Alioşa ” File de Jurnal ”

27/08/2012

A 40-a ANIVERSAREA A ABSOLVIRII SCOLII MILITARE DE OFITERI DE GENIU !

Motto:
” Cine UITA, nu MERITA ” !
Nicolae Iorga .
” Cine CARTE are, PARTE are ” !
Din folclorul popular .
In toamna anului 1969 ne-am intalnit la SIBIU  54 de tineri  absolventi de  LICEU MILITARsi de LICEU CIVIL care urma sa infruntam impreuna timp de TREI ANI , greutatile SERVICIULUI MILITAR , dur pe vremea aceea, pentru a deveni CADRE MILITARE ACTIVE, in slujba PATRIEI si a POPORULUI !

Dupa 40 de ANI, cei in viata si care au dorit sa participe la REVEDEREA de 40 de ani, ne-am intalnit in la RAMNICU VALCEA  pentru a ne depana AMINTIRILE din perioada 1969-1972 si a ne destainui cele bune si rele infaptuite de NOI , de la ABSOLVIRE si pana la momentul intalnirii cum foarte bine spune poetul NECUNOSCUT mie ,
Mihai Horga

”  În metropola din care, am plecat pe-a vieţii cale,
Cetăţenii pe trotuare merg încet, păşind agale.
La costum şi la cravată, îmbrăcaţi de sărbătoare,
Trecătorii, cu mirare, se întreabă: „Cine-s oare?”

Este floarea cea vestită, toţi cu câte-o facultate,
Adunând de-atunci încoace șaptezeci de ani etate.
Hotărâţi să se-ntâlnească, cam în fiecare an,
Până când n-o mai rămâne decât unul… în final.

Am venit din toată ţara, unii chiar din larga lume,
La-ntâlnirea cu colegii, să ne ţinem iar de glume!
Am fost prieteni buni la şcoală, şi-aşa am rămas mereu,
Dorul de-a-i vedea la faţă ne apasă tot mai greu.

Pupături, strângeri de mână, glume, vorbe amicale,
Amintiri din tinereţe, când nu prea aveam parale,
Dar aveam o calitate: eram veseli, geniali,
Hotărâţi şi noi s-ajungem… ingineri sau… generali…

Ne uităm unii la alţii, ne-ntrebăm chiar cu mirare:
Cum a fost, măicuţă, oare, o atare transformare?
Am plecat cu toți-n viață, tineri, veseli şi frumoşi
Şi ne-ntoarcem în postura … cu par alb sau chelioşi.

După ani de trudă multă, am ajuns cum ne e scris,
Să acumulăm, fireşte, bogăţii de nedescris:
Pe la tâmple-avem argintul, aurul pus de dentist,
Plumb atârnă la picioare, pietre scumpe-n colecist…

La Snagov nu avem vile, nu avem nici şase case,
N-am făcut nimic pe pile, precum alții fără oase,
N-am avut şi n-avem firme, intrate în insolvenţă,
N-am intrat la puşcărie… niciunul din intendenţă!

Însă mergem înainte, nu ne dăm deloc bătuţi,
Căci avem umor şi farmec, chiar şi oarece bănuţi.
Şi acum, la vârsta-aceasta, ne mai ţinem de femei,
Să ne-ajute-a trece strada sau să nu cădem pe-alei.. ”    🙂   🙂   🙂

Lucrarea de fata am facut-o din proprie initiativa iar daca cineva ,fereasca Dumnezeu ,se simte ofensat ca i-am publicat IMAGINEA pe BLOGUL personal sa-mi spuna si-l scot din SlideShow-ul  mai jos  postat !!!  🙂  🙂  🙂

Postez spre ADUCERE  AMINTE noua, participantilor la cea de a 40-a aniversare a absolvirii SCOLII MILITARE de OFITERI de GENIU , promotia 1972  si urmasilor, urmasilor nostri, cele mai importante MOMENTE ale REVEDERII de 40 de ANI desfasurate in perioada 10-12 august anul de gratie 2012, urmatorul SlideShow :

Această prezentare necesită JavaScript.

In sala de conferinte a INSTITUTULUI MILITAR  DE GENIU din RAMNICU VALCEA ( multumesc pe aceasta cale conducerii institutului pentru ca ne-a  aprobat sa ne adunam acolo pentru CITIREA CATALOGULUI si nu numai … ) am zabovit mai multe ore si ne-am simtit parca la fel de TINERI ca in perioada 1969-1972 ! Acolo  noi ne-a adus aminte de multe dar nu-i timp sa insiruim toate cele spuse atunci de fiecare participant in parte . Un fapt  a iesit insa in evidenta : timp de trei ani, profesorii si comandantii prezenti la intalnire, ne-au ajutat si  indrumat  ca  sa ne  instruim impreuna in tainele descifrarii si insusirii cunostintelor militare generale si de specialitate ale ARMEI GENIU, indispensabila trupelor atat in timp de pace cat si in timp de razboi.

(   Dupa ABSOLVIREA Scolii Militare de Ofiteri Activi ” Nicolae Balcescu ” din SIBIU ,am CERUT si bineinteles mi s-a ACORDAT sa MUNCESC in Regimentul 2 Pontonieri ” Eftimie Croitoru” de pe malul DUNARII batrane pe care o „IUBEAM”  din toata INIMA de tanar LOCOTENENT  000-Locotent la 22 de ani !!! de-la-lori-din-toata-inima

Am NAVIGAT pe DUNARE toata cariera militara de la Portile de Fier la varsarea EI in Marea cea Mare ! 🙂  Am iubit-o si respectat-o pana la ULTIMA APLICATIE ” Blue Danube ” 2000  cand, in calitate de Sef al Punctului de Trecere ( POD de PONTOANE intins pe DUNARE la Exercitiul Tacto=ico-Operativ multinational in vederea ADERARII la NATO ) am INOTAT pentru ULTIMA data ca OFIRET  ACTIV . )

Revenind la EVENIMENTUL ANIVERSAR,  nu a fost usor deloc iar cea mai buna dovada este faptul ca DOI dintre cei 54 de admisi, nemaiputand tine pasul cu ceilalti, au RENUNTAT de a mai deveni OFITERI ! Din respect pentru INTIMITATEA lor, nu le voi da numele  ci voi specific doar faptul  ca amandoi flacaii au facut parte din acelasi PLUTON  cu mine, pluton comandat in acea vreme de tanarul  locotenent  MOCOFAN CONSTANTIN un oltean exigent si foarte ambitios,  promovat la SCOALA MILITARA de la un regiment de infanterie si care, pe parcursul celor trei ani   de instructie ”  a scos untul din noi” dar in acelasi timp ne-a calit zdravan pentru greutatile ce urma sa le intampinam in cariera noastra militara  . Indiferent de ce vor spune unii dintre fostii colegi, eu l-am ” COPIAT ” in privinta EXIGENTEI si astfel, ca si el la vremea respectiva, si EU am fost injurat de oportunisti, lenesi si turnatori !!! La o discutie intre felurile de mancare servite de o blonda ospatarita , l-am intrebat pe fostul comandant de pluton de ce l-a NUMIT in ANUL DOI pe elevul ” X ” comandant de grupa atata timp cat erau ELEVI mult mai bine pregatiti intelectual si cu o experienta in actul de comanda mult mai vasta decat el . Raspunsul dat de col(r) MOCOFAN CONSTANTIN fostul cdt.de pluton in anii 1969-1972, a fost pe atat de sincer dar si tare hazliu spunand :

– l-am numit pe ” X ” deoarece ” CANTA BINE LA ACORDEON ” ( a se citi TURNA BINE COLEGII …. )
raspuns care a provocat un ras puternic, general si foarte molipsitor !!!  Iar aducerile aminte despre CUM A FOST in urma cu 40 de ani au stat la baza intregii PETRECERI !

Si astfel,in august 1972 am ABSOLVIT SCOALA MILITARA de OFITERI de GENIU , 52 de tineri cu ganduri si ambitii mari, tineri care am fost REPARTIZATI in toata TARA, acolo unde erau LIBERE functiile de GENISTI comandanti de PLUTOANE !

Eu ,am solicitat sa fiu repartizat la Regimentul 2 Pontonieri ” EFTIMIE CROITORU ” unitate numai de genisti si unde erau mai multe posibilitati de promovare …. Dorinta mi-a fost indeplinita si astfel in perioada 1972( absolvirea )-2001 ( trecerea in rezerva ) cu doar doua exceptii ( 1982-1984 mutat la UM 01687 Medgidia ca OFITER 1  cu aprovizionarea tehnico-materiala pentru BAZA de REPARATII UTILAJE GENIU de la CANAL DUNARE MAREA NEAGRA ) si ( 1985-1987 student la ACADEMIA MILITARA de la BUCURESTI ),am lucrat numai la PONTONIERI pe fluviul DUNAREA si OLT,indeplinind pe rand toate functiile de COMANDA si STAT MAJOR de la COMANDANT PLUTON la COMANDANT BATALION , de la SEF DE STAT MAJOR DE BATALION la LOCTIITOR AL CDT.R .si chiar si OFITER CU PREGATIREA FIZICA ( 1077-1979).
Redau mai jos TABELELE cu ABSOLVENTII SCOALII  MILITARE  de OFITERI,
arma GENIU, promotia 1969-1972 ,pe PLUTOANE ,
fara a le mai specifica GRADUL caci toti am primit la ABSOLVIRE gradul de LOCOTENENT si cu precizarea ca in dreptul celor care au DECEDAT intre timp, am specificat acest dureros fapt din dorinta de a nu-i mai repeta in alt loc ( DUMNEZEU sa-i odihneasca pe cei plecati prea devreme dintre noi  Plutonul comandat la acea vreme de locotenentul  MOCOFANCONSTANTIN , azi COLONEL !
1.Anghel Ion
2.Banica Ion
3.Bodescu Vasile
4.Cioaca Cezar
5.Costiniuc Vasile
6.Darie Marcel
7.Gica Constantin
8.Grasu Ion ( decedat )
9.Irimia Ion
10.Lavric Teofil
11.Man Petru
12.Mosneagu Vasile ( decedat )
13.Mucoi Mihail
14.Neagu Viorel
15.Onofrei Gheorghe ( decedat )
16.Panait Tudor
17.POPOVICI ALEXANDRU
18.Roman Dumitru
19.Ronai Adrian
20.Secu Gheorghe
21.Stanila Gheorghe
22.Schiopu  Ilie
23.Tescu Vasile
24.Vezeteu Neculai
25.Vica Teodor

Plutonul comandat la acea vreme de lt.maj.GUMINSKI TRAIAN :
1.Adam Ion
2.Botescu Aurel ( decedat)
3.Botis Alexandru
4.Bulaiasa Iont)( decedat )
5.Campanu Constantin
6.Costache Dumitru
7.Costache Ion ( decedat)
8.Craciun  Titi
9.Cretu Cristian
10.Donovici Alexandru
11.Filip Ion ( decedat)
12.Grigorescu Dan
13.Gutu Aurel
14.Maftei Ilie
15.Mihalache Petre
16.Militaru Ioan
17.Nicola Tudor
18.Oprea Ioan
19.Popescu Aristica
20.Popescu Gheorghe( decedat)
21.Putinica Eugen
22.Roman Ion
23.Rusu Dimitrie
24.Somesan Dan
25.Spiridon Octavian
26.Stanciu Nicu
27.Spanu Marian ( decedat )
28.Vulpe Mircea .

Amandoua PLUTOANELE au format O COMPANIE ELEVI GENIU  condusa la acea vreme de maior CONSTANTIN STEFAN.
Comandantul BATALIONULUI GENIU CONSTRUCTII CAI FERATE la  acea vreme era lt.col.TANASE CONSTANTIN .

Daca facem un simplu calcul , putem preciza urmatoarele :

– au inceput SCOALA de OFITERI 54 de tineri si au absolvit-o 53 de barbati ( unul s-a retras pe parcurs)
– intre timp au decedat noua absolventi ;
– la ceas aniversar erau in viata 43 de OFITERI PENSIONARI;
– au participat la ANIVERSARE 29 de tineri pensionari !!!
– ceilalti NU au participat din motive doar de ei stiute …………….

REVEDEREA dupa 40 de ani din perioada 10-12 august 2012  nu ar fi fost posibila fara munca extraordinara a unui colectiv inimos de fosti colegi  pe care-i nominalizez asa cum am constatat eu ca au muncit pentru ca totul sa fie OK: SECU GHEORGHE,ROMAN DUMITRU, GICA ION, COSTACHE MIRCEA, STANCIU MICU si MILITARU ION . In numele participantilor, multumim prieteni !

Dintre fostii comandanti au participat Col(r) MOCOFAN CONSTANTIN , cdt.Pl.2; Col(r) GUMINSKI TRAIAN , cdt.Pl.1; Col(r) CONSTANTIN STEFAN , cdt.Cp.elevi; G-ral(r ) TANASE CONSTANTIN , cdt.B.Geniu si C-tii Cai Ferate .Va multumim stimati fosti comandanti si va asteptam si la urmatoarea  intalnire de la SIBIU !

A fost o REVEDERE EMOTIONANTAPrimii trei din fata - inimosul si explozivul Aliosa, Adrian Ronai si Tudor Panait iar etapele ei se pot usor constata daca se urmareste cu atentie SlideShow-ul  de mai sus si in care am postat doar o parte din imaginile surprinse in timpul activitatilor desfasurate pe parcursul celor trei zile. S-a stabilit ca urmatoarea intalnire sa aiba loc la SIBIU…..Pana atunci insa, sa fim sanatosi si  sa ne bucuram de VIATA  ! Astept din partea PARTICIPANTILOR la cea de-a 40 ANIVERSARE , noi marturii de felul cum s-au simtit iar de la distinsele vizitatoare si distinsii vizitatori prieteni ai modestului meu blog COMENTARII cat cuprinde !

Am onoarea sa va salut !

Col(r)  Alexandru Popovici.

Reclame

53 comentarii »

 1. @ ALL !!!

  Ieri dupa publicarea articolului de fata, am EXPEDIAT( fara sa-mi fi impus cineva … )
  tuturor colegilor care mi-au dat adresa de E-MAIL,
  cateva zeci de FOTOGRAFII cu imagini de la cele mai inmportante momente ale ANIVERSARII a 40 de ani de la
  absolvirea SCOLII MILITARE DE OFITERI DE GENIU , promotia 1972 .
  Daca doriti sa le vedeti si domniile voastre, puteti viziona cu rabdare SlideShow-ul de mai sus !
  Vizionare placuta !
  Sa dea DOMNUL sa aveti si domniile voastre parte de o asemenea ANIVERSARE cum am avut noi, cei 29 de absolventi
  promotia 1972 alaturi de fostii comandanti de plutoane, companie si batalion !!!

  Cu stima si respect,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/08/2012 @ 7:27 am | Răspunde

 2. @ De la Col (r) SECU GHEORGHE creierul si motorul ORGANIZARII INTALNIRII de 40 de ani,
  am primit via Yahoo! Mail, urmatorul mesaj ce-l postez spre aducere aminte :

  ” Sandule,

  Multumesc mult pentru fotografiile transmise de la Rm.Valcea.
  Ai facut o treaba f.buna si apreciez gestul tau.
  Sunt destul de reusite si ai prins momentele cele mai importante.
  Acestea sunt cu adevarat unele dintre amintirile care ne raman de la
  aceasta intalnire.

  Cu stima,

  Gica SECU ” .

  Comentariu de Aliosa — 28/08/2012 @ 7:31 am | Răspunde

 3. @ Gicule,
  Salut colega !
  Si eu iti multumesc pentru tot ce-ai facut pentru a ne REANTALNI dupa 40 de ani dar si pentru
  cuvintele ce mi le-ai adresat !
  Comentariile la cele spuse de tine, le las pe seama colegilor nostri care au participat .
  Ai pus punctul pe ” I ” !!!
  Doar FOTOGRAFIILE , adica ALBUMUL FOTO raman sigure amintiri odata cu trecerea timpului…..

  ALBUMUL FOTO :
  Vorbele zboara usor
  Bibelourile se sparg
  Totul este trecator
  Doar ALBUMU-i un catarg !

  EL, mentine AMINTIREA
  Ducand-o mai departe
  Insotind si povestirea
  Cu aspecte si cu fapte .

  PROMISIUNILE se UITA
  CUVINTELE se RASTALMACESC
  VOCEA devine pierduta
  Iar OCHII nu mai stralucesc.

  ALBUMUL insa DAINUIESTE
  Daca-i bine conservat.
  ALBUMUL viata insoteste
  Scotand-o din anonimat.

  VIATA se stinge incet
  INIMA bate mai greu
  TOTUL devine incert
  Si regretele curg mereu.

  Doar ALBUMUL ramane intact
  DAINUIND peste VEACURI
  Si cu ALBUMUL faci pact
  Uitand de necazuri si fleacuri !!!

  Sanatate prietene si sa ne REVEDEM cu bine si la anul care vine la a 41-a ANIVERSARE,la SIBIU acolo unde de fapt am urmat si absolvit scoala militara !
  Asa sa ne ajute DUMNEZEU !
  Cu prietenie,
  Sandu.

  Comentariu de Aliosa — 28/08/2012 @ 8:22 am | Răspunde

 4. @ Almanahe,
  Buna ziua !
  Multumesc pentru vizita si like !
  O zi frumoasa !
  Cu stima,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/08/2012 @ 1:16 pm | Răspunde

 5. @ Oanaclara,
  Buna ziua !
  Multumesc pentru vizita si like !
  O zi frumoasa !
  Cu stima,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/08/2012 @ 1:18 pm | Răspunde

 6. @ ALL !!!

  Va ofer RETETA unei BAUTURI MIRACULOASE !
  Incercarea, moarte n-are !
  Eu am incercat si n-am murit !

  Ai nevoie de un cartof, un morcov şi un mar care se combină împreună pentru a face suc!

  Se spală cele de mai sus, fară a le curăţa se taie bucăţi se pun în storcătorul de fructe şi imediat beţi suc. Puteti adăuga lamaie pentru gust mai racoritor.

  Aceasta bautură miracol va fi eficientă pentru următoarele maladii:

  1. Prevenirea dezvoltării celulelor canceroase – impiedică creşterea celulelor canceroase.

  2. Poate vindeca ulcerul, de asemenea poate preveni afectiunile grave la ficat, rinichi şi pancreas.

  3. Consolidare pulmonara, previne atacurile de cord si hipertensiunea arterială.

  4. Consolidare a sistemului imunitar

  5. Bună pentru vedere, elimină ochii roşii şi obosiţi sau uscaţi

  6. Ajutor pentru a elimina durerea cauzată de munca fizică, dureri musculare

  7. Detoxifiază, ajută tranzitul intestinal, elimină constipaţia. Prin urmare, va face o piele sanatoasă si un aspect mai radiant. Foarte eficient în acnee.

  8. Îmbunătăţeste respiraţia urât mirositoare din cauza indigestiei, infecţiilor la nivelul gâtului.

  9. Reduce durerile menstruale

  10. Ajuta la coborarea temperaturii in cazul puseurilor severe de febra.

  Nu există absolut nici un efect secundar.
  Foarte hrănitor şi se absoarbe uşor!
  Foarte eficient în cazul în care aveţi nevoie sa pierdeti în greutate.
  Veţi observa îmbunătăţirea sistemul imunitar după consumarea zilnic timp de 2 sãptămâni.
  Vă rog sa beti sucul imediat din storcător pentru cel mai bun efect.

  CÂND se bea:

  Se bea dimineaţa pe stomacul gol! Dupa o oră se poate lua micul dejun.
  Pentru rezultate rapide beţi de 2 ori pe zi, dimineaţa şi înainte de ora 17.

  Pofta buna !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 28/08/2012 @ 7:12 pm | Răspunde

 7. @ ALL !!!

  „Scrisoare către Nicolae Ceauşescu
  Autor: Col. (r) Nicolae Dărăbanţ
  Fost „ Iubite şi Stimate”
  Care azi te odihneşti
  Între patru scânduri late,
  Pentru faptele-ţi prosteşti,

  Află de la subsemnatul,
  Că la noi e la putere
  Fratele lui Necuratul,
  Mincinos, dar cu avere.

  Mulţi ne amintim de tine,
  Mulţi regretă timpul tău,
  Sunt puţini care-o duc bine,
  Cei mai mulţi o ducem rău.

  Azi sunt mai puţini atei,
  Cei mai mulţi sunt credincioşi,
  Dar să nu te-ncrezi în ei
  Căci sunt cei mai furăcioşi.

  Aşa au făcut avere
  Şi-au ajuns „să ne conducă”,
  Ei au butoiul cu miere,
  Iar poporul se usucă.

  Au distrus economia,
  Toată ţara e vândută,
  Ţara noastră, ROMÂNIA,
  A fost dată… pe valută.

  Astăzi carte nu se face,
  Se dau diplome pe bani,
  Ţara ca să aibă pace,
  Se închină la duşmani.

  Tinerii, peste hotare
  Au plecat, pentru o pâine,
  Vor pleca-n continuare,
  Nu ştim câţi vor mai rămâne.

  Rămân cei ce au pereche,
  Dar şi „ucenicele”,
  Ei au sârmă în ureche,
  Ele… doar buricele.

  Îndeletniciri şi modă,
  Sigur, nu de înţelepţi,
  Unde eşti Tu, Ţepeş Vodă,
  Să-i pui sus… şi să-i „îndrepţi”!

  Sursa: Yahoo ! Mail.

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 29/08/2012 @ 7:09 am | Răspunde

 8. @ AL !!!
  Astazi 30 august este ZIUA SFINTILOR IERARHI
  ALEXANDRU,
  IOAN
  si
  PAVEL cel NOU,
  PATRIARHII CONSTANTINUPOLULUI !
  Un sincer si calduros LA MULTI ANI celor ce poarta numele de

  ALEXANDRU, IOAN si PAVEL !!!

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/08/2012 @ 6:17 am | Răspunde

 9. @ Marspoet,
  Buna ziua !
  Bine ai venit pe modestul meu blog !
  Ma bucur sincer si sper din toata inima sa ne vizitam si pe viitor si chiar sa dialogam !
  Am trecut in fuga pe la tine si ceea ce am vazut si citit pe blogul tau , mi-a placut !
  Voi mai trece !
  Multumesc pentru vizita si like !
  O zi buna !
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 30/08/2012 @ 9:30 am | Răspunde

 10. LA MULTI ANI DE ZIUA ONOMASTICA !
  Multumesc mult pentru pozele trimise .
  Majoritatea sunt demne de un album pe cinste.
  A fost o intalnire superba, chiar daca vremea nu a fost tocmai favorabila.
  Eu sunt foarte bucuros ca am reusit sa ne vedem
  si multumesc si pe aceasta cale grupului de initiativa si celui de executie.
  In alta ordine de idei, voi fi un vizitator fidel al „istetului” tau blog.
  Cu o colegiala si prieteneasca strangere de mana,

  Adrian Ronai

  Comentariu de Adrian Ronai — 30/08/2012 @ 9:44 pm | Răspunde

  • @ Adi,
   Buna seara prietene !
   Comentariul tau mi-a produs o mai mare bucurie decat victoria echipei mele de suflet STEAUA BUCURESTI
   in Europa League in compania echipei EKRANAS cu categoricul scor de 3-0
   ceea ce a facut ca ROS-ALBASTRI ,sa se CALIFICE
   pentru a NOUA OARA CONSECUTIV in grupele UEFA ,
   performanta ce NU A ATINS-O NICI O ALTA ECHIPA romaneasca pana acum !!!
   Cu putin NOROC maine la TRAGEREA la SORTI a componentei GRUPELOR E.L.,
   cu o mai buna organizare a jocului, cu o mai mare daruire si lupta sportiva pe terenul de joc atat
   acasa cat si in deplasare,
   STEAUA
   poate prinde PRIMAVARA EUROPEANA !!!
   Si cand afirm ca mi-ai produs o mai mare bucurie , ma refer la faptul ca m-ai felicitat de ziua onomastica,
   ti-au placut fotografiile si, promisiunea de a-mi vizita blogul !
   Iti multumesc pentru cele afirmate si gandite si o sa ma straduiesc ca sa nu te dezamagesc ( ma refer la BLOG ) .
   Toate cele bune intregii familii !
   Cu prietenie,
   Alexandru Popovici ( Aliosa ).

   Comentariu de Aliosa — 30/08/2012 @ 10:17 pm

 11. @ De la Gica Secu,
  via Yahoo ! Mail.:

  ” Sa traiesti in fericire si bucurii nenumnarate
  Sfinte ALEXANDRE,
  sa-ti dea Dumnezeu multa
  sanatate si prosperitate.

  Toate cele bune ,

  Gica SECU „.

  Comentariu de Aliosa — 30/08/2012 @ 9:56 pm | Răspunde

  • @ Multumesc Gicule !
   Si tie la fel: sanatate, prosperitate si bucurii !
   Cu prietenie,
   Sandu .

   Comentariu de Aliosa — 30/08/2012 @ 9:58 pm

 12. @ ALL !!!
  Pentru SOTIILE cadrelor militare participante la REVEDEREA de 40 de ani
  de la ABSOLVIREA ȘCOLII MILITARE DE OFITERI ACTIVI . Arma GENIU ,
  o superbă MELODIE,
  cântată de o PĂSĂRICĂ într-o COLIVEI ! 🙂

  Auditie placuta ! 🙂
  Cu stima si respect,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 31/08/2012 @ 8:28 am | Răspunde

 13. @ ALL !!!

  ” Congresul Internaţionalei Socialiste – Victor Ponta, ales vicepreşedinte
  by Corina Cretu

  Mă aflu, încă, la Cape Town, unde am participat, în aceste zile, împreună cu premierul Victor Ponta, la cel de-al XXIV-lea Congres al Internaționalei Socialiste, reuniune care a prilejuit un foarte interesant și intens schimb de opinii cu reprezentanți ai partidelor socialiste din întreaga lume.

  Ieri, au avut loc alegeri pentru conducerea acestui for, liderul PSD fiind ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste. Atât această opțiune a delegaților la Congres, cât și referirile la România din rezoluția ce a fost adoptată demonstrează recunoașterea și solidaritatea de care se bucură, în rândul Stângii progresiste, PSD și politicile aplicate de Guvernul Ponta. Sunt expresii ale încrederii acordate PSD și liderului său, în calitate de vectori ai promovării valorilor social-democrate într-o regiune în care zeci de milioane de cetățeni au plătit, în ultimele două decenii, un tribut imens din punct de vedere social, de-a lungul tranziției și crizei economice.

  Rezoluția adoptată de Congres exprimă susținerea pentru viziunea promovată la guvernare de PSD, viziune opusă austerității și care armonizează grija pentru rigoare bugetară cu necesitatea protecției sociale. Rezoluţia Congresului Internaţionalei Socialiste încurajează continuarea eforturilor de consolidare a instituţiilor democratice în România, inclusiv în cadrul preconizatei reforme constituţionale.

  De asemenea, întâlnirile bilaterale din aceste zile ale premierului Victor Ponta cu liderii Internaționalei Socialiste, George Papandreou și Luis Ayala, cu aceia ai Socialiștilor Europeni, Serghei Stanișev și Hannes Swoboda, cu numeroși reprezentanți ai partidelor social-democrate, reuniți la Cape Town, au evidențiat suportul față de strategia de remediere a efectelor austerității și de stimulare a creșterii și creării de locuri de muncă, inițiată de Guvernul României. Primul-ministru român a avut întâlniri și cu premierul belgian Elio di Rupo, cu liderii partidelor socialiste din Ungaria și Albania, Atilla Mesterhazy, respectiv Edi Rama, precum și cu vicepreședintele Africii de Sud, Kgalema Motlanthe.

  Congresul Internaţionalei Socialiste, care are loc o dată la patru ani, s-a desfăşurat, în această săptămână, pentru prima dată pe continentul african, fiind organizat la Cape Town, de Congresul Național African, partid de stânga ce guvernează Africa de Sud de la instituirea democraţiei multirasiale în această ţară, în 1994.”

  Sursa: http://corinacretu.wordpress.com/2012/08/31/

  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 31/08/2012 @ 4:59 pm | Răspunde

  • @ Buna ziua Corina,
   Felicitari premierului VICTOR PONTA pentru onoarea de a fi fost ales VICEPRESEDINTE al INTERNATIONALEI SOCIALISTE !
   Felicitari si domniei voastre pentru rapiditatea cu care ne-ai adus la cunostinta vestea.
   De unde se vede ca liderul PSD , partid de stanga, este bine vazut pe plan mondial in sanul miscarii de STANGA !
   Cu stima si respect,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 31/08/2012 @ 5:09 pm

 14. @ ALL !!!
  Ieri ( 01 sept.2012) am fost sa-l ajut pe cuscru LA CULES STRUGURII !
  Ajuns acasa, dupa un DUS reconfortant, am adormit ca un prunc iar somnul lung si odihnitor, mi-a redat din nou vigoarea ce ma stapaneste zi de zi . Astazi dimineata am deschis LAPTOPUL sa-mi citesc mesajele si-apoi, sa-mi vizitez prietenii si prietenele din blogosfera. Pe un ” Blogul omului frumos ” am gasit un VIDEOCLIP cu Parintele BARTOLOMEU VALERIU ANANIA ( 2009 ) iar cele CITITE si AUZITE acolo m-au impresionat atat de mult incat am hotarat sa postez acel minunat videoclip carte de aleasa pilduire si inalte invataminte pentru a fi mai aproape de sufletul si inima mea. Caci, scuzata fie-mi modestia, SPUSELE si GANDURILE parinteleui ANANIA , sunt aidoma alor mele ….Domniile voastre, ca sa va convingeti de PILDUITOARELE ganduri expuse cu un calm desavarsit in videoclipul de mai jos,nu aveti decat o singura solutie : rabdarea de a viziona intregul VIDEOCLIP !
  Auditie placuta !

  Multumesc Cammely !
  O duminica frumoasa !
  Cu stima si respect,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 02/09/2012 @ 6:54 am | Răspunde

  • Chiar ma intrebam daca sa scriu in text cuvantul de invatatura al mitropolitului Bartolomeu, sau sa las videoclipul, pt ca nu stiu daca cineva il va si asculta, dar cine nu asculta nici nu citeste, asa ca am preferat sa las vocea vrednicului de pomenire Bartolomeu.
   Ma bucur ca sunt oameni care au si urechi sa auda si sa se lase patrunsi de cuvantul Sf Evanghelii.
   Doamne ajuta!
   Felicitari pt cei 40 de ani de la absolvire si Dumnezeu sa-i odihneasca pe colegii si profesorii tai ce nu mai sunt printre noi si sa-i pomeneasca pe fiecare dupa numele lor!
   Sanatate si numai bucurii !

   Comentariu de cammely — 02/09/2012 @ 12:00 pm

  • @ Cammely,
   Buna ziua !
   Multumesc pentru vizita, comentariu si like !
   Intotdeauna mi-au placut cuvintele de INVATATURA ale OAMENILOR INVATATI !
   Multumesc pentru frumoasele cuvinte adresate !
   Acum, articolul despre a 40-a ANIVERSARE a ABSOLVIRII SCOLII MILITARE de OFITERI de GENIU este mai bogat si mai plin de invataminte si asta, datorita domniei tale si invataturilor mitropolitului BARTOLOMEU !
   Sanatate si numai bucurii si domniei tale !
   Cu toata stima,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 02/09/2012 @ 2:32 pm

  • Servus, Aliosa.
   Hai ca eu fiind femeie trebuia sa iti propun intai sa scapam de aceste forme de politete gen „domniei tale”, asa ca ia-ma mai amical si spune-mi simplu” ţie cammely”, sau Maria cum doresti, incearca te rog, stiu ca ti-e greu, dar altfel voi considera ca nu ma simti printre cei apropiati 😆
   Macar aici in lumea virtuala dorim sa fim simpli prieteni cu gandurile si trairile lor , suflet langa suflet

   Comentariu de cammely — 03/09/2012 @ 8:33 am

  • @ Servus Cammely,
   De acord cu propunerea facuta !
   Acum chiar ca sunt linistit !
   Macar la acest capitol SA FACEM CE DORIM caci la multe alte capitole ale
   VIETII NOASTRE, din pacate, dicteaza altii cu interesle lor meschine si de grup .
   Daca DREPTUL de a VOTA ni s-a luat, macar OPTIUNEA de adresare unul -altuia
   SA NE RAMANA !!!
   Multumesc pentru propunere !
   Multumesc pentru vizita si comentariu !
   O saptamana frumoasa !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 03/09/2012 @ 11:16 am

  • Multumesc Aliosa!
   Noapte buna si daca doresti poti sa treci pe la mine sa asculti vocile serafice ale maicutelor cantand pricesne si sa citesti cateva ganduri despre prietenie.

   Comentariu de cammely — 03/09/2012 @ 10:37 pm

  • @ Cammely,
   Buna dimineata !
   Aseara n-am trecut ca am avut niste probleme de rezolvat pana mai tarziu.
   Sigur voi trece pe la tine !
   Pe blogul tau gasesc linistea sufleteasca de care am nevoie,
   blogul tau este pentru mine ca OAZA de VERDEATA cu o mica fantanita in mijlocul DESERTULUI aducator de seceta si o SETE cumplita de apa !
   Si chiar daca nu ma invitai, eu tot treceam.
   Imi place sa ascult corul maicutelor , imi place sa discut cu ele.
   Cand in vara am vizitat manastirile din judetul NEAMT,toate maicutele pe care le-am interpelat mi-au vorbit frumos si raspuns la toate intrebarile vs. de manastirea respectiva si cele bisericesti.
   O zi frumoasa !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 04/09/2012 @ 8:22 am

 15. @ Samsara,
  Buna ziua !
  Multumesc pentru vizita si like !
  O duminica cat mai frumoasa !
  Cu stima,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 02/09/2012 @ 2:33 pm | Răspunde

 16. Felicitari!

  Comentariu de Popateapa — 02/09/2012 @ 4:19 pm | Răspunde

  • @ Popica,
   Buna dimineata prietene !
   Multumesc pentru vizita, FELICITARI si like !
   O saptamana fructuoasa !
   Cu prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 03/09/2012 @ 7:17 am

 17. […] leapşa prietenilor mei : Teodora Marinescu, Sibilla, Alioşa Popovici, Anca Giurgiu, Călin, Ela Roseni, Pensionarul, Ionuţ Iancu, Ionuţ Pavel, Gabriela, Madi şi […]

  Pingback de Leapșa pe bloguri: Cine te inspiră?- Bravo Marius « Popateapa's Blog — 02/09/2012 @ 4:38 pm | Răspunde

  • @ Buna dimineata Popica !
   Pe mine ” ma inspira ” in alegerea TEMELOR de postat pe BLOG,
   actiunile pe care le intreprind, evenimentele la care particip, locurile pe care le vizitez, sentimentele pe care le traiesc si oamenii pe care ii intalnesc in drumetiile mele practice si virtuale !
   In rest, fiecare face cum vrea iar eu fac ceea ce stiu ca-i mai bine :
   la o vizita ( like ) pe blog raspund cu o vizita ( like ), la un comentariu raspund cu un comentariu iar la ” bun simt ” raspund cu si mai mult ” bun simt ” !!!
   O saptamana perfecta si mult succes !
   Cu prietenie,
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 03/09/2012 @ 7:34 am

 18. @ ALL !!!
  Pentru toti participantii la MAREA ANIVERSARE si
  pentru distinsele DOAMNE si distinsii DOMNI care au vizitat si comentat acest post:

  Auditie si vizionare placuta !

  Cu stima si respect,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 03/09/2012 @ 7:19 am | Răspunde

  • Multumim, antrenanta melodia! 🙂
   O zi frumoasa!

   Comentariu de cammely — 03/09/2012 @ 8:57 am

  • Si eu iti multumesc pentru ca ai ascultat-o !
   O saptamana minunata !
   Aliosa.

   Comentariu de Aliosa — 03/09/2012 @ 11:18 am

 19. @ ALL !!!

  „Toamna tuturor riscurilor

  by Corina Cretu

  O stare de spirit negativa domina Europa, dupa acalmia estivala a pietelor, stare care se resimte si in plan politic, inclusiv la Parlamentul European, la reluarea activitatii in aceasta saptamana. Exista temeri majore in legatura cu posibilitatea unui „septembrie negru” pentru Zona Euro, fapt care ar avea consecinte directe nu doar asupra uniunii monetare, ci a intregii Uniuni Europene. Iar aceste ingrijorari privesc nu doar componenta economica a crizei, ci, tot mai mult, aspectele decizionale si implicatiile politice. Pentru ca modul in care Bruxelles-ul si unele cancelarii occidentale inteleg sa-si impuna viziunea, economica sau politica, deranjeaza tot mai mult si nu numai intr-o Romanie antrenata, in premiera, intr-o spirala legitima, dar ingrijoratoare, a euroscepticismului.

  In aceste zile, troica FMI – Banca Mondiala – Comisia Europeana decide daca va acorda o noua transa de imprumut Greciei, in conditiile in care guvernul grec incearca sa obtina o amanare de doi ani pentru aplicarea conditiilor dure de austeritate impuse de creditorii externi. Este cunoscuta, insa, intransigenta Germaniei privind indeplinirea obligatiilor de catre guvernul Samaras. Intre timp, au fost facute publice diverse scenarii privind posibila iesire a Greciei din Zona Euro si riscurile aferente. Economistul-sef al BERD a avertizat ca intoarcerea la drahma ar provoca un risc major de colaps financiar in sud-estul Europei, iar unele analize atentioneaza ca economia Romaniei este printre cele mai vulnerabile din regiune, din cauza legaturilor financiare stranse si a schimburilor comerciale bilaterale.

  Joi, Banca Centrala Europeana va hotari daca va interveni pe piata datoriilor suverane si va cumpara obligatiuni spaniole si italiene, pentru a slabi presiunea pietelor si a reduce costurile de finantare ale celor doua tari, care se clatina tot mai tare, in special dupa retrogradarea Cataloniei – cea mai indatorata regiune spaniola, al carei rating a ajuns in categoria nerecomandata investitorilor, dupa ce a cerut, saptamana trecuta, guvernului central un ajutor financiar de 5 miliarde de euro.

  Urmeaza, saptamana viitoare, verdictul decisiv al Curtii Constitutionale germane privind Mecanismul European de Stabilitate, fondul de urgenta permanent al Europei. In aceeași zi, 12 septembrie, vor avea loc alegeri parlamentare anticipate in Olanda, a caror mare favorita este stânga radicala, eurosceptica. Exista posibilitatea ca Merkel sa-si piardă unul din cei mai importanți aliați in impunerea austerității, in condițiile in care socialiștii vor sa organizeze un referendum privind pactul fiscal – acord nesemnat inca de Olanda. E îngrijorător faptul ca intențiile de vot însumate pentru extremele eurosceptice, stânga si dreapta, ajung la circa 54% in Olanda. O tendința deloc izolată in UE, dimpotrivă…

  Spre finalul lunii, președintele francez Francois Hollande e așteptat sa prezinte bugetul pe 2013, care, in condițiile unei prognoze de creștere economica mai mica decât se anticipase, va implica diminuarea unor cheltuieli si posibila majorare a impozitelor. Ceea ce poate duce la o nuanțare a poziției Franței in planul acțiunilor europene anti-criza.

  Comisia Europeana urmează sa lanseze proiectul Mecanismului de Supraveghere Unică a Băncilor, văzut ca o etapa in crearea unei uniuni bancare. Potrivit planului, care ar urma sa fie adoptat de Consiliul European din 18-19 octombrie, autoritățile naționale din Zona Euro isi vor transfera la nivel european competentele de supraveghere si de restructurare bancara. Ar fi un pas înainte spre aprofundarea uniunii economice si monetare, cu Banca Centrala Europeana in postura de motor al acestui proces de integrare. Si asta, intr-un context in care dezbaterile privind necesitatea transferului de suveranitate si șansele unui viitor federal european sunt tot mai aprinse…

  Este o succesiune de decizii cu influență sporită asupra evoluției Uniunii Europene, inclusiv a periferiei sale. Care periferie nu se limitează doar la noile state membre, dupa cum o dovedeste intrebarea lansata in aceasta vara de premierul luxemburgez Jean-Claude Juncker, presedintele Eurogrup – forul ministrilor de finante din zona euro: “De ce tratează Germania Zona Euro ca pe o sucursală?”…

  Sursa: http://corinacretu.wordpress.com/
  Comentariile le las pe seama domniilor voastre !
  Alisa .

  Comentariu de Aliosa — 05/09/2012 @ 6:58 am | Răspunde

 20. […] eufrosin, mirceaflorescu, diversediversificate, Cris-Mary, Agatha, Anca, tury, Sara, roxtao, aliosapopovici, octavpelin, daurel, mateescu, negura, Mihai, popateapa, cristiandima, plutacupaparude, danap, […]

  Pingback de Clipe încremenite (050912) « Zamfir Turdeanu' – un turdean (aproape) ca oricare — 05/09/2012 @ 6:09 pm | Răspunde

  • Mersi pentru invitatie !

   Comentariu de Aliosa — 10/02/2013 @ 7:02 pm

 21. […] eufrosin, mirceaflorescu, diversediversificate, Cris-Mary, Agatha, Anca, tury, Sara, roxtao, aliosapopovici, octavpelin, daurel, mateescu, negura, Mihai, popateapa, cristiandima, plutacupaparude, danap, […]

  Pingback de Lătrături ocoşe (050912) « Ulise al II-lea cel Ocoş — 05/09/2012 @ 6:13 pm | Răspunde

  • Mersi pentru invitatie !

   Comentariu de Aliosa — 10/02/2013 @ 7:02 pm

 22. […] eufrosin, mirceaflorescu, diversediversificate, Cris-Mary, Agatha, Anca, tury, Sara, roxtao, aliosapopovici, octavpelin, daurel, mateescu, negura, Mihai, popateapa, cristiandima, plutacupaparude, danap, […]

  Pingback de Vechi scăpărări (050912) | Amintiri din filumenie — 05/09/2012 @ 6:16 pm | Răspunde

  • Mersi pentru invitatie !

   Comentariu de Aliosa — 10/02/2013 @ 7:01 pm

 23. […] eufrosin, mirceaflorescu, diversediversificate, Cris-Mary, Agatha, Anca, tury, Sara, roxtao, aliosapopovici, octavpelin, daurel, mateescu, negura, Mihai, popateapa, cristiandima, plutacupaparude, danap, […]

  Pingback de Alt joc cu poze – 05.09.12 « Florina Lupa Curaru — 05/09/2012 @ 6:24 pm | Răspunde

  • Mersi pentru invitatie !

   Comentariu de Aliosa — 10/02/2013 @ 7:00 pm

 24. […] eufrosin, mirceaflorescu, diversediversificate, Cris-Mary, Agatha, Anca, tury, Sara, roxtao, aliosapopovici, octavpelin, daurel, mateescu, negura, Mihai, popateapa, cristiandima, plutacupaparude, danap, […]

  Pingback de Pe chibrituri: Probleme de logică « Blog de Filumenistă — 05/09/2012 @ 6:38 pm | Răspunde

  • Mersi pentru invitatie !

   Comentariu de Aliosa — 10/02/2013 @ 6:59 pm

 25. @ Camelia -Nicorina Edu ,
  Buna seara !
  Multumesc pentru vizita si like !
  Cu stima,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 10/02/2013 @ 6:51 pm | Răspunde

 26. @ Marspoet,
  Buna seara !
  Multumesc pentru vizita si like !
  Cu stima,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 10/02/2013 @ 6:52 pm | Răspunde

 27. @ OanaClara ,
  Buna seara !
  Multumesc pentru vizita si like !
  Cu stima,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 10/02/2013 @ 6:56 pm | Răspunde

 28. @ Almanahe,
  Buna seara !
  Multumesc pentru vizita si like 1
  Cu stima,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 10/02/2013 @ 6:57 pm | Răspunde

 29. @ Samsara,
  Buna seara !
  Multumesc pentru vizita si like !
  Cu stima ,
  Aliosa.

  Comentariu de Aliosa — 10/02/2013 @ 6:58 pm | Răspunde

 30. Multam de invitatie pe aceasta pagina Aliosa ,f.f.f.f.f.f. frumos ce am citit si ascultat ,se vede ca esti un om sentimental,mie intotdeauna mi-a placut Marina Militara ,merg f. des vara pe faleza la Dunare unde admir Dunarea si vasele care trec pe ea ,am avut un unchi in Galati,eu fiind din Braila si mergeam in vacante la el si ma ducea pe vas acum vreo 40 ani ,era capitan de vas ,cat de respectuosi erau toti cei de pe vas ,nu pot sa descriu cata seriozitate si frumusete vedeam in sufletul acelor marinari ,amintiri frumoase 🙂 felicitari ptr. tot ce faci si ma bucur ca expui pe blog toate amintirile frumoase prin care ai trecut inainte de pensionare si acum 🙂

  Comentariu de anuska — 28/04/2017 @ 11:43 am | Răspunde

  • Mulțumesc chiar dacă mai TÂRZIU, pentru VIZITĂ și cele postate ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 16/05/2019 @ 7:57 am

 31. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,am omis sa-ti spun ca mi-a placut acea scrisoare catre tov.Ceausescu 🙂 plus video cu Alexandru Andries,un mare Om

  Comentariu de anuska — 28/04/2017 @ 11:45 am | Răspunde

 32. Felicitări pentru minunata aniversare, pe care o admir și eu acum, după atâția ani!
  Așteptăm aniversarea de 50 de ani, Sandule! 🙂

  Comentariu de racoltapetru6 — 15/05/2019 @ 8:37 am | Răspunde

  • Salutare, Petru ! 🙂
   Mă bucur că ai ajuns și pe PAGINA care arată prin IMAGINI și CUVINTE că
   ANIVERSAREA a 40 de ANI de la ABSOLVIREA Școlii Militare de OFIȚERI ACTIVI ” Nicolae Bălcescu” ,
   Arma GENIU ,
   PRIMA ARMĂ a Armatei României Moderne ÎNFIINȚATĂ la 31 MAI 1859 🙂 🙂 🙂
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2014/05/28/
   de Colonelul ALRXANDRU IOAN CUZA ,
   PRIMUL și ULTIMUL DOMNITOR al ROMÂNIEI moderne !!! 🙂 🙂 🙂
   Anul acesta, cu ocazia ÎMPLINIRII a 160 de ani de la ÎNFIINȚAREA Armei GENIU,
   la BUCUREȘTI se vor desfășura mai multe activități comemorative 🙂
   prin DEPUNEREA de COROANE de flori la statuia LEUL și a Generalului de GENIU, HÂRJEU
   și prin desfășurarea la SMTU a unui SIMPOZION la care VOI PARTICIPA și EU ! 🙂
   SIGUR că și EU aștept ANIVERSAREA a 50 de ANI de la ABSOLVIREA Școlii Militare de OFIȚERI ACTIVI de GENIU
   iar cu ajutorul lui DUMNEZEU care mă va ține în VIAȚĂ , voi PARTICIPA și EU 🙂 🙂 🙂 și-apoi,
   SIGUR voi PUBLICA toate momentele ! 🙂
   DEOCAMDATĂ, anul acesta ,
   SIGUR voi PARTICIPA la ANIVERSAREA a 50 de ANI de la ABSOLVIREA
   Liceului Militar” Ștefan cel Mare” din CÂMPULUNG MOLDOVENESC,
   locație situată și BINECUVÂNTATĂ de DUMNEZEU în FRUMOASA și FASCINANTA BUCOVINĂ !!! 🙂 🙂 🙂
   https://aliosapopovici.wordpress.com/2013/09/23/
   Mulțam pentru VIZITĂ și comentariul sus postat ! 🙂
   Zi faină, Petru ! 🙂
   Sandu ! 🙂

   Comentariu de Aliosa — 16/05/2019 @ 7:55 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: