiv a ratat vaccinarea, pregătirea valului 4 și orice măsură necesară, dar impopulară.

Klaus Iohannis a dat soarta țării pe mâna unor maimuțoi ridicoli doar pe criterii de obediență.
Iar acum îi refuză României un guvern care să încerce în primul rând recâștigarea încrederii fără de care nu se poate face nimic.

A făcut o propunere de premier despre care știa că nu are nicio șansă, de aceea, neconstituțională, ca să pedepsească USR și să se distreze puțin.
Lasă capetele umflate pe care le-a promovat la vârful PNL să recite punctaje ridicole și să jignească până și inteligențele cele mai modeste,
să scuipe între ochi un popor care le plătește lefurile, mașinile, secretarele.

Vîlceanu, Cîțu și alte creaturi bizare sunt produsele lui politice, pe care le decontează 100% cu toate inepțiile lor.

Când ar fi trebuit să nu intervină, de exemplu, în alegerea președintelui PNL, a făcut-o fără rezerve.
Când ar trebui să intervină pentru a-l da jos pe Cîțu de la volanul Guvernului și a stabili un premier liberal, decent și credibil, care să refacă guvernarea, se uită superior, considerând că oricum până la alegerile din 2024 mai e vreme destulă și poporul tâmp va uita.
Ce-i drept, a uitat ce a făcut el cu LCK, cu desemnarea premierului Dăncilă și altele, așa că l-a votat.
De ce ar crede că acum ar fi altfel?
Cinic, incapabil să-și înțeleagă misiunea, dl Iohannis se comportă complet iresponsabil, strict în interes propriu și pentru a-și satisface imensul ego, indiferent de costuri în traume, morți, nenorociri.

Poporul acesta nu mai are niciun motiv să-i plătească salariul și privilegiile, paltonul și crosa de golf.
Dl Iohannis ar trebui suspendat și demis” !!! 🙂 🙂 🙂
Sursa :
https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/un-presedinte-tradator-si-iresponsabil

 • Dacă articolul sus REPUBLICAT nu este destul de EDIFICATOR , versus TITLUL postării , recomand spre LECTURARE ultimele 5 ( cinci ) ARTICOLE de pe blogul de față !!! 🙂 🙂 🙂
 • Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

13 comentarii »

 1. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  În timp ce ieri, 19 octombrie 2021 în spitalele din ” România educată” de oamenii lui Klaus WERNER Johannis
  GESTIONATĂ ,
  furată ,
  MANIPULATĂ
  și umilită 😦
  au MURIT cu zile 754 de OAMENI , Dumnezeu să-i ODIHNEASCĂ în PACE 🙂

  în Comisiile de specialitate ale Parlamentului României au avut loc AUDIERILE miniștrilor DESEMNATULUI Dacian Julien Cioloș de către Johannis drept candidat la funcția de PRIM MINISTRU !!!
  Pentru cei/cele care din varii motive au UITAT 😦 reamintesc faptul că,
  după INCENDIUL de la sfârșitul lui OCTOMBRIE 2015 de la barul de distracții ” COLECTIV” din București și după DEMISIA de ONOARE a lui Victor Viorel Ponta din funcția de PRIM MINISTRU și ODATĂ cu el și DEMITEREA guvernului PSD ,
  a fost DESEMNAT de același președinte al României, Klaus WERNER Johannis , tot Dacian Julien Cioloș pentru a forma așa zisul GYVERN de TEHNOCRAȚI , care s-a dovedit un guvern de RATAȚI poreclit după plecarea în iarna anului 2017 de la Palatul Victoria ca drept
  ”GUVERNUL ZERO ” !!! 😦 🙂 😦
  În urma AUDIERILOR , cu excepția lui Cătălin Drulă de la TRANSPORTURI , toți ceilalți 17 miniștri propuși de Cioloș ,
  au PRIMIT AVIZ NEGATIV !!! 🙂 🙂 🙂
  Chiar dacă AVIZUL comisiilor este CONSULTATIV, mesajul este ferm :
  ASTĂZI, 20 octombrie 2021 , la VOTUL în plenul reunit al celor două camere , Dacian Julien Cioloș va PRIMI ceea ce merită :
  VOT NEGATIV și multe glume de ” râsu-plânsu” la adresa lui !!! 🙂 🙂 🙂
  Dacă președintele României, Klaus WERNER Johannis , era cu ADEVĂRAT
  ” președintele TUTUROR românilor ” așa după cum a PROMIS înainte de a fi ALES ca PREȘEDINTE
  https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/10/03/
  i-ar fi CERUT lui Dacian Julien Cioloș să-și DEPUNĂ mandatul de DESEMNAT drept CANDIDAT la funcția de premier , ar fi CHEMAT astăzi , 20 octombrie 2021 TOATE partidele la Cotroceni pentru CONSULTĂRI în vederea FORMĂRII unui GUVERN de UNIUNE NAȚIONALĂ 🙂 🙂 🙂
  punând astfel ” deîndată” BALAMUCULUI în care se găsește România la ora actuală și luării celor mai rapide și benefice MĂSURI ca ROMÂNII să NU mai MOARĂ zilnic cu SUTELE în spitalele fără MEDICAMENTE, ventilatoare , oxigen, apă caldă, căldură
  și cu personalul medico-sanitar EXTENUAT !!! 😦 😦 😦
  Cum Johannis vrea NEAPĂRAT
  ” coaliția lui de guvernare ” 😦
  ” guvernul lui” CONDUS de omul lui 😦
  https://www.libertatea.ro/stiri/raport-efor-guvernul-citu-a-batut-recordul-la-alocarile-clientelare-de-fonduri-pnl-a-primit-65-din-miliardul-distribuit-3790957
  PRELUNGEȘTE ” pas cu pas” AGONIA în ROMÂNIA 😦 😦 😦 spre bucuria COVID-19 care UCIDE la întâmplare pe cine îi iese în cale !!! 😦 😦 😦

  ” A trebuit să MOARĂ oameni” 😦 😦 😦 și nu vreo 64 ca la COLECTIV în 2015 , ci ZECI de MII de când cu pandemia 😦
  ca președintele României , Klaus WERNER Johannis , SĂ CONVOACE azi la Cotroceni RESPONSABILII din
  ” STATUL EȘUAT” 😦 😦 😦
  pentru a-i CONSULTA versus MĂSURILE ce urmează a fi LUATE cu ” CELERITATE” !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 20/10/2021 @ 8:48 am | Răspunde

 2. Buna dimineata, Aliosa ! 🙂
  Nu pot spune decat : Romania – romaniii sunt BATAIA DE JOC a asa zisilor „guvernanti” – TRADATORI DE TARA SI NEAM !!!
  NU CRED ca tin evidenta numarului de imbolnavire si morti: MINCIUNA !!!

  Comentariu de lacrimaroua — 20/10/2021 @ 10:45 am | Răspunde

  • Bună dimineața , Lăcrimioara ! 🙂

   Spre cinstea Domniei Tale , într-o singură FRAZĂ ai SPUS TOTUL ! 🙂
   Așa este :
   ” românii sunt BĂTAIA de JOC a așa zișilor guvernanți” 😦
   care guvernanți sunt DIRIJAȚI ” pas cu pas” de președintele României , Klaus WERNER Johannis ,
   pe care-l CONSIDER principalul VINOVAT pentru TOATE NENOROCIRILE abătute asupra ROMÂNIEI de când el a ajuns în fruntea unui
   ” STAT EȘUAT” !!! 😦 😦 😦
   Pentru a ÎNTĂRI acuzația mea , postez prin ” copy paste” cu indicarea în final a SURSEI ,
   OPINIA unui fost SENATOR liberal din vremea când LIBERALII nu se BĂLĂCĂREAU în aceeași insalubră TROACĂ cu PEDELIȘTII ” Javrei ordinare” , poreclă dată de POLIȚIȘTI președintelui Traian Băsescu în 2010 când cu REDUCEREA cu 25 % a SALARIILOR bugetarilor !!! 😦 😦 😦

   IATĂ ce a scris IERI , jurnalistul Sorin Roșca Stănescu :

   ” Din nou, Klaus Iohannis e îngrijorat.
   Nevoie mare!
   Și convoacă astăzi la Cotroceni așa-numiții responsabili cu pandemia.
   Pentru a lua decizii cardinale.
   Pentru țară.
   În beneficiul sănătății cetățenilor.
   A siguranței acestora.
   Se scarpină în cap căutând soluții.
   Ca o babă buimacă.
   Și se face că uită că este principalul responsabil pentru ceea ce se întâmplă.
   Pentru miile de morți, care nici măcar nu mai au unde să fie îngropați în sacii lor negri.

   Degeaba mulți dintre noi l-am avertizat pe președinte. Din vreme.
   Și i-am avertizat și pe liderii PNL.
   Era la mintea cocoșului că 6.000 de persoane, adunate la București din toată țara, vor răspândi exponențial pandemia.
   Unul dintre principalele focare, în mod cert, pentru acest val patru al pandemiei, poate fi localizat în marele pavilion Romexpo.
   Unde s-a adunat floarea cea vestită a partidului de guvernământ.
   Și unde a stat moț însuși președintele Klaus Iohannis.
   Fără mască de protecție.
   Și cine poate ști dacă în acea zi locatarul de la Cotroceni, baba care astăzi se scarpină în cap, s-o fi spălat pe mâini?
   În conformitate cu legile în vigoare, la sfârșitul lunii septembrie, cel puțin 6.000 de persoane și nu oricare, ci oamenii cei mai importanți din conducerea statului,au încălcat pe față, în mod agresiv legea.
   În loc să se dea 6.000 de amenzi și să se facă sute de dosare penale împotriva tuturor celor responsabili, Ministerul de Interne, în fruntea căruia este tot un liberal, care a fost participant la cel mai mare Congres Covid din toate timpurile, a întocmit un singur proces verbal. O singură amendă de câteva mii de lei, pe numele organizatorului. Pe numele PNL. Și nu se știe dacă măcar această amendă a fost plătită sau nu.
   După două zile de Congres – din păcate presa nu s-a concentrat decât asupra primei zile – tulpina Delta a plecat în drumeție prin întreaga țară.
   Iar după două săptămâni, pandemia a explodat.
   Iar acum pare de neoprit.

   De vină sunt desigur cetățenii.
   În niciun caz Guvernul.
   Și cu atât mai puțin PNL.
   Cât îl privește pe președinte, acesta este curat și uscat.
   Chiar dacă a patronat o nelegiuire, care a supus populația unui risc maxim.
   Mă întrebam atunci, întrebam și în mod public – și nu eram deloc singurul – cine își va asuma miile de cruci care urmau să vină.
   Nu era deloc o întrebare retorică.
   Îl acuzam în mod direct pe președintele României drept responsabil.

   Acum, cel vinovat, după ce se scarpină în cap, urmează să ia măsuri.
   Restrictive.
   Împotriva cetățenilor.
   Așa nu se mai poate!
   Cetățenii trebuie să se distanțeze și mai mult.
   Unii de alții.
   Să nu se mai adune.
   Cu atât mai puțin în piețele publice. Să nu se mai adune la proteste.
   Doamne ferește!
   Pentru că protestele propagă pandemia.
   Așa o fi.
   Dar ce-i apucă brusc pe români să iasă la proteste?
   Cine îi împinge la demonstrații disperate?
   Cine e de vină că acești oameni nu mai suportă situația și ies, rând pe rând, din casele lor?
   De-a valma.
   Sau pe categorii socio-profesionale.
   Pe categoriile cele mai lovite de nepăsarea, de nesimțirea guvernanților.
   După ce baba se scarpină în cap, întrebându-se, poate cu amar sau poate cu cinism,
   cine o fi avut ideea neghioabă să-l pună pe Orban premier, înainte ca PNL să piardă alegerile și apoi pe Cîțu premier, după pierderea acestora.

   Cine a decis ca Raed Arafat să primească, iar și iar, puteri excepționale, asumându-și sarcini pe care nu le mai poate duce.
   Cine l-a proțăpit și-l susține în funcția de mare strateg al luptei împotriva pandemiei pe colonelul Valeriu Gheorghiță.
   Cine a validat, cine a moșit toate măsurile de până acum, care s-au dovedit a fi catastrofale.
   Cine a primit la Cotroceni jurământul a doi miniștri ai Sănătății, care i-au îngenuncheat pe medici, pe sanitari și, în primul rând, pe cetățenii aflați în suferință.

   În timp ce baba se scarpină în cap căutând soluții, avem și noi, iată, răgazul să ne întrebăm cine este principalul vinovat.
   Și de ce nu, să dăm și răspunsul.
   Iată-l :
   principalul vinovat este Klaus Iohannis.

   El este cel chemat să deconteze primul.
   Apoi la rând vin autoritățile.
   Și abia la sfârșit cetățenii.
   În niciun caz invers”.
   Sursa :
   http://www.corectnews.com/politics/c-nd-baba-se-scarpin-n-cap-la-cotroceni

   Pentru a afla rezultatul consultărilor dintre președintelui României , Klaus WERNER lui Johannis ,
   și responsabilii din ” STATUL EȘUAT” versus RESTRICȚIILE ce urmează a fi IMPUSE ROMÂNILOR
   împărțiți în VACCINAȚI și NEVACCINAȚI de chiar locatarul de la Cotroceni 😦
   în condițiile în care ROMÂNIA
   nu are GUVERN LEGAL 😦
   ci doar guvern interimar 😦 😦 😦
   care guvern interimar NU POATE emite OUG pentru combaterea pandemiei ,
   recomand ASCULTAREA cu ATENȚIE a videoclipului :

   În REZUMAT , Johannis a spus :
   -” Începând cu luni, masca va deveni obligatorie peste tot, şi în interior şi în exterior, inclusiv pe stradă.
   Toți elevii vor intra în vacanță de 2 săptămâni începând de luni.
   Va fi restricționată circulația noaptea, excepție făcând cei VACCINAȚI și cei care, cu legitimație de serviciu, au o treabă legitimă de rezolvat.
   În timpul zilei, la majoritatea activităților, accesul va fi permis numai cu CERTIFICATUL VERDE ,
   iar cei NEVACCINAȚI vor avea o sumedenie de restricții …” !!! ;-( 🙂 😦

   Cât privește CRIZA SANITARĂ în care se găsește la ora aceasta ” România educată” de Johannis și gașca lui GESTIONATĂ , manipulată, UMILITĂ, mințită și AMENINȚATĂ cu CARANTINAREA TOTALĂ ” pas cu pas” 😦 😦 😦 de vei accesa URL-ul :
   https://www.facebook.com/constantin.gheorghe.16
   și vei DERULA pagina până la DATA de 19 octombrie , ora 22:46 minute ,
   vei AVEA confirmare spuselor Domniei Tale din finalul comentariului !!! 🙂 🙂 🙂

   În CONCLUZIE :

   Din 5 în 5 minute , UN român MOARE din cauza ” NEPĂSĂRII miniștrilor PNL(PDL)&USRPLUS&UDMR ” adică miniștrii
   ” guvernului meu”
   care ,
   în loc să se fi preocupat toată VARA de asigurarea MEDICAMENTELOR și materialelor necesare secțiilor ATI din țară 😦
   și-a făcut CAMPANIE ELECTORALĂ pentru CONGRESELE partidelor lor
   iar
   președintele României , Klaus WERNER Johannis se zbate cât de mult POATE 😦 😦
   ca să aibă la CÂRMA țării cu orice preț ” guvernul meu” !!! 😦 😦 😦

   Mulțumesc pentru vizită și comentariu, Lăcrimioara ! 🙂
   O zi cât mai frumoasă cu bucurii și SĂNĂTATE ! 🙂
   Cu respect deosebit ,
   Alioșa ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 21/10/2021 @ 8:22 am | Răspunde

 3. un bel mercoledì sera.

  Comentariu de newwhitebear — 20/10/2021 @ 7:01 pm | Răspunde

 4. @ ALLL !!! 😦 😦 😦

  MASCARADA din plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului României de ieri, 20 octombrie , de la ora 10.00 la ora 20.00
  generată de discuțiile versus INVESTIREA guvernului Dacian Julien Cioloș, ÎNCHEIATĂ cu INVALIDAREA miniștrilor useriști !!! 🙂 🙂 🙂
  S-a ÎNREGISTRAT cel mai DEZASTRUOS VOT la INVESTIREA unui guvern :
  88 de parlamentari ( 78 de la USR, 10 de la PNL(PDL) tabăra Ludovic Orban ) au votat PENTRU 😦
  și
  184 au votat ÎMPOTRIVĂ 🙂 🙂 🙂
  parlamentarii PNL(PDL) și UDMR care s-au GÂNDIT și-n SOMN
  să REFACĂ monstruoasa COALIȚIE de guvernare PNL(PDL)&UDMR&USR ,CERUTĂ IMPERATIV de Klaus WERNER Johannis ,s-au ABȚINUT de la vot .

  Despre ACUZAȚIILE reciproce dintre cei din USR și PNL(PDL) , UDMR , mi-e silă să vorbesc 😦 iar despre afirmația lui Cioloș :
  ……………” vă propun să păstrăm un MOMENT de RECULEGERE în memoria celor 40 ( PATRUZECI) de români MORȚI din cauza pandemiei ”

  când în REALITATE ,la ora când când scotea pe gură cifra de 40 , în ROMÂNIA erau ÎNREGISTRAȚI 43.039 de ROMÂNI 😦 😦 😦

  mă BUCUR din toată inima că DESEMNATUL lui Johannis pentru funcția de prim ministru al României , a PRIMIT VOT NEGATIV !!! 🙂 🙂 🙂

  Asăzi , începând cu ora 11.00 ,
  MASCARADA consultărilor lui Johannis cu partidele parlamentare începută în urmă cu vreo 10-12 zile ,
  CONTINUATĂ ieri în Parlament, CONTINUĂ ” pas cu pas” la Cotroceni ! 😦

  Urmează alte 10 zile de CHIN și SUFERINȚE pentru BOLNAVII de COVID-19 😦
  urmează alte SUTE de MORȚI și cozi interminabile la MORGILE din spitalele suport COVID-19 din ROMÂNIA 😦 😦
  urmează alte MASCARADE toate GENERATE de președintele țării , OBSEDAT de setea de a avea
  ” guvernul lui ” 😦
  ” parlamentul lui” 😦 😦
  ” oamenii lui ” !!! 😦 😦 😦
  Cea mai deșteaptă mutare a președintelui României, Klaus WERNER Johannis,
  ar fi să se DEBARASEZE de președintele PNL(PDL) Florin Vasile Cîțu,
  așa cum s-a DEBARASAT și de fostul președinte al PNL(PDL) Ludovic Orban 🙂 🙂 🙂
  și să-l nominalizeze drept candidat la funcția de prim ministru al României pe GENERALUL cu 4 ( patru( STELE obținute PE BUNE 🙂 nu ca Oprea la ” APELUL BOCANCILOR” și AR PRINDE astfel DOI IEPURI dintr-o dată !!! 🙂 🙂 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 21/10/2021 @ 9:11 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Dacă aș fi spus doar EU că principalul VINOVAT pentru toate NENOROCIRILE care s-au ABĂTUT asupra României în ultimii doi ani este președintele României, Klaus WERNER Johannis , SUSȚINĂTORII lui ar fi spus despre mine VRUTE și NEVRUTE ! 😦
  Spre BUCURIA mea , același lucrul l-a spus și o jurnalistă care până mai ieri, îi ridica osanale ! 😦
  IATĂ ce a postat ieri jurnalista cu pricina :

  ” Dl Iohannis, coborât parca de pe Lună, a constatat, abia la 18 mii de cazuri și aproape 600 de decese/zi,
  gravitatea situației și faptul că valul al patrulea nu a fost bine pregătit.

  Serios? Dar cine spunea pe 25 septembrie în sala de la Romexpo, plină în ciuda oricărei prudențe epidemiologice și chiar a legii, că premierul Cîțu nu are de ce să fie demis?

  Cine spunea în vară că pandemia a fost oprită? Cine a privit cum întreg actul guvernamental s-a opintit și întreaga țară a fost subordonată 200% pentru alungarea lui Ludovic Orban?

  Cine a girat ca dl Cîțu să dinamiteze tot, inclusiv coaliția, pentru a fi ales președinte PNL?

  Cine a lălăit desemnarea noului premier dând partidelor un îndelungat și inutil timp de meditație, după care a făcut o desemnare evident fără nicio șansă?

  Înțelegem acum că dl Cîțu a scăpat de sub control și își imaginează că este un mare om politic, președinte de partid, așa că își permite să-i dea cu flit președintelui și să refuze deblocarea crizei prin desemnarea altui premier PNL.

  Dlui Cîțu, produsul politic al dlui Iohannis, omul pus de dl Iohannis în fruntea PNL cu orice preț, i s-a umflat capul precum banița și împreună cu camarazii sai, Vîlceanu și Isar, la fel de umflați, este dispus să joace la rupere: eu premier sau alegeri anticipate.

  Ambele, în mintea lui, i-ar asigura păstrarea șefiei PNL. E dispus să se târască în fața lui Marcel Ciolacu pentru susținerea unui guvern minoritar. Degeaba, desigur.

  Iar dacă sunt anticipate, tot el le va organiza, ca interimar, tot el va face liste și numai bine va avea grijă să intre numai oamenii lui cei mai fideli în Parlament. Că PNL va ajunge partid de 10% nu contează, cât timp el va rămâne președinte de partid. Se va lipi PSD-ului pentru o plombă de majoritate și oamenii săi vor rămâne cuplați la guvernare.

  Atâta are în cap Florin Cîțu, acesta e cel pentru care președintele a sacrificat și vaccinarea, și pregătirea valului 4.

  Dezicerea dlui Iohannis de Cîțu a fost destul de clar transmisă partidului prin severitatea criticilor: “Este alarmantă lipsa de acțiuni concrete din partea autorităților. Cifrele arată că nu s-a făcut ce trebuia până acum”.

  Dar mai ales prin preluarea acțiunii la Cotroceni: “am decis să convoc mâine o ședință cu responsabilii guvernamentali implicați, pentru instituirea unor măsuri restrictive clare, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor”.

  Cu alte cuvinte, președintele Iohannis, într-un târziu, l-a concediat pe Florin Cîțu transmițând implicit partidului că președintele PNL nu mai are sprijinul de la Cotroceni. Cât de curând va afla și dl Cîțu cât de președinte este, de fapt.

  Este îngrozitor de târziu și lamentabil de puțin.

  Dl Iohannis ar fi trebuit ca azi nu doar să îl concedieze simbolic pe dl Cîțu, ci să fi anunțat un set de măsuri concrete pentru ca România să iasă cumva din hora aceasta dementă a morții.

  Să ne înțelegem: vaccinarea este singura soluție pe termen mediu și lung. În faza la care am ajuns, acut, cu spitale complet colmatate, singura soluție este întreuperea transmiterii virusului. Și se poate face exclusiv prin lockdown măcar în orașele mari. S-ar putea ca la asta să se gândească președintele când vorbește despre măsuri. Are curajul lui Macron, al lui Draghi?

  Dar abia mâine, nu azi, nu ieri. De parcă 15.000 de cazuri și 300 de morți/zi ar fi în regulă, acceptabil.

  Exact în urma cu un an, pe 19 octombrie 2020, dl Iohannis spunea în fața valului 2: „Trebuie să ne obişnuim cu faptul că această pandemie ne-a luat total pe nepregătite”. N-a învățat nimic? Cât e cinism, cât e incompetență, cât e iresponsabilitate?

  “Prioritatea zero e în acest moment salvarea vieții semenilor noștri, protejarea sănătății celor vulnerabili. Orice alte teme trec în plan secund.”, spune acum dl Iohannis.

  Tema unui nou premier nu e deloc în plan secund, pentru că setul de măsuri care va fi decis trebuie aplicat. Pentru că trebuie construit un prim cap de pod pentru recâștigarea unui dram de încredere a guvernaților în guvernanți.

  Sigur că după declarațiile de marţi ale dlui Iohannis redesemnarea lui Floin Cîțu devine cu adevărat imposibilă. Era imposibilă, după cum am scris de mai multe ori, de când președintele a declarat statul eșuat. Însă în tot acest timp dl Cîțu a împins pe surse iminența redesemnării sale, iar președintele nu s-a încumetat să-l dea jos din copac sperând să o facă totuși singur.

  Omenește îl înțeleg. Să îți dea Cîțu cu flit este o înfrângere pe care e foarte greu să ți-o asumi. Dar dacă maimuța a făcut măcel cu briciul, de vină nu e numai maimuța, ci în primul rând cel care i-a pus briciul în mână. Președintele l-a creat pe Cîțu și el este de vină pentru tot ce a comis Cîțu în acest mandat și chiar pentru că, cel mai probabil, și-a luat lumea în cap.

  Din cauza președintelui a ajuns în situația să-și ia lumea în cap.

  Ar fi bine că măcar în ceasul al 14-lea președintele să își ia rolul în serios, să ia măsurile care să salveze vieți și miercuri seară, după inevitabila respingere a guvernului Cioloș, să desemneze un premier și să își folosească autoritatea asupra PNL pentru ca el să treacă” !!! 🙂 🙂 🙂
  Sursa :
  https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/prea-tarziu-si-prea-putin-frankenstein-ul-lui-iohannis?

  COMENTARIILE le las pe seama persoanelor virtuale CURAJOASE 🙂 nu OFTICOASE ! 😦
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 21/10/2021 @ 7:39 pm | Răspunde

 6. […] Punctul pe ”I”/91 ! Președintele României, Klaus WERNER Johannis ,principalul VINOVAT pentru t… […]

  Pingback de Punctul pe ” I”/94 . Când UNA spui și ALTA faci , lumea nu te IARTĂ !!! | Alioşa ” File de Jurnal ” — 28/10/2021 @ 8:32 am | Răspunde

 7. […] manipularea responsabililor din ” STATUL EȘUAT”, de Klaus WERNER Johannis gestionat !!! Punctul pe ”I”/91 ! Președintele României, Klaus WERNER Johannis ,principalul VINOVAT pentru t… Punctul pe ” I”/93 . Vrea ARMISTIȚIU politic parlamentar dar îl SABOTEAZĂ ” pas cu […]

  Pingback de Punctul pe ” I”/95 . ” Peștele de la Cap se Împute” !!! | Alioşa ” File de Jurnal ” — 31/10/2021 @ 9:26 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: