Alioşa ” File de Jurnal ”

31/07/2015

” Vreau un GUVERN al meu ” !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 8:50 am

Motto:

KWI2” Imi doresc un guvern liberal, un guvern pe care-l pot numi GUVERNUL MEU ”

Chiar din timpul campaniei electorale prezidentiale, fostul primar al Sibiului, ajuns prin metode mai putin ortodoxe presedintele vechiului PNL  cu drept de a candida in toamna anului 2014  la presedintia Romaniei dezbinate , manipulate, mintite, umilite si furate timp de 10 ani de mafia PDL-sto-basista,IKWI inainte si dupa alegeri . si-a manifestat dorinta expresa de a avea un GUVERN al SAU   pe care sa-l conducaa  dupa bunul  plac la fel cum a condus si  Traian Basescu  guvernele Boc& MRU . Si tot de atunci, Klaus Werner Iohannis a anuntat ca GUVERNUL SAU il va avea ca PREMIER fostul ministru de justitie pedelisto-penelist , Catalin Predoiu despre care va veti face o imagine clara daca veti intra pe :

https://aliosapopovici.wordpress.com/2015/04/15/

In dispret total fata de romanii care l-au votat si  carora le-a promis ” marea cu sarea ” ,presedintele Klaus Werner Iohannis vrea UN GUVERN al SAU desi conform CONSTITUTIEI ar trebui sa fie MEDIATOR intre puterile statului roman si nicidecum sclavul partidelor ( PDL si PNL ) care l-au adus la putere !

Iar ca ofensa adusa poporului roman sa fie si mai umilitoare, Iohannis vrea un guvern al sau dar, din care sa faca parte conform aranjamentelor preelectorale si PEDELISTII fostului presedinte Basescu ce nu s-a sfiit sa-si arate in public fratia de cruce cu VINUL de Murfatlar !Pe intelesul tuturor romanilor , Iohanis vrea un GUVERN al SAU din care sa faca parte ci cei care in perioada 2010-2011 au  redus SALARIILE bugetarilor cu 25 %,MARIT TVA de la 19% la 24% , au INDATORAT Romania cu 20 de MILIARDE de euro la FMI, BM si BCE, bani pe care si i-au impartit intre ei prin Ministerul Dezvoltarii condus de blonda din Plescoi  care a petrecut deja vreo 72 de zile in arestul preventiv al capitalei iar acum este la ea acasa sub control judiciar si bani insusiti de ei prin metoda DESPAGUBIRILOR cu DEDICATIE facute de ANRP sub conducerea Crinutei Dumitrean,  pupila vicepresedintelui PDL Bistrita, Ioan Oltean si fostii ministri PDL ( Ialomiteanu, Igas, Pogea, Funeriu,Sulfina Barbu, Anca Boagiu,Boc,Videanu,Berceanu,Monica Macovei) dar si politrucii indoctrinati de PDL precum  Anca Paul Vas,Anastase, Gheorghe Tinel,Teodor  Baconschi,Cezar si Cristian Preda,Petrescu, Talmacean,Luta, Blejnar, Cocos, Udrea, Pinalti,la care sa-i adauge si pe baronii vechiului PNL precum penalii de mai jos :

– Preşe­dintele CJ Arad, Nicolae Ioţcu a fost prins în flagrant delict cu o mită de 10.000 de euro fiind arestat preventiv. Lovitura este cu atât mai mare cu cât Aradul reprezintă unul dintre cele mai sigure fiefuri ale dreptei. – Emilian Frâncu, fostul edil de la Râmnicu Valcea face deja 4 ani de ­închisoare pentru un comision de 10% primit la un contract de 200.000 de euro.
– Dorin Florea de la Târgu-Mureş este urmărit penal pentru finanţarea ilegală a echipei de fotbal din oraş ;
– Primarul de Bacău, Romeo Stavarache, este urmărit penal pentru mită.
– Primarul sectorului 1 din Bucuresti,Andrei Chiliman, impreună cu fostul trezorier al PNL, Vlad Moisescu, ar fi consti­tuit o reţea de încasare a şpăgilor din contractele Primăriei. Proporţiile jafului pot fi doar întrezărite, în condiţiile în care Moisescu ar fi făcut un contract de împrumut al soacrei sale cu 670.000.000 de euro.
– Dintre preşedinţii de consiliu judeţean, în afară de Ioţcu, alţi şapte şi-au bătut joc de cei care i-au pus în funcţie.
– Sorin Frunzăverde fost PDL-ist intrat mai apoi in PSD ca ” ofiter acoperit „, acum la PNL ( PDL )şi-a asmuţit adjunctul de la CJ Caraş-Severin asupra primarilor ca să adune voturi pentru Iohannis, în caz contrar nemaiprimind bani de la Consiliul Judeţean.
-Florin Ţurcanu de la Botoşani şi-a pierdut funcţia după ce a scos din CJ doi consilieri ai partidului care nu-i erau pe plac, falsifi­când listele cu membri ai PNL.
– Preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, si presedintele CJ Cluj ,Horea Uioreanu, sunt trimişi în judecată pentru că au „vămuit” contractele acordate la nivelul judeţului. Primul l-a introdus în „combinaţie” şi pe deputatul Ion Diniţă, altminteri un prosper om de afaceri………………
– Preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei este acuzat de DNA de favo­rizarea făptuitorului şi fals intelectual pentru că ar fi ajutat două angajate ale CJ Iaşi să acopere nereguli dintr-un contract de promovare a judeţului.
– Preşedintele CJ Buzău,Cristinel Bigiu este urmărit penal pentru luare de mită şi spălare de bani
– Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Moloţ de la Hune­doara este si el urmarit penal pentru luare de mita si spalare de bani.

-Marian Petrache, omul doi în PNL, mâna dreaptă a lui Iohannis….După ce l-a trădat fără să clipească pe Antonescu pentru a îl sluji acum pe Iohannis, Petrache este în acest moment pe cai mari în PNL. Conduce cu mână de fier județul Ilfov de ani buni, atribuie contracte grase, de sute de milioane de euro unor oameni extrem de apropiați de Traian Băsescu, cum este cazul lui Theodor Berna, conform dezvăluirilor din presa.Petrache era unul din cei mai apropiați oameni ai lui Dorin Cocoș și ai Elenei Udrea, cu care, de altfel, a încheiat și diferite afaceri din domeniul imobiliar.

-Teodor Atanasiu, fost ministru al apararii in cabinetul lui Tariceanu, umilit si fortat de propaganda basisto-pedelista sa DEMISIONEZE ,baronul liberal din Alba, actualmente transferat în poziție de șef peste București, dar care din punct de vedere politic, controlează pe mai toți parlamentarii liberali din Ardeal, cat și pe cei din București .

– Sorin Frunzăverde, pe langa cele spuse despre el mai sus, trebuie reamintit faptul ca este cunoscut în zonă Caraș- Severin ca cel care a mutat de unul singur PNL de la ALDE la PPE.

– Florin Țurcanu presedintele CJ Botoșani este condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual, după ce a exclus mai mulți consilieri județeni pe baza unor documente fictive.

– Andreea Paul Vass , fosta PDL-ista machiata acum in PNL-ista ( vicepresedinte )   😦

 

http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/cum-se-fac-afacerile-in-familia-andreei-paul-vass-698903.html

La fel ca și Atanasiu și Petrache, Florin Țurcanu a fost unul din cei mai fanatici susținători ai lui Crin Antonescu până în momentul în care, peste noapte, iohannismul a devenit noua religie a baronului PNL de Botoșani.
– Copresedintii noului PNL ( PDL&PNL) sunt si ei in vizorul DNA …
Chiar dacă nu au început acţiuni de urmărire penală împotriva liderilor lor, numele ambilor copreședinţi au fost menţionate în dosare grele ale DNA.
Fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu,
in foto, primul din stanga , in catuse alaturi de fostul primar pedelist de Piatra Neamt ,Gheorghe Stefan ( Pinalti ), acum in arest la domiciliu ,susţine că Vasile Blaga,pedelistul transformat in penelist
gestiona pentru PDL șpăgile date în dosarul licenţelor Microsoft.
Există suspiciuni că Alina Gorghiu
ar fi fost folosită de Mihail Vlasov ca agent de influenţă în Parlament pentru trecerea Regis­trului Comerţului în subordinea Camerei de Comerţ.
– Efectul de conta­giune al corupţiei este arătat de cazul lui Cris­tinel Bîgiu, care i-a turnat la DNA pe fostul ministru de interne Cristian David pentru o șpagă de 500.000 de euro, arestat preventiv o vreme apoi trimis acasa sub control judiciar, ministru care ,de bucurie ca a fost eliberat din puscarie si drept multumire ca ruga i-a fost ascultata,s-a BOTEZAT la un anume cult  ca un prunc nou-nascut

Daca la PENALII LIBERALI de mai sus mai adaugam si gasca PEDELISTILOR fostului presedinte Traian Basescu  strecurati in  noul PNL( Sulfina Barbu,Mircea Toader, Gheorghe Tinel, Adrian Videanu, Gheorghe Falca, Gheorghe Flutur, Andrea Paul Vas, sotii Saftoiu, Mihai Razvan Ungureanu, Monica Macovei, Traian Ungureanu  s.a ) dar si in PSD si UNPR ( Talmacean) ca sa ajunga din nou la guvernare , avem un jalnic tablou  al GUVERNULUI lui Klaus Werner Iohannis !

Gabriel Berca , acum in arest preventiv,  pentru trafic de influienta si primirea a 300.000 de euro ca mita, pe vremea cand era ministru de interne in guvernul MRU ( foto ultima) In fotografia din mijloc se regasesc ” ofiterii acoperiti ” ( facuti COLONEI la APELUL de SEARA ) de regimul mafiot al lui  Basescu Traian care la ora actuala vrea sa-si publice MEMORIILE mincinoase din clipa in care s-a lansat in politica, MEMORII in care, cu siguranta NU VA VORBI DELOC despre dosarele  FLOTA,Casa din Mihaileanu, spalarea de bani vs tranzactiile imobiliare si funciare ilegale ( mosia NANA ),SANTAJULUI vs, senatoarea Gabriela V.Firea,RETROCEDARILOR  dubioase a zeci de case in Bucuresti pe vremea cand era primarul general al capitalei si nici despre FACATURILE si MATRAPAZLACURILE politice ( ” Draga STOLO ”  si multe, multe altele ……………….

Comentariile le las pe seama doamnelor, domnisoarelor si domnilor care NU au TEAMA decat de DUMNEZEU !

Aliosa..

19 comentarii »

  1. Buone ferie Aliosa

    Apreciază

    Comentariu de pinuccia513 — 31/07/2015 @ 3:49 pm | Răspunde

  2. Ciao. Un sereno fine settimana, Aliosa
    Un caro saluto

    Apreciază

    Comentariu de newwhitebear — 31/07/2015 @ 9:55 pm | Răspunde

  3. Un desiderio il tuo che credo sia anche di tante altre persone e non solo nella tua Nazione.
    Un caro saluto e buon fine settimana caro Aliosa.
    Ciao, Pat

    Apreciază

    Comentariu de Patrizia M. — 31/07/2015 @ 11:35 pm | Răspunde

    • Gentile Patrizia!
      I politici che hanno messo gli interessi personali sopra vs.cel nazionale sono in tutto il mondo,
      dai paesi meno sviluppati le grandi potenze! 😦
      Non c’è da stupirsi Napoleone disse; „La politica è una spada a doppio taglio” 😦
      E aggiungo:
      – I politici sono persone con due ragazze !!! 😦 😦 😦
      Purtroppo, in Romania lo scorso 10 (dieci) corruzione all’ingrosso è stato l’ex
      presidente Traian Basescu alle persone di alto rango di potenza! 😦
      Nesimtirii Peak è che le stesse persone corrotto dittatore Basescu è andato dal suo ex partito (PDL)
      per il nuovo partito liberale dell’attuale presidente della Romania, Klaus Werner Johannis
      che puliscono incostituzionale e dice che il pappagallo ha detto:
      – „Voglio che il mio governo” 😦
      anche dopo la descrizione del lavoro non dovrebbe essere mediatore propagandista parte che lo ha portato al potere !!! 😦 😦 😦
      Grazie per la vostra visita e commentare! 🙂

      Un fine settimana piacevole! 🙂
      Saluti,
      Aliosa.

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 01/08/2015 @ 7:39 am | Răspunde

  4. De mă voi scula, pe mulți am să… „înjur” și eu, dar mai am puțintică răbdare până mi se umple iar paharu și trebuie să-l deșert printr-un articol amar. Bag de samă că la tine ori e paharul mai mic, ori ți se toarnă prea mult! 😉
    Un weekend liniștit și presărat cu multe bucurii, Sandule! 🙂

    Apreciază

    Comentariu de racoltapetru6 — 01/08/2015 @ 1:33 pm | Răspunde

    • Buna dimineata Petru !
      La mine, paharul s-a umplut de cand Basescu ARUNCA cu sticla-n multimea manipulata de politrucii pedelisti
      si mafia basisto-pedelista ca sa le castige increderea si voturile pentru cel de-al doile mandat ! 😦
      ” Hai Basescu la putere ” 😦 😦 😦

      Oare pe tine nu te doare INIMA ca agramatii, ciumatii,hotii, penalii, evazionistii, fripturistii, malelistii si tiganii l-au READUS la putere in 2009 pe Traian Basescu care si-a mai batut joc de ROMANI inca 5 ( CINCI ) ani 😦 😦 😦 si-acum, se lafaie in LUX si BETIE pe banii nostri ???
      Sincer, la mine , RABDAREA si INTELEGEREA sunt puse la grele incercari de POLITRUCII pedelisto-basisto-iohannisti care,
      cu o crasa NESIMTIRE, repeta ca PAPAGALII niste REPLICI bine invatate,
      primii de la maleficul fost presedinte Basescu si ultimii de la actualul presedinte
      caruia , ii tataia fundul pe cand primar de Sibiu fiind, cand fusese dat in judecata de ANI
      si astepta din zi in zi sa fie ridicat de DNA dar, datorita manevrelor pedelisto-peneliste,
      a ajuns tot la BUCURESTI dar la COTROCENI si nu la RAHOVA ! 😦
      Cand ii vad la televizor pe PAPAGALII lui Iohannis
      care dau LECTII de MORALITATE si cum ar trebui sa mearga treburile in
      ” Romania lucrului bine facut ” 😦
      ma apuca sila, scarba, revolta sufleteasca si SINGURA cale de a scapa de STRESUL provocat de TUPEUL lor nesimtit,
      este sa-mi tastez GANDURILE si-apoi, sa le public spre lumea virtuala ! 🙂
      Dupa mine, sa stea Victor Viorel Ponta acolo unde este acum pana ce-l voi aduce EU acasa ca nu-s sluga lui ! 🙂
      Dar cand am vazut ca a doua zi de la plecarea lui in concediu in SUA ,
      presedintele Iohannis a convocat CSAT asa dintr-o data, fara a anunta cum era normal ORDINEA de ZI ,
      mi-am adus aminte ca neamtul a REPETAT ca papagalul de mai multe ori :
      – ” Vreau un GUVERN al meu ” 😦
      si am purces imediat la publicarea prezentului articol ! 🙂
      Abia astept ca si la tine PAHARUL sa se UMPLE si sa-ti citesc cu mare atentie articolul ce il vei publica ! 🙂
      O DUMINICA minunata
      in compania unei doamne stilate
      cu masa bogata
      si palinca pe saturate !!! 🙂 🙂 🙂
      Sandu.

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 02/08/2015 @ 7:51 am | Răspunde

      • Poate că la mine contează și faptul că mai vărs câteva picături prin modestele epigrame ce-mi vin în minte. Poate că eu sunt mai optimist și mai cred în unii (puțini) politicieni, așteptând niște schimbări, nu minuni. Poate că sunt ceva mai răbdător, având în vedere că așa am fost educat. Poate că…
        Să fii iubit și iubitor, că-i cel mai important în viață, Sandule ! 🙂

        Apreciază

        Comentariu de racoltapetru6 — 02/08/2015 @ 9:35 am | Răspunde

      • Sincer, te invidiez Petru !
        Am crezut plecand de la Cotroceni Traian Basescu o sa fie mai bine……………
        Am crezut ca venind la putere Klaus Werner Iohannis, o sa scapam de oamenii lui Basescu….
        Dar m-am inselat ! 😦
        In jurul lui Iohannis misuna aceeasi oameni care misunau si in jurul lui Basescu……….,
        oameni care vor sa REVINA la PUTERE sub aripa lui Iohannis ……………..
        Guvernul Ponta, in loc sa foloseasca BANII rezultati din CRESTEREA ECONOMICA in INVESTITII,
        practic in VIITORUL ROMANIEI,
        ii investeste in MARIREA SALARIILOR celor 48 de demnitari ( printre care se afla si premierul Ponta) ,
        in PENSII SPECIALE si MARIRI de AJUTOARE SOCIALE ca sa -si atraga cat mai multi simpatizanti
        pentru ALEGERILE locale si parlamentare din 2016…………………………
        Cei care AU FURAT bani de la STAT prin diferite si ilegale metode,
        sunt ARESTATI iar apoi ELIBERATI dar BANII FURATI, nu sunt RECUPERATI ….
        ROMANIA merge intr-o directie gresita, in DIRECTIA ORDONATA de OLIGARHIA FINANCIARA MONDIALA ! 😦
        ROMANIA este o COLONIE si trebuie sa asculte ORDINELE venite de la FMI, BM si BCE !!! 😦 😦 😦
        Din pacate, presedintele Romaniei este o papusa in mainile celor sus mentionati si JOACA asa cum canta ei !!! 😦 😦 😦
        Ma gandesc cu groaza la viitorul COPILULUI si NEPOTULUI ce traiesc in ROMANIA ! 😦
        Si-atunci, mai pot fi OPTIMIST ???
        O seara placuta prietene ! 🙂
        Sandu.

        Apreciază

        Comentariu de Aliosa — 02/08/2015 @ 8:06 pm | Răspunde

  5. @ ALL !!!
    ” Da MAMA ” ! 🙂
    Delia.

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 01/08/2015 @ 6:14 pm | Răspunde

  6. @ ALL !!!! 🙂 🙂 🙂
    Ieri, in prima zi de ” GUSTAR” ( Inceputul Postului Adormirii Maicii Domnului ) ,
    marele ARTIST si RAPSOD popular TUDOR GHEORGHE,

    a implinit frumoasa varsta de 70 de ani ! 🙂
    La Multi Ani , MAESTRE
    TUDOR GHEORGHE !!! 🙂 🙂 🙂

    Aliosa.

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 02/08/2015 @ 7:56 am | Răspunde

  7. LA MULTI ANI !!! pentru Tudor Gheorghe, sa ne traiasca ca este o mare valoare a noastra desi uni l-au injurat si l-au murdarit pentru ca a votat si sustinut pe Ponta. Oamenii nu inteleg ca avem fiecare dreptul, atat cat il vom mai avea sa facem, gandim , vota, manca etc. ceea ce dorim si credem noi. Nu este corect si nici moral sa-i impui cuiva ceva sau daca nu te-a copiat sa-l asezi la gunoi. Suntem prin manifestare inca departe de civilizatie si democratie. Pentru ca nu am pretuit nici stropul de democratie ce l-am primit cu sacrificiul mortii multor tineri probabil de aceia ni s-a luat prin tradarea celor ce au fost usor cumparati de forte oculte in colaborare cu cele interne. Li s-a permis cu buna stiinta sa fure ce au vrut , in felul acesta asigurandu-si traiul dupa ce Romania o sa fie vai de ea iar cei ramasi in ea o amarata si ingenunchiata populatie nu o sa mai poata face absolut nimic pierzandu-si si paiul de libertate in care credea ca o mai are. Nu am avut incredere niciodata in clasa politica dar am sperat ca o vor face mai lent , ca sa nu bata la ochi , sa mai dea posibilitatea catorva generatii sa traiasca in normalitate pe meleagurile natale. Este vina poporului ca nu are unitate, ca nu invata din greseli si pentru ca nu cauta sa elimine din sange celula tradarii, razbunarii si ranchiunei. De aceea isi merita conducatorii si soarta. In situatia in care suntem acum dupa 8 luni de la alegerea unui mare tradator care a scapat in felul acesta nu numai de dosarele de la ANI ci de mult mai multe. se gasesc pe net , te ingrozesti ce se scrie, asa cum am spus necazurile noastre ale romanilor vor veni in fuga mare iar cei ce au ales acest…… nici nu mai vreau sa-mi fac pacate cum trebuie sa-l numesc, se vor da degeaba cu capul de pereti. Ponta nu mai are puterea sa se lupte, de aceia cred ca nici nu se mai implica si gandeste lucid. E terminat mult prea devreme de rechini, are in ingrijire 2 copii care nu au nici o vina ca el a ales sa-si faca si o cariera politica dar nu s-a asteptat ca o sa fie eliminat in mod miselesc si groaznic de murdar de catre cei in care a crezut si l-au tradat, asa cum i s-ar fi intamplat oricarui cetatean care ar fi indraznit sa ridice tara si poporul la locul pe care-l merita nu acela unde vrea oculta mondiala si europeana. Eu nu mai rezist sa mai tot spun si scriu despre acest subiect, mai am un pic de sanatate si vreau sa nu o pierd si pe aceasta. Tinerii care sunt capabili trebuie sa inteleaga ca daca nu iau pozitie si nu ies in strada sa-si revendice drepturile si sa-si salveze libertatea si viata acum in al o mielea ceas, degeaba o sa se lamenteze si o sa-si strige nemultumirea. Cam atat mai pot sa spun in rest, nici Dumnezeu nu cred ca mai vrea sa ne ajute cand a vazut cat de josnici si ipocriti sunt majoritatea acestui popor.

    Apreciază

    Comentariu de Beta — 03/08/2015 @ 1:50 pm | Răspunde

    • Necazurile lui Ponta au inceput sa se agraveze si multiplice in momentul in care a REFUZAT sa SEMNEZE cu FMI un nou ACORD de IMPRUMUT pe motiv ca ROMANIA fiind in crestere economica ( cea mai mare din UE ) 🙂 NU ar mai avea nevoie de banii lor …
      O dovada in plus a faptului ca OLIGARHIA FINANCIARA MONDIALA s-a simtit OFENSATA,
      este si atitudinea antiromaneasca a locatarului de la Cotroceni care, ascultana orbeste de ORDINILE stapanilor din PPE,
      NU a PROMULGAT Codul Fiscal VOTAT atat de partidul sau ( PDL&PNL ) cat si de celelalte partide …………………….
      ci, L-A RETRIMIS in PARLAMENT spre o noua dezbatere ……………..
      caci, nu-i asa, poate PDL&PNL se va RAZGANDI su nu-l vor VOTA desi l-au VOTAT in prima faza ! 😦
      Am spus-o si-o repet :
      – ROMANIA este o COLONIE iar presedintele Iohannis un PION pe tabla de sah a oligarhiei financiar mondiale ! 😦
      Cat de curand Victor Ponta va fi trimis in judecata si pentru REFERENDUMUL din 29 iulie 2012
      caci numai asa poate scapa de el Iohannis care si-n somn spune :
      – ” Vreau un GUVERN al MEU ” 😦
      Cat priveste TINERETUL Patriei Noastre, SLABE sperante
      sa faca ce-a facut TINERETUL GRECIEI vs, masurile de austeritate impuse de troica de la Bruxelles ! 🙂
      Ai nostri TINERI, dupa examenul de BAC se inghesuie la ghiseele FM pentru a-si depune DOSARELE in vederea primirii de la STAT a AJUTORULUI de SOMAJ, 250 de lei pe timp de 6 luni ca sa aiba BANI de
      DISTRACTII, MARE, PLAJA,CLUBURI de noapte, DROGURI, ALCOOL, PROSTITUTIE samd ………………………..
      iar altii BANI de fotografiat in pozitii cat mai indecente dar apreciate tot de ei
      http://revistablogurilor.ro/ea-e-fiica-unui-politician-careplicite/-s-a-cuplat-cu-cristi-tanase-foto-ex
      Ar fi multe de spus pe seama TINERETULUI din zilele noastre dar, ma abtin
      nu inainte de a preciza ca SUNT si TINERI ( din pacate foarte putini ) 😦 care stiu ce vor si se tin de treaba ! 🙂
      O saptamana cat mai frumoasa si racoroasa !
      Cu stima,
      Aliosa.

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 03/08/2015 @ 5:55 pm | Răspunde


  8. Gruß und eine gute neue Woche eine Umarmung Gislinde

    Apreciază

    Comentariu de giselzitrone — 03/08/2015 @ 3:51 pm | Răspunde

    • Gislinde Hallo!
      Dank blühen und für imbrarisare! 🙂
      Von ganzem Herzen Ihnen einen schönen August wollen so cool !! 🙂 🙂
      Mit Sympathie,
      Aliosa.

      Apreciază

      Comentariu de Aliosa — 03/08/2015 @ 4:52 pm | Răspunde

  9. @ ALL !!!
    Saptamana trecuta, presedintele Iohannis a promulgat o LEGE initiata de fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu ,
    LEGE care, dupa magistratii numiti de dictatorul Traian Basescu in cei 10 ani de mandat dictatorial , poti fi CONDAMNAT la INCHISOARE cu EXECUTARE de la 3 luni la 3 ani 😦
    daca, te pune ” DRACU ” sa vorbest pe NET despre ” CULTUL PERSONALITATII ”
    lui NICOLAE CEAUSESCU
    versus Epoca de Rahat a lui Basescu si !!! 😦 😦 😦
    Detalii pe
    http://www.stiripesurse.ro/lege-initiata-de-crin-antonescu-promulgata-de-iohannis-ce-prevede-aceasta_962527.html
    Aliosa.

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 03/08/2015 @ 5:13 pm | Răspunde

  10. […] Klaus Werner Johannis, președintele ROMÂNIEI ??? ” Vreau un GUVERN al meu ” !!! Punctul pe ” I”/81 !!! Criza politică din ” România educată” a fost generată de […]

    Apreciază

    Pingback de Punctul pe ”I”/121. JUSTIȚIA din România, ÎNCOTRO ??? Partea a III-a . | Alioşa ” File de Jurnal ” — 15/02/2022 @ 9:08 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.