Alioşa ” File de Jurnal ”

14/06/2023

De la lume adunate, înapoi la lume date/168.Liderii PSD &PNL(PDL) se înțeleg între ei ,precum șoarecele cu pisica .

Filed under: generale — Aliosa @ 8:59 am

1) Dacă pe timpul pandemiei de COVID-19 cei/cele din fotografia de mai jos

se înțelegeau de minune 😦 😦 😦

după ” ROTATIVA la GUVERNARE ” ,

cei trei din fotografia de mai jos care au fost la guvernarea ROMÂNIEI până mai ieri ,

din nefericire pentru NEAM și ȚARĂ 😦 😦 😦

se înțeleg precum SOARECILE cu PISICA 😦 😦 😦

iar cei care au rămas la guvernare ,

foto de mai jos ,

se înțeleg și mai rău decât șoarecele cu pisica !!! 😦 😦 😦

2) Despre plecarea de la Palatul Victoria al celui care timp de un an și jumătate a ÎNDEPLINIT fără a crâcni ordinele celui care l-a uns în funcția de PREMIER al ROMÂNIEI , recomand accesare și lecturarea articolului de pe :

3) Cele ce urmează a fi mai jos postate sunt continuare celor postate-republicate pe :

După depunerea mandatului de premier

Nicolae Ionel Ciucă , președintele PNL(PDL) a fost ales ” pe repede înainte” președinte al SENATULUI .

https://www.romania-actualitati.ro/stiri/romania/nicolae-ciuca-a-fost-ales-presedinte-al-senatului-id178890.html

4) ROTATIVA la guvernare s-a încheiat ,

dar CIRCUL politic , NU !!! 😦 😦 😦

” Niciodată să nu spui niciodată” .
După alegerile parlamentare din toamna anului 2020 , pornit rău de tot împotriva ” PE-SE-DE ” , câștigătorul acelor alegeri ,
președintele Klaus WERNER Johannis în loc să-l desemneze ca PREMIER pe Marcel Ciolacu , președintele PSD , l-a desemnat pe CIRCARUL de Ludovic Orban de la PNL(PDL) ,
nimeni altul decât cel care ,în campania electorală pentru alegerile prezidențiale urla ca din gaură de șarpe la microfon :

iar ieri, 13 iunie de chiar ziua celui pe care-l ridica în slăvi , spunea cu mare durere în suflet

purtând o pancartă pe care scria :

” Lacheii te slugăresc ,

liberalii te urăsc ” !!! 🙂 😦 🙂


Întrebat fiind de jurnaliști în noiembrie 2020 ,de ce nu a DESEMNAT ca PREMIER pe liderul PSD ,, președintele țării ,Klaus WERNER Johannis a spus :
” Atâta timp cât voi fi președintele României ,la vremea respectivă
” NICIODATĂ nu voi desemna un premier de la PESE-DE ” ! 😦

Cum ” NICIODATĂ să nu spui NICIODATĂ”

în chiar ziua lui de NAȘTERE
https://ro.wikipedia.org/wiki/Klaus_Iohannis

președintele României , Klaus WERNER Johannis l-a DESEMNAT ca PREMIER chiar pe cel pe care,
în toamna anului 2020 , l-a ” lăsat cu botul pe labe”
adică, pe MARCEL CIOLACU , președintele PSD !!!

Despre CIRCUL din timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni dintre Johannis și partidele și formațiunile politice parlamentare pentru DESEMNAREA PREMIERULUI

( Ludovic Orban cu încă 15 membri ai FORȚEI DREPTE , plimbau PANCARTE cu lozinci ANTIjohanniste )


cât și după DESEMNAREA lui Ciolacu ca PREMIER ,

circ oferit publicului larg prin intermediul televiziunilor pro și contra
COALIȚIEI de GUVERNARE PNL(PDL)&PSD&UDMR ,
sincer ,
îmi este lehamite să postez ceva așa că , las pe alții să vorbească ! 🙂

Trebuie menționat faptul că :

5) UDMR a ieșit de la guvernare ;

6) Astăzi , începând cu ora 09:00 în plenul reunit al Parlamentului României se va dezbate PROGRAMUL de GUVERNARE

și AUDIA noii miniștri PNL(PDL)%PSD ai cabinetului Ciolacu .

7) Despre NEGOCIERILE de ieri , 13 IUNIE , zi cu ” GHINION” pentru unii , dau cuvântul profesorului Dumitru Borțun :

8) Despre ieșirea UDMR de la guvernare , postez prin ” copy paste” următoarea analiză făcută de un specialist care dorește anonimatul ! 🙂

” ANALIZĂ

Confuzie mare în chestiunea iredentismului unguresc în România. Pe rând, succint:

1. serviciile secrete maghiare și sovietice au avut în tot secolul XX ca obiectiv slăbirea României, primele acționând pentru preluarea în orice formă, directă sau indirectă (prin supremație economică) a Transilvaniei.

2. serviciile maghiare au acționat totdeauna, chiar și atunci când erau de partea Germaniei naziste, de conivență, în marja, sau sub acoperirea serviciilor rusești.

3. Dacă până prin 2014 SRI se mai ocupa de iredentismul unguresc, de când e prostocrația la guvernare, contraspionajul românesc s-a retras din județele dominate de UDMR, lăsând, practic, „la liber” serviciilor ungurești (și oricăror altora) ce se întâmplă acolo. De fapt, primul care i-a lăsat să-și facă de cap a fost Tăriceanu în vremea lui Băsescu. A urmat MRU – șef de serviciu secret, ministru de externe etc, șeful de cabinet al lui Năstase a fost agent maghiar – documentat, știre publică.

4. Am ajuns să avem circa 40 de mii de funcționari și înalți funcționari, inclusiv demnitari controlați de Budapesta în structurile administrației „românești”. Aceștia, spre deosebire de „ai noștri” au loialitate națională precisă, sunt educați, reciclați constant și competenți, în domeniile lor de lucru. Spre deosebire de prostovanii noștri, ungurii au înțeles că o țară se conduce sau se slăbește în primul rând prin cultură, educație, sport. Fondurile dezvoltării naționale, mediul trec pe la ei și sunt canalizate cum trebuie.

5. Iredentismul a reușit să-și creeze o vastă rețea de justiție coruptă așa încât a obținut, prin posesia ilegală a documentelor din arhive și măsluirea acestora, retrocedări abuzive în masă. Totul prin intermediul unei justiții care a considerat valabile hotărârile horthyste din Transilvania ocupată între 1940 și 1944 (Dictatul de la Viena), deși acestea deveniseră ilegale prin Tratatul de la Paris din 1947. Nu ne mai referim la „procesul optanților” unguri, despăgubiți odată de statul român în interbelic – deși nu aveam această obligație, Ungaria fiind stat înfrânt, și încă odată acum, deși grofii recompensați au ales de bună voie (de unde și termenul de „optanți”) să părăsească România după 1919.

5. Forumul „Transilvania furată” a demonstrat de ceva vreme că retrocedările ilegale au atins în mare măsură dimensiunile teritoriului răpit de Ungaria cu sprijinul Germaniei și Italiei în 1940. Practic, românii stau cu chirie pe care o plătesc Budapestei sau oamenilor de afaceri cu conexiuni acolo, în marile orașe transilvane și nu numai.

6. Slăbirea structurilor de forță și lipsa de interes a politicienilor „români” față de problema națională a permis iredentismului unguresc să-și premieze pe față promotorii – mulți din „comandourile” lui Soros, grupați în jurul GDS, tot felul de distrugători de mituri românești dar, promotori ai miturilor suprematismului european.

7. Trebuie precizat că acțiunea pe foarte multe etaje, deosebit de rafinată a statului maghiar, datează din vremea Austro-Ungariei, a continuat neabătută în perioada lui Horthy (când s-au înțeles cu URSS – cu care erau dușmani „declarați”, numai să ia Ardealului de laStalin – din partea căruia au obținut Regiunea Autonomă Maghiară și o parte din controlul asupra Securității), a continuat cu succes în perioada comunistă și după 1989, când Ungaria a fost vârful de lance al „acțiunilor active” contra României, inclusiv la nivelul CIA – unde au avut permanent persoane favorabile lor, fie direct, fie că erau însurate cu unguroaice. Chiar și Anglia, ce mai anti-rusă națiune occidentală, lua de urechi SRI-ul, când acesta își publica rapoartele de activitate, privind acțiunile sale în apărarea Constituției contra mișculațiilor maghiare.

8. Azi, primitivismul patriotismului celor din servicii, al politicienilor „de la noi” – atunci când se mai manifestă, pentru că experții în chestiune au fost dați la o parte, nu are nici o șansă în fața acestei acțiuni concertate și bine puse la punct. De aceea ei pot impune „standardele comunității” pe Facebook – românii patrioți sunt cenzurați, iar înjurăturile și amenințările lor trec ca prin brânză – poate și pentru că, prin UDMR, controlează „discriminarea”, și, indirect, prin extinsul complex de inferioritate al „intelectualității fine” și „al ardelenilor”, și alte structuri media, complet surde, absente față de problematică. De aceea efectiv își fac de cap în județele controlate de ei, unde au instaurat un adevărat apartheid, cu care românii de rând s-au obișnuit, trăind într-o țară paralelă.

9. Prin scopirea instinctului și a reflexului patriotic și național din administrația centrală, din învățământ, din presă, chiar și la nivelul omului de rând, preocupat „de mâncare”, România se mai ține întreagă de un fir de ață și de un noroc nevăzut, pe care iredentismul unguresc nu-l va avea niciodată.

10. Iredentismul despre care vorbim nu este doar ceva temporar, cum este cel irlandez, de pildă. Este parte a unui fel de a fi al unui stat născut să fie expansionar și agresiv, după cum arată PRINCIPIAL N. Iorga în „Hotare și spații naționale”. Statul unguresc este „un stat de misiune apostolică” spre Gurile Dunării. Adevărat, e greu de înțeles acest lucru, nu atât de cei fără minime lecturi, ci fără bunul simț al propriei lor patrii.

11.Nota bene.

Aici nu am scris despre unguri, care sunt un popor remarcabil, ci despre iredentismul promovat de către statul maghiar pe teritoriul României, sub umbrela Rusiei sau a oricărei alta găsește la îndemână, că a fost Germania nazistă, URSS, SUA sau UE” .

Ca român cu dragoste de NEAM și ȚARĂ neafiliat niciunui partid politic sau ONG , urez celor care vor guverna ” ROMÂNIA eșuată” până la alegerile parlamentare din toamna anului 2024 , mult noroc !!! 🙂 🙂 🙂

Până atunci însă, doar DUMNEZEU știe ce se va mai putea întâmplă !!! 🙂 🙂 🙂

În final de postare și luând în considerare faptul că

pesedistul Marius Budăi

ministrul muncii din cabinetul Ciucă ,

se regăsește pe aceeași funcție și în cabinetul Ciolacu

9 comentarii »

  1. Multumesc pentru linkul catre „programul de guvernare”.
    Oamenii astia vorbesc ca si cum am fi avut alegeri ieri.
    M-am linistit cand am citit ca este doar o „viziune”…
    Parca ar fi aterizat brusc desi sunt la guvernare toti de hat.
    Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne inspire…
    Numai bine, Aliosa!
    O saptamana cu bucurii! 🙂

    Apreciază

    Comentariu de Suzana — 14/06/2023 @ 12:26 pm | Răspunde

    • Bună dimineața , Suzana ! 🙂
      Mulțumesc frumos pentru pertinentul și la obiect comentariu ! 🙂
      LINK-ul către ” programul de guvernare” a fost postat tocmai a se vedea că cele stipulate în acel program CITIT cu mare atenție de premierul Marcel Ciolacu de la ” PE-SE-DE” după spusele lui Klaus WERNER Johannis în urmă cu vreo câțiva ani ,
      sunt doar o ” VIZIUNE” 😦 🙂 😦
      cu puține șanse de a fi realizate până la alegerile parlamentare din toamna anului 2024 😦 😦 😦
      având în vedere faptul că NEÎNȚELEGERILE doctrinare dintre PSD și PNL(PDL) în coc să ÎNCETEZE 🙂 mai tare se ADÂNCESC !!! 😦 😦 😦
      ( vezi comentariul meu de la nr.crt . 3 ) .

      Opinia mea este că , liderul PSD , Marcel Ciolacu , bolnav de PUTERE 😦
      se va căi amarnic în viitor pentru PACTUL cu PNL(PDL) și scoaterea UDMR de la guvernare !!! 😦 😦 😦

      O zi de joi frumoasă și-apoi , un weekend plin de viață și binecuvântare ! 🙂

      Apreciat de 1 persoană

      Comentariu de Aliosa — 15/06/2023 @ 8:06 am | Răspunde

  2. sereno mercoledì pomeriggio

    Apreciază

    Comentariu de newwhitebear — 14/06/2023 @ 6:40 pm | Răspunde

  3. ALLL !!!
    În loc să se certe pe ministerele bănoase , mai bine ar lua atitudine diplomatică versus UMILINȚA la care sunt supuși ” pas cu pas” cei peste 400.000 de români care trăiesc în Ucraina că așa a vrut mușchii unor dictatori bolșevici ai vremurilor demult apuse .
    Pentru persoanele care NU ȘTIU despre ce este vorba , postez prin ” copy paste ” în întregime ,
    fără nici o modificare , articolul :

    ” UUCRAINA SFIDEAZĂ, DIN NOU, ROMÂNIA:
    În 2023 Ministerul Educației și Științei din Ucraina va tipări manuale de limba și literatura „moldovenească”
    Flux 24 – 10 iunie 2023

    În anul 2023 Ministerul Educației și Științei din Ucraina va tipări manuale de limba și literatura „moldovenească”, va elabora programe școlare respective și va pregăti cadre didactice pentru a nu-i
    discrimina pe vorbitorii acestei limbi, potrivit unui răspuns oferit Consiliului Național al Românilor din Ucraina (CNRU), care i-a solicitat Kievului renunțarea la folosirea sintagmei sovietice de „limbă moldovenească” la nivel de stat și în spațiul public din Ucraina, luând în calcul recentele modificări aduse legislației din Republica Moldova, transmite BucPress din Cernăuți.

    După ce cea mai reprezentativă și numeroasă Uniune Civică a românilor din regiunile Cernăuți, Transcarpatia, Odesa și Kiev a reluat în mai a.c. într-un memoriu numeroasele solicitări din trecut privind
    soluționarea definitivă a problemei legată de predarea în inexistenta „limbă moldoveneasca” și folosirea acesteia la nivelul politicii de stat, atât Ministerul Educației și Științei, cât Ministerul Afacerilor Externe din Ucraina au răspuns că nu este posibil.

    CNRU a arătat într-un memoriu că oficial „limba moldovenească” este recunoscută doar în Ucraina și în „republica moldovenească transnistreană” separatistă, o creatură a Kremlinului, asociere care
    nu i se potrivește deloc Kievului. „În acest sens, solicităm să se facă modificările corespunzătoare în actele normative și cele subsecvente ale Ucrainei”, potrivit memoriului.

    Ministerul Educației și Științei al Ucrainei: Există 16 școli cu predare în „limba moldovenească” în regiunea Odesa, alături de limba de stat

    Citând Carta Europeană a limbilor regionale sau limbilor minoritare, ratificată de Ucraina, Ministerul Educației și Științei de la Kiev arată că limba „moldovenească” este o limbă a unei minorități naționale distincte din Ucraina.

    De aceea, în regiunea Odesa funcționează 16 instituții de învățământ mediu general, în care elevii studiază în limba „moldovenească” alături de limba de stat. „Ministerul elaborează și implementează programe școlare, manuale de limbă și literatură română și limbă și literatură moldovenească și se efectuează pregătirea cadrelor didactice corespunzătoare”, potrivit răspunsului oferit CNRU.

    De asemenea, în răspuns se mai spune că „definirea denumirii limbilor nu face parte din competențele Ministerului”. Ucraina intenționează să păstreze predarea în limba română pentru regiunile Cernăuți și Transcarpatia, și predarea în „moldovenească” pentru regiunea Odesa.

    Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei: Limba „moldovenească” este prevăzută în Carta Europeană a Limbilor Regionale sau Minoritare

    În răspunsul oferit CNRU, MAE de la Kiev susține că sintagma „limba minorității naționale moldovenești” este înscrisă în Legea Ucrainei privind ratificarea Cartei limbilor regionale sau limbilor minoritare.

    Este citat recensământul populației din Ucraina din anul 2001. „Pe teritoriul Ucrainei locuiau aproape 260 de mii de persoane aparținând minorității naționale moldovenești din Ucraina, și 70% dintre aceștia considerau moldoveneasca ca fiind limbă maternă”, scrie MAE, fără să excludă faptul că datele actuale ar putea fi total diferite de cele din trecut.

    Ca și în cazul Ministerului Educației, departamentul guvernamental de la Kiev responsabil pentru politica externă, susține că nu ține de competența directă a diplomaților ucraineni definirea existenței sau inexistenței unei limbi: „Propunerile prezentate în memoriul Dumneavoastră pot fi examinate în cadrul evenimentelor, desfășurate de Serviciul de Stat al Ucrainei privind Politicile Etnice și Libertatea Conștiinței, în contextul de optimizare a procesului de implementare a
    respectivelor regulamente ale Legii Ucrainei privind minoritățile (comunitățile) naționale din Ucraina”

    Nicio schimbare la Kiev după modificarea denumirii limbii de stat în Republica Moldova din „moldovenească” în română

    CNRU i-a solicitat Ucrainei după schimbarea sintagmei de „limbă moldovenească” cu limba română în Constituția Republicii Moldova să recunoască identitatea așa-zisei limbi „moldovenești” pe teritoriul Ucrainei cu limba română și să renunțe oficial la folosirea sintagmei sovietice, staliniste, ruso-imperiale de „limbă moldovenească” la
    nivel de stat și în spațiul public al Ucrainei în semn de respect pentru denumirea științifică oficială a limbii române ca limbă maternă a peste 400.000 de cetățeni ai Ucrainei, precum și față de limba de stat a celor două țări vecine și prietene cu Ucraina – România și Republica Moldova, aceasta fiind una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene.

    Deocamdată, răspunsurile oferite de Kiev nu indică nicio schimbare a abordării tradiționale a acestui subiect. Atât Ministerul de Externe, cât și cel al Educației susține că „limba moldovenească” este prezentă la nivelul actelor și normelor internaționale, ratificate de Ucraina, fiind citate și rezultatele recensământului din 2001.

    Ministerul Afacerilor Externe al României a cerut ca Ucraina să renunțe la sintagma „limba moldovenească”

    În aprilie a.c. Ministrul de Externe al României Bogdan Aurescu a cerut ca autoritățile ucrainene să renunțe la sintagma „limba moldovenească”, după ce limba română a devenit limba oficială în Republica Moldova, iar acest lucru a fost trecut inclusiv în Constituția țării. Aurescu a discutat acest subiect într-o convorbire telefonică cu omologul său ucrainean, Dmitro Kuleba.

    „Evocând demersurile recente ale Chișinăului de implementare a deciziilor Curții Constituționale din Republica Moldova privind denumirea corectă a limbii oficiale a acestui stat – limba română, Aurescu a reiterat solicitarea ca autoritățile ucrainene să adopte măsurile necesare pentru recunoașterea inexistenței așa-zisei „limbi moldovenești””, se arată într-un comunicat al MAE” . ( Autor ,Nicolae MARES (PhD) Scriitor – publicist, (fost diplomat).

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 14/06/2023 @ 8:31 pm | Răspunde

  4. ALLL !!!
    – În primul rând , mulțumesc doamnei SUZANA pentru pertinentul și la obiect COMENTARIU 🙂 dar și prietenului fidel GIAN PAOLO ( ” newwhitebear” pentru LIKE și urarea făcută ! 🙂
    – În al doilea rând ,mulțumesc persoanelor virtuale care au dat LIKE acestei postări ! 🙂
    – În al treilea rând , în ton cu TITLUL postului de față , postez opinia mea versus sintagma
    ” liderii PSD &PNL(PDL) se înțeleg între ei precum ȘOARECELE și PISICA ” !!! 🙂 😦 🙂

    După audierea și avizarea pe bandă rulantă a miniștrilor cabinetului CIOLACU

    neînțelegerile dintre PNL(PDL) și PSD , în loc să ÎNCETEZE , mai rău se ADÂNCESC !!! 😦 🙂 😦

    – Cine crede că în interiorul PNL(PDL) este deplină armonie 🙂
    înseamnă că este sub influența microbului numit beție !!! 🙂 🙂 🙂
    Pentru cei/cele căzuți sub influența nefastă a unui individ ce-și zice ” nascutpelistaneagra” ,
    prezint mai jos în TON cu TITLUL postului de față ,
    câteva STENOGRAME cu adevărat explozive din ședința de ieri a PNL(PDL) condus în ultimii ani de :
    Klaus Werner Johannis ,
    Ludovic Orban,
    Florin Cîțu ,
    iar acum , de Nicolae Ionel Ciucă care și-a DEMISIA fin funcția de premier în baza PROTOCOLULUI de colaborare dintre PNL(PDL)&PSD&UDMR încheiat în noiembrie 2021.

    1) Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL(PDL)-ist înfocat :
    ” Din păcate majoritatea deciziilor nu au fost luate aici. În teritoriu suntem întrebați și ce se întâmplă cu PNL.
    Suntem la un moment important pentru PNL, iar ca imagine, PNL e total nepregătit.
    Presa ne spune că nu știm ce vrem și ce nu vrem, ne strigă în față.
    S-au luat decizii numai în grupul restrâns, președinte, secretar general și prim-președinți, așa cum s-a propus și lista de miniștri”.

    2) Nicolae Ciucă , fost premier , acum președinte PNL(PDL) și președinte al Senatului României :
    ” Îmi asum responsabilitatea. Dacă puteți să faceți mai bine, feel free” !

    3) Lucian Bode:
    ” Trebuie să evităm ca la această rocadă să trimitem în guvern miniștrii irelevanți politic, am demobiliza filialele.
    Să evităm să lăsăm liderii PNL fără tribună executivă.
    MAI este foarte important: Ministerul Afacerilor Interne, dar și funcția de vicepremier sunt foarte importante.
    Dar cred că eu, Bode, putem onora aceste funcții.
    Cu PSD la anul, sau nu, să știm ce vrem.
    Cel mai rău lucru ar fi să fim indeciși, asta ar însemna dezastru”.

    4) Vasile Blaga , fost PDL-ist , înfocat băsist, acum , înfocat johannist :
    ” Nu poți să îți propui să iei la alegeri scor cu doi în față.
    Nu poți să fii copia PSD și să vrei să câștigi.
    Trebuie să fii original”.

    5) Theodor Stolojan, fost PDL-ist , înfocat băsist , acum PNL-ist , acum, înfocat johannist :
    ” Ce urmează va fi foarte dificil. Vom avea finanțele și primul lucru va fi modul în care se modifică proiectul de buget,
    cu tot ce s-a întâmplat și se întâmplă nu am nicio sugestie sau comentarii de făcut la cele două variante.
    Singura amărăciune pe care o am e că acest narcisist de la transporturi a venit cu o propunere și în urma acestei propuneri negocierea începea de la 0,
    nu poți să ieși 100% bucuros, nicio parte nu este mulțumită 100%”.

    6) Dan Vâlceanu, baron PNL-ist :
    ” Eu nu o să votez guvernul condus de Marcel Ciolacu!
    Nu pot vota un guvern condus de omul care a atacat cel mai tare PNL! Nu pot!”.

    Luând la cunoștință de amenințările aruncate în eter de cei care NU vor VOTA astăzi GUVERNUL PSD&PNL(PDL) condus de PSD-istul Marcel CIOLACU .
    Lucian Bode , fost vicepremier în cabinetul Ciucă , acum, vicepreședinte PNL(PDL) a spus cu subiect și predicat :
    ” Să fie clar, cine nu votează acest guvern va fi dat afară din partid”.

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 15/06/2023 @ 7:52 am | Răspunde

  5. una bella serata di giovedì Aliosa

    Apreciază

    Comentariu de newwhitebear — 15/06/2023 @ 10:49 pm | Răspunde

  6. ALLL !!!

    Ieri, 15 iunie, la 134 de ani de la ASASINAREA poetului MIHAI EMINESCU

    De la lume adunate , înapoi la lume date/169. 134 de ani de la asasinarea poetului național , MIHAI EMINESCU , ”Luceafărul” poeziei românești .

    411 senatori și deputați prezenți în sală , au VALIDAT cu 295 de voturi pentru și 95 de voturi împotrivă , INVESTIREA Guvernului PSD&PNL(PDL) condus de președintele PSD , Ion-Marcel CIOLACU !!! 🙂 🙂 🙂

    Despre CIRCUL circarilor de serviciu din Parlamentul României care s-a desfășurat cu TRANDAFIRI oferiți de CIRCARUL Ludovic Orban , ” ROATA NOROCULUI ” prezentată de un userist cu nume neromânesc ,secondat de un gargaragiu de la AUR , despre acuzațiile și inepțiile șefului AUR , ale șefului USR și ale CIRCĂRESEI cu carte de muncă , Diana Șoșoacă 😦 😦 😦
    sincer ,
    mi-e silă și lehamite să vorbesc !!! 🙂 🙂 🙂
    Ca urmare , las pe alții să se exprime ! 🙂

    https://www.news.ro/politic-intern/update-guvernul-ciolacu-primit-votul-investitura-parlamentului-ciuca-l-felicitat-noul-premier-ciolacu-plen-incerc-ma-ridic-nivelul-asteptarilor-parlamentarilor-romanilor-perioada-urmatoare-video-1922400015002023060621227356

    https://www.news.ro/politic-intern/kelemen-hunor-domnule-prim-ministru-desemnat-marcel-ciolacu-aveti-grija-de-pnl-sunteti-un-magician-politic-extrem-de-talentat-aveti-grija-sa-nu-se-trezeasca-daca-se-vor-trezi-va-vor-lasa-singuri-1922400515002023061421228000

    https://www.news.ro/politic-intern/update-alfred-simonis-presedinte-interimar-al-camerei-deputatilor-pana-in-toamna-dupa-demisia-lui-marcel-ciolacu-lucian-bode-pus-vicepresedinte-al-camerei-deputatilor-in-locul-lui-florin-roman-1922405615002023061021227753

    https://www.news.ro/social/protest-angajatilor-sistemul-sanitar-medicul-florin-chirculescu-timpul-programului-normal-lucru-ziua-primim-100-lei-ora-iar-dupa-incepem-garda-primim-40-lei-ora-facem-greva-incetam-contractul-garzi-1922404915002023061321227976

    https://www.news.ro/economic/grindeanu-desemnat-astazi-constructorul-tronson-autostrazii-sibiu-fagaras-contractul-valoare-1-77-miliarde-lei-tva-iar-perioada-construire-48-luni-1922404115282023061721228263

    Din lecturarea posturilor sus menționate , am reținut următoarele :

    – Kelemen Hunor , președintele formațiunii politice UDMR , ieșite de la guvernare cu voie sau fără de voie , a arătat românilor că poate fi și un bun actor ;
    – ipocritul de Florin Roman , fost PDL-ist ( băsist înverșunat) acum PNL-ist înfocat , a fost înlocuit la șefia Camerei Deputaților , mai exact , a fost aruncat la LADA de GUNOI a ISTORIEI :
    – în timp ce în parlament CIRCARII de serviciu se întreceau în a scoate pe gură tot felul de abjecții ,
    afară ,
    unii din sistemul sanitar PROTESTAU pentru a li se dea BANI ,
    iar alții ,semnau CONTRACTE BĂNOASE pentru tronsonul autostrăzii Sibiu-Făgăraș .

    Apreciază

    Comentariu de Aliosa — 16/06/2023 @ 8:19 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Mulțumesc WordPress.com/

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.