Alioşa ” File de Jurnal ”

19/09/2016

Evitati culoarea neagra !!!

Filed under: generale — Aliosa @ 6:52 pm

In loc de motto:
Mii de MULTUMIRI persoanelor care mi-au fost alaturi virtual
de ziua nepotelului EMANUEL
https://aliosapopovici.wordpress.com/2016/09/18/

” În curcubeu 10314517_768136476530501_3623792678020653782_nca şi în aura omului nu există culoarea neagră.

În natură această culoare neagră există în cantitate foarte mică, la fel în viaţa plantelor şi animalelor. Noi oamenii din păcate şi din neştiinţă folosim foarte mult în viaţa noastră această culoare care ne încurcă total.

Creierul omului foloseşte şi se hrăneşte numai cu raza de lumină albă – că de aceea este omul treaz ziua când dispune din plin de această rază de lumină albă şi doarme noaptea, când nu dispune de lumina solară.

Creierul mai foloseşte şi se hrăneşte cu lumini colorate care sunt fracţiuni din raza albă – ROGVAIV -ul despre care s-a învăţat la şcoală, care este de fapt curcubeul.

Nu numai creierul nostru, dar toată aura noastră, tot corpul nostru fizic este influenţat de energiile şi culorile care ne inconjoară în viaţa de zi cu zi, deoarece noi avem cei 7 centri energetici principali prin care ne alimentăm cu energii, şi care sunt în ordine, de jos în sus exact în ordinea şi nuanţele curcubeului.

Deci orice obiect de folosinţă, material scris sau vizual sau spaţiu în care trăim, dacă este realizat în aceste culori ale curcubeului cu infinita lor paletă de nuanţe, ne este extrem de benefic, uşor de asimilat şi este pe o vibraţie înaltă.

Culoarea neagra folosită de oamenii obişnuiţi sau şi mai grav, de copii, îi devitalizează foarte repede, dacă apare în îmbrăcăminte, mobilier, telefon mobil, calculator, televizor, maşină, etc. deoarece această culoare apare de fapt datorită lipsei de reflexie a luminii.

Obiectele de îmbrăcăminte de exemplu, care sunt negre sau cu mult negru, obosesc omul foarte repede, deoarece îi ecranează centrii energetici ai aurei, ceakrele nu mai primesc suficientă energie şi corpul vital are de suferit, deci şi întreg trupul fizic.

Exemple practice:
Înainte vreme la şcoală cărţile copiilor erau scrise-tipărite cu albastru, iar copiii scriau cu cerneală albastră şi aceasta determina o invăţare mult mai uşoară, copii nu oboseau la învăţat aşa tare şi nu mai erau epuizaţi. Astăzi toate manualele şcolarilor sunt tipărite cu negru şi copii scriu cu ce apucă…

Un sportiv, care trebuie să depună un efort maxim într-o competiţie atletică sau într-un meci se îmbracă în echipament negru, ciorapi negrii, etc şi după aceea doreşte să obţină performanţă. Cum să realizezi aşa ceva când el este cu centrii energetici ecranaţi din start? În aceste cazuri la efort maxim el se epuizează repede de energii din rezerva corpului, după care se alimentează mult mai greu cu energia vitală din exterior şi nu mai poate atinge performanţa dorită.

Pe vremurile de demult, uniformele şcolare erau albastre şi era bine.
Corpul vital al omului – primul strat al aurei, este de culoare albastru deschis, deci are loc un aport benefic de energie dacă porţi nuanţe de albastru. Pe de altă parte albastru mai închis este o culoarea înţelepciunii, care favorizează asimilarea şi înţelegerea materiilor mai grele, ceea ce de fapt se urmăreşte la şcoală. În concluzie uniformele albastre în şcoli erau benefice. În prezent copiii şi profesorii merg la şcoală îmbrăcaţi cu mult negru şi rezultatul s-a văzut şi la bacalaureatul de anul acesta.

Un exemplu dramatic este al unui om care este bolnav de inimă şi se îmbracă în negru, pe deasupra mai are multe supărări cu cei din jur, nu iartă si nici nu se roagă. Un astfel de om este lipsit de tot ceea ce l-ar putea ajuta, să-şi încarce corpul cu energiile vitale necesare şi astfel bolile i se agravează, deoarece nimeni, nici medicul, nici preotul, nici aparţinătorii nu ţin cont de modul cum lucrează energiile trupului fizic.
Un astfel de om ar trebui să se îmbrace numai în nuanţe de verde şi nuanţe de roz – culorile centrului inimii, plus să-şi schimbe atitudinea faţă de iubirea care ar trebui să-i izvorască mereu din inimă şi atunci s-ar vindeca foarte repede.

Centrul din crestetul capului, denumit sahasrara are culoarea albă.

Majoritatea oamenilor şi din nefericire mulţi copii, poartă când vremea este rece o căciulă neagră, sau pălărie, sau şapcă etc. În toate aceste cazuri este ecranată şi insuficient hrănită cu energii cea mai mare ceakră, cel mai important centru energetic al corpului. Urmarea este oboseala psihică, dureri de cap, lipsa de concentrare, etc.

Acelaşi efect îl are vopsirea părului în culoarea neagră sau folosirea accesoriilor de păr negre.
Această ceakră trebuie lăsată liberă, iar în caz de forţă majoră (vreme) să fie acoperită cu alb sau nuanţe de alb – căciulă, batic, şapcă. De exemplu albanezii poartă pe cap numai căciuli albe, ceea ce este extrem de benefic şi gândirea lor este uşoară şi corectă, deoarece se hrănesc corect cu energii în creştetul capului.

Tălpile picioarelor: Prin tălpi, în timpul mersului, corpul fizic evacuează, debarasează, în mod firesc şi natural reziduurile energetice ale corpului rezultate din metabolismul energiilor, pe tălpi existînd zone care corespund tuturor organelor interne.
Dacă folosim pantofi negrii, sau ciorapi negrii, ecranăm tocmai centrii de evacuare, debarasarea naturală a acestor reziduuri energetice, ceea ce poate atrage dureri de picioare, umflături şi ceea ce este mai grav necurăţirea energetică a organelor interne ale corpului.

De aceea mersul desculţ este extrem de benefic, mersul prin apă, reflexoterapia, etc. Şi tot de aceea este extrem de benefic a purta numai pantofi care să nu fie negrii, a purta pantofi sport mai ales albi şi mai ales şosete albe, albăstrii, crem, uşor gri, maronii etc.

Un om de afaceri îşi realizează un birou folosind mobilier negru, calculator negru, obiecte de birotică negre, televizor negru, canapele negre, scaun pe care stă negru, etc. Acel spaţiu nu mai este benefic pentru o gândire clară şi statul mai multe ore într-un astfel de spaţiu îl stoarce de energie. Rezultatul este o îmbolnăvire la orizont, iar afacerile în mod sigur nu vor mai merge strălucit, deoarece totul se află pe rezonanţa negru.

Culoarea neagră poate fi folosită, dar nu în spaţiul ambiental, ci numai în îmbrăcăminte, de către acele persoane care îşi propun să se depărteze de ,,cele lumeşti” adică să-şi estompeze pornirile trupeşti şi această energie conservată să o sublimeze în energii spirituale. Este cazul cu haina preoţească şi monahală, care este neagră, căci ei aceasta urmăresc, să-şi tempereze, să-şi înfrâneze sexualitatea şi să-şi întărească spiritul.
Dar în cazul lor, ceea ce ei nu primesc suficient ca fluxuri de energii prin primii patru centrii energetici ai corpului, ei preiau pe alte căi, stând mult timp din zi în Biserici, pe spaţiile curate ale mănăstirilor, în apropierea icoanelor, în orele lor de rugăciune etc. În plus ei mai preiau energii superioare prin legăturile cereşti suplimentare pe care ei le primesc, la tunderea în monahism sau la hirotonisire, legături cereşti pe care oamenii obişnuiţi nu le au.

Deci negru potrivit la monahi, nu este potrivit la mireni, decât dacă trăiesc în lume, dar ca niste calugari .

În tot ceea ce oamenii închină lui Dumnezeu (vezi turnul Babel) sau folosesc pentru ei, nu trebuie să folosească materiale negre de nici un fel, nici acasă, nici la serviciu, nici la şcoală sau în altă parte, ci numai şi numai culori şi nuanţe din curcubeu.

Trebuie respectat acest legământ pe care Dumnezeu l-a făcut cu oamenii, atât din motive de credinţă, dar şi din motive văzute şi nevăzute care ne influenţează viaţa de zi cu zi.”
Sursa: Gabriela Ontoroca.
436d0a9664b1b6b89f79067b7a3bfe10

 

 

 

 

 

Aliosa

24 comentarii »

 1. eeeeei! Dar mie imi place! … Ma slabeste! 😀 😀

  Comentariu de Svetlana Vizitiu — 19/09/2016 @ 7:26 pm | Răspunde

  • Buna dimineata SVETLANA !
   Eeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
   La cum arati la varsta ta,
   toate CULORILE ti se potrivesc
   dar CULOAREA NEAGRA, de-o alegi,
   te face si mai FRUMOASA !!! 🙂 🙂 🙂
   As vrea din toata ❤ ca azi, de Ziua Ta ,
   sa-ti dau in dar zeci de trandafiri,
   sa te privesc in ochii tai frumosi,
   si sa-ti urez un sincer La Multi Ani ! 🙂

   Multa sanatate, bucurii si impliniri in toate domeniile dar mai ales,
   in DRAGOSTE si IUBIRE ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 20/09/2016 @ 7:24 am | Răspunde

   • Multumesc mult, prietene!!!! Sunt flatata, multumesc, e foarte frumos!

    Comentariu de Svetlana Vizitiu — 20/09/2016 @ 10:25 am | Răspunde

   • Si eu iti multumesc ca ai trecut pe aici caci altfel,
    URAREA mea de Ziua Ta isi pierdea farmecul ! 🙂
    Inca odata, La Multi Ani !!! 🙂 🙂 🙂

    Cu prietenie,
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 20/09/2016 @ 1:55 pm | Răspunde

 2. Buona settimana Aliosa!

  Comentariu de pinuccia513 — 19/09/2016 @ 11:30 pm | Răspunde

  • Buon giorno Pinuccia !
   Grazie per la visita e desideri ! 🙂
   Buona settimana anche a te ! 🙂
   Con simpatia,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 20/09/2016 @ 8:15 am | Răspunde

 3. @ ALL !!!
  Dintre zecile de STIRI de vineri pana luni 20 sept. cele mai tari mi se par :

  0) Dintre Bucuresti, Cluj, Baia Mare si Timisoara ,
  orasul ce-i scaldat de BEGA ,
  TIMISOARA , Primul ORAS din ROMANIA anului 1989 declarat ”
  oras LIBER de comunism ” 🙂
  a fost desemnat de un Juriu European ,
  Capitala Culturala Europeana pentru anul 2021 ! 🙂
  Sincere felicitari timisorenilor si sper din toata ❤
  ca in 2021 CENTRUL ISTORIC al TIMISOAREI sa arate altfel decat arata acum…………………..

  1) SENATORII romani au facut SCUT impotiva cererii DNA de incepere a URMARIRII PENALE a fostului ministru de interne, Gabriel Oprea in dosarul MORTII politistului GIGINA ,antemergatorul coloanei oficiate de anul trecut condusa de ministru de interne atunci, Oprea….

  2) Fostul presedinte PDL, Vasile Blaga,actualmente copresedinte PNL dupa ce pedelstii au fuzionat cu penelistii,
  chemat la DNA ca MARTOR intr-un dosar de CORUPTIE , le-a spus jurnalistilor ca a fost chemat in dosarul fostului inspector al IPJ Bihor ,Liviu Popa,implicat anul trecut intr-un accident rutier provocat chiar de COMISARUL SEF pe centura Brasovului cand,
  CULMEA IPOCRIZIEI si MINCIUNII, se afla la VOLANUL masinii lui Blaga ………..

  3) In PORTUGALIA, tara NATO de la care ROMANIA membra NATO a cumparat 12 avioane de lupta americane F-16 ce vor intra in dotarea AVIATIEI militare romane 6 ( sase) la sfarsitul anului si 6 ( sase)incepand de anul viitor, PILOTII ROMANI se antreneaza de zor pe acele avioane ……………..

  4) Nici pana acum ROMANII nu au aflat unde si-a petrecut presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis care,
  le-a spus jurnalistilor ca-si va petrece concediul in GERMANIA la PARINTII sai si,
  culmea , a fost FOTOGRAFIAT in alta parte 😦 🙂 😦
  – Chiar, de ce nu ne spune ??? 🙂 😦 🙂

  Daca stii o STIRE mai tare decat STIRLE de sus, posteaz-o in commentul tau iar EU iti multumesc anticipat ! 🙂
  O saptamana frumoasa ! 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 20/09/2016 @ 8:42 am | Răspunde

 4. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Auditie si vizionare placuta !!! 🙂 🙂 🙂
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 20/09/2016 @ 9:09 am | Răspunde

 5. Când vedem cu câtă nesimțire se apără nelegiuiții din parlament între ei, ni se face negru în fața ochilor, și de aceea mergem prea des la farmacie și spitale. Eu am votat mereu pentru albastru, culoarea preferată, dar și alte culori vesele și deschise. Foarte instructiv articolul postat de tine, cu explicații binevenite!
  O zi dominată de culori favorite, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 20/09/2016 @ 12:36 pm | Răspunde

  • Din pacate, parlamentarii nostri 😦 se intrec in a se APARA intrei ei ;-(
   ca sa NU fie trimisi in judecata de procurorii DNA pentru NELEGIUIRILE si ILEGALITATILE facute 😦
   TUPEUL ” izmanarului ” 🙂 cu 4 stele de general primite pentru TRASESM politic si PUPINCURISM cronic
   de cand a intrat in politica,care le-a CERUT colegilor sai senatori SA VOTEZE IMPOTRIVA inceperii URMARIRII PENALE pentru UCIDEREA din CULPA ( au spus-o PROCURORII ) 🙂 nu eu, este de o CRASA NESIMTIRE !!! 😦 😦 😦
   Cat priveste CULOAREA preferata, si mie imi place cel mai mult si mai mult culoarea ALBASTRA !!! 🙂 🙂 🙂
   Postarea de fata, se vrea sa fie UNA care sa fie departe de politica damboviteana de ” DOI lei ” !!! 🙂 🙂 🙂
   O zi pe placul ❤ tale Petru ! 🙂
   La mine, a plouat , cerul este inca plini de nori, ba PLOUA , ba nu PLOUA , si de aceea,
   m-am apucat sa pregatesc SOS de ROSII pe care sa-l beau la IARNA ,
   dupa fiecare paharut de PALINCA sau de VODKA !!! 🙂 🙂 🙂
   Sandu.

   Comentariu de Aliosa — 20/09/2016 @ 2:12 pm | Răspunde

 6. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 20/09/2016 @ 2:20 pm | Răspunde

 7. Uite acum m-am prins io de ce mireasa se îmbracă-n alb şi mirele în negru! 😆
  De’acum am să port numai pălării albe. Referitor la ROGVAIV ţin să-ţi spun că sunt primele iniţiale învăţate de mine de la tovarăşa învăţătoare dar acum sunt un pic trist pentru că au fost alese ca reprezentative de o parte mică a umanităţii! 👿

  Comentariu de Tipsynel — 20/09/2016 @ 2:32 pm | Răspunde

  • Noroc cu MINE ca am postat acest material ! 🙂
   ” Mai bine mai tarziu decat niciodata ” 🙂 spune vorba noastra romaneasca ! 🙂
   Sincer, dupa ce l-am CITIT cu mare ATENTIE, gasindu-l INTERESANT 🙂 🙂 🙂
   m-am hotarat sa-l postez spre a fi CITIT si de lumea virtuala
   ce mai trece din cand in cand si pe la mine ! 🙂
   Despre PRIMA mea INVATATOARE ( Dumnezeu s-o odihneasca in pace ) , am numai cuvinte de lauda ! 🙂
   Sotie de PREOT fiind, Doamna MARIA ( asa o chema) in PRIMA Zi de Scoala, ne-a spus ca dumneaei,
   ne este si MAMA si TATA pe timpul orelor de curs asa ca,
   CINE NU VA FI CUMINTE 😦
   va fi PEDEPSIT sa TINA MINTE ! 🙂
   O saptamana cat mai placuta Victor ! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 20/09/2016 @ 6:03 pm | Răspunde

 8. Foarte interesant. De fapt negru e non-culoare. Mie îmi plac toate culorile, pentru că uneori pictez, așa că fiecare are locul potrivit. Dar e adevărat că există o simbolistică a culorilor, deloc întâmplătoare. 🙂 Toamnă bogată, Alioșa! 🙂

  Comentariu de sweet & salty — 20/09/2016 @ 5:21 pm | Răspunde

  • Buna dimineata Em.!
   Asa este, NEGRU e non-culoare ! 🙂
   Pe buna dreptate, daca ai darul si harul PICTATULUI 🙂 iubesti toate CULORILE !🙂
   Sincer, eu nu ma pot lauda cu asa ceva !😦
   Iubesc cel mei mult culoarea ALBASTRA in toate nuantele ei iar garderoba,
   este plina cu imbracaminte barbateasca in ALBASTRU ,BLEU si TURCOAZ !!!🙂 🙂 🙂
   Imbracaminte de culoare NEAGRA folosesc doar la evenimente grave,
   precum DECESUL in familie , rude si prieteni ……..
   In ultima instanta, NU HAINA IL FACE PE OM🙂 asa ca, FIECARE poarta CULOAREA care-i place !🙂
   O zi de miercuri pe placul tau !🙂
   Cu simpatie si prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 21/09/2016 @ 7:58 am | Răspunde

   • La fel îți doresc. Și culoarea mea e tot albastrul. 🙂

    Comentariu de sweet & salty — 21/09/2016 @ 4:46 pm | Răspunde

   • Ma bucur ca ALBASTRUL este culoarea ta preferata ! 🙂
    Iti marturisesc din toata ❤ ca m-am INDRAGOSTIT 🙂 de aceasta frumoasa culoare inca de pe bancile
    Liceului Militar " Stefan cel Mare " din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava,
    https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/23/
    cand, pentru prima data in viata mea am vizitat Manastirea VORONET cu splendidelei ei picturi in ALBASTRU ! 🙂
    Iar ca IUBIREA pentru ALBASTRU sa fie PERMANENTA :),
    UNIFORMA MILITARA de CEREMONIE pe care o imbracam la EVENIMENTE DEOSEBITE
    precum PARADA MILITARA de 1 MAI sau 23 AUGUST 🙂 🙂 🙂
    era de un ALBASTRU imens de " luau OCHII" 🙂
    tuturor ELEVELOR din frumoasa si fascinanta BUCOVINA !!! 🙂 🙂 🙂
    Toate cele bune si multumesc ca ai trecut din nou pe aici ! 🙂
    Aliosa.

    Comentariu de Aliosa — 21/09/2016 @ 6:27 pm | Răspunde

 9. una nuova settimana ha già iniziato il suo corso.
  Serena settimana.
  Un caro saluto

  Comentariu de newwhitebear — 20/09/2016 @ 5:23 pm | Răspunde

  • Grazie per la visita Gian Paolo, commenti e auguri! 🙂
   Una grande settimana e buona salute, come si vuole da tutti i <3! 🙂
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 21/09/2016 @ 8:04 am | Răspunde

 10. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Dintre STIRILE de IERI si AZI, am ales pentru dumneavoastra pe urmatoarele :

  1) Doua DECIZII diametral OPUSE 🙂 luate de SENATUL ROMANIEI in cazul fostului ministru de interne , vicepremier si presedinte UNPR care a FUZIONAT cu partidul lui Traian Basescu 😦 🙂 😦 , generalul Gabriel Oprea au facut sa curga MULTA CERNEALA in mass media SCRISA si multa VORBARIE in cea VORBITA !!! 🙂 😦 🙂
  in cazul MORTII politistului Bogdan Gigina, senatul a BLOCAT urmărirea penala 😦 😦 😦 iar in cazul traficului de influenta, senatul a AVIZAT urmarirea penala !!! 🙂 🙂 🙂

  2) Pe numele lui Bogdan Olteanu , fostul IUBIT a copresedintei PNL&PDL, Alina Gorghiu, a INCEPUT URMARIREA PENALA in dosarul MITA 2 milioane de euro de la SO Vantu pentru NUMIREA lui Liviu Mihaiu ca GUVERNATOR al Deltei Dunarii in 2008 …………..

  3) Din Federatia Rusa ,vin STIRI ce ar trebui luate in serios :
  – Prezența scăzută la votul pentru alegerile parlamentare reflectă nemulțumirea populației față de Vladimir Putin.
  – Fondul de rezervă al Rusiei se golește într-un ritm alarmant.
  – „Rusia ar putea invada Europa în 48 de ore”, potrivit generalului britanic Richard Barrons ………………..

  4) Pentru a mai RECUPERA ceva LIKE-uri STERSE de ” tinerii liberi si frumosi ” de pe pagina sa de socializare. presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, a infiintat Comisia prezidențială privind Proiectul de țară. Din pacate, printre persoanele implicate în acest proiect se regasesc si multi BASISTi 😦 😦 😦 precum Lucian Croitoru , Valentin Lazea de la BNR si Iulian Chifu, fostul consilier al lui Traian Băsescu.De unde se vede ca ‘cum e turcul si pistolul ” 🙂 🙂 🙂

  5) USR ( Uniunea SABOTATI Romania ) discută cu cinci-șase miniștri tehnocrați din cabinetul Cioloș o eventuală candidatură a lor pe listele USR la alegerile parlamentare. Numele candidaților USR vor fi anunțate în ultimele zile de depunere a listelor.

  6) Pensiile ar putea crește cu 23% de la începutul anului viitor. Comisia de Muncă din Senat a adoptat un proiect care prevede ca, de la 1 ianuarie 2017, punctul de pensie să fie 40% din salariul brut, urmând ca la 1 iulie 2017, să ajungă la 45%. Proiectul a fost inițiat de senatoarea ALDE, Cristiana Anghel si semnat de multi alti senatori de la PSD si ALDE !!! 🙂 🙂 🙂
  N-ar fi rau sa fie ASA 🙂 dar mi-e teama ca e o mare CACEALMA acum in AJUN de alegeri parlamentare………..

  Daca te-a INTRISTAT sau BUCURAT vreo STIRE 😦 🙂
  da-mi te rog si mie de stire !!! 🙂 🙂 🙂

  O Zi mai Frumoasa ca la MINE unde,
  PLOUA, PLOUA,PLOUA !!! 😦 😦 😦


  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 21/09/2016 @ 8:20 am | Răspunde


 11. Lieber Gruß und einen schönen Tag wünsche ich dir eine Umarmung Gislinde

  Comentariu de giselzitrone — 21/09/2016 @ 2:14 pm | Răspunde

 12. Mie nu-mi place culoarea negru. Nici nu-mi aduce bine daca o port. Desi am o varsta prefer totusi culorile vii care-mi bucura vederea. Am gasit candva pe net la un baiat care face publicistica ceva referitor la culori si cred ca e bine sa o impartasesc cu tine pentru ca ce-ti place este bine sa imparti cu prietenii :
  CULORILE FERICIRII
  Motto propriu, insusit si asumat: daca viata ta este gri, incearca sa o colorezi cu culori calde!

  Culorile fericirii, sunt culorile calde si uneori culorile reci, depinde de context, de starea din spirit din prezent ce diversifica eul interior nou creat.
  Adulmec o boare intr-o luna de mai, atunci cand soarele patrunde in suflet si ramana acolo toata vara.
  Sentimentele incipiente reperate in aceasta perioada post-hibernare, indica si reflecta viata cu toate atuurile ei, prezenta in constiinta noastra ca anotimpul dezmortirii de frici, de griji, de ganduri ce ne sustrag de la prezent si de la actiune.
  Fiecare zi este diferita, una este gri, alta alba, alta rosie, ca si emotiile noastre mereu in continua transformare si nu pentru ca am avea in fiecare zi alte masti, ci doar datorita unui context ce ne plaseaza intr-un eveniment alterat de exterior, dar putem schimba totusi ceva, daca nu mediul, culoarea din viziunea noastra, coloram gandurile pana devin culori calde in spectrul nostru de lumini ce ne reflecta viata!
  Publicat de TIU COSTEL DANIEL

  Comentariu de Beta — 23/09/2016 @ 10:48 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: