Alioşa ” File de Jurnal ”

07/11/2020

Ce NU ȘTIU românii despre tragedia de la ” COLECTIV” din 30 octombrie 2015……….

Filed under: generale — Aliosa @ 7:38 am

” Mai bine mai TÂRZIU decât NICIODATĂ” !!! 🙂 🙂 🙂

„Colonelul STS care detonează BOMBA incendiului PROGRAMAT de la COLECTIV.”

La Colectiv a fost o mână criminală de care guvernanții au știut!

1 noiembrie 2020|Textele altora

George Roncea: „Pe tema Colectiv, o pistă care pute rău…”

Postat la: 28.10.2016 – 12:46 | Scris de: ZIUA NEWS

George Roncea: "Încă o pistă pe tema Colectiv, o pistă care pute rău..."

Jurnalistul de investigatii George Roncea, fost ziarist al departamentului de Anchete al ziarului Ziua, face intr-o postare pe Facebook noi legaturi in cazul Colectiv. Pornind de la un artiocol semnat de ziarista Adriana Oprea-Popescu, Roncea dezvolta o noua pista, intarind ceea ce scria si Ziuanews in urma cu aproape un an, anume ca incendiul de la Colectiv are „mari sanse” de a fi fost provocat. Redam, in cele ce urmeaza, postarea lui Roncea:

Spionajul se intersectează cu terorismul, iar la noi zburdă fel și fel de dubioși dintr-o grămadă de servicii străine inamice, sub acoperirea biznizului protejat de corupții din SRI și SIE. Unul dintre ei are numele uimitor de Gideon, nume biblic ce înseamnă „distrugătorul”.

Era patronul clădirii în care se afla Colectiv. Niciun procuror se pare că n-a luat în calcul o serie de coincidențe. În data de 30 octombrie ardea Clubul din fabrica Pionierul.

La data de 28 octombrie, Curtea de Apel urma să pronunțe condamnarea patronului Pionierul. La două zile după acest termen de instanță izbucnește incendiul de la Colectiv – fabrica Pionierul urma să fie sechestrată în mod normal, nu s-a întâmplat asta până acum. Proprietarul fraudulos al clădirii agentul Mossad Gideon „distrugătorul” – dacă ăsta o fi numele său adevărat, dispărea în Israel.

Gideon Zelivansky, fostul proprietar al fabricii Pionierul, unde se afla și Clubul Colectiv, cetățean israelian, un gagiu cu mai multe identități și legitimat cu 5 (cinci) pașapoarte diferite.

La per tu și intim apropiat cu șeful Black Cube, anexă a Mossad. Afacerile sale în România sunt toate exact pe tipicul cunoscut deja al Mafiei evreiești. Înșelătorii, ciordeli, acumulare de capital și obținerea de terenuri și acareturi – baze pentru Mafie.

„În anul 2010, DNA l-a trimis în judecată pe Gideon Zelivansky pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și evaziune fiscală, ambele în formă continuată. Dosarul a fost însă înregistrat pe rolul Tribunalului București abia în 2013, iar procesul a început un an mai târziu.

(Ca o stranie coincidență, avocatul lui Zelivansky în acest dosar de evaziune este astăzi apărătorul unuia dintre patronii clubului Colectiv, în dosarul de omor din culpă.) ”

„Ȋn septembrie 2015, dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel București.

La 28 octombrie, instanța a rămas în pronunțare. Pe care a amânat-o de trei ori.

La 26 noiembrie 2015, Gideon a primit decizia definitivă a instanței: pedeapsa i-a fost redusă la 6 ani de închisoare.

N-a executat nicio zi. N-a dat înapoi statului român niciun leu. Este căutat via Interpol.” Un excelent semnal, un material scris de una dintre cele mai doxate jurnaliste din România, Adriana Oprea-Popescu…

Legăturile agentului Mosad Gideon „distrugătorul” la nivel înalt în SRI sunt confirmate – el a realizat legătura dintre Daniel Dragomir, fostul șef al sectoarelor informativ – operative din Direcția Generală de Prevenire și Combatere a Terorismului din SRI și Dan Zorella, șef al organizației de front a Mossad, Black Cube, utilizată pentru atacarea Laurei Codruța Kovesi, cu suportul lui Mihai Răzvan Ungureanu. Ăștia cu „combaterea terorismului” sunt și cei mai pricepuți în executarea de acțiuni teroriste…că veni vorba de sifonarea unui cadru STS, despre care nimeni nu mai vorbește, colonelul Enache Stefan, din cadrul U.M. 02999, ce avea o functie cheie in cadrul securitatii informatice si a comunicatiilor din PALATUL VICTORIA, insider al Puterii din data de 31.07.1990, de când a fost angajat acolo!

Vă mai amintiți titlurile de presă din perioada respectivă?

 „Colonelul STS care detoneaza BOMBA incendiului PROGRAMAT de la COLECTIV

 „. Spre reamintire, fragment din stenograma interceptării cadrului STS:

 „Eu coordonez tot ce înseamnă activitatea de stenograme, documente secrete, bruiaj. Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la…poţi să spui…Eu ştiu ce a fost acolo la…când au dat ăia foc. Eu le-am spus „d-acolo nu scapă nimeni!” Păi acolo a fost dat de aia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo. Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister…Şi Oprea… Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost…specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor… Ce vorbeşti…Şi gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.”

Bomba „Mamă și tată”, în limbajul argotic al pirotehniștilor = bombă termobarică… „Armele termobarice sunt optimizate sa produca unda de soc si (4-10 bari) si caldura intensa (2500 – 3000ºC). Pentru distrugerea unei cladiri prin explozie interioara este suficient 1 bar. Arme este suprinzator de eficienta in spatii inchise (tuneluri, cladiri) pentru ca unda de soc si globul de foc au efect si dupa colturi sau adapostiri, reflexiile in colturi augumentând varfurile de presiune. Principalele efecte letale sunt reprezentate de unda de soc, care provoaca leziuni interne si caldura intensa care provoaca arsuri grave”. Asadar, „leziuni interne si arsuri grave” – diagnosticul victimelor de la Colectiv… epilog:

„Pe data de 04.01.2016 ofiţerul a fost trecut în rezervă şi nu mai face parte din rândul cadrelor militare în activitate din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale”, a precizat STS.” !

Sursa :

Alioșa .

3 comentarii »

  1. @ ALLL !!!

    Pentru persoanele virtuale care NU DORESC să COMENTEZE despre cele REPUBLICATE în postarea de bază ,
    adică despre tragedia programată la ” COLDECTIV” când au murit în chinuri groaznice în final 65 de OAMENI NEVINOVAȚI 😦 😦 😦
    iar VINOVAȚII nu au fost CONDAMNAȚI DEFINITIV și IREVOCABIL nici până acum , 5 ANI distanță ,
    le suspun spre DEZBATERE și COMENTARE , A
    ACUZAȚIA președintelui Klaus WERNER Johannis precum că ,în cei 30 de ani de guvernare , cel puțin 20 de ani SĂNĂTATEA din ROMÂNIA a fost condusă de PSD care a CONDUS foarte PROST ministerul sănătății falimentând SISTEMUL 😦
    este cea mai mare MINCIUNĂ johannisto-penelistă din campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 DECEMBRIE 2020 pe care tandemul Johannis&Orban le vrea câștigate chiar cu riscul ca MII de ROMÂNI să MOARĂ de COVID-19,
    Nu spun aceasta NUMAI EU , ci și PROFESIONIȘTII în INVESTIGAȚII, JURNALISTICĂ și PUBLICISTICĂ !!! 🙂 🙂 🙂
    https://ioncoja.ro/johanis-minte-presa-tace-tace-din-greu-si-psd/
    Weekend după inima fiecăruia ! 🙂
    Alioșa .

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 07/11/2020 @ 8:02 am | Răspunde

  2. @ ALLL !!!

    ADEVĂRUL spus PROFESIONIȘTI și REPUBLICAT de MINE prin ” COPY PASTE” cu INDICAREA sursei 🙂
    DOARE rău de tot pe SUSȚINĂTORII ” ciumei galben -portocalii ” 🙂 🙂 🙂
    iar DOVADA SUPREMĂ se VEDE și de pe LUNĂ !!! 🙂 🙂 🙂
    Spre DISPERAREA lor , a SUSȚINĂTORILOR PNL(PDL) și a lui Johannis ,
    spre FRUSTRAREA detractorilor mei ,
    voi DEMASCA cât mai PUTERNIC și DES , ipocrizia, demagogia, oportunismul, minciuna, ura, învrăjbirea, favoritismul , nepotismul ,nesimțirea .i TRĂDAREA INTERSULUI NAȚIONAL promovat și aplicat ” pas cu pas” de PNL(PDL) prin AGRAMAȚII și IPOCRIȚII din ” GuWernerulmeu ” !!! 🙂 🙂 🙂
    Mai jos, postez prin ” copy paste ” câteva DOVEZI ale ipocriziei ” GuWernerulkuimeu” condus de omul lui Johannis,
    Ludovic Orban , care , în campania electorală pentru Klaus WERNER Johannis ,
    s-a adresat mulțimii participante la mitingul electoral cu
    ” CINE nu SARE, ia CONDAMNARE” !!! 🙂 😦 🙂
    iar IRONIILE la adresa lui Ludovic Orban nu au întârziat să apară 🙂
    și chiar ipocritul de Traian Băsescu i-a ” tras-o” !!! 🙂 🙂 🙂

    https://inpolitics.ro/orban-ironizat-de-basescu-sare-pentru-dna-si-nu-ia-condamnare_18439921.html

    ” Campanie electorală inedită. PNL vrea să taie tot ce a majorat Parlamentul : Ion Alexandru

    05 Noi 2020 – 09:56
    Cu numai două zile înainte de debutul oficial al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, Guvernul condus de Ludovic Orban a atacat la Curtea Constituțională legea care permite acordarea unui spor de risc anti-COVID-19 pentru cadrele didactice din învățământul de stat. Aceasta este ultima încercare de blocare de către Executiv a unor legi adoptate de Parlament, care vin în sprijinul unor categorii socio-profesionale, dintr-un șir mai lung, în care se înscriu majorarea pensiilor cu 40 la sută și dublarea alocațiilor de stat pentru copii.

    Contestația a fost înregistrată, sub numărul 1938AI.2020, încă din data de 3 noiembrie, la Curtea Constituțională, și vizează Legea pentru acordarea unui stimulent de risc pentru personalul din învățământ, în contextul situației epidemiologice generate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2. Potrivit acestui act normativ, cadrele didactice și personalul auxiliar didactic și nedidactic din învățământul de stat preuniversitar și universitar ar trebui să primească un stimulent de risc lunar cuprins între
    1.500 și 2.000 de lei, stimulent cu care Guvernul Orban nu este de acord.

    Plata acestui spor ar trebui să se facă în fiecare lună în care este declarată starea de alertă sau starea de urgență, începând cu anul școlar sau universitar 2020-2021, pe durata desfăşurării cursurilor aferente, proporţional cu timpul în care persoanele din categoriile prevăzute îşi desfăşoară fizic activitatea în cadrul unităţilor de învăţământ în prezenţa elevilor sau studenților.

    Interesant este că atacarea acestei legi la CCR, de către PNL, are loc în condițiile în care, în România, sunt aproximativ 220.000 de cadre didactice, iar demersul a fost făcut cu doar câteva zile înainte de debutul campaniei electorale.

    Două legi în vigoare, ignorate de Palatul Victoria
    Nu este pentru prima dată când Guvernul liberal încearcă să blocheze legile prin care se oferă majorări de venituri pentru mai multe categorii sociale. Reamintim că, începând cu data de 1 septembrie 2020, punctul de pensie ar fi trebuit să crească cu 40 de procente. În acest sens, există o lege în vigoare care a trecut de Parlament, a fost promulgată de președintele României și care a făcut obiectul controlului de constituționalitate al Curții Constituționale. Numai că, prin OUG, la rectificarea bugetară, Executivul a majorat aceste indemnizații cu doar 14 la sută.

    De asemenea, o altă lege aflată în vigoare, supusă, de asemenea, controlului de constituționalitate, este cea prin care, de la 1 ianuarie 2020, alocațiile de stat pentru copii ar fi trebuit dublate. Guvernul a decis însă, tot prin OUG, să efectueze, anul acesta, o majorare cu doar 20 de procente a acestor indemnizații.

    PSD, acuzat de demagogie și populism
    În privința alocațiilor, CCR a stabilit că Guvernul este obligat să pună în aplicare o lege adoptată de Parlament, iar sursa de finanțare poate fi identificată și asigurată prin rectificarea bugetară sau din fondul de rezervă al Executivului. În prezent, Guvernul nu pune în aplicare niciuna dintre aceste legi. Cu privire la legea de acordare a stimulentului pentru personalul din învățământ,
    aceasta s-a „bucurat” de opoziția parlamentarilor PNL și USR, care au catalogat-o ca fiind una populistă, fără sursă de finanțare.

    Deputatul liberal Florin Roman a declarat: „Nu s-a încheiat campania electorală. PSD oferă bonusuri fără să arate sursa de finanţare. PSD este cel mai iresponsabil partid. Vom ataca orice demers populist demagogic al PSD. O să vedeţi că lumea nu uită aceste lucruri în 6 decembrie”

    DAR ALOCATIILE BUGETARE PENTRU PARTIDE POLITICE , MARITE DE 10 ORI , PINA LA NIVELUL DE 100 DE MILIOANE DE EURO ANUAL , OARE DE CE SE MENTIN SI NU SE REDUC ???????
    PENTRU CLANURI POLITICE INTERLOPE SE GASESC BANI !!!!NU MAI INTRA ROMANIA IN FALIMENT ??
    PENTRU CASA REGALA , SE GASESC 8 MILIOANE DE EURO ANUAL, CHIAR DACA ROMANIA ESTE REPUBLICA IN CONSTITUTIE !!!
    DE CE AMERICANII AU 450 DE PARLAMENTARI, DE CE AUSTRALIENII AU 226 IAR ROMANIA ARE 587 DE PARLAMENTARI???SUME IMENSE CHELTUITE DEGEABA CHIAR DACA REFERENDUMUL DE REDUCERE A PARLAMENTULUI LA 300 DE PARLAMENTARI A FOST VALIDAT. EI SI !!!???””” 🙂 🙂 🙂

    ” Aici sunt pensiile dumneavoastră: 27% din economie produce „lei gri”

    Autor: Valentin Gros06 Noi 2020 – 10:40
    Firmele din România ascund o parte din venituri și astfel evită să plătească taxe, iar statul nu reușește să contracareze fenomenul. (PENTRU CA NU SE DORESTE INFORMATIAZAREA ANAF-ului, chiar daca s-au alocat 50 de milioane de dolari de la B.M)Rezultatele pe primele nouă luni din 2020 confirmă această tendință, care durează de ani de zile. Dacă am avea o disciplină fiscală la nivelul Ungariei, de exemplu, am rezolva unele probleme legate de cheltuielile bugetare, cum ar fi acordarea de pensii îndestulătoare.
    Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut în primele nouă luni ale acestui an cu 1,7%, ca serie brută, față de perioada similară din 2019, după cum informează Institutul Național de Statistică (INS). În același timp însă, colectarea de TVA a scăzut cu 14,3%, de la 47,5 miliarde de lei (4,5% din PIB) în ianuarie – septembrie 2019 până la 40,7 miliarde de lei (3,8% din PIB) în ianuarie – septembrie 2020, conform Ministerului Finanțelor Publice (MFP). Acesta este principalul „paradox” care semnalează că avem o economie gri de dimensiuni apreciabile.

    Impozitul pe profit, în scădere
    Totodată, a coborât și impozitul pe profit, cu 13,8%, de la 12,5 miliarde de lei la 10,8 miliarde de lei, dar aceasta într-un an special, afectat de pandemie. „Sume în valoare de 37,12 miliarde de lei (3,51% din PIB) au fost lăsate în mediul economic prin facilitățile fiscale, investiții și cheltuieli excepționale adoptate pentru combaterea efectelor epidemiei de COVID-19”, se arată într-un comunicat al MFP.

    Impozitul pe salarii și venituri a urcat, dar cu numai 5% în primele nouă luni din 2020. Potrivit celor mai recente date ale INS, salariul mediu brut a avansat cu 7,1% în august 2020 față de august 2019, până la 5.337 de lei. Contribuțiile de asigurări au stagnat la nouă luni, la un nivel de 82,9 miliarde de lei.

    Economia gri include toate produsele și serviciile realizate prin activități legale, dar care sunt ascunse în mod deliberat de autoritățile publice pentru a evita: plata impozitului pe venit, a TVA sau a altor taxe; plata contribuțiilor de asigurări sociale; îndeplinirea unor standarde legale, cum ar fi salariul minim sau numărul maxim de ore lucru; respectarea anumitor proceduri administrative.” !!! 🙂 🙂 🙂

    Vorba fostului JURNALIST , Rareș Bogdan ,acum VICEPREȘEDINTE PNL(PDL) și eurodeputat român în PE din partea PNL(PDL) ,
    – ” Cei din PNL să TACĂ din GURĂ” 🙂
    – La LADA de GUNOI a ISTORIE cu ei ”!!! 🙂 🙂 🙂

    Alooșa .

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 08/11/2020 @ 8:31 am | Răspunde

  3. @ ALLL !!! 🙂 🙂 🙂
    Cum astăzi 8 NOIEMBRIE , creștinii ORTODOCȘI participă cu SUFLETUL și MINTEA 🙂 🙂 🙂 la
    ”Soborul Sfinților Arhangheli MIHAIL și GAVRIL ,
    din toată inima mea de ROMÂN ORTODOX ,
    urez un sincer și călduros La Mulți Ani ,
    ROMÂNILOR ce poartă numele Sfinților Arhangheli MIHAIL și GAVRIL 🙂
    dar și ROMÂNILOR ce poartă numele de
    Mihai, Mihaela, Mihăiță, Mișu, Mișa, Mihuț, Mihalache, Mihăilă, Mihnea, Mihu, Mihalcea, Michi,
    Gabriel, Gabriela, Gavrilă, Gabi, Găbiță, Găbița !!! 🙂 🙂 🙂 .
    Pentru CREȘTINII și NECREȘTINII care NU ȘTIU încă,
    Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil ca sărbatoare mare SĂRBĂTOARE a îngerilor,
    ziua de 8 NOIEMBRIE a început a se serba in Biserica de prin veacul al cincilea si ea s-a raspandit repede in tot Rasaritul crestin.
    Despre ÎNGERI , Biserica învata ca ei sunt „duhuri slujitoare ,
    adica fiinte fara de trupuri, slugi credincioase lui Dumnezeu si totodata prieteni si ocrotitori ai nostri,
    pusi de Dumnezeu, pe drumul anevoios de la leagan, la patria noastra cereasca,
    la „Cerul nou si pământul nou” ce vor sa fie !!! 🙂 🙂 🙂
    Alioșa ! 🙂

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 08/11/2020 @ 9:34 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.