Alioşa ” File de Jurnal ”

14/11/2018

Lupta pentru PUTERE n-are nici FRONTIERE , nici BUNSIMȚ !!! RĂZBOUL politic româno-român mutat de pe timpul președintelui Traian Băsescu în Parlamentul European ,a atins IERI apogeul!!!

Filed under: generale — Aliosa @ 8:51 am

În loc de motto :
„Cine nu știe că nu știe, e prost -ocolește-l !
Cine nu știe că știe ,e adormit -trezește-l !
Cine știe că nu știe ,e nepregătit -pregătește-l !
Cine ȘTIE că ȘTIE, e ÎNȚELEPT- urmează-L ” !!! 🙂 🙂 🙂
NU sunt SUPERSTIȚIOS , dar CIFRA 13 când am PUBLICAT
https://aliosapopovici.wordpress.com/2018/11/13/
mi-a purtat ” GHINION” !!! 🙂 🙂 🙂
” Guvernul Dragnea-Dăncilă e un accident al democrației. Trebuie înlocuit .
România nu este pregătită pentru preluarea președinției UE . Este încă unul din motivele pentru care actualul guvern trebuie înlocuit ” ( Klaus WERNER Iohannis, președintele ” celor câteva SUTE de MII de ROMÂNI ieșiți în STRADĂ la ÎNDEMNUL lui, în iarna anului 2017 ca să DĂRÂME guvernul PSD%ALDE ) ……
Iohannis-proteste-raiffeisen
https://aliosapopovici.wordpress.com/2017/02/01/<a

IERI, în Parlamentul European câns s-a VOTAT Raportul MCV pentru ROMÂNIA și Rezoluția versus STATUL de DREPT din ROMÂNIA ,s-a petrecut ceva GROAZNIC !!! 🙂 🙂 🙂
EUROPARLAMENTARII români din PDL&PNL&USR& au VOTAT împotriva ROMÂNIEI și a ROMÂNILOR 😦 😦 😦
confirmând încă odată cu sunt niște TRĂDĂTORI de NEAM și ȚARĂ !!! 😦 😦 😦

Sunt atât de REVOLTAT și AFECTAT moral de TRĂDAREA trădătorilor de NEAM și ȚARĂ versus VOTUL dat IERI în Parlamentul European versus FĂCĂTURILE politice ale procuroarei comunisto-băsisto-pedelisto-penelisto-SOROSISTOE , Monica Macovei și ale europarlamentarilor români aflați în slujba DIAVOLULUI
și NU a ROMÂNIEI 😦 😦 😦 , reamintind doar pe cei mai vocali europarlamentari ANTIROMÂNI ,
Cristian Preda, M.Marinescu, Raluca Țurcan, Traian Ungureanu,Theodor Stolojan , care,
au votat ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI încât, NU mai am tăria a găsi cele mai potrivite cuvinte față de cele sus SPUSE !!! 🙂 🙂 🙂

Pot însă să mă ROG bunului DUMNEZEU să-i PEDEPSEASCĂ CRUNT pe toți TRĂDĂTORII de NEAM și ȚARĂ din INTERIOR și din AFARĂ să se SIMTĂ tot ANUL 2018 așa cum m-am SIMȚIT EU ieri ,
când am AUZIT din mai multe SURSE cum au VOTAT !!! 🙂 🙂 🙂

Sursa imaginilor sus postate, motorul de căutare Google ! 🙂
În cele ce urmează voi POSTA prin ” copy-paste ” 🙂 fără ADĂUGIEI de cuvinte ,
un MATERIAL care MOTIVEAZĂ cu subiect și predicat TITLULUL acetei postări ! 🙂

” INVESTIGATORUL PRIVAT
Statul paralel pus la podea (IV
De Saul Beloia

Combustia interna a cutremurului din 3 noiembrie 2018 a fost un amestec de cuvinte asezonat cu curajul cu care le-au rostit doi jurnalisti invitati-surpriza in platourile a doua televiziuni cumva adverse.

4. Nuclearele de la DC News
La DC News, Bogdan Chirieac ii zambea amical lui Cozmin Gusa, depana amintiri comune, stimulandu-l sa se deschida, sa se destainuie, sa marturiseasca, sa se caiasca. Iar Cozmin Gusa se destainuia, marturisea si se caia pentru ca s-a lasat impins de viata alaturi de Traian Basescu si acolitii sai. Isi asuma. Ca a lucrat pentru Statul paralel, ca vrea sa se reabiliteze si ca o va face, ca va crea o noua formatiune politica, de data asta cu certificat de nastere semnat nu la Ambasada SUA, nu la Departamentul de Stat ci tocmai la Casa Alba!

Luat la bani marunti si disecat in zilele urmatoare, discursul lui Cozmin Gusa a scos la iveala lucruri ingrozitoare pentru promotorii si sustinatorii globalismului neomarxist dar in acelasi timp lucruri datatoare de sperante celeilalte parti a societatii romanesti.

Ce a spus de fapt, Cozmin Gusa? Lucruri inspaimantator de simple, dar incredibil de greu de admis de catre cei care pana in acea seara de 3 noiembrie vazusera in el port stindard!

Mai intai, ca Angela Merkel a acceptat sa isi subtieze siajul influentei politice in Europa, de fapt sa se dea de bunavoie la o parte din calea noului val, pentru a nu fi maturata. Ca Macron are si el mari probleme cu desenarea liniei de demarcatie intre populatia veche franceza si cea mai noua, venita de prin fostele colonii (Nicio vorbulita despre incercarea de a absorbi ALDE european in Republique en marche…n.n.). Ca victoriile locale, incete dar sigure ale lui Trump, repurtate in fata ramasitele democratilor, vor duce la inlocuirea ambasadorului cu nume nemtesc cu un altul, cu nume romanesc.

Construindu-si discursul secventa cu secventa, Cozmin Gusa a inceput metodic cu sarutul broastei raioase: a anuntat fosta echipa din care a facut parte – Basescu, Weber si Macovei si a relevat legaturile acestora cu George Soros, anuntand ca el a fost cel ce a contribuit major la intronarea marinarului.
Fara a nominaliza, a socat audienta cand a desconspirat faptul ca toti fostii directori de la Realitatea TV au fost ofiteri acoperiti!

A denuntat faptul ca in 2006, (anul cand Florian Coldea a trimis in rezerva cateva sute de ofiteri SRI ce aparau tara de atacurile neorevizioniste ungare si ale diasporei ungare sorosiste – n.n.), primul adjunct al directorului SRI a preluat contactele cu miliardarul american de origine ungara si – implicit, contactele cu Biroul Federal de Investigatii. (In context, se poate concluziona ca demolarea aparatului antiiredenta se datoreaza lui Soros (n.n.). A recunoscut Cozmin Gusa ca a cazut in capcana sponsorizarii presei romanesti prin interpusi si a acceptat o bursa Soros, abia la final afland de fapt cine i-a finantat studiile. (Oare in ce context a aflat? I-a cerut Soros ziaristului sa faca anumite servicii, de genul celor facute de catre Coldea? – n.n.) A ezitat putin si apoi a recunoscut faptul ca in prezent, reprezentantul lui Soros in Romania este Dacian Ciolos, (nepotul chestorului Virgil Ardelean – n.n.). A marturisit faptul ca televiziunea ce o conduce a fost mereu in prima linie a documentarii arestarilor, dand de inteles ca Statul paralel din care facea parte i-a dat toate ponturile ce aveau legatura cu catusele.

Cu privire la cuplul Coldea-Maior, a declarat ca in anul 2014 cei doi si-au scindat doar aparent simpatiile politice si orientarile strategice, astfel ca desi in timp ce Maior defila in continuare cu Ponta, iar Coldea se aliniase lui Iohannis, cei doi lideri de intelligence avea intelegerea ca cel ce va pierde batalia la prezidentiale, va fi salvgardat de catre celalalt. (Am aflat astfel ca daca Ponta ar fi castigat alegerile in fata lui Iohannis, Coldea ajungea ambasador la Washington – n.n.).

In referire la actiunile de demitere ale ministrului Tudorel Toader, Cozmin Gusa a apreciat favorabil demiterea laurei Codruta Kovesi, iar despre Augustin Lazar a precizat ca acesta raspunde destul de palid acuzelor si dezvaluirilor ministrului justitiei.

Punctul terminus al discutiei dintre cei doi jurnalisti a fost apoteotic, referirile fiind facute exclusiv la noul partid Realitatea ale carui documente se afla in faza finala la tribunal.
Cozmin Gusa va trimite trei candidati in campania pentru alegeriole europarlamentare. Cu privire la prezidentiale, i-a atacat frontal si pe Ciolos si pe Iohannis, fara a scoate nicio vorba despre viitorul candidat al coalitiei aflate la putere.

De aici se pot naste speculatiile cele mai avantate: oare viitorul partid creat in redactia Realitatea il va sprijini pe Liviu Dragnea, daca acesta va trece de furcile caudine ale justitiei, asa cum se aude? Desi a anuntat ca in prezent viitorul partid este contra PSD si a baronilor, avand in vedere sustinerea energ(et)ica a lui Dragnea de la aceeasi Casa Alba, pe fondul castigarii bataliei contra ALDE pe legea off-shore, nu este exclus sa primim de la Washington odata cu castigatorul prezidentialelor – si un partid care sa puna umarul la o majoritate mai mare decat cea din 2016 si astfel sa il mentina in Dealul Cotrocenilor doua mandate la rand .” …………………….

Comentariile le las pe seama persoanelor virtuale CURAJOASE !!! 🙂 🙂 🙂
Doamne, ai grijă de frumoasa mea ȚARĂ !!! 🙂 🙂 🙂

Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

14 comentarii »

 1. un felice mercoledì pomeriggio, Aliosa

  Comentariu de newwhitebear — 14/11/2018 @ 5:11 pm | Răspunde

 2. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  1) ȘTIREA zilei vine tocmai din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord !!! 🙂 😦 🙂
  Guvernul britanic condus de premierul THERESA MAY , cea care i-a RĂSPUNS președintelui României, Klaus WERNER Iohannis ,
  ” CU ACEEAȘI MONEDĂ ” 🙂 🙂 🙂 a aprobat acordul pentru BREXIT ! 🙂

  Pentru cei ORBIȚI de STATURA fizică 🙂 🙂 🙂 și NU mentală a președintelui României ,
  Klaus WERNER Iohannis și felul său DEBORDANT de a MINȚI ” pas cu pas ” 😦 😦 😦
  expresia ” CU ACEEAȘI MONEDĂ ” se referă la ZIUA în care în CE se discuta despre ”BREXIT” iar președintele României, Klaus WERNER Iohannis, în loc să fie PREZENT la acea DEZBATERE , a PLECAT cu nevastă-sa în VIZITĂ turistică la POMPEI ……………………….
  Și tot pentru cei sus menționați mai sus ,le REAMINTESC
  ( ultima MINCIUNĂ a președintelui ȚĂRII 😦 😦 😦 spusă JURNALIȘTILOR :
  -” SOȚIA nu va putea MERGE le DNA pentru că mergem într-o VIZITĂ de STAT la LONDRA ” 🙂 😦 🙂
  este vorba de REFUZUL justificat ” ce ție nu-ți PLACE, altuia nu-i FACE ” 🙂 al premierului britanic de a se ÎNTÂLNI ieri
  cu Klaus WERNER Iohannis
  Ca să ÎNȚELEAGĂ și ANALFABETUL ce DOARME pe străzi,
  NU este VORBA de o VIZITĂ de STAT 😦 ci de o VIZITĂ de CURTOAZIE ocazionată de ANIVERSAREA a 70 de ani de la NAȘTEREA
  moștenitorul,ui tronului britanic, prințul Charlles ………….

  2) IERI, Parlamentul României, a VOTAT ”Legea pentru declasificarea protocoalelor dintre SRI şi instituţiile din justiţie ”
  ÎNCHEIATE în perioadă 2004-2014 sub OBLĂDUIREA ” JAVREI ORDINARE” pe numele său adevărat, Trian Băsescu ……..
  Pentru cei/cele care NU CONȘTIENTIZEAZĂ efectele acestei LEGI,ar fi bine să ” bage la cap ” 🙂
  că DOSARELE PENALE în care PROCURORII lui Laura Codruța Kovesi au folosit probe obţinute în baza protocoalelor respective încheiate între SRI și DNA, ÎCCJ, CSM, DIICOT, Parchetul General, ANI șamd ,
  vor putea fi REVIZUITE la CEREREA condamnaților !!! 🙂 😦 🙂
  Proiectul LEGII respective a fost iniţiat de președinții celor două CAMERE PARLAMENTARE și prevede declasificarea hotărârii CSAT din 2005,
  condus la acea vreme de Traian Băsescu , precum și a tuturor documentelor care conţin informații clasificate în baza acesteia.
  Cum FAC DEOBICEI, dar NU în ultimul rând pentru a NU se afla DETALII JENANTE și PERICULOASE despre IDOLUL lor implicat în ultimii 18 ani în vreo 19 DOSARE PENALE ,deputații PNL(PDL) prezenți în plenul Camerei Deputaţilor,
  au anunţat că vor ATACA la CCR legea pentru declasificarea protocoalelor ………………………….

  Alioșa ! 🙂

  Comentariu de Aliosa — 15/11/2018 @ 7:55 am | Răspunde

 3. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Bună Dimineața, Lume Virtuală ! 🙂

  ” În vremuri ale ÎNȘELĂTORIEI universale, a spunr ADEVĂRUL e un ACT revoluționar ” ( George Orwell) 🙂

  și de FOARTE mare CURAJ 🙂 🙂 🙂 adaug EU cu modestie ! 🙂

  Cele sus postate ,
  de pe INTERNET adunate,
  DERAJNEAZĂ pe idolii iohanului ,
  care se văd în afara CIOLANULUI 🙂
  de ar COMENTA cele sus postate,
  de pe INTERNET adunate !!! 🙂 😦 🙂

  Cum spune deseori un POLITRUC pedelisto-penelist,
  ce-l APĂRĂ pe Iohannis și când individul MINTE ,
  prietenii virtuali necomentând ,m-au scos din ” Ze List” ,
  dar asta NU mă DOARE 🙂 că-s OM cuMINTE 🙂
  de regulă , un OM OPTIMIST
  și care ține foarte bine MINTE 🙂 🙂 🙂
  cine-i IMPARȚIAL și cine-i PUPINCURIST !!! 🙂 😦 🙂

  Ca atare, EU ” lucrez cu materialul CLIENTULUI ” 🙂
  iar DETRACTORII mei ar trebui să ia AMINTE 🙂
  că în luna APRILIE a anului curent , cancelarul Germaniei, Angela Merkel i-a CERUT telefonic iohanului ,

  să BLOCHEZE mutarea ambasadei ROMÂNIEI de la TEL AVIV la IERUSALIM pe false considerente …………

  Weekend pe placul fiecăruia ! 🙂
  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 16/11/2018 @ 7:27 am | Răspunde

 4. @ ALLL !!!

  Și cum o VESTE rea ( vezi COMMENTUL de mai SUS ) 🙂 NU VINE niciodată SINGURĂ 😦
  tot de pe INTERNET am adunat o altă REA veste :

  Artistul și prezentatorul buletinului METEO ,Florin Busuioc , care a suferit în urmă cu o săptămână un infarct în timpul unui spectacol pe care îl susținea la Craiova, după ce a fost operat și transferat la București, starea lui este încă INCERTĂ 😦 😦 😦 ca să nu spun CRITICĂ ! 😦

  În ciuda faptului că intervenţia chirigicală a fost un succes, doctorii spun că există riscul ca lui BUSU
  să i se mai monteze un al doilea STENT ………………….

  ”Busu trebuie să aibă mare grijă!
  Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii.
  Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată.
  Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseala, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator” au spus MEDICII…………………

  Doamne, ai GRIJĂ de BUSU ! 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 16/11/2018 @ 7:40 am | Răspunde

 5. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂

  Cum ” VINEREA NEAGRĂ ” ( Black Friday)a început de la MIEZUL NOPȚII 🙂
  prostituatele NU mai așteaptă-n fața PORȚII
  ci au ” lungit scurtul”
  cum spune la nr.10 MUTUL !!! 🙂 🙂 🙂

  1) O parte dintre credincioși care nu știu cum să sărbătorească Black Friday vor ține post negru.

  -2) Patriarhia și-a anunțat enoriașii că de Black Friday pot dona și sume foarte mici.

  3) Multe pițipoance au postat anunțuri la matrimoniale că doresc bărbat de culoare pentru a sărbători cum se cuvine Black Friday.

  4) În caz că nu iese nimic de Black Friday, corporatistii măcar se bucură că e vineri.

  5) Mulți români cred că Black Friday este ziua în care se sărbătorește munca la negru.

  6) Black Friday și la DNA doar că nu oferă reduceri ci doar mandate de aducere cu 20 % mai multe decât în altă perioadă.

  7) E Black Friday și la bugetari. Își vor reduce programul de lucru cu până la 70%.

  8) Mai multe clinici de chirurgie estetică au intrat în program Black Friday dar nu oferă reduceri ci măriri.

  9) Biserica a promis că o să participe la Black Friday cu niște moaște care iartă păcate cu 25-40 mai grele, sau iartă două păcate la o singură coadă.

  10) În cinstea promoțiilor de Black Friday, prostituatele au lungit SCURTUL !!! 🙂 🙂 🙂

  Sursa : INTERNETUL ! 🙂
  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 16/11/2018 @ 8:01 am | Răspunde

 6. @ ALLL !!! 🙂 😦 🙂

  Pentru cei/cele care încă n-au aflat 🙂
  MARȚI 13 NOIEMBRIE
  ” GHINION” 🙂
  premierul României , Viorica Dăncilă,
  a declarat marţi că a propus pentru portofoliile Educaţiei Naţionale şi Afacerilor Europene
  doi oameni cu experienţă , respectiv pe
  Ecaterina Andronescu şi secretarul de stat în MAE George Ciamba.

  INCREDIBIL dar ADEVĂRAT 🙂
  președintele Klaus WERNER Iohannis pentru GEORGE CIAMBA decretul de NUMIRE l-a semnat 🙂 🙂 🙂
  dar pentru numirea la Ministerul EDUCAȚIEI naționle a ECATERINA ANDRONESCU , s-a BLOCAT !!! 🙂 😦 🙂
  Și UITE AȘA , dar musai ” Pas cu pas” 🙂 🙂 🙂
  președintele României Klaus WERNER Iohannis,
  demonstrează că este MANIPULAT de NU ȘTIU ce FORȚE …………………………
  ” GHINION” !!! 🙂 🙂 🙂
  După festivitatea de NUMIRE a ministrului pentru AFACERILE EUROPENE, George CIAMBA,
  la ÎNTREBAREA insistentă a JURNALIȘTILOR versus NESEMNAREA decretului de NUMIRE
  a Ecaterinei ANDRONESCU în funcția de MINISTRU al EDUCAȚIEI,
  președintele Iohannis a spus cu subiect și predicat :

  – ” …………….va mai dura MULT TIMP până voi semna decretul de numire……………….” !!! 🙂 😦 🙂

  IATĂ că, la doar CÂTEVA ZILȘE de la acea DECLARAȚIE de presă,
  Iohannis s-a RĂZGÂNDIT 🙂 😦 🙂
  și a SEMNAT decretul de NUMIRE în funcțiea de MINISTRU al EDUCAȚIEI a Ecaterinei ANDRONESCU………………

  De unde se VEDE că președintele României, Klaus Werner Iohannis
  AZI spune UNA despre aceeași speță 😦
  iar a DOUA zi se RĂZGÂNDEȘTE !!! 🙂 🙂 🙂

  Decât așa PREȘEDINTE de ȚARĂ , mai bine FĂRĂ ………………

  Weekend plăcut celor care ajung pe AICI ! 🙂
  Alioșa .

  Comentariu de Aliosa — 17/11/2018 @ 7:45 am | Răspunde

 7. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
  La MINE,
  ” A venit, a venit IARNA” 🙂 🙂 🙂

  La TINE, a venit IARNA ??? 🙂 🙂 🙂
  Alioșa !!! 🙂 🙂 🙂

  Comentariu de Aliosa — 17/11/2018 @ 8:02 am | Răspunde

 8. Salutări luminate de soarele Maramureșului, Alioșa! 🙂
  Am trecut pe la tine să-ți doresc gânduri bune și voie bună, precum și să-ți mulțumesc pentru vizitele din această dimineață, la ultima postare. Cât despre tema abordată mai sus de tine, îmi aduce aminte de o zicală: „când doi oameni îți spun că ești beat, du-te și te culcă”. Guvernului Dragnea-Dăncilă îi spun zeci de organisme internaționale și interne, ambasade din țări cu care avem colaborări fructuoase și oameni de cultură renumiți, că nu face bine modificând legile justiției, dar el perseverează împotriva tuturor.
  Să fii iubit și mereu iubitor, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 17/11/2018 @ 8:47 am | Răspunde

  • Salutări efervescente PETRU 🙂 ,de pe malul DUNĂRII acoperite de CEAȚA densă și friguroasă ! 😦

   TEMA sus ABORDATĂ este de o GRAVITATE enormă iar INTERPRETAREA ei doar versus Guvernul COALIȚIEI PSD&ALDE ,
   este extrem de PERICULOASĂ 😦 ca să NU spun altceva ………….

   PETRULE dragă,
   AICI nu este vorba de Dragnea&Tăriceanu&Dăncilă& Iohannis ca PERSOANE …………………………

   AICI este vorba

   despre prezentul și viitorul ROMÂNIEI care-i pus la GREA ÎNCERCARE de OCULTA INTERNĂ și EXTERNĂ ajutată
   de COZILE lor de TOPOR românești !!! 😦 😦 😦
   AICI este vorba
   despre RĂZBOIUL POLITIC româno-român dus la APOGEU de președintele țării, Klaus Werner Iohannis 😦 😦 😦
   ce NU VEDE în OCHII lul decât ” guvernul meu ” 😦 😦
   adică guvernul lui de TRĂDĂTORI de NEAM și ȚARĂ ce-l DOREȘTE la GUVERNARE prin METODE stalinisto-HITLERISTE 😦 😦 😦
   și NU prin METODE DEMOCRATICE , adică prin ALEGERI PARLAMENTARE …………………

   – NU te supăra, prietene nordist ,în 2005 când procuroarea comunisto-securisto-pedelisto-bășistă ,
   Monica Macovei,
   acum EUROPARLAMENTAR PNL(PDL) ce MINTE , DEZINFORMEAZĂ și DENIGREAZĂ în Parlamentul European
   ” pas cu pas ” ROMÂNIA 😦 😦 😦
   a MODIFICAT ” peste NOAPTE” 😦 😦 😦 ca ministru al justiției prin OUG toate CODURILE PENALE 😦 😦 😦

   și a trecut sub TĂCERE încheirea PROTOCOALELOR SECRETE dintre SRI și DNA, ICCJ, CSM, DIICOT,și PARCHETELE din toată țara,

   TOT așa de PERSEVERENT ai fost în a CRITICA GUVERNUL PNL&PDL , versus LEGILE JUSTIȚIEI ??? 🙂 🙂 🙂

   – Și dacă va fi DEMIS ANTIDEMOCRATIC guvernul PSD&ALDE, SINCER, ce PREMIER ai vrea instalat la Palatul Cotroceni ??? 🙂 🙂 🙂

   Să nu-mi spui DACIAN Julien CIOLOȘ, omul lui SOROS că fac INFARCT …………………………………..

   O DUMINICĂ călduroasă ! 🙂
   Alioșa .

   Comentariu de Aliosa — 18/11/2018 @ 7:50 am | Răspunde

  • Am prefera iarăși un Guvern de tehnocrați, cel mai eficient dintre toate. Fără ambiții politice, fără rivalități, ci doar cu capacitatea de a folosi banii europeni pentru investiții și a sprijini Justiția în recuperarea banilor furați și condamnarea aspră a vinovaților. Iar Dragnea e sigur cel mai mare răpitor, care nu merită prezumția de nevinovăție. Când conduci o țară, trebuie să fii deasupra oricăror bănuieli DE CORUPȚIE!
   Ave Sandule! 🙂

   Comentariu de racoltapetru6 — 22/11/2018 @ 9:30 am | Răspunde

 9. Namiloiul are in continuare consilieri ramasi de la Basescu. Acestia au inceput in forta sa-l ghideze avand in vedere rasturnarea guvernului actual prin orice mijloace ajutati fiind de oculta interna si din afara. Rolul namiloiului este de a denigra in cele mai aberante forme guvernul si a duce Romania in derizoriu fata de intreaga lume nu numai de Europa. De cand trebuie sa mearga nevasta-i la Parchet parca nici cat gandea nu mai gandeste , a capatat furia taurilor care vad rosu in fata ochilor. Cand a inselat si a semnat ca primarul daca avea neuroni suficienti si-ar fi dat seama ca adevarul nu sta mult timp ascuns si cand se afiseaza il loveste o intreaga padure pe cel ce au inselat. Poate ca Dumnezeu ii va aduce la cunostinta si distrugerea Creatiei Sale din Romania cand a dat frau liber la distrugerea atator paduri doar ca a primit distinctii de la austrieci si ca-i duce politica de ura a Germaniei impotriva romanilor. Tot ce se intampla acum cu descoperirea atator dosare 47 la numar care au fost tinute la secret si inchise de ocultii tradatori de neam si tara care se lasa greu doborati de pe scaunele inalte promise pentru serviciile de spalare si curatare ale neromanului namiloi, este de la Divinitate care a iubit, iubeste si o sa iubeasca acest neam atat de incercat si supus mereu furaciunii de catre alte state doar pentru ca are inima curata, este primitor , prietenos si iubitor de oameni. Doamne ocroteste-i pe romani ❗ ❤

  Comentariu de Beta — 21/11/2018 @ 9:23 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: